Ετήσιες Αριθμολογικές Προβλέψεις 2021


                           Έτος 2021. Προσωπικό Έτος & η Χρονιά  ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Καλή Χρονιά με Υγεία! Προτού περάσουμε στις αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις για τους εννέα αριθμούς, θα δούμε πώς βρίσκουμε την προσωπική μας χρονιά. Αρχικά προσθέτουμε τα ψηφία του έτους που θέλουμε να δούμε. Στην περίπτωσή μας  :  2021  :  2 + 0 + 2 + 1 = 5 . Στην συνέχεια παίρνουμε τον προσωπικό μας αριθμό, για παράδειγμα το 1, και τον προσθέτουμε στον αριθμό του έτους  :  5 ( έτος ) + 1 ( προσωπικός αριθμός ) = 6 ( προσωπική χρονιά ή προσωπικό έτος ) !

Θυμίζουμε πως για να βρούμε τον προσωπικό αριθμό μας, αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς μας. Για παράδειγμα, έστω ότι κάποιος είναι γεννημένος την  1/1/2021  :  1 + 1 + 2 + 0 + 2 + 1 = 7 ! Ο προσωπικός του αριθμός είναι το 7. Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά, από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Φανερώνουν στοιχεία τόσο για τον χαρακτήρα, όσο και για το πεπρωμένο μας.

Ως προς τον υπολογισμό της προσωπικής χρονιάς, υπάρχουν κι άλλες εκδοχές υπολογισμού της. Προτείνουμε αυτήν που γράψαμε στην πρώτη παράγραφο. Βασίζετε στην πυθαγόρεια αριθμολογία. Εάν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει μία άλλη που προτιμά, μπορεί ασφαλώς να το κάνει.

Όπως έχουμε γράψει στις ετήσιες αριθμολογικές προβλέψεις του προηγούμενου έτους, υπάρχει μία αντιστοιχία αριθμών και πλανητών, τόσο στην Δυτική, όσο και στην Ινδική Αριθμολογία. Και οι δύο αυτές συμφωνούν ως προς τον αριθμό 5, τον αριθμό δηλαδή του 2021, πως, δηλαδή, αντιστοιχεί στον πλανήτη Ερμή! Τα χαρακτηριστικά αυτού του πλανήτη θα δώσει σε όλο το νέο έτος μας! Τα οποία είναι  :                                                                                                                                                 .          Θ ε τ ι κ ά  :  Η καλή υγεία.  Η νεανική ιδιοσυγκρασία, ανεξάρτητα της αντικειμενικής ηλικίας! Η κοφτερή σκέψη. Η μάθηση. Η γνώση της ψυχολογίας και των επιστημών γενικότερα του ανθρώπου, κοινωνιολογίας, επικοινωνίας κτλ. Η πρόοδος της επιστήμης. Η μεθοδική μελέτη της αστρολογίας και της αριθμολογίας. Η επικοινωνία. Τα μέσα μαζικής επικοινωνίας ή ενημέρωσης. Ο λόγος και ο εποικοδομητικός διάλογος. Ο έρωτας. Ο ερωτισμός. Η συντροφικές σχέσεις. Οι δεσμοί. Οι επανασυνδέσεις. Η ευχάριστη διάθεση. Η εύστοχη αισιοδοξία. Ο γοητευτικός αυθορμητισμός. Το sex. Τα χρήματα και οι ανέσεις που δεν γίνονται αυτοσκοποί. Οι νέες ποιοτικές γνωριμίες. Η ανακύκλωση. Η αγάπη για όλα τα έμβια πλάσματα, αναφερόμενοι εδώ κυρίως στα ζώα και στα φυτά. Κτλ.

Α ρ ν η τ ι κ ά  :  Η σωματική υπερκινητικότητα. Η ημιμάθεια. Η φλυαρία. Οι παραπλανητικές πληροφορίες, έστω και με καλή πρόθεση. Η μισαλλοδοξία απόψεων. Ο εθισμός στο sex. Οι ταυτόχρονες ή παράλληλες σχέσεις. Οι ερωτικές ψευδοϋποσχέσεις. Η σπατάλη χρημάτων. Η αισιοδοξία, που είναι συνώνυμο της αδιαφορίας πχ. «Δεν βαριέσαι, όλα καλά θα πάνε». Οι επιπόλαιες νέες γνωριμίες. Η υπερκατανάλωση των ενεργειακών πηγών του πλανήτη κτλ.

Ευνοήστε εφέτος κατά τι παραπάνω όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό το 5. Επίσης, όσοι-ες έχετε γεννηθεί στις 5, 14, 23, οποιουδήποτε μήνα, ανεξάρτητα από τον προσωπικό αριθμό σας. Ακόμη, όσοι-ες έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας, όπως αυτό αναγράφετε στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς σας, τα γράμματα Ε, ε – Ν, ν – Φ, φ , τα οποία κατά την πυθαγόρεια αριθμολογία αντιστοιχούν στον αριθμό 5. Στο λατινικό αλφάβητο, τα αντίστοιχα με το 5 γράμματα είναι τα  :   E, e – N, n – W, w.

Το 5 κατά τους πυθαγόρειους ήταν ο αριθμός του γάμου! Εννοώντας του παντρέματος της θηλυκής ( 2 ) και της αρσενικής ( 3 ) ενέργειας. Είναι η ένωση του πρώτου άρτιου [ ζυγού ( 2 ) ] με τον πρώτο περιττό [ μονό ( 3 ) ] αριθμό. Μετά την μονάδα ( 1 ), η οποία διαιρεί όλους τους αριθμούς! Ήταν επίσης το 5 ο αριθμός της συμπαντικής αρμονίας, ή της συμπαντικής κινητικότητας. Τον απέδιδαν στην θεά Αφροδίτη. Ως περιττός αριθμός ( μονός ), έχει αρχή – μέση – και τέλος, οπότε μπορεί να ολοκληρώσει στόχους, προσπάθειες, ευχές, όνειρα, ευσεβείς πόθους!

