Ετήσιες Προβλέψεις Ταρώ για το έτος 2020 για τα 12 ζώδια !!!


 ΚΡΙΟΣ  2020: Ο Ιεροφάντης.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Το νέο έτος θα είναι για εσάς μία περίοδος σταθερότητας και ασφάλειας. Αυτό θα το εισπράξετε πρώτα εσείς οι ίδιοι, και κατόπιν θα το μεταδώσετε στο περιβάλλον σας, πιθανόν μέσω κάποιας θέσης εξουσίας που θα κατακτήσετε. Εναλλακτικά μπορεί να εξελιχθείτε σε έναν ή μία influencer!

Οι ιδέες σας και ο τρόπος δράσης σας μπορεί να ακολουθήσουν πιο παραδοσιακά κοινωνικά μοτίβα ή να πρωτοτυπήσετε εμπνευσμένα. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε ένα μεθοδικό και αποτελεσματικό τρόπο σκέψης και δράσης. Θα κινηθείτε στοχευμένα και όχι με αμφιλεγόμενους πειραματισμούς. Έτσι, τόσο για εσάς τους ίδιους, όσο και για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην επίβλεψη ή την επιρροή σας, θα είστε καθοδηγητικοί, ενδεχομένως λύνοντας τα αδιέξοδά τους.  Στον επαγγελματικό σας χώρο θα βρεθείτε οι περισσότεροι σε θέσεις κλειδιά και θα σας εμπιστευτούν. Αυτό θα σας προσδώσει περισσότερες ευθύνες, που θα είστε έτοιμοι να τις αναλάβετε. Αρκετοί θα δεχτείτε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη σημαντικού προσώπου, ως προς την επαγγελματική σας άνοδο ή αποκατάσταση.

Στην δουλειά σας συνήθως θα ηγείστε μίας ομάδας ή θα διευθύνετε. Εναλλακτικά μπορεί να είστε ο εμπνευστής μίας καλής ιδέας, που θα μπει σε εφαρμογή. Αυτό το επαγγελματικό σας μεράκι θα φέρει κέρδη σε εσάς, όσο και στους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Ταυτόχρονα η διαχείριση των οικονομικών σας θα είναι φρόνιμη και δεν αποκλείεται να αποταμιεύσετε χρήματα για ασφάλεια ή για μία έξυπνη επένδυση στην διάρκεια του χρόνου.

Η αισθηματική σας ζωή θα κινηθεί μέσα σε ένα οργανωμένο πλαίσιο. Σας βλέπουμε να αποφεύγετε κάποιες επιπόλαιες γνωριμίες και να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας σε γνωριμία με προοπτική. Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες μία τέτοια γνωριμία πρόκειται να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση με ουσία και δυνατότητες.

 Οι ήδη δεσμευμένοι-ες θα προχωρήσετε σε γάμο. Οι  παντρεμένοι-ες θα περάσετε μία χρυσή περίοδο αγάπης αλλά και προόδου του σπιτικού σας. Ενδεχομένως να κινηθείτε σε παραδοσιακά μονοπάτια ρόλων άντρα-γυναίκας. Κάτι τέτοιο είναι όμορφο, εφόσον εγγυάται την ευτυχία σας.

 Για τους χωρισμένους-ες θα έρθει μία ουσιαστική δεύτερη ευκαιρία. Ο πιο σίγουρος τρόπος να την διασφαλίσετε είναι να δεχτείτε να παίξετε ξεκάθαρους ρόλους μεταξύ σας. Μοντερνισμοί του τύπου «ελεύθερη σχέση», «παράλληλες σχέσεις», «ερωτικά τρίγωνα» κτλ, δεν θα εξασφαλίσουν την διάρκεια της επανασύνδεσης σας.

  ΤΑΥΡΟΣ 2020: Οι Εραστές.

 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Η ζωή θα σας πλέξει ένα ρομαντικό σενάριο! Θα χρειαστείτε την εξυπνάδα σας, αλλά η φαντασία σας θα είναι εκείνη που θα σας οδηγήσει στην αυτοπραγμάτωση σας!

 Στον επαγγελματικό σας στίβο ίσως χρειαστείτε ένα «τρυφερό» λεξιλόγιο! Αντί για τις λέξεις : ανταγωνισμός, πρωτιά, μισαλλοδοξία κτλ, θα τα πάτε καλύτερα με τις λέξεις : συναγωνισμός, συναδελφικότητα-ομαδικότητα, (έξυπνη) υποχωρητικότητα κτλ. Η βάση της επιτυχίας στην δουλειά σας θα είναι η καλή χημεία με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας. Αν αυτή δεν υπάρχει ήδη, επιχειρήστε να την δημιουργήσετε! Τα κέρδη θα έρθουν ως αποτέλεσμα της σύμπνοιας, τουλάχιστον στις εργασίες που δίδεται ως δυνατότητα.

