Ετήσιες Αριθμολογικές Προβλέψεις 2022


                 2022  :  Χρονιά  Έξι ( 6 )  :  Η Χρονιά του Έρωτα!

Καλή χρονιά! Το νέο έτος χαρακτηρίζεται από τον αριθμό έξι ( 6 )! Αφού : 2022 = 2 + 0 + 2 + 2 = 6! Αυτός ο αριθμός, σύμφωνα με τους πυθαγόρειους, είναι ένας τέλειος αριθμός, γιατί διαιρείται ή πολλαπλασιάζεται και με τον αριθμό 2 και με τον αριθμό 3  :  2 Χ 3 = 6, ή 3 Χ 2 = 6, ή 6 : 2 = 3, ή 6 : 3 = 2, ή ακόμη 2 + 2 + 2 = 6, ή 3 + 3 = 6! Είναι ο αριθμός που συμβολίζει τον έρωτα, την αγάπη, την αφοσίωση και πολλά άλλα που θα πούμε παρακάτω. Η ιδιαιτερότητα τούτης την νέας χρονιάς, θα είναι ότι το 6 προκύπτει από την πρόσθεση των τριών 2 και ενός 0. Τα τρία αυτά δυάρια κάνουν ακόμη πιο έντονη την ερωτική αίσθηση του καινούριου έτους, και προσδιορίζουν επιπλέον λεπτομέρειες γι αυτό. Όπως είναι οι έννοιες του συνδέσμου, της δέσμευσης, της σχέσης, αλλά και της ρήξης, της ανασφάλειας, της διάσπασης κτλ.

Να πούμε ότι οι αρχαίοι συνέδεαν το 6 με τον Ερμαφρόδιτο. Η ιστορία του μας δείχνει την έλξη ανάμεσα στον άντρα και στην γυναίκα, αλλά και την πάλη που έχουν αυτοί οι δύο. Εναλλακτικά, μας δείχνει την εσωτερική πάλη ανάμεσα στην αρσενική ( αιχμηρότητα ) και στην θηλυκή ( δεκτικότητα) πλευρά του καθενός ή της καθεμίας! Εν συντομία λέμε ότι ο μυθικός Ερμαφρόδιτος υπήρξε γιος του θεού Ερμή και της θεάς Αφροδίτης. Ήταν ο πιο όμορφος νέος άντρας! Σε ένα ταξίδι του κάθισε κάποια στιγμή να ξεκουραστεί και να πιει νερό σε μια πηγή. Εκεί μία νύμφη της πηγής, η Σαλμακίδα, τον ερωτεύτηκε καθώς τον είδε να ξεπλένεται στο νερό. Τον αγκάλιασε με όλη της την δύναμη! Ο Ερμαφρόδιτος θέλησε να ελευθερωθεί, όμως η νύμφη δεν τον άφηνε! Παρακάλεσε τους θεούς να τον απελευθερώσουν, όμως και η νύμφη ζήτησε από τους θεούς να μην της τον πάρουν!  Οι θεοί τελικά αποφάσισαν να τους ενώσουν σε ένα πλάσμα, που θα είχε πλέον και τα δύο φύλα, τόσο το αρσενικό όσο και το θηλυκό!   

Εξίσου στην δυτική όσο και στην ινδική Αριθμολογία ο αριθμός 6 «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Αφροδίτη. Σύμφωνα με τα παραπάνω θα διανύσουμε ένα έτος, όπου θα κυριαρχήσει ο έρωτας, αλλά και οι κάθε είδους σχέσεις. Ενδεχομένως να υπάρξει πόλωση, κάτι που προκύπτει από τα τρία δυάρια που έχει τούτη η χρονιά! Δηλαδή, η σύνδεση με κάποιον ή με κάποιους ανθρώπους μπορεί να είναι έντονη, και η απομάκρυνση επίσης από κάποιον η από κάποιους άλλους να είναι εξίσου επίμονη! Έτσι έχουμε τόσο την επίδραση του 6, που είναι αρμονικό και ερωτικό, όσο και την επίδραση του 2, που είναι δεσμευτικό αλλά και διασπαστικό. Ωστόσο και το 6 σε αρνητική ερμηνεία, θα μπορούσε να γίνει πολύ ουτοπικό, δηλαδή απαιτητικό από τους άλλους, με μια μορφή εξιδανίκευσης, που θα ξέφευγε αρκετά από την ρεαλιστική πραγματικότητα και θα κούραζε.