                 Προσωπικός Αριθμός  ΕΝΑ [ 1 ] – Προσωπική Χρονιά  ΕΞΙ [ 6 ].

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Αυτήν την χρονιά θα περάσετε τέλεια! Το βασικό σας πλεονέκτημα θα είναι οι σχέσεις με τους ανθρώπους που θα έχετε κοντά σας, οι οποίες θα καθορίσουν το πλαίσιο της ευτυχίας σας, κι εσείς το δικό τους! Θα έχετε άφθονη την συμπαντική προστασία από αντιξοότητες, ή από διαμάχες με τους άλλους!

Αισθηματικά 

Θα δώσετε έμφαση στην οικογενειακή σας ζωή. Εάν βρίσκεστε σε γάμο, θα περάσετε μία χρονιά συνεννόησης και συναισθηματικής εγγύτητας με τον-την σύζυγό σας! Όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό, ή σε νέα σχέση, κατά βάση θα το αντιμετωπίσετε με προσήλωση και αφοσίωση οικογενειακής προοπτικής. Οι πιθανότητες μίας πρότασης γάμου, ή μίας προτροπής για συγκατοίκηση είναι πολλές. Εάν ορισμένους-ες, που είστε σε χωρισμό, σας περιμένει η επανασύνδεση, αυτή θα πάει πολύ καλά και θα έχει επιτυχές αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, οι συναισθηματική σας ζωή θα ενέχει την δυναμική της τελειότητας! Δηλαδή, και την αμοιβαία αφοσίωση, και τα συναισθήματα, και την ερωτική χημεία! Εστιάστε στα θετικά και μην διογκώνετε τα αρνητικά, εφόσον δεν υπάρχει αντικειμενικός λόγος! Έτσι θα ζήσετε μία ευτυχισμένη συναισθηματικά χρονιά! Όσοι-ες είστε μόνοι-ες, θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα θέλει μαζί σας την σταθερότητα. Δεν αποκλείεται να σας την-τον γνωρίσουν! Κάτι που θα είναι για εφέτος πολύ καλή ιδέα!

Επαγγελματικά – Οικονομικά   

Αρκετά τυχεροί θα είστε αυτόν το χρόνο, τόσο σχετικά με την εργασία σας, όσο και με τις χρηματικές σας αποδοχές! Ασφαλώς θα έχετε ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, εάν επενδύσετε σωστά και φιλότιμα πάνω σ’ αυτήν σας την τύχη!

Ευνοείστε αν έχετε συνεταιρική δουλειά, ή εάν εργάζεστε σε οικογενειακή επιχείρηση. Ασφαλώς θα χρειαστεί να λέτε την γνώμη σας, χωρίς να είστε πάντα… το υπάκουο παιδί.

Όμως από την άλλη, μην κολλάτε σε λεπτομέρειες, που δεν αφορούν άμεσα την καλή πορεία της δουλειάς, ώστε να δημιουργούνται ψευδοεντάσεις. Ενδεχομένως αρκετοί να παρακολουθήσετε σεμινάρια επιμόρφωσης πάνω στο αντικείμενό σας.

Αυτά θα σας ωφελήσουν γνωστικά και θα σας εμψυχώσουν επαγγελματικά. Με τα χρήματα γενικότερα θα έχετε καλή σχέση και δεν θα σας λείψει τίποτα στα πλαίσια της λογικής!

Εάν ορισμένοι δεν εργάζεστε και ψάχνετε για εργασία, θα επωφεληθείτε από τον κοντινό σας κύκλο, για να εισέλθετε σε έναν ιδανικό επαγγελματικό χώρο! Ή, εναλλακτικά, από μια ομάδα, στην οποία θα ανήκετε ως τυπικό ή άτυπο μέλος της.

              Προσωπικός Αριθμός  ΔΥΟ [ 2 ] – Προσωπική Χρονιά  ΕΠΤΑ [ 7 ].

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Φτάνετε κοντά στον… θησαυρό, ιδίως εάν τον αναζητούσατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα! Ο θησαυρός αυτός μπορεί ασφαλώς να είναι διαφορετικός για τον-την καθένα-μία. Μπορεί για άλλους να είναι υλικός, για άλλους συναισθηματικός, για άλλους ψυχικός και πνευματικός κτλ. Όπως ήδη έχουμε άλλοτε αναφέρει, το Σύμπαν σας βοηθά να βρείτε τον «θησαυρό» που ψάχνετε, όταν αυτή η αναζήτησή σας, εμπνέεται από την αγάπη!

Αισθηματικά

Η περιπέτεια στον γάμο ή στον δεσμό σας φτάνει στο τέλος της, για να αντικατασταθεί από την ηρεμία! Η ηρεμία αυτή είναι και ο στόχος που προσπαθήσατε να επιτύχετε στην σχέση με τον άνθρωπό σας.

Κάτι που έγινε κι από τον-την άλλον-η. Ταυτόχρονα σχεδόν με την κατάκτηση της γαλήνης, θα ξεκινήσετε κοινές επιδιώξεις που θα σας εξελίξουν και ως μονάδες, αλλά και μαζί ως ζευγάρι.

Ενδεχομένως να περνάτε αρκετό χρόνο μαζί, αποφεύγοντας την έντονη κοινωνικότητα, όταν δεν είναι απαραίτητη. Η σχέση σας θα πάρει έναν μυστικιστικό χαρακτήρα! Με την έννοια της ψυχοσωματικής σας αντιστοιχίας!

