Ετήσιες Προβλέψεις Ταρώ 2022


      2022.    Η Χρονιά  των  Εραστών !

Καλή χρονιά με υγεία! Το 2022 θα είναι μια χρονιά που θα την χαρακτηρίζει ο αριθμός έξι (6), και όχι μόνο! [ Περισσότερα στην εισαγωγή της Αριθμολογίας για το 2022 ]. Οπότε, θα την εκπροσωπεί η κάρτα των Εραστών από τα μεγάλα Αρκάνα της τράπουλας Ταρώ, που έχει τον αριθμό 6! Έτσι, εάν προσθέσουμε τους αριθμούς της χρονιάς, δηλαδή τα τρία δυάρια και το μηδέν, το αποτέλεσμα μας δίνει ένα καθαρό εξάρι! 2022 = 2 + 0 +2 + 2 = 6! Λέμε καθαρό εξάρι γιατί δεν προκύπτει από επιπλέον πρόσθεση, όπως για παράδειγμα 15 = 1 + 5 = 6, ή 24 = 2 + 4 = 6, ή 33 = 3 + 3 = 6 κτλ.

Όπως ίσως γνωρίζετε η κάρτα των Εραστών εκπροσωπεί τα ερωτικά διλήμματα. Ωστόσο σε μία πιο βαθιά ερμηνεία σημαίνει την αληθινή αγάπη και τον άνθρωπο που συντονίζεται στην συχνότητα της αγάπης. Αν θα δίναμε εδώ έναν λιτό ορισμό της αγάπης, θα λέγαμε ότι είναι η ικανότητα να μπαίνει κανείς στην θέση του άλλου και να τον καταλαβαίνει.

Με αυτά τα δεδομένα, τούτη η χρονιά για άλλους θα είναι μία χρονιά πάθους και ερωτικών ανησυχιών! Για άλλους μία χρονιά αληθινής αγάπης και συνάντησης με το άλλο μισό! Και για άλλους μία χρόνια ισχυρής δέσμευσης, ή ερωτικής αποκλειστικότητας, ή γάμου! Θα υπάρξουν και οι πολύ τυχεροί, που θα έχουν… τρία σε ένα με τον άνθρωπό τους! Δηλαδή και το πάθος, και την αγάπη, και την δέσμευση!  Καλή τύχη σε όλους!

               ΚΡΙΟΣ  2022  :  Το Άρμα.

Ρεαλισμός  :  Καλή χρονιά!  Η χρονιά αυτή σας προορίζει για θριάμβους κάθε μορφής! Εκεί που θα δώσετε την μεγαλύτερη έμφαση και θα επενδύσετε τον χρόνο σας, την σκέψη σας, την υπομονή σας κτλ. , εκεί και θα θριαμβεύσετε! Άλλοι στα αισθηματικά, άλλοι στα οικονομικά, άλλοι στα επαγγελματικά, άλλοι στην μόρφωση ή στην γνώση, άλλοι στην δημιουργικότητα κτλ.

Παρόλα αυτά η επιρροή του Άρματος έχει κι έναν περιορισμό! Δεν φέρνει τον θρίαμβο που υπόσχεται, εάν αυτός δεν είναι ένας θρίαμβος με αγάπη! Η υπεροψία, η επιθετικότητα, η ασυδοσία κτλ. , δεν είναι έννοιες που αφορούν στο Άρμα. Έτσι και αντίστοιχοι στόχοι, που θα διακατέχονται από τέτοια ή παρόμοια συναισθήματα, δεν θα έχουν καλό αποτέλεσμα. Ή τουλάχιστον θα φέρουν μία προσωρινή επιτυχία με… ημερομηνία λήξης!

Ψυχισμός  :  Η αυτοπεποίθησή σας θα φτάσει στα ύψη. Αρκετοί θα ανακτήσετε την χαμένη σας αυτοεκτίμηση. Η νέα αυτή διάθεση που θα βγαίνει από μέσα σας, θα φέρει και περισσότερες επιτυχίες στο πρακτικό κομμάτι της ζωής σας.