Καλό θα είναι λοιπόν αρχικά να αποφεύγεται η υπερβολή. Επίσης να γίνονται πιο… σοφές επιλογές συντρόφου. Ιδανική χρονιά για να δεσμευτούν τα ελεύθερα άτομα, που έχουν μείνει για καιρό χωρίς κάποια σχέση. Αλλά και χρονιά που μπορούν να οριστικοποιηθούν κάποιοι χωρισμοί, από σχέσεις που ταλαιπωρούν χωρίς να βελτιώνονται. Έτσι θα μιλάμε για δίπολα ή και… τρίπολα! Δηλαδή : για γάμους και χωρισμούς, για δεσμούς και απομακρύνσεις, για σχέσεις και μοναχικότητα κτλ. Αλλά και για δεσμούς – χωρισμούς – και ξανά δεσμούς, είτε πρόκειται για επανασυνδέσεις, είτε για καινούριους δεσμούς κτλ.

Το 6 επίσης υπόσχεται οικονομική άνεση και ευημερία. Εργασία που μας ταιριάζει. Δημιουργικότητα και καλλιτεχνικές δημιουργίες ή ασχολίες. Χαρά στον χώρο της εργασίας, αλλά και επιτυχία σε αυτήν. Τύχη. Ευχάριστα ταξίδια η μετακινήσεις. Καινούργιες γνωριμίες κτλ. Ενδεχομένως σε περιπτώσεις, να υπάρξει υπερβολική φαντασία, που μπορεί αντί για πρόοδο να οδηγήσει σε αδιέξοδο. Ή υπερβολικός ενθουσιασμός, χωρίς όμως την αντίστοιχη μεθόδευση για την επίτευξη του στόχου κτλ.

Επιπλέον τυχεροί-ες θα είστε όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό 6, ή έχετε γεννηθεί, ανεξάρτητα από τον αριθμό σας, στις 6, 15, και 24 οποιουδήποτε μήνα. Επίσης, όσοι-ες έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας, όπως αναγράφεται στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς σας, τα γράμματα  :  Ξ, ξ και Χ, χ, τα οποία, σύμφωνα με την πυθαγόρεια Αριθμολογία, αντιστοιχούν στον αριθμό 6. Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που αντιστοιχούν στο 6 είναι τα  :  F, f – O, o – X, x.

Προσημείωση  :  Για να βρούμε την προσωπική μας χρονιά, αρκεί να προσθέσουμε τον προσωπικό μας αριθμό με τον αριθμό του έτους που διανύουμε. Για παράδειγμα  :  προσωπικός αριθμός  1 + 6 ( 2022 = 2 + 0 + 2 + 2 = 6 ) = 7, προσωπική χρονιά για τον προσωπικό αριθμό 1. Το πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό, αναφέρεται στις μηνιαίες προβλέψεις του μηνός Ιανουαρίου του 2022. Να πούμε ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για την εύρεση της προσωπικής χρονιάς. Εδώ προτείνουμε τον παραπάνω.

            Προσωπικός αριθμός  ΕΝΑ [ 1 ] – Προσωπική χρονιά  ΕΠΤΑ [ 7 ].

Τα συν ( + )  :  Χρόνια πολλά! Θα είναι μία χρονιά έμπνευσης για εσάς! Ίσως να τολμήσετε να κάνετε πράγματα, που δεν θα επιδιώκατε συνήθως να γίνουν. Πιθανόν να εντυπωσιαστείτε ή να εμπνευστείτε από άτομο, που θα μπορούσε να βρίσκεστε στο επαγγελματικό ή στο προσωπικό σας κομμάτι ζωής. Επομένως είτε θα αφορά στις επαγγελματικές εξελίξεις σας, είτε στις συναισθηματικές!

Η εργασία σας θα ανέβει και ενδέχεται να δοκιμάσετε και νέα πράγματα σε αυτήν! Οικονομικά, κάτι θα γίνει και θα κερδίζετε πιο άνετα τα χρήματά σας! Στα προσωπικά σας μία ρομαντική σχέση, ένας αισθαντικός δεσμός, ή ένας γάμος, όπως τον ονειρευτήκατε, θα είναι τα γεγονότα που θα αλλάξουν την ζωή σας συναισθηματικά.