Αν είστε ανύπαντροι-ες, ενδέχεται να κάνετε έναν γάμο σε κλειστό κύκλο και ενδεχομένως αθόρυβα, ώστε να δώσετε έμφαση στον προσωπικό χαρακτήρα της σχέσης σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να γνωρίσετε ένα καινούριο πρόσωπο, το οποίο θα σαγηνέψετε με την μυστικοπάθεια και τον σιωπηλό μαγνητισμό σας! Σιγά-σιγά, ωστόσο, αφήστε την γνωριμία σας να πάρει πιο… γήινη μορφή, ώστε να μπορεί να είναι ρεαλιστική, κι όχι να απομείνει σαν ιδέα!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εκεί που οι άλλοι θα σταματούν, θα ξεκινάτε εσείς! Μάλλον θα είστε πρώτοι στα ασυνήθιστα και ενδεχομένως περίεργα επαγγέλματα και όχι μόνο, στα οποία θα σημειώσετε επιτυχία!

Όπως για παράδειγμα ντέντεκτιβ! Μελλοντολόγος! Διερμηνέας-μεταφραστής μίας σπάνιας γλώσσας! Πολύ εξειδικευμένος επιστήμονας, και πολλά άλλα! Ασφαλώς θα είστε εξαιρετικοί και στα πιο συνήθη επαγγέλματα, στα οποία θα αφήνετε μία αίσθηση του προσωπικού σας στοιχείου!

Επαγγελματικά θα γοητεύσετε και θα κερδίσετε τον κόσμο, στον οποίο θα απευθύνετε η εργασία σας. Ενώ εσείς προσωπικά θα είστε πιο… απόκρυφοι, η δουλειά σας θα κάνει θραύση!

Αυτός ο συνδυασμός ενδέχεται να είναι μία εκδήλωση της σοφίας που αποκτήσατε. Τα χρήματα θα σας έρχονται αβίαστα και δεν θα αγχωθείτε για οικονομικά προβλήματα.

Εκτός της καλά αμειβόμενης δουλειάς σας, ίσως να εισπράξετε χρήματα κι από πηγή, που δεν το περιμένατε. Όπως από ένα κερδοφόρο λαχείο, που σχεδόν τυχαία θα αγοράσετε, ή από μία κληρονομιά, που δεν θα έχετε βάλει καν στον νου σας.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα επιτύχετε να βρείτε την καλύτερη, αρκεί να επιλέξετε έναν χώρο, όπου θα έχει σχέση με τις γνώσεις, ή το πτυχίο, ή το ταλέντο, ή την επαγγελματική εμπειρία σας. Σας ευνοεί δηλαδή κάποια δουλειά βασιζόμενη πάνω στο προσωπικό σας δυνατό στοιχείο!

         Προσωπικός Αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ] – Προσωπική Χρονιά ΟΚΤΩ [ 8 ].

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Του ύψους, κι όχι του βάθους, θα είστε αυτόν το χρόνο. Τα νέα εδώ είναι πως τούτο θα εξαρτάται βασικά από εσάς! Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά  :  Το Σύμπαν θα είναι πολύ γενναιόδωρο μαζί σας! Επιτυχία και χρήματα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά σας! Τότε πού είναι άραγε το πρόβλημα;! Πουθενά, εάν κάνετε σωστή χρήση τους! Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να νοιάζεστε πάντα για το ηθικό περιεχόμενο της επιτυχίας σας. Να ξοδεύετε λίγο χρόνο και για τους άλλους, να τους νοιάζεστε, κι αν χρειάζεται να τους στηρίζετε από το χρηματικό σας περίσσευμα, όταν έχουν πραγματική  ανάγκη! Τούτη η στάση ζωής θα ενθαρρύνει το Σύμπαν να συνεχίσει να σας ενισχύει.

Αισθηματικά

Αφοσιωμένοι-ες στις δουλειές σας και στις ατελείωτες υποχρεώσεις σας, ενδέχεται να θεωρήσετε δεδομένη την υπομονή της ή του συζύγου ή συντρόφου σας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα μία λάθος εκτίμηση, εφόσον κι ο άνθρωπό σας θα βλέπει ότι τρέχετε για καλό σκοπό, για τις δουλειές σας και για τους στόχους σας.

Παρόλα αυτά, θα χρειαστεί να κρατήσετε τις ισορροπίες σας. Δηλαδή να μην δίνετε την εντύπωση ότι ξεχνάτε τον-την άλλον-η. Ακόμη κι από τον χώρο της εργασίας σας, κάντε ένα σύντομο τηλεφώνημα, ή στείλτε ένα χαριτωμένο μήνυμα.

Τέτοιες λεπτομέρειες θα έχουν μεγάλη σημασία για εκείνον ή εκείνη που σας αγαπά! Αν και με φουλ πρόγραμμα εφέτος, οι δεσμευμένοι-ες ενδέχεται να οργανώσετε έναν γάμο-αστραπή, που, δηλαδή, θα τον αποφασίσετε και θα τον οργανώσετε την τελευταία στιγμή!

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, θα κάνετε νέα γνωριμία κατά βάση μέσα σε επαγγελματικό χώρο, τον δικό σας, της-του άλλης-ου, ή και τον κοινό και τον δύο!

Θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί-ες σε μία τέτοια αισθηματική εξέλιξη, εφόσον οτιδήποτε θα μπορούσε να μην πάει καλά στην σχέση, θα επιφέρει αντίκτυπο και στην εργασία. Γι αυτό να είστε βέβαιοι-ες πως ξέρετε τι θέλετε!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Όπως ήδη προαναφέραμε, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θα είναι το δυνατό σας σημείο! Η εργασία σας θα εκτοξευθεί! Τα κέρδη σας θα είναι αυξημένα, σύμφωνα με την άνοδο της δουλειάς σας.

Εάν είστε εργαζόμενος με σταθερό μισθό, θα λάβετε αύξηση! Τα χρήματα θα έρθουν και θα σας βρουν κι από άλλες μεριές, πέραν της εργασίας σας.

Ορισμένοι προβλέπεται να κατακτάτε υψηλές και υπεύθυνες θέσεις με την αντίστοιχη οικονομική επιφάνεια. Φροντίστε να μην χάσετε την καλή σας επικοινωνία με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας, επειδή θα πρέπει να διαχειρίζεστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Εάν κάποιοι θέλετε να βρείτε νέα δουλειά, θα προωθηθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να εισέλθετε στον επαγγελματικό χώρο που επιθυμείτε και σας ταιριάζει. Θα κάνετε ένα δυναμικό ξεκίνημα με προοπτική καριέρας.