Προσέξτε την πιθανότητα να αγνοήσετε κάποιους αξιόλογους για εσάς ανθρώπους, συνεπαρμένοι από την ανεβασμένη σας διάθεση. Φροντίστε να βλέπετε πρώτα τα καλά κι έπειτα τα λάθη των άλλων! Να έχετε έναν καλό λόγο να πείτε στον άλλον. Να σέβεστε τα συναισθήματα των ανθρώπων και να είστε ευγενικοί και ειλικρινείς. Τότε πραγματικά θα χτίσετε, ή θα… ανακατασκευάσετε ατσαλένιες σχέσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωή σας! Για κάποιους ίσως η γοητεία της κορυφής να είναι ακαταμάχητη ή και αναπόφευκτη. Αν επιλέξετε μία τέτοια στάση ζωής, τουλάχιστον αποφύγετε να είστε σνομπ.

  ΤΑΥΡΟΣ  2022  :  Ο Τροχός της Τύχης.

Ρεαλισμός  :  Καλή χρονιά! Μία χρονιά γεμάτη καλές εκπλήξεις θα είναι για εσάς αυτό το έτος. Φροντίστε να συνηθίσετε τον εαυτό σας στην καλώς νοούμενη περιπέτεια! Αναλόγως πάντα των ενδιαφερόντων σας, θα έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες, οικονομικές ενισχύσεις και δυνατότητες. Αφορμές για νέα ξεκινήματα καριέρας, που θα σας εμπνεύσουν κτλ.

Στο αισθηματικό σας κομμάτι θα προκύψει ένας αναπάντεχος και ίσως καρμικός έρωτας! Όμως γενικότερα και πριν εμφανιστεί τούτος, οι κατακτήσεις σας θα είναι δεδομένες. Ένας μη προγραμματισμένος γάμος ή αρραβώνας, ή μία ξαφνική συγκατοίκηση, δεν αποκλείεται να οριοθετήσουν σε νέα βάση την ζωή σας. Εάν θέλετε να έχετε σταθερή πορεία και εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε με τα άτομα που περιστρέφονται σαν δορυφόροι γύρω σας, και να εστιάστε στον νέο ή σταθερό δεσμό σας. Οι προκλήσεις θα υπάρχουν σχεδόν όλη την χρονιά!

Ψυχισμός  :  Η ψυχή σας στο… καθαρτήριο! Παλιοί ψυχικοί πόνοι, που άφησαν μέχρι τώρα το στίγμα τους, θα κλείσουν. Τούτο θέλει και την δική σας συγκατάθεση. Αφήστε τους να μείνουν πίσω και αδράξτε τις νέες ευκαιρίες με εμπιστοσύνη στην ζωή! Αγάπη θα δώσετε, αγάπη θα πάρετε. Αν ορισμένοι τιμωρήσατε τον εαυτό σας για κάτι που κάνατε παλιά και είχε πληγώσει κάποιον ή κάποιους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τον απελευθερώσετε από τις παλιές ενοχές! Κρατήστε το δίδαγμα που πήρατε για να προσέχετε στο μέλλον. Είστε πια ο καλύτερος φίλος του εαυτού σας, αλλά μπορείτε, μένοντας επίμονα στα ίδια, να γίνετε και ο χειρότερος εχθρός του!

          ΔΙΔΥΜΟΙ  2022  :  Η Δύναμη.

Ρεαλισμός  :  Καλή χρονιά! Η χρονιά της επιτυχίας για εσάς! Μπορούν να γίνουν ακόμα κι εκείνα που ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύατε ότι θα καταφέρετε να τα υλοποιήσετε. Ενδεχομένως το καλώς νοούμενο πείσμα σας, αλλά και η διαίσθησή σας, που δεν σας άφησε να εγκαταλείψετε τους δύσκολος στόχους, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα.

Η μεγαλύτερη επιτυχία ωστόσο είναι εκείνη που πετύχατε με τον ίδιο σας τον εαυτό. Υπερνικώντας ή περιορίζοντας σημαντικά κάποιες αδυναμίες σας, οι οποίες, τουλάχιστον στην υπερβολή τους, στεκόντουσαν φρένο στην  προσωπική σας πρόοδο. Έτσι είστε ανοιχτοί στην αληθινή αισθηματική αγάπη, στην εμπνευσμένη επαγγελματική και οικονομική πρόοδο, στις σωστές αποφάσεις, στις εύστοχες επιλογές κτλ. Το φώς πρώτα βγαίνει από μέσα σας, κι έπειτα φωτίζει την ζωή γύρω σας.