Τα πλην ( – )  :  Προσέξτε να μην ασκήσετε αυστηρή κριτική στα άτομα που είναι κοντά σας και σας αγαπούν, με αποτέλεσμα να τα πληγώσετε. Θα χρειαστεί να είστε ειλικρινείς αλλά και υπομονετικοί, ώστε να δείχνετε στους άλλους έμπρακτα την αγάπη σας και με τα λόγια και με τα έργα σας.

Ίσως να σας κουράσει η διαφορετική άποψη κάποιων ανθρώπων, αλλά δείξτε ανεξάντλητη υπομονή και μην τους… καταδικάζετε για την διαφορετική γνώμη τους. Επίσης προσέξτε την σχέση σας με την… ταχύτητα! Ούτε να παίρνετε πολύ γρήγορες σημαντικές αποφάσεις από υπερβολικό ενθουσιασμό, ούτε πολύ αργές από εμμονική δυσπιστία. Ωστόσο, εκεί που κρίνετε ότι πρέπει, πείτε και το όχι.

          Προσωπικός αριθμό  ΔΥΟ [ 2 ] – Προσωπική χρονιά  ΟΚΤΩ [ 8 ].

Τα συν ( + )  :  Χρόνια πολλά! Θα «συναντηθείτε» με μία χρονιά, κατά την διάρκεια της οποίας η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θα χρειαστεί να εκτιμήσετε αυτήν την τύχη και να την επαυξήσετε μέσα από τις πράξεις σας. Καλύτερα να μην πέσετε στην παγίδα να θεωρήσετε τα πράγματα δεδομένα και να επαναπαυτείτε. Τόσο στα επαγγελματικά – οικονομικά σας, όσο και στα προσωπικά σας, ένας άνθρωπος θα σταθεί δίπλα σας υποστηρικτικά, και θα θελήσει να σας εξελίξει.

Παρόλα αυτά, αν είστε ανύπαντρες γυναίκες, και σας γίνει πρόταση γάμου, καλό θα είναι να το σκεφτείτε καλά, πριν την δεχτείτε! Αυτό, επειδή δεν θα είναι ευνοϊκό για το μέλλον σας να πάρετε μία βιαστική απόφαση, αν δεν είστε σίγουρες ότι μπορείτε να ζήσετε με χαρά δίπλα στον συγκεκριμένο σύντροφο. Ενδεχομένως για τους άντρες τα πράγματα να είναι κάπως πιο… ασφαλή για το ίδιο θέμα!  

Τα πλην ( – )  :  Για τον καινούργιο χρόνο θα χρειαστεί να προσέξετε την διάθεσή σας. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να… βαλτώνει μέσα στην καθημερινότητα. Βρείτε τρόπους να χαίρεστε ακόμη και με τα πιο απλά πράγματα, όπως με το χαμόγελο που σας χαρίζει ο άλλος κτλ.

Ενδεχομένως κάποια συσσωρευμένα παράπονα από την ζωή σας, να σας κάνουν να έχετε επιπλέον απαιτήσεις από τους άλλους. Αποφύγετε μία τέτοια στάση ζωής και συνεχίστε να είστε δοτικοί. Θυμηθείτε ότι όταν ο άλλος σας προσφέρει κάτι, είναι επειδή τον εμπνέετε να το κάνει! Οπότε τούτο από μόνο του αξίζει να ανταποδώσετε κι εσείς με χαρά. Επίσης μην είστε ακατάδεκτοι με την λογική ότι θα χρειαστεί να ανταποδώσετε αργότερα. Τούτο θα περιορίσει την εξέλιξή σας και θα απογοητεύσει τους ανθρώπους γύρω σας, τουλάχιστον σε έναν βαθμό.

      Προσωπικός αριθμός  ΤΡΙΑ [ 3 ] – Προσωπική χρονιά  ΕΝΝΙΑ [ 9 ].

Τα συν ( + )  :  Χρόνια πολλά! Εισέρχεστε σε μία εξαιρετική χρονιά, τόσο από επαγγελματικής και οικονομικής πλευράς, όσο και από πλευράς των προσωπικών σας σχέσεων. Οι συνεργασίες σας θα ανθίσουν και θα γίνουν ακόμη πιο στενές. Θα υπάρχει εμπιστοσύνη και αλληλεγγύη. Οικονομικά θα ανέβετε. Ίσως όχι με μία αστραπιαία ταχύτητα, όμως με ότι καταπιάνεστε θα σας αποφέρει κέρδος και θα σας ανοίγει την προοπτική για τα ακόμη καλύτερα.

