Ερωτοσκόπιο 26-6-2018

Ερωτοσκόπιο 26-6-2018


Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού, πλησιάζει και ήδη φορτίζει την ατμόσφαιρα με αγάπη και θετική διάθεση! Τα ζώδια έχουν φτιάξει τα προγράμματα τους, και είναι έτοιμα για τις διακοπές τους.

Τα αστρολογικά της εποχής και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου 21/07, θα περιβάλλουν τους πάντες, με εκπλήξεις που θα δώσουν ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα μάθουν αλήθειες για τον άνθρωπο τους, που θα τους δυσαρεστήσουν. Οι Κριοί, έχουν πάρει την απόφαση ούτως ή άλλως για έναν χωρισμό. Οι Ζυγοί, θέλουν να κάνουν κάποια ταξίδια που θα τους βοηθήσουν στα εργασιακά τους. Οι Καρκίνοι, αντιδρούν μόνο με χιούμορ, στα δύσκολα της σχέσης τους. Οι Αιγόκεροι,  έχουν προβληματιστεί με τον άνθρωπο τους.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, θα έχουν μεγάλες επαγγελματικές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να τις προσπεράσουν έτσι απλά. Οι Δίδυμοι, έχουν ξεκαθαρίσει σε κάποιον πρώην τους, ότι δεν αποζητούν επανασύνδεση. Οι Τοξότες, θέλουν λίγο χρόνο μόνοι τους, για να πάρουν μια ερωτική απόφαση. Οι Ταύροι, πρέπει να δώσουν χρόνο στον εαυτό τους, για να ξεπεράσει έναν χωρισμό. Οι Ιχθείς, δεν μπορούν να δεχτούν άλλες χρονοκαθυστερήσεις, από τον άνθρωπο τους.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό αυτό το Καλοκαίρι. Οι Υδροχόοι, πρέπει να κάνουν κάποια σοβαρή – μόνιμη συζήτηση με τον οικογενειακό τους κύκλο.  Οι Λέοντες απλά ζητούν να επεκτείνουν την εργασία τους. Οι Ταύροι, δεν εμπιστεύονται πια τον άνθρωπο τους. Οι Σκορπιοί, ελπίζουν για έναν νέο αληθινό έρωτα.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u