    Προσωπικός Αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ] – Προσωπική Χρονιά ΕΝΝΙΑ [ 9 ].

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Αυτήν την χρονιά θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε την σοφία σας! Ίσως και την ενορατική σας ικανότητα! Βρισκόμενοι στην χρονιά εννιά ( 9 ), κλείνετε έναν αριθμολογικό κύκλο εννέα χρόνων και κατόπιν υποδέχεστε τον καινούριο αριθμητικό κύκλο των επόμενων εννέα χρόνων! Κατά βάση είναι σαν να βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο, όπου θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε την γνώση, που αποκτήσατε μέσα από τις εμπειρίες του προηγούμενου εννεαετή κύκλου. Κοιτάτε στο μέλλον, αποτιμώντας ταυτόχρονα το παρελθόν. Απολαύστε τούτη την συγκυρία και μην βιάζεστε να τρέξετε στην επόμενη σελίδα ζωής.  Μπορείτε ελαφρώς να καθυστερήσετε ή και… να τεμπελιάσετε! Η διανόηση και ο οραματισμός του μέλλοντός σας, δεν είναι μικρότερης αξίας από την πραγμάτωσή του!  

Αισθηματικά

Τα ζευγάρια, παντρεμένα, δεσμευμένα, ή σε νέα σχέση, θα έχετε τον χρόνο και την διάθεση να περνάτε μαζί ποιοτικές στιγμές, που θα ανανεώνουν κατά πολύ την σχέση σας. θα είναι μία καλή ευκαιρία… να χορτάσετε ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον!

Θα μιλήσετε για το μέλλον σας και θα οργανωθείτε, χωρίς να αγχώνεστε για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Περνάτε μία ρομαντική και αισθαντική φάση, όπου δεν είναι απαραίτητο να είστε πολύ ρεαλιστές.

Θα έρθει κι αυτό αργότερα και στην ώρα του. Σας… συμφέρει να χαρείτε με αυτήν την συγκυρία, και να εμβαθύνετε ψυχικά ο ένας στον εσωτερικό κόσμο του άλλου! Κάτι που θα σας γοητεύσει και θα σας ενώσει ακόμη περισσότερο μεταξύ σας.

Παρόλα αυτά ένας… χαλαρός γάμος, ή μία επίσης χαλαρή συγκατοίκηση είναι αρκετά πιθανές εξελίξεις! Εάν, ωστόσο, θέλετε τον γάμο της χρονιάς! Αφήστε το για αργότερα!

Επίσης είναι προβλεπόμενη μία εγκυμοσύνη, η οποία θα έρθει σαν καρπός της αγάπης δύο ανθρώπων. Όσοι-ες είστε μόνοι-ες, θα κάνετε νέα γνωριμία με έμφαση στο ρομαντικό στοιχείο.

Ενδεχομένως να ξεκινήσει από έναν διαδικτυακό χώρο και αρχικά να μιλάτε μόνο, χωρίς τούτο να είναι μονόδρομος.

Εναλλακτικά ενδέχεται να φλερτάρετε για κάποιο διάστημα με κάποιον-α, που θα γνωρίσετε δια ζώσης, και κατόπιν να εκδηλώσετε μεταξύ σας το αισθηματικό σας ενδιαφέρον.Θα είστε γεμάτοι από αμοιβαία συναισθήματα, που θα σας οδηγήσουν στην δημιουργία μίας πλούσιας συναισθηματικά σχέσης!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πατάτε γερά στα πόδια σας και ταυτόχρονα οργανώνετε το επόμενο επαγγελματικό βήμα σας. Θα είστε απόλυτα ασφαλείς στην εργασία σας, αλλά και ανήσυχοι δημιουργικά για την εξέλιξή της!

Ιδίως εάν εσείς ελέγχετε τις αλλαγές. Μην αγνοείται τίποτα από όσα κατέχετε καλά. Η γνώση και η επαγγελματική σοφία σας θα πρέπει να είναι οι οδηγοί σας. Ίσως και το ένστικτό σας.

Οπότε καλύτερα να μην τα αγνοείται παίρνοντας ρίσκα. Απολαμβάνετε το παρόν κοιτώντας δημιουργικά στο μέλλον. Από οικονομικής πλευράς θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Μπορεί να λάβετε καθυστερημένα χρήματα.

Κάποιοι ενδεχομένως να περάσετε σε επικερδείς αγοραπωλησίες, τις οποίες επιθυμούσατε να κάνετε από καιρό. Άλλοι θα δεχτείτε επαγγελματικές προτάσεις για υπεύθυνες θέσεις με το αντίστοιχο χρηματικό στήριγμα.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία με προοπτική να σας εξελίξει στο μέλλον, σε εκείνον τον επαγγελματία που ονειρεύεστε να είστε!

        Προσωπικός Αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ] – Προσωπική Χρονιά ΕΝΑ [ 1 ].

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Τούτη θα μπορούσε να θεωρηθεί η καλύτερή σας χρονιά! Και λέμε θα μπορούσε, γιατί πάντα παίζει ρόλο ο τρόπος που διαχειριζόμαστε τις ευκαιρίες. Θα έχετε οπωσδήποτε πολλές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Καινούρια πρόσωπα θα πουν στη ζωή σας, κι ενδεχομένως θα την μετασχηματίσουν θετικά. Εσείς οι ίδιοι θα αλλάξετε εσωτερικά, απελευθερώνοντας τον εαυτό σας από τα «κολλήματα» που σας καθηλώνουν και δεν σας αφήνουν να… πετάξετε! Η δημιουργικότητά σας θα ανέβει στο ζενίθ της. Αν έχετε ένα καλλιτεχνικό ταλέντο ή κάνετε οτιδήποτε δημιουργικό, ίσως εφέτος να γεννηθεί το αριστούργημά σας! Βέβαια η ουσία θα είναι ότι εσείς οι ίδιοι θα είστε το αριστούργημα! Αρκεί να πιστέψετε πως το Σύμπαν σας επιτρέπει το νέο χρόνο να βιώσετε μέσα από την ζωή σας ένα κομματάκι της απεραντοσύνης του!