Στην προσωπική σας ζωή προβλέπεται γάμος, για τους-τις ανύπαντρους-ες. Ή μία εναλλακτική επιλογή επισημοποίησης της σχέσης σας. Θα είναι πιθανή μία εγκυμοσύνη ή η απόκτηση παιδιού. Η σχέση, ο δεσμός ή ο γάμος σας θα διακατέχεται από έναν δημιουργικό οίστρο, και από μία αμοιβαία αισιοδοξία. Θα υπάρχει αγάπη με πράξεις. Ακόμη κι αν ορισμένοι δεν τα πηγαίνετε καλά με τα λόγια, θα δίνεται και θα παίρνετε έμπρακτα αγάπη με το ταίρι σας.

Τα πλην ( – )  :  Κατά βάση αυτή η χρονιά δεν έχει αρνητικά στοιχεία για εσάς. Αν θα πρέπει να πούμε κάτι, είναι ότι θα είναι καλό να ζείτε την κάθε στιγμή με ευχαρίστηση. Αποφύγετε να στρέφετε το βλέμμα σας μόνο στους στόχους. Τούτοι θα είναι δρομολογημένοι. Επίσης κάντε κάποια διαλείμματα, και δείξτε στους κοντινούς σας ανθρώπους την χαλαρή, ή ακόμη και την παιχνιδιάρικη πλευρά σας, χωρίς βέβαια να χάνετε την κομψότητά σας.

  Προσωπικός αριθμός  ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ] – Προσωπική χρονιά  ΕΝΑ [ 1 ].

Τα συν ( + )  :  Χρόνια πολλά! Θα είναι μία χρονιά κατά την οποία θα… εκπαιδευτείτε! Αυτό σημαίνει πως εάν σε κάποιο θέμα έχετε μία μικρότερη ή μεγαλύτερη αδυναμία, για παράδειγμα είστε πολύ αναποφάσιστοι, θα βρεθεί δίπλα σας ο κατάλληλος άνθρωπος, που θα σας βοηθήσει να την διαχειριστείτε. Αυτό μπορεί να συμβεί εξίσου στο επαγγελματικό, όσο και στο προσωπικό σας κομμάτι ζωής.

 Με την κατάλληλη… καθοδήγηση, κι εφόσον θα έχετε εμπιστευτεί τον άλλον, θα προχωρήσετε αρκετά παρακάτω σε βήματα που είχατε αφήσει στάσιμα. Έτσι ένας γάμος, μία συγκατοίκηση, το ξεκίνημα μίας σταθερής σχέσης κτλ. , είναι γεγονότα που μπορούν να συμβούν εκεί που δεν το φανταζόσασταν ότι θα γίνουν σε εσάς! Αλλά και για τους παντρεμένους, προβλέπονται νέα στοιχεία να εμπλουτίζουν τον γάμο σας, κυρίως με την αποφασιστικότητα του-της συζύγου σας.Εξίσου στα επαγγελματικά – οικονομικά σας θα εξελιχθείτε με θεαματικό τρόπο, χάρη στην καλή καθοδήγηση που θα προκύψει στον επαγγελματικό σας χώρο, ή γύρω από τα επαγγελματικά σας.

Τα πλην ( – )  :  Η υποστήριξη που θα λάβετε αυτό το χρόνο, θα είναι για εσάς εποικοδομητική και σημαντική. Ωστόσο αυτή θα έχει σαν κύριο σκοπό να τονωθείτε, ενώ κατόπιν να πατήσετε γερά στα δικά σας πόδια! Γι αυτό αποφύγετε να αναπτύξετε σχέσεις εξάρτησης, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό σας χώρο. Επίσης μην πέσετε στην παγίδα να νιώσετε κάποιο κόμπλεξ, επειδή ενδεχομένως κάποιος θα σας κάνει προσωρινά τον… δάσκαλο. Τότε η ευνοϊκή συνθήκη της χρονιάς δεν θα αποφέρει την πρόοδό σας. Εξάλλου η κοινωνική σας πρόοδος καλό θα είναι να συμπορεύεται μαζί με την ψυχική σας πρόοδο, για να έχει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Τούτο θα γίνει, εάν δείτε με θετική αντίληψη τον κάθε καλό λόγο, ή την κάθε καλή πληροφορία που θα σας δίνουν, για να υπερπηδήσετε τα εμπόδιά σας.