Ψυχισμός  :  Ερωτεύεστε τον εαυτό σας! Όχι όμως σαν Νάρκισσοι, αλλά για την ουσία που βλέπετε σε αυτόν!  Οι αναζητήσεις κι οι εσωτερικές ανησυχίες σας έπιασαν τόπο. Γίνεστε πράγματι καλύτεροι άνθρωποι. Γοητεύετε! Προσέξτε τις παγίδες της ματαιοδοξίας, κυρίως μέσα από τα μάτια κάποιων θαυμαστών σας. Συνεχίστε την εσωτερική σας αναζήτηση σε ένα πιο ώριμο επίπεδο από πριν. Αν χρειαστεί διαβάστε σχετικά βιβλία, ή συμβουλευτείτε σοφούς ανθρώπους. Έτσι θα έχετε πάντα επαφή με το φως. Δώστε στους άλλους, αλλά και λάβετε από αυτούς την αληθινή χαρά της ζωής! Κάντε το με φυσικότητα και απλότητα.

        ΚΑΡΚΙΝΟΣ  2022  :  Ο Μάγος.

Ρεαλισμός  :  Καλή χρονιά! Θα… κατακτήσετε τον κόσμο! Όχι με την εξωτερική ισχύ σας, αλλά με το μυαλό σας! Οι εμπειρίες που έχετε αποκτήσει, και η φυσική σας εξυπνάδα, θα σας κάνουν να σαγηνέψετε το περιβάλλον σας. Μία τέτοια εξέλιξη, είναι μία επιτυχία που την κερδίζετε με την πραγματική σας αξία!

Ίσως ο πιο δυναμικός σας χώρος για την νέα χρονιά να είναι ο επαγγελματικός, ή ο οποιοσδήποτε δημιουργικός σας χώρος! Αυτό θα σας φέρει και περισσότερα χρήματα, τα οποία θα προκύψουν ως φυσική εξέλιξη του έργου σας.

Στα αισθηματικά σας θα ασκείτε γοητεία, αλλά περισσότερο θα τραβήξει την προσοχή σας ένα άτομο, με το οποίο θα νιώσετε εγκεφαλική χημεία. Ίσως κάποιος που θα δείξει ενδιαφέρον ή θαυμασμό για την προσωπικότητά σας, ή για τα πράγματα με τα οποία ασχολείστε. Φροντίστε σε κάθε περίπτωση να είστε ειλικρινείς, και να μην… δίνετε λανθασμένες εντυπώσεις, επειδή απλά μπορείτε να το κάνετε, σαν να παίζετε με το μυαλό του άλλου.

Ψυχισμός  :  Ίσως να ανακαλύψετε πτυχές του εαυτού σας, που ούτε καν γνωρίζατε! Πάντα με την καλή έννοια, γιατί μιλάμε για μία εσωτερική ανάταση! Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση, πράγμα που θα προσέξει το περιβάλλον σας. Μπορεί κάποιοι να σας λένε συνεχώς πόσο έχετε ανανεωθεί!

Αξίζει να νιώσετε υπερήφανοι για τον εαυτό σας, επειδή ότι καλό έχετε καταφέρει με τον εαυτό σας, το καταφέρατε επειδή προσπαθήσατε γι αυτό. Κι επειδή λάβατε και λαβαίνετε σοβαρά υπόψη σας τα μηνύματα που σας στέλνει το Σύμπαν! Αν θα πρέπει να προσέξετε κάτι, τούτο είναι η περίπτωση να πέσετε στην παγίδα του Ναρκισσισμού! Ή στην πρόκληση να τα… λέτε ωραία, ώστε να παίρνετε τους άλλους με το μέρος σας. Παρόλα αυτά δεν σας χρειάζεται κάτι τέτοιο. Η ειλικρίνειά σας είναι αρκετή.

             ΛΕΩΝ  2022  :  Η Ιέρεια.

Ρεαλισμός  :  Καλή χρονιά! Η κάθε είδους γνώση θα είναι στην διάθεσή σας, ανάλογα με τις ανησυχίες σας! Η Ιέρεια δεν είναι… σνομπ! Αυτό που σας ενδιαφέρει, αυτό θα μάθετε, ακόμη κι αν είναι οι πληροφορίες που θέλετε να έχετε για ένα… ασήμαντο θέμα! Η πιο απλή μέχρι και η πιο σύνθετη γνώση, δεν αποκλείεται να σας φανεί χρήσιμη για την πρόοδο στην ζωή σας.