Αισθηματικά

Οι παντρεμένοι-ες κι οι δεσμευμένοι-ες θα ανανεώσετε τον γάμο ή τον δεσμό σας, μέσα από την δική σας προσωπική ανανέωση. Είτε τα βρείτε καλύτερα με τον εαυτό σας, είτε ισορροπήσουν οι δουλειές και τα οικονομικά σας, με θετική συνέπεια στην ψυχολογία σας, τούτα θα επιδράσουν ευχάριστα στον δεσμό ή στον γάμο σας.

Οι δεσμευμένοι-ες θα μιλήσετε για γάμο. Επίσης προβλέπεται μία εγκυμοσύνη. Αν είστε σε νέα σχέση, θα θελήσετε να την χτίσετε με συνέπεια και ειλικρίνεια. Θα είστε ερωτευμένοι-ες σε κάθε περίπτωση!

Μπορείτε να επενδύσετε χρόνο και συναισθήματα με το ταίρι σας, γιατί θα έχουν θετικό αποτέλεσμα στο μέλλον σας.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, θα κάνετε μία σημαντική νέα γνωριμία.

Αρκεί να θέλετε να δημιουργήσετε σχέση, κι αυτό θα γίνει με βατό τρόπο. Φροντίστε να επενδύσετε και στο πάθος αλλά και στην συντροφικότητα, ώστε να μην ατονήσει το ένα σε βάρος του άλλου! Έτσι θα προκύψει μία απολαυστική σχέση για την οποία θα νιώθετε περήφανοι-ες!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν και τούτην τη χρονιά ευνοούνται εξαιρετικά τα νέα ξεκινήματα, αυτό μπορεί να λειτουργήσει και μέσα στην δουλειά που βρίσκεστε. Με την λογική μίας ριζικής ανανέωσης που θα φέρει τα πάνω κάτω, ευτυχώς με την καλή έννοια!

Παρόλα αυτά, εάν κάποιοι θέλετε να βρείτε καινούρια δουλειά, θα τα καταφέρετε με επιτυχία. Θα γνωρίσετε νέους συνεργάτες που θα τους εκτιμήσετε και θα σας εκτιμήσουν.

Ασφαλώς θα χρειαστεί να τους περάσετε από ένα μικρό τεστ αξιοπιστίας, πριν την τελική συμφωνία. Ενδεχομένως να έχετε ακούσει καλές φήμες γι αυτούς. Φανείτε κι εσείς αντάξιοί τους, ώστε να χτιστεί κάτι με προοπτική.

Τα οικονομικά σας θα ανέβουν κατά πολύ. Εάν συναντάτε μικρά εμπόδια, σύντομα θα διαπιστώνετε ότι έρχονται για καλό, αφού θα ξεπερνιόνται φέρνοντας το καλύτερο χρηματικό αποτέλεσμα.

Όσοι είστε καλλιτέχνες, συγγραφείς, δημοσιογράφοι, πολιτικοί κτλ. , θα ανέλθετε σε μεγάλο βαθμό στην συνείδηση του κόσμου, αφού θα διαπρέψετε μέσα από το έργο ή το σύγγραμμά σας!

Εάν κάποιοι δεν εργάζεστε και ψάχνετε για δουλειά, είναι ήδη πλεονασμός να πούμε ότι θα βρείτε την ιδανική!

Που θα ενέχει και το στοιχείο της σταθερότητας για το μέλλον. Κατανοήστε το, ώστε να επενδύσετε εκεί την αξία σας.

          Προσωπικός Αριθμός ΕΞΙ [ 6 ] – Προσωπική Χρονιά ΔΥΟ [ 2 ].

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Με τι θα μοιάζετε τούτον το νέο χρόνο;! Με… μαγνήτη! Κι αναλογιστείτε πόσο σημαντικοί είναι οι μαγνήτες στο Σύμπαν. Ή πόσο σημαντικό είναι το ίδιο το μαγνητικό πεδίο της Γης μας! Θα έλκετε ανθρώπους! Θα έλκετε τύχη! Θα έλκετε συναισθήματα! Άραγε μόνο όμορφα πράγματα θα έλκετε;! Ασφαλώς, εάν δεν σας… ξετρελάνουν τούτες οι επιτυχίες, και συνεχίσετε να ασκείτε την κριτική σας ικανότητα. Επομένως θα σας βγει σε καλό να προσέχετε τι κρατάτε και τι αφήνετε! Βασικό σας πλεονέκτημα θα είναι οι καλές σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους, με εκείνους δηλαδή που το αξίζουν! Τούτο θα είναι εφέτος η μισή σας επιτυχία!

Αισθηματικά

Με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας θα έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Ενδέχεται να κάνετε μαζί πράγματα, όπως μία επαγγελματική συνεργασία κτλ. Κάτι τέτοιο, εάν προκύψει, θα σας βγει σε καλό!

Γενικότερα η συνεννόηση σας για κοινούς στόχους θα είναι επιτυχής. Ταυτόχρονα θα έρχεστε όλο και πιο κοντά σαν ζευγάρι. Οι ανύπαντροι-ες θα μπορείτε να οργανώσετε τον γάμο με την-τον σύντροφό σας.

Κάποια ζευγάρια θα αποκτήσετε παιδί. Επίσης, μία συγκατοίκηση, κάποια αγορά κοινού περιουσιακού στοιχείου κτλ. , είναι εξελίξεις που εντάσσονται εφέτος στο πρόγραμμά σας!