    Προσωπικός αριθμός  ΠΕΝΤΕ [ 5 ] – Προσωπική χρονιά  ΔΥΟ [ 2 ].

Τα συν ( + )  :  Χρόνια πολλά! Αυτήν την χρονιά θα γνωρίσετε εντονότερα την χαρά της ζωής. Ίσως να αλλάξει η φιλοσοφία σας και να δείτε πιο αισιόδοξα την πραγματικότητα γύρω σας. Τούτη η αισιόδοξη οπτική θα βγει από μέσα σας. Κάποιο άτομο ή ακόμη και μία ομάδα ατόμων ή μία παρέα κτλ. , ενδεχομένως θα παίξουν τον ρόλο τους σε αυτήν την εσωτερική αλλαγή.

Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα απαλλαγούν από κάποια στερεότυπα. Θα κοιτάξετε περισσότερο την ουσία, η οποία με την σειρά της θα φέρει πιο γρήγορα τις εξελίξεις στην ζωή σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις θα εστιάσετε πιο πολύ στον-στην σύντροφό σας, παρά στα πράγματα που περιμένετε από αυτόν-ην στο μέλλον. Έτσι όμως, ο δρόμος για το μέλλον θα ανοίξει αναπάντεχα! Αφού θα βγάλετε από τον άλλον τα πιο θερμά του συναισθήματα και θα τον εμπνεύσετε να πάρει πρωτοβουλίες.

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας θα γίνεται πιο ρεαλιστές! Δηλαδή, ναι μεν θα πάτε πολύ καλά, όμως θα χρειαστεί να πατήσετε περισσότερο στα δικά σας πόδια, παρά να επενδύσετε στην προσπάθεια των άλλων, των συναδέλφων, των συνεργατών, των βοηθών κτλ.

Τα πλην ( – )  :  Ίσως να χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και κάποιες καταστάσεις, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την πρόοδό σας. Αυτό το ξεκαθάρισμα ενδέχεται να είναι επώδυνο ψυχικά, ιδιαίτερα, όταν αφορά σε ένα χωρισμό που πρέπει να γίνει. Ωστόσο θα παίρνετε τις… πληροφορίες από μέσα σας! Η εσωτερική σας ενόραση θα γίνεται δύναμη και θα σας οδηγεί στις αποφάσεις σας.

Προσέξτε όμως, ότι αποφασίσετε ή ότι επιλέξετε να το υπηρετήσετε με όλη σας την ψυχή και με χαρά για την  ζωή. Επίσης ότι αφήσετε πίσω σας, ή ότι σας αφήσει, μην το κρίνετε. Κρίνετε περισσότερο τα δικά σας λάθη παρά των άλλων. Έτσι θα κρατήσετε γερά το νόημα της χρονιάς για εσάς, που είναι η ψυχική και η κοινωνική σας πρόοδος.

     Προσωπικός αριθμός  ΕΞΙ [ 6 ] – Προσωπική χρονιά  ΤΡΙΑ [ 3 ].

Τα συν ( + )  :  Χρόνια πολλά! Ενδεχομένως μία από τις καλύτερες χρονιές σας.Κατά βάση αυτό θα ξεκινήσει από τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους, και κατόπιν θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα τμήματα της ζωής σας. Ο έρωτας, που για εσάς είναι έτσι κι αλλιώς πρωταρχικό στοιχείο, θα κυριαρχήσει! Η διαφορά με το πριν όμως, θα είναι ότι… θα μπει σε πλαίσια, τα οποία πιθανόν να χρειάζεστε. Τούτο σημαίνει πως θα ερωτευτείτε, αλλά με άτομο το οποίο θα σας οργανώσει στο να γίνει σταθερή σχέση.

Οι άντρες, καλό θα είναι να είστε διακριτικοί με την σύντροφο που θα γνωρίσετε, γιατί θα είναι κάπως ευάλωτη, με την καλή έννοια. Επίσης μην δίνετε αφορμές να σκεφτεί ότι είστε άπιστοι. Οι γυναίκες απλά… απολαύστε την προσωπικότητα του άντρα που θα μπει στην ζωή σας. Θα πάρει δύναμη από την λάμψη στα μάτια σας!