Η βασικότερη όμως συνειδητοποίηση θα είναι η αυτογνωσία σας, η οποία θα σας ανοίξει άπειρους δρόμους και δυνατότητες! Σχεδόν πάντα, το φως βγαίνει πρώτα από μέσα μας, κι έπειτα μεταμορφώνει και το περιβάλλον μας. Ίσως να χρειαστεί ωστόσο κάποια πράγματα στην αρχή να γίνουν με μυστικότητα, ώστε να βγουν στο φως όταν θα είναι πιο ολοκληρωμένα και δυνατά.

Καλό θα είναι να μην… εθιστείτε στο παρασκήνιο. Ενδεχομένως τούτο να είναι μία μικρή παγίδα γι αυτήν την χρονιά. Ίσως επίσης να εμπλακείτε σε παράλληλη αισθηματική σχέση, που εκ των πραγμάτων θα πρέπει να κινείται με μυστικότητα. Ακόμη κι έτσι, φροντίστε να… δεχτείτε την μοίρα σας, εφόσον δεν θα διαφαίνεται κάτι να πρόκειται να αλλάξει. Ή κάντε τελικά άλλη επιλογή.

Ψυχισμός  :  Αν και το ζώδιό σας είναι ένα ζώδιο του φωτός, την καινούργια χρονιά ενδέχεται να έρθετε σε επαφή με την πιο μυστικοπαθή πλευρά σας! Εκείνη που δεν βγαίνει μπροστά και δεν αποκαλύπτεται άμεσα! Αρκετά οφέλη θα αποκομίσετε από αυτό, αφού ενδέχεται κάποιες φορές ο αυθορμητισμός σας να σας έχει εκθέσει, κυρίως όταν συνοδεύετε από μία λεκτική ωμή ειλικρίνεια! Γιατί ενίοτε δεν ντύνετε την ειλικρίνειά σας με ένα… απαλό ένδυμα. Μερικοί θα νιώσουν ότι ανακαλύπτουν μία νέα πλευρά της προσωπικότητάς σας. Ταυτόχρονα θα τους αρέσει και θα τους κινήσει την περιέργεια.

Πολλές πληροφορίες και γνώσεις που θα αποκτήσετε, θα σας κάνουν να δείτε τον κόσμο με νέο βλέμμα. Ίσως να αναθεωρήσετε πάγιες φιλοσοφίες σας. Τούτο θα είναι σημάδι ψυχικής προόδου, η οποία θα φέρει και την ρεαλιστική πρόοδο στην ζωή σας.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ  2022  :  Η Αυτοκράτειρα.

Ρεαλισμός  :  Καλή χρονιά! Μία χρονιά αναγέννησης και πλούτου σας περιμένει. Η Αυτοκράτειρα είναι το σύμβολο της Άνοιξης, της αναγέννησης της φύσης. Έτσι θα αναγεννηθεί για τον καινούργιο χρόνο και η ζωή σας! Οι πιθανές οικονομικές ή επαγγελματικές δυσκολίες του προηγούμενου έτους θα ξεπεραστούν, και θα ξεκινήσει η σταθερή βελτίωσή τους. Επίσης, εάν η προσωπική σας ζωή είχε μείνει στάσιμη, ένας καινούριος και αναπάντεχος έρωτας θα μπει στην ζωή σας και θα σας συνεπάρει. Θα δώσει άλλο χρώμα στην καθημερινότητά σας.

Για όσα ζευγάρια είστε ανύπαντρα, θα είναι μία εξαιρετική χρονιά να προχωρήσετε σε γάμο! Επίσης προβλέπεται για αρκετά ζευγάρια η γέννηση ενός παιδιού, ή μία εγκυμοσύνη.

Γενικότερα καλό θα είναι να συντονιστείτε σε μία αισιόδοξη συχνότητα, δείχνοντας έτσι την θετική σας στάση απέναντι στις καλές αλλαγές που έρχονται στην ζωή σας. Μην είστε δύσπιστοι, τουλάχιστον στον βαθμό που θα μπορούσε να μπλοκάρει τις νέες και θετικές εξελίξεις του πεπρωμένου σας.