Κάθε τι που κάνετε μαζί θα ενδυναμώνει και την αγάπη σας! Εάν βρίσκεστε σε νέα σχέση, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο δημιουργικοί μαζί και θα έχετε περισσότερες κοινές δραστηριότητες.

Εάν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, η αγάπη θα έρθει να σας βρει στο πρόσωπο μίας ερωτευμένης γυναίκας ή ενός ερωτευμένου άντρα μαζί σας. Μην βιαστείτε να δείξετε απόλυτα θετική, ή απόλυτα αρνητική στάση.

Κερδίστε χρόνο και ταυτόχρονα πάρτε στα σοβαρά την εν λόγω περίπτωση. Ίσως να είναι η μελλοντική σας σχέση ζωής.

Εάν σε ορισμένου-ες επιστρέψει η ή ο πρώην σας, δώστε της-του μία ευκαιρία, εφόσον έχετε ακόμη συναισθήματα. Αν δείτε τις αλλαγές που θέλετε, ενδέχεται να είστε ξανά μαζί σε καλύτερη βάση από πριν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το δυνατό σας σημείο επαγγελματικά για εφέτος θα είναι οι καλές συνεργασίες, σε όποια μορφή κι αν σας εξυπηρετούν στην δουλειά σας. Θα τραβήξετε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον ανθρώπων που σας εκτιμούν και θέλουν να δουλέψουν μαζί σας.

Αφού βεβαιωθείτε για την αυθεντικότητά τους, μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι από την συνεργασία μαζί τους. Ωστόσο, μην κινείστε επαγγελματικά με βάση τον ενθουσιασμό σας, αλλά την επαγγελματική σοφία και διαίσθησή σας.

Καλό θα είναι να βλέπετε πίσω από… τις πρόσχαρες μάσκες, εάν όντος κρύβετε ένα επίσης πρόσχαρο πρόσωπο, ή ένας… κατεργάρης! Κατά τ’ άλλα, θα αγαπήσετε περισσότερο την εργασία που βρίσκεστε, και θα δώσετε τον ακόμα καλύτερο εαυτό σας.

Φροντίστε να μαθαίνετε νέα πράγματα για την δουλειά σας, ώστε να γίνεστε συνεχώς καλύτεροι. Είναι καλή περίοδος για να σπουδάσετε κάτι καινούριο, ή για να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο που σας ενδιαφέρει.

Τα οικονομικά σας θα είναι σε πολύ καλή μοίρα. Θα έχετε ανταμοιβές και χρηματικές επαυξήσεις για την απόδοση στην δουλειά σας. Μπορεί να λάβετε επιπλέον χρήματα από δικό σας άνθρωπο.

Αν ψάχνετε για εργασία, θα σας ευνοήσει πολύ μία ομάδα στην οποία ανήκετε, ή ένας γνωστός σας άνθρωπος που πιστεύει σε εσάς!

Επίσης ενδέχεται να παρακολουθήσετε κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο και μέσω αυτού κατόπιν να σας ανοίξει μία σχετική επαγγελματική πόρτα.

       Προσωπικός Αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ] – Προσωπική Χρονιά ΤΡΙΑ [ 3 ].

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Άραγε πόσο καλοί «μαθητές» είστε στην Αριθμολογία;! Γιατί αν όντος είστε καλοί, θα μάθετε τα υπέρ και τα κατά αυτής της χρονιάς!  Let’s start   :  Το έτος που έρχεται είναι για εσάς δυνατό και τυχερό, όμως θα χρειαστεί να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας. Ένα τεράστιο συμπαντικό «Ναι» δονείτε στην συχνότητά σας, και σας αφήνει ελεύθερο ένα τεράστιο πεδίο δράσης! Θα χρειαστεί εσείς να είστε μεθοδικοί στις επιλογές σας. Κι ακόμη, να διακρίνετε ποιοι σας προσεγγίζουν για να πάρουν μέρος από την τύχη σας, και ποιοι επειδή πραγματικά σας εκτιμούν. Επίσης θα πρέπει να μετράτε πόσο δίνετε και σε ποιους! Μήπως δίνετε αλόγιστα, από υπερβολική γενναιοδωρία; Ή μήπως δίνετε σε ανθρώπους που σας παρουσιάζονται ως φίλοι, αλλά τελικά δεν είναι; Εάν τα μετράτε όλα αυτά, τότε η χρονιά σας θα είναι τέλεια! Αν όχι, κάποιοι ίσως να σας αδικήσουν, επειδή εσείς θα τους το έχετε επιτρέψει!

Αισθηματικά

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα είστε εξαιρετικοί-ες κι αξιαγάπητοι-ες! Η-ο σύζυγος ή σύντροφός σας, θα σας ερωτευτεί διπλά! Καλό θα είναι, ωστόσο, να κρατάτε ένα μέτρο.

Τούτο πάει να πει να κρατάτε σε μία σχετικά σωστή ισορροπία το τι δίνετε και το τι παίρνετε! Αν το ταίρι σας χαίρετε με αυτά που λαμβάνει από εσάς, σε συναισθηματικό ή και σε υλικό επίπεδο, και ανταποδίδει με την αγάπη του κι ενδεχομένως με την φιλότιμη στάση του, τότε συνεχίστε να δίνετε!

Εάν όμως θέλει σχεδόν μόνο να παίρνει και ίσως συνεχώς θέλει να βρίσκει κάτι για να σας γκρινιάζει, τότε περιορίστε την γενναιοδωρία σας απέναντί του, για να καταλάβει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Θα το καταλάβει!

Αργότερα, όταν σας το ζητήσει, κουβεντιάστε για τις συμπεριφορές σας. Κατά τ’ άλλα προβλέπετε στα ανύπαντρα ζευγάρια να γίνεται πρόταση γάμου, και γενικά να γίνονται πολλές προτάσεις, όπως συγκατοίκησης κτλ.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, θα κάνετε μία γνωριμία, όπου θα ερωτευτείτε με όλο σας το είναι! Το ίδιο και η-ο άλλη-ος!