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θα κινηθούν σε ένα πολύ καλό επίπεδο! Για κάποιους θα ανέβουν θεαματικά. Καλό θα είναι να είστε ευγνώμονες, χωρίς να γίνεστε… δουλοπρεπείς, με το άτομο ή τα άτομα που θα σας στηρίξουν. Μην πέσετε από την άλλη στην παγίδα της αχαριστίας! Θα είναι σημαντικοί οι άλλοι για εσάς.

Τα πλην ( – )  :  Προσέξτε να μην… τεμπελιάσετε! Ούτε μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις  :   γνωριμία, δεσμός, γάμος κτλ. , ούτε στις επαγγελματικές ή στις κοινωνικές σας. Μην επαναπαύεστε με την  δοτικότητα των άλλων, χωρίς να δίνετε κι εσείς. Αυτό κάποια στιγμή θα σας επιστραφεί και θα στερέψουν οι «πηγές» τους! Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα  :  Παίρνετε χαμόγελο; Ανταποδώστε! Παίρνετε χρήματα; Εργαστείτε με φιλότιμο! Παίρνετε αγάπη; Δώστε αγάπη κτλ. !

Επίσης, αν και σας αρέσουν μερικές φορές τα όμορφα αθώα ψέματα, προκειμένου να μην προβληματίσετε τους άλλους, για τούτη την χρονιά επιδιώξτε όσο γίνεται την ειλικρίνεια.

    Προσωπικός αριθμός  ΕΠΤΑ [ 7 ] – Προσωπική χρονιά  ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ].

Τα συν ( + )  :  Χρόνια πολλά! Η νέα χρονιά θα είναι για εσάς μία αρμονική χρονιά. Θα βρείτε το άλλο σας μισό! Θα ταιριάξετε ιδανικά σε έναν χώρο ή σε μία συνθήκη. Οι επιθυμίες σας θα υλοποιηθούν. Ωστόσο η ζωή μπορεί να σας εκπλήξει, διαφοροποιώντας κάπως τα πράγματα, από ότι θα τα περιμένατε. Αυτό δεν θα επιφέρει κάποια αλλοίωση στην ουσία των θέλω σας.

Αν είστε μόνοι-ες θα γνωρίσετε την-τον κατάλληλη-ο σύντροφο για εσάς! Καλό θα είναι να το εκτιμήσετε και να μην επαναπαυτείτε, ή να… τεμπελιάσετε στην διάρκεια της γνωριμίας. Ότι καλό σας έρθει, διεκδικήστε το με τη σειρά σας και μη το αφήσετε στην τύχη του. Κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει για τα επαγγελματικά σας. Θα βρείτε, εάν είστε σε αναζήτηση, την κατάλληλη εργασία για εσάς. Θα χρειαστεί κι εδώ να δείξετε καλή θέληση και εργατικότητα.

Σε πολλές περιπτώσεις θα λάβετε αυτό που σας πάει και σας ηρεμεί! Έτσι, θα πορευτείτε σε μία εποικοδομητική και προσοδοφόρα χρονιά, μέσα όμως από την αλήθεια που θα δίνετε και θα παίρνετε σε κάθε περίπτωση! Καλό θα είναι λοιπόν να προχωράτε συνειδητά και να διεκδικείτε. Μην… βγάζετε την ουρά σας απέξω!

Τα πλην ( – )  :  Θα χρειαστεί να προσέξετε τα άκρα, ή την υπερβολή. Δηλαδή, σε μια χρονιά όπου θα ταιριάξετε με πολλά πράγματα, μην δείξετε ούτε μανιώδη προσήλωση, ούτε υπερβολική αυτοπεποίθηση! Αν για παράδειγμα γνωρίσετε τον άνθρωπο της ζωής σας, με τον οποίο θα νιώθετε χημεία, μην κολλήστε επάνω του σαν να μην υπάρχουν άλλα ενδιαφέροντα στην ζωή σας. Επίσης, ούτε να θεωρήσετε δεδομένη την χημεία σας μαζί του, χωρίς να συμπορεύεται αυτή από μία καλή συμπεριφορά.

Κάθε καλό που θα σας έρχεται και θα γεμίζει τα κενά σας, θα χρειαστεί να το δεχτείτε με… πειθαρχία! Αν όντως θέλετε να σταθεροποιηθεί. Μία καλή στάση θα είναι να καταλαβαίνετε τον άλλο, και να νιώθετε τις ανάγκες του.

    Προσωπικός αριθμός  ΟΚΤΩ [ 8 ] – Προσωπική χρονιά  ΠΕΝΤΕ [ 5 ].