Ψυχισμός  :  Εάν σας έχουν κατά καιρούς κατηγορήσει για… γκρινιάρηδες, τούτη την χρονιά θα τους διαψεύσετε. Σε πολλές περιπτώσεις θα είστε το θετικό στοιχείο της παρέας ή της σχέσης κτλ. Τούτο θα είναι εξαιρετικά κολακευτικό για την προσωπικότητα σας, καθώς θα δείξετε στους άλλους, αλλά και στον εαυτό σας, ότι μπορείτε να ψάχνεστε μέσα σας, να αλλάζετε, και να γίνεστε καλύτεροι. Αν έχετε ένα ταίρι, θα νιώσει να αναζωπυρώνεται ο έρωτάς του για εσάς! Επιπλέον, η εσωτερική σας αναγέννηση θα προσθέσει ομορφιά και γοητεία στην εξωτερική σας εμφάνιση.

Αφήστε τον εαυτό σας να πειραματιστεί, να επικοινωνήσει αυθόρμητα χωρίς ανασφάλειες, να πιστέψει στα ωραία πράγματα! Είναι για σας μία χρονιά χαράς!

    ΖΥΓΟΣ  2022  :  Ο Αυτοκράτορας.

Ρεαλισμός  :  Καλή χρονιά! Μάλλον τον καινούργιο χρόνο πάτε για… αρχηγοί! Το καλό είναι ότι τούτο, σε  όσους γίνει, θα γίνει με τον πιο ήρεμο τρόπο. Δηλαδή η… αρχηγία σας θα είναι ευχάριστη! Εκτός μόνο, εάν πέσετε πάνω σε ορισμένα άτομα με προκαταλήψεις, τα οποία θα σας επικρίνουν έτσι κι αλλιώς. Θα κατακτήσετε υψηλές θέσεις, ή θα ξεκινήσετε κάτι δικό σας επαγγελματικά. Ταυτόχρονα θα φλερτάρετε με την έννοια του πλούτου! Αφού οι χρηματικές αμοιβές, τα κέρδη, και οι οικονομικές ενισχύσεις, θα είναι το σταθερό σας μοτίβο για τον νέο χρόνο!

Στα αισθηματικά σας οι κατακτήσεις θα είναι σε πρώτο πλάνο! Παρόλα αυτά, αν είστε μόνοι, θα αναζητήσετε ένα σταθερό ταίρι, που θα το περάσετε από… εξετάσεις για να του δώσετε την καρδιά σας. Προσέξτε ωστόσο την υπερβολική αυτοπεποίθηση. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αλλοιώσει την καλή σας εικόνα, που όντως έχετε. Δεν θα χρειαστείτε την υπερβολή, γιατί η γοητεία σας θα βγαίνει πηγαία και απλά! Η πρόταση γάμου για εσάς θα είναι μέσα στα δεδομένα σας. Εναλλακτικά, η πρόσκληση για συγκατοίκηση.

Ψυχισμός  :  Χωρίς να σας λείπει γενικότερα το θάρρος, αυτόν το χρόνο θα το απογειώσετε. Και δεν γίνεται λόγος εδώ για ένα αψυχολόγητο θάρρος, αλλά για μία εσωτερική δύναμη, που θα πατάει πάνω στην βεβαιότητα για τις επιλογές ή τις αποφάσεις σας. Κατόπιν, αυτό θα περάσει και στους κοντινούς σας ανθρώπους. Η δικλίδα ασφαλείας για να μην υπερβάλει η τόλμη σας, ώστε να γίνει ενοχλητική για τους άλλους,  θα είναι να παρατηρείτε την ανταπόκρισή τους. Αναλόγως τότε θα κάνετε ένα βήμα μπροστά ή ένα βήμα πίσω. Ωστόσο μην επιλέξετε να πιέσετε καταστάσεις, ή να τις εγκαταλείψετε, για λόγους εύκολης ευθιξίας. Η δύναμή σας θα χρειαστεί την αυτογνωσία και την σοφία σας για να σας πάει εκεί που θέλετε με επιτυχία.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ  2022  :  Ο Ιεροφάντης.

Ρεαλισμός  :  Καλή χρονιά! Μία σημαντική παρουσία στην ζωή σας, ίσως αντρική, θα αλλάξει τα δεδομένα σας. Μπορεί να είναι ένας σοφός σύμβουλος ή φίλος, αλλά και ένας καινούργιος εργοδότης ή συνεργάτης κτλ. Εναλλακτικά, εσείς οι ίδιοι θα αποκτήσετε επιπλέον κύρος και θα ασκήσετε στο περιβάλλον σας πνευματική εξουσία. Ή απλά θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα γίνετε πρότυπο για τους άλλους.

Η οικονομική σας εξέλιξη θα είναι απόρροια του έργου σας. Εν τούτοις θα ανέβετε οικονομικά χωρίς να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στον πλουτισμό ως αυτοσκοπό. Συναισθηματικά για τις γυναίκες, που είστε μόνες, ένας άντρας με γοητευτική αλλά και στιβαρή προσωπικότητα θα μπει στην ζωή σας, δίνοντάς σας την ασφάλεια που χρειάζεστε σε μία γνωριμία. Θα χρειαστεί να δείξετε σεβασμό για την  προσωπικότητα αυτού του άντρα, για να εισπράξετε το ίδιο κι από αυτόν.

Για τους άντρες, που είστε μόνοι, μία γυναίκα που θα μπει στην ζωή σας, θα σας εκτιμήσει για τον χαρακτήρα και το μυαλό σας. Καλό θα είναι, αν θέλετε να την κερδίσετε, να μην την απογοητεύσετε… ρίχνοντας το επίπεδο λίγο αργότερα.

Ψυχισμός  :  Θα συνδεθείτε με το πιο πνευματικό κομμάτι του εαυτού σας, κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από το περιβάλλον σας. Τούτο δεν σημαίνει ότι θα νιώσετε απαξία για το υλικό ή σαρκικό κομμάτι της ζωής. Αντιθέτως θα… παντρέψετε αρμονικά την υλική με την πνευματική πλευρά σας!

Ίσως να ασκήσετε στο περιβάλλον σας πνευματική εξουσία από θέση ή από φύση. Παρόλα αυτά, μη κάνετε σε καμία περίπτωση κατάχρηση της όποιας εξουσίας σας, αλλά αφήστε τους άλλους να εμπνέονται από εσάς αβίαστα. Γίνετε ένα καλό πρότυπο με την στάση ζωής σας, η οποία θα πρέπει να συνάδει με τις ωραίες έννοιες που θα βγαίνουν από το στόμα σας!

       ΤΟΞΟΤΗΣ  2022  :  Οι Εραστές.

Ρεαλισμός  :  Καλή χρονιά! Απόλυτα συντονισμένοι θα είστε το νέο έτος με το βασικό μήνυμα που μας περνάει! Αφού η κάρτα των Εραστών, που θα χαρακτηρίσει τούτον τον χρόνο, θα εκπροσωπήσει και το ζώδιό σας! Αν και συνήθως ξέρετε τι θέλετε, την νέα χρονιά θα βρεθείτε σε μία εσωτερική αναζήτηση και σε διλήμματα. Αυτά μπορεί να είναι επαγγελματικής ή οικονομικής φύσεως, ή αισθηματικής. Ή ακόμη και διλήματα σε φιλοσοφικό επίπεδο και σε απόψεις ζωής, που έτσι κι αλλιώς αυτά τα ζητήματα είναι μέσα στις γενικότερες ανησυχίες του ζωδίου σας.

Στα αισθηματικά σας μπορεί να βρεθείτε ανάμεσα σε μία φανερή σχέση και σε μία κρυφή. Ή ανάμεσα στην επίσημη σχέση σας και στην… παράνομη. Ωστόσο προσέξτε να μην καταστρέψετε αυτό που έχετε, από ενθουσιασμό για κάτι καινούργιο, εάν δεν είστε σίγουροι ότι αξίζει πραγματικά να γίνει κάτι τέτοιο. Αρκετοί βέβαια ενδεχομένως να μείνετε μόνο στο φλερτ και να μην προχωρήσετε τελικά σε κάτι σαρκικό με το καινούργιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει. Τούτο θα δείξει πρώτα σε εσάς τους ίδιους την δύναμη να αντιστέκεστε στους πειρασμούς!

Τα διλήμματα μπορεί να επεκταθούν στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας θέματα, όμως κάτι καλό θα προκύψει από αυτό. Θα υπάρξει τελικά κάποια καλή αλλαγή, ή κάποια σημαντική πρόοδος.

Ψυχισμός  :  Ίσως να μη αναγνωρίσετε τον εαυτό σας με τις νέες σας απορίες ή ανασφάλειες, ενώ συνήθως είστε συνειδητοποιημένοι και αποφασιστικοί. Παρόλα αυτά, τούτη η συνθήκη θα σας κάνει πιο προσιτούς στο περιβάλλον σας. Οι άλλοι θα δουν την πιο ευάλωτη πλευρά σας, και θα θελήσουν να σας ενισχύσουν δίνοντάς σας επιπλέον αγάπη.

Αφήστε τα πράγματα να εξελίσσονται χωρίς να τα αναλύεται πολύ, ή χωρίς να μπλοκάρετε την ροή τους. Ίσως είναι καιρός να ανασυγκροτηθείτε. Αυτό στην παρούσα φάση θα συμβεί μέσα από τις ευαισθησίες σας, με τις οποίες θα συμφιλιωθείτε! Ίσως ήρθε η ώρα από δάσκαλοι, που συνήθως σας πάει να είστε, να γίνετε ξανά μαθητές! Αργότερα θα γίνεται πάλι δάσκαλοι, πιο έμπειροι από πριν!

     ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  2022  :  Το Αστέρι.

Ρεαλισμός  :  Καλή χρονιά! Η χρονιά σας θα είναι γεμάτη από αγάπη, και πλήρης από υγιείς σχέσεις. Αν υπάρχουν στην ζωή σας άνθρωποι με τους οποίους βρίσκεστε συνεχώς σε τριβή, αυτό ή θα βελτιωθεί, ή θα σταματήσει η επαφή μαζί τους. Εισέρχεστε σε μία χρονιά που υπόσχεται ηρεμία, συνεννόηση και κατανόηση.

Πέρα από τις προσωπικές σας σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους, οι οποίες θα ανανεωθούν, ίσως να δείξετε ενδιαφέρον και για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Κυρίως εάν κάτι τέτοιο το προδιαθέτει η φύση της εργασίας σας, ή τα γενικότερα σας ενδιαφέροντα.

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και οι στόχοι σας θα έχουν επιτυχία. Κυρίως η επαγγελματική και η οικονομική σας πρόοδος θα προχωράει σε συνάρτηση με τις καλές σχέσεις στο χώρο της εργασίας σας. Θα δεχτείτε υποστήριξη από άτομα που σας πιστεύουν και σας υποστηρίζουν.

Ψυχισμός  :  Θα αναδυθούν από μέσα σας συναισθήματα αγάπης τόσο για τον εαυτό σας, όσο και για τους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Το Αστέρι, παρότι λάμπει από ψηλά, ουσιαστικά στέλνει το φως του κατευθείαν στην καρδία! Γι αυτό και η αγάπη θα είναι το πρωταρχικό ζητούμενο στις σχέσεις σας, κυρίως τις προσωπικές-ερωτικές, αλλά και τις επαγγελματικές, τις φιλικές κτλ.

Τούτο θα σας κάνει να διανύσετε μία υπέροχη χρονιά! Καλό θα είναι να είστε αποφασιστικοί να μπείτε στην δόνηση της αγάπης και να μην το αναβάλετε. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να σας κρατήσει σε στασιμότητα.

         ΥΔΡΟΧΟΟΣ  2022  :  Ο Ήλιος.

Ρεαλισμός  :  Καλή χρονιά! Είτε σας βολεύει, είτε όχι, η νέα χρονιά θα είναι για εσάς μία χρονιά που θα έρθετε στο φως! Είναι ο καιρός που ενδεχομένως θα… ξεβολευτείτε από την… αφάνεια, και θα βγείτε μπροστά. Αυτό θα σηματοδοτήσει για εσάς μία σειρά κατακτήσεων, που μπορεί να αφήσατε καιρό σε εκκρεμότητα. Θα διαπρέψετε επαγγελματικά, με ότι κι αν ασχολείστε. Θα ανέβετε οικονομικά, κυρίως δια μέσου αυτού που είστε εσείς! Με τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Ή με τις εξειδικευμένες γνώσεις σας. Αυτό που έχετε, είναι ώρα να το αξιοποιήσετε και για οικονομικούς λόγους, αφήνοντας στην άκρη την ταπεινότητά σας, όταν τούτη μπορεί να φτάσει στο όριο της… αυτοκαταστροφής σας!