Διαχειριστείτε το με σύνεση και στο πνεύμα που περιγράψαμε παραπάνω! Επίσης είναι καλή χρονιά για μία δυνατή επανασύνδεση!

Θα αξίζει όμως τον κόπο, μόνο αν όντος θέλετε κι οι δύο να αλλάξετε τα σημεία που σας έφεραν στον χωρισμό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα αυτή χρονιά, για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, θα μπορούσε να περιγραφή μέσα από την λέξη Επιτυχία! Θα έχετε… το άγγιγμα του Μίδα! Του αρχαίου μυθικού βασιλιά της Φρυγίας, που ότι άγγιζε γινόταν χρυσός!

Η λάμψη θα είναι επάνω σας! Η δουλειά σας θα πάει εξαιρετικά καλά! Τα χρήματα θα σας έρχονται με τρόπο, που θα νιώθετε πλήρεις! Εάν έχετε δική σας εργασία, ή είστε ελεύθερος επαγγελματίας, θα δείτε πολλούς να θέλουν σχεδόν εμμονικά να συνεργαστούν μαζί σας.

Σαν να θέλουν να επωφεληθούν από το δικό σας λαμπερό άστρο! Θα είστε ένας χείμαρρος αφθονίας! Εκείνο που θα χρειαστεί να προσέξετε, είναι το πού θα κατευθύνετε… την ροή σας!

Αν την κατευθύνετε σε λάθος άτομα-συνεργάτες, τότε ενδέχεται η δική τους ενδυνάμωση να στραφεί σε βάρος της δικής σας! Τούτο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε καχύποπτοι.

Αλλά σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένη την ειλικρίνεια των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεστε.

Εάν θέλετε να βρείτε νέα εργασία, θα τα καταφέρετε και μάλιστα με τα καλύτερα χρηματικά δεδομένα.

Ακόμη κι αν ενθουσιαστείτε, μην ξεχνάτε ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο, εάν δεν το διεκδικείτε συνεχώς με την καλή σας στάση και την εργατικότητά σας.

      Προσωπικός Αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ] – Προσωπική Χρονιά ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ].

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Μπαίνετε σε μια εξαιρετικά δημιουργική χρονιά! Είναι η ευκαιρία σας να ανοικοδομήσετε εκείνα που επιθυμείτε. Το Σύμπαν θα σας καθοδηγήσει σε μία τέτοια κατεύθυνση. Όπως ενδεχομένως καταλαβαίνετε, δεν θα ήταν εύστοχο να αφήσετε αυτήν την συγκυρία να πάει χαμένη, αμελώντας την δημιουργική τάση αυτής της χρονιάς. Ίσως βέβαια να χρειαστεί να περιοριστείτε κάπως, όσον αφορά την προσωπική σας διασκέδαση και ψυχαγωγία, προκειμένου να εστιάσετε στις φιλοδοξίες σας. Ωστόσο, θα μπορείτε ασφαλώς να κρατήσετε το μέτρο ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

Αισθηματικά

Ο δεσμός ή ο γάμος σας θα βρίσκεται σε σταθερή ποιότητα. Εκείνο που ίσως θα απουσιάσει να είναι το στοιχείο της έκπληξης.

Τούτο δεν θα είναι αποτέλεσμα αδύναμων συναισθημάτων, αλλά θα οφείλετε στην προσήλωσή σας στις επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις.

Αυτές θα σας απορροφούν αρκετό χρόνο και ενέργεια. Βέβαια ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας δεν θα έχει να ανησυχεί στην προκειμένη περίπτωση για την παρουσία τρίτου προσώπου.

Αφού το… τρίτο πρόσωπο θα είναι η δουλειά σας! Φροντίστε να μην στρέψετε όλο το ενδιαφέρον σας στην εργασία σας και τα χρήματα, ποντάροντας στην αμέριστη κατανόηση του ανθρώπου σας.

Βρείτε τον τρόπο και τον χρόνο να του-της δείχνετε πόσο σημαντικός-η είναι για εσάς! Σκεφτείτε ότι καλύτερα να δίνετε λίγο χρόνο παρά καθόλου! Η πιθανότητα ενός γάμου, για τα ανύπαντρα ζευγάρια, θα μπορούσε να είναι μεγάλη, εφόσον το εκλάβετε ως ένα κομμάτι του δημιουργικού οίστρου σας.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, θα κάνετε σχέση μόνο εάν γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα σας θαυμάζει για την εργατικότητα και την δημιουργικότητά σας. Αυτό το άτομο πρόκειται να βρεθεί στον δρόμο σας.

Σε περίπτωση που κάνετε γνωριμία με άτομο που θα έχει διαφορετική… συχνότητα από την δική σας, τότε οι πιθανότητες να εξελιχθεί σε σχέση θα είναι λίγες!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Βρισκόμαστε στο… βασίλειό σας για τούτην τη χρονιά! Το επαγγελματικό-οικονομικό κομμάτι σας! Θα παλέψετε για την επιτυχία και θα τα καταφέρετε.

Ίσως σε περιπτώσεις να γίνετε λίγο σκληροί επαγγελματίες, όμως εφόσον δεν θα καταπατάτε τους συμπαντικούς νόμους, που προϋποθέτουν όλοι τους την αγάπη για τους άλλους, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα.

Εάν είστε συγκεντρωμένοι στο έργο σας, θα φτάσετε ψηλά και θα έχετε βάλει ισχυρά θεμέλια για το επαγγελματικό μέλλον σας! Ενδεχομένως κάθε σας κατάκτηση να κερδίζεται με κόπο.

Ίσως εφέτος η τύχη σας να συγκεντρώνεται στην επαγγελματική σας επιτυχία! Τα χρήματα θα σας έρχονται σε αφθονία, κυρίως ως ανταμοιβή της εργατικότητάς σας. Ίσως να μπορέσετε να αποταμιεύσετε χρήματα για χρήση τους σε μελλοντικούς σας ευσεβής πόθους!