Θα ωφεληθείτε από άτομα του επαγγελματικού χώρου σας και ενδεχομένως κι εσείς να ωφελήσετε κάποιον τον οποίο εκτιμάτε. Αν δεν εργάζεστε και θέλετε να βρείτε δουλειά, θα σας βοηθήσει με αποτελεσματικότητα ένα σημαντικό πρόσωπο. Για την οικονομική σας τόνωση ίσως να δεχτείτε την υποστήριξη δικού σας ανθρώπου, ή να λάβετε καθυστερημένα χρήματα, που πιστεύατε ότι τα είχατε χάσει οριστικά.

 Η αισθηματική σας νέα χρονιά θα σας φέρει έναν ιδανικό έρωτα, κυρίως αν είστε ελεύθεροι-ες. Δεν θα είναι καθόλου λάθος να ζήσετε μαζί με τον-την άλλον-η ένα ρομαντικό πρελούδιο. Αρκεί σιγά-σιγά να το γειώσετε και να το ισορροπήσετε μεταξύ ρομαντισμού και ρεαλισμού. Αυτός ο έρωτας μπορεί να γίνει σχέση ζωής.

         Κάπως έτσι θα έρθουν τα πράγματα και για τους-τις χωρισμένους-ες. Δηλαδή θα σμίξετε μεν ξανά, αλλά αυτό θα διαρκέσει, εφόσον η σχέση σας, σας γεμίζει τόσο, ώστε να μπορείτε να την φανταστείτε ως σχέση ζωής, χωρίς βασανιστικές αμφιβολίες.

 Στους-στις ήδη δεσμευμένους-ες προβλέπετε πρόταση γάμου. Ο γάμος αυτός θα ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές και με αμοιβαία θετική στάση. Αν είστε ήδη μέσα σε γάμο, προβλέπεται ανανέωση της μεταξύ σας σχέσης. Ενδεχομένως να διευρύνετε μαζί την κοινωνική σας ζωή. Παρόλα αυτά, αν επιτρέψετε να μπει ένα τρίτο άτομο ανάμεσά σας, η παρουσία του θα προκαλέσει αποσυντονισμό και ίσως έναν άδικο χωρισμό, αφού υπάρχει  μεταξύ σας περίσσευμα αγάπης, που θα το έχετε αφήσετε αξόδευτο.

                            ΔΥΔΙΜΟΙ 2020 : Ο Κόσμος.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Η θετική ανανέωση της πραγματικότητάς σας θα φέρει και την εσωτερική ψυχική σας ανανέωση. Πολλά πράγματα που σας κρατούν σε μία συντήρηση της κατάστασης που ζείτε, θα απελευθερωθούν , ώστε να αρχίσετε να εξελίσσεστε.

Η εργασία σας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα από πριν, καθώς θα εισέλθουν νέα στοιχεία και νέες προκλήσεις. Ίσως η έλευση ενός καινούριου προσώπου με επιρροή να προκαλέσει μετασχηματισμούς. Θα προσαρμοστείτε ευχάριστα σ’ αυτούς και θα ανανεωθεί το επαγγελματικό σας ενδιαφέρον.

Αν «χωράει» μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς σας, θα ανοίξουν συνεργασίες με το εξωτερικό. Αυτό είναι πιθανόν να κάνει τον επαγγελματικό χώρο σας να διακριθεί. Είναι πιθανές κάποιες συναντήσεις με άτομα από άλλη χώρα. Αυτά τα δρώμενα θα σας φέρουν οικονομική άνοδο.

Γενικότερα θα είναι μία καλή χρονιά για την οικονομική σας βελτίωση. Ακόμη κι αν δεν εργάζεστε ή θέλετε να φύγετε από την δουλειά σας, έρχονται ευκαιρίες που θα σας πάνε από την βάση στην κορυφή!

Η αισθηματική σας ζωή προβλέπει ολοκλήρωση εκκρεμών καταστάσεων με πολύ θετικό αποτέλεσμα. Οι δεσμευμένοι-ες θα προχωρήσετε σε γάμο ή σε έναν εναλλακτικό τρόπο επισημοποίησης της σχέσης σας, τον οποίο θα επιλέξετε από κοινού.  

Στους αδέσμευτους και στις αδέσμευτες  προβλέπετε η είσοδος στην μοναχική ζωή σας μίας γυναίκας ή ενός άντρα αντίστοιχα, που θα είναι το πρόσωπο που ονειρευόσασταν. Ιδίως αν είστε δύσκολος ή δύσκολή στην επιλογή συντρόφου, μάλλον έρχεται η στιγμή να βρείτε τον άνθρωπο που θα κάμψει τις αντιστάσεις σας! Η περίπτωση το άτομο που θα γνωρίσετε να είναι από μακρινό μέρος ή να έχει ζήσει στο εξωτερικό, είναι αρκετά πιθανή.

Στους-στις παντρεμένους-ες προβλέπεται ανανέωση του έρωτά σας, που ενδέχεται να την προδιαθέσουν όμορφα πράγματα, τα οποία