Ενδέχεται να εμπνεύσετε άλλους ανθρώπους που κι εκείνοι με την σειρά τους θα σας υποστηρίξουν. Φροντίστε να έχετε αυτοπεποίθηση, όση χρειάζεται. Ωστόσο αποφύγετε να θυματοποιήσετε τον εαυτό σας, διώχνοντας έτσι την ευθύνη να βγείτε μπροστά και να διεκδικήσετε αυτά που αξίζετε.

Ψυχισμός  :  Μία… ίντριγκα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και τον ίδιο σας τον εαυτό  :   Να μείνετε στα ίδια, ή να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να ανέβετε ένα ή περισσότερα σκαλοπάτια;! Ζυγίστε καλά τι θέλετε και τολμήστε το. Κάνοντας το πρώτο θαρραλέο βήμα, δεν θα πιστεύετε για πότε θα ακολουθήσουν και τα επόμενα.

Θα βρεθείτε μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση για δημιουργικότητα. Καλό θα είναι να μην την αφήσετε να σας φύγει. Κάθε τι που θα σας έρθει από έξω, θα ταιριάζει με το μέσα σας. Όμως ο Ήλιος για να σας φωτίσει, χρειάζεται να έχετε αυθεντικότητα και ειλικρίνεια σε ότι κάνετε. Τούτο σημαίνει πρώτα, πως ήρθε η ώρα να αγαπήσετε τον εαυτό σας! Έτσι μόνο θα τον προβάλετε και στο περιβάλλον σας, διεκδικώντας τις προκλήσεις που έρχονται.

             ΙΧΘΥΣ  2022  :  Ο Κόσμος.

Ρεαλισμός  :  Καλή χρονιά!  Το νέο έτος θα είναι για εσάς μία χρονιά κατακτήσεων! Ή ακόμη πιο σωστά, μία χρονιά ολοκληρώσεων! Όντως θα ολοκληρωθούν πολλά πράγματα που βρίσκονταν σε εξέλιξη, αλλά δεν ήταν ακόμη έτοιμα, ώστε να σας δώσουν την ευδαιμονία της κατάκτησής τους!

Το σημαντικό γι αυτό το έτος είναι πως δεν θα έχει περιορισμούς στις επιθυμίες σας, αρκεί αυτές να είναι σύμφωνες με τους συμπαντικούς νόμους της αγάπης. Για κάθε έναν η ευτυχία υλοποιείται διαφορετικά. Για παράδειγμα, για άλλους έχουν τεράστια σημασία τα ταξίδια, για άλλους η οικονομική και επαγγελματική ανύψωση, για άλλους η συναισθηματική πληρότητα, για άλλους η μόρφωση ή η γνώση κτλ. Για ότι λοιπόν έχετε μεράκι, και σε ότι επενδύσετε περισσότερο τον χρόνο σας ή την ενέργειά σας, σε αυτό και θα ολοκληρώσετε τον στόχο σας.  Μπορεί να είναι μία ιδανική εργασία, ένας πετυχημένος γάμος, μία πολυπόθητη εγκυμοσύνη ή η γέννηση ενός παιδιού, μία οικονομική επιτυχία, το ξεκίνημα σπουδών ή η απόκτηση ενός πτυχίου κτλ.

Ψυχισμός  :  Η ηρεμία της επιτυχίας θα σας ξεκουράσει από τα προηγούμενα άγχη για την επίτευξη κάποιων στόχων. Έρχονται η επιβεβαίωση και η επιβράβευση πρώτα από εσάς τους ίδιους για τον εαυτό σας, και κατόπιν από τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Μέσα σε ένα κλίμα οργάνωσης και ασφάλειας, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες του χαρακτήρα σας, ή με τον συναισθηματικό σας κόσμο. Θα δουλέψετε καλύτερα πάνω στις σχέσεις σας με τους άλλους, είτε αυτές είναι προσωπικές-συναισθηματικές, είτε κοινωνικές κάθε είδους. Μερικοί θα αγγίξτε τις… όχθες της σοφίας, χωρίς ταυτόχρονα να απομονωθείτε ή κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα θα ζείτε την χαρά της ζωής με τις απολαύσεις της, αλλά και με ποιότητα. Γι αυτό και η μόνη παγίδα που θα χρειαστεί να προσπεράσετε, θα είναι η κακώς νοούμενη υπερβολή στις σκέψεις και στις επιθυμίες σας.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u