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα βρείτε μία με δυνατές προοπτικές. Ίσως να μην μπορείτε να είστε χαλαροί, αλλά η επιτυχία εκεί να είναι μονόδρομος!Θα νιώσετε λίγη πίεση, αλλά κατά βάθος θα σας αρέσει αυτό που θα γίνετε εκεί γενικότερα.

   Προσωπικός Αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ] – Προσωπική Χρονιά ΠΕΝΤΕ [ 5 ].

Χρόνια Πολλά με Υγεία! Ταξιδευτές και φιλόσοφοι της ζωής θα είστε τούτον το χρόνο. Ενδεχομένως να χρειαστεί να μετακινηθείτε, ή εναλλακτικά, να επικοινωνήσετε πολύ με άτομα που ζουν σε άλλους τόπους, μέσω της τηλεπικοινωνίας και του διαδικτύου. Θα ανταλλάξετε γενικότερα πληροφορίες και απόψεις με πολλούς ανθρώπους. Θα γίνεστε άλλοτε μαθητές των αλλωνών, κι άλλοτε δάσκαλοί τους σε εκείνα που γνωρίζετε καλά. Πολλές φορές θα είστε οι πρωτοπόροι καλλιτέχνες ή συγγραφείς, ή οι influencers για αρκετούς ανθρώπους. Θα σας χαρακτηρίζουν η κινητικότητα, κυριολεκτικά ή συμβολικά, και η ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών κτλ.  

Αισθηματικά

Ένας ανεμοστρόβιλος θα είστε εφέτος μέσα στον δεσμό ή στον γάμο σας. Εάν είστε δεσμευμένος-η, σχεδόν δεν θα καταλάβετε πότε θα κάνετε, ή θα δεχτείτε αντίστοιχα, την πρόταση γάμου!

Ταχείς αλλά ταυτόχρονα και σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Ερωτεύσιμοι-ες, και ξεσηκωτικοί-ες! Το ταίρι σας θα σας… λατρέψει, αλλά ταυτόχρονα θα ανησυχεί, εάν του είστε πιστοί-ες, βλέποντας την ενέργειά σας και την διάθεσή σας για επικοινωνία.

Αν όντος είστε αφοσιωμένοι-ες, καλό θα είναι να μην δίνετε δικαιώματα χωρίς λόγο, ώστε να δημιουργούνται επαναλαμβανόμενες σκηνές ζήλιας. Αν και ως επί το πλείστον, περισσότερο θα έχετε μία παιχνιδιάρικη διάθεση, παρά θα κινήστε σε παράλληλες γνωριμίες.

Φροντίστε επίσης να κρατήσετε έναν ρυθμό, δηλαδή να μην χάνεστε και εμφανίζεστε, πράγμα που θα δημιουργήσει ανασφάλεια στον άνθρωπό σας. Εάν είστε μόνος-η θα κάνετε μία ή και περισσότερες γνωριμίες!

Το ή τα άτομα που θα γνωρίσετε, θα σας κάνουν κυρίως κλικ στο μυαλό σας!  Ίσως να μην αφορούν στον κλασικό τύπο σας, όπως τον ξέρατε ως τώρα. Θα εκπλαγείτε κι οι ίδιοι-ες με τις επιλογές σας!

Παρόλα αυτά, προβλέπετε να έρθει η μία γνωριμία, που θα ξεχωρίσει και θα εξελιχθεί σε σχέση. Το άτομο αυτό θα σας σαγηνέψει πνευματικά, κι εσείς θα το εντυπωσιάσετε με την σκέψη σας!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εργασία σας θα έχει απίστευτη κινητικότητα, ιδίως εάν το προηγούμενο διάστημα κινήθηκε σε πιο αργούς ρυθμούς. Θα διαπρέψετε και θα ξεχωρίσετε σε ευγενή επαγγέλματα, όπως καλλιτέχνης, συγγραφέας, επαγγελματίας μόδας ή ομορφιάς κτλ.

Μέσα από την δουλειά σας, με ότι κι αν ασχολείστε, θα δίνετε χαρά και έμπνευση! Θα αποκτήσετε το fan club σας! Ενδέχεται να δεχτείτε ή και να κάνετε επαγγελματικές προτάσεις.

Καλό θα είναι να βρίσκετε το χρόνο, ώστε να ζυγίζετε σε κάθε μία από αυτές ξεχωριστά τα υπέρ και τα κατά. Αρκετοί θα συμπεριλάβετε στην εργασία σας το διαδίκτυο σε μεγάλο βαθμό, κι ενδεχομένως θα συναλλάσσεστε με άτομα από το εξωτερικό.

Τα χρήματα θα σας έρχονται με ρυθμό, αλλά θα έχετε και ξαφνικές χρηματικές απολαβές, που θα σας ενισχύουν ευχάριστα. Ίσως να προέρχονται από ξαφνικές δουλειές ή δοσοληψίες. Φροντίστε να διαχειριστείτε σοφά τα οικονομικά σας.

Ίσως να θέλετε συνεχώς κάπου να επενδύετε τα χρήματά σας, με αποτέλεσμα να έχετε κακή σχέση με την αποταμίευση.Αποφύγετε μία τέτοια μονόπλευρη διαχείριση των χρημάτων σας.

Εάν θέλετε να βρείτε εργασία, και δεν εργάζεστε ήδη, στοχεύστε σε μία, όπου θα μπορείτε να επενδύσετε τις γνώσεις ή το ταλέντο σας.

Θα την βρείτε και θα σας αρέσει! Μόνο έτσι θα τα πάτε πραγματικά καλά!

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Η νέα εποχή είναι εδώ, και προσφέρει τις καλύτερες και πιο γόνιμες συνθήκες για όλα ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έσ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογία ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Σημαντικές αλλαγές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας των ζωδίων, φέρ ...

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιεροφάντης. Θα βρεθείτε μπροστά σε σημαντικές αλλαγές. Οι περισσότερες ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογίας, ας θυμηθούμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u