Τα συν ( + )  :  Χρόνια πολλά! Θα είναι μία χρονιά, στην οποία θα αναμετρηθείτε με την δύναμή σας! Διαφαίνεται να έχετε συχνά το επάνω χέρι! Τούτο θα σας αποφέρει ευθύνη απέναντι στους άλλους, αλλά και απέναντι στο πεπρωμένο σας, αφού τα πάντα ανταποδίδονται.Θα είστε δυνατοί στα επαγγελματικά σας, ενδεχομένως σε θέσεις όπου θα πρωτοστατείτε. Τα οικονομικά σας επίσης θα έχουν άνοδο, κυρίως μέσα από τις επαγγελματικές επιτυχίες σας. Εξίσου στα συναισθηματικά και στις προσωπικές σας σχέσεις, θα έχετε αρκετή επιρροή επάνω στο ταίρι σας, αλλά και στον κύκλο σας. Καλό θα είναι να μην αγνοείτε τα συναισθήματα και τις ευαισθησίες των άλλων, συνεπαρμένοι από την δική σας άνοδο! Δείξτε κατανόηση, ως έναν βαθμό τουλάχιστον, για τις αδυναμίες των άλλων, ή για την διαφορετικότητά τους από εσάς! Έτσι, δίπλα στην δύναμή σας θα χτίσετε σχέσης σεβασμού και αγάπης!

Τα πλην ( – )  :  Μείνετε προσγειωμένοι. Η χρονιά σας προσφέρει δύναμη! Αποφύγετε να την χρησιμοποιήσετε με… σκληρότητα! Κάτι τέτοιο θα διώξει από την ζωή σας το… αλάτι, που είναι η αγάπη στις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους.

Αν νιώθετε ότι ζημιώνεστε από κάποιους, που είναι πιθανό να συμβεί, δώστε τους μία ευκαιρία, αλλά μετά κρατήστε τους σε απόσταση, εφόσον δεν την εκτιμήσουν. Κοιτάτε μέσα στους άλλους τις προθέσεις τους. Λάθη κάνουν όλοι. Σημασία θα έχει, αν τα κάνουν από τον ανθρώπινο παράγοντα, ή από αρνητική πρόθεση. Εκεί θα κριθεί η επιλεκτικότητά σας!

    Προσωπικός αριθμός  ΕΝΝΙΑ [ 9 ] – Προσωπική χρονιά  ΕΞΙ [ 6 ].

Τα συν ( + )  :  Χρόνια πολλά! Μία νέα χρονιά από τις καλύτερες για εσάς! Αν θα μπορούσαμε να πούμε μία λέξη κλειδί για να χαρακτηρίσουμε τον καινούργιο χρόνο σας, αυτή θα ήταν η λέξη τιμιότητα. Πράγματι, θα υπάρξει αμοιβαία τιμιότητα στις κάθε είδους σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους!

Ο-η σύντροφός σας κι εσείς, σε δεσμό ή σε γάμο, θα περάσετε την επικοινωνία σας, αν δεν βρίσκεται ήδη, σε ένα επίπεδο ειλικρίνειας, αλλά και κατανόησης. Για τα ανύπαντρα ζευγάρια προβλέπεται γάμος. Αν είστε μόνοι-ες, θα γνωρίσετε άτομο με το οποίο από την αρχή θα υπάρξει αμεσότητα και αμοιβαιότητα! Θα συνεννοείστε με τα μάτια!

Επαγγελματικά θα έχετε αναγνώριση, εξαιτίας της αξίας σας. Οι σχέσεις στον χώρο δουλειάς σας θα είναι ξεκάθαρες και βοηθητικές για το καλύτερο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σας θα είναι σε ανοδική πορεία μήνα με τον μήνα!

Τα πλην ( – )  :  Δεν προβλέπονται ιδιαίτερα αρνητικά στοιχεία για εσάς τον καινούργιο χρόνο. Εάν θα πρέπει να επισημάνουμε κάτι, είναι η φροντίδα του εαυτού σας, ή πιο συγκεκριμένα της καθημερινότητάς σας. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κάνετε διαλείμματα, ώστε να ανανεώνεστε, ή για να περνάτε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας, ή με τους δικούς σας ανθρώπους.

Επίσης καλό θα είναι να… ξεβολεύεστε ενίοτε στην καθημερινότητα σας, για να μην  πέσετε στην παγίδα της πλήξης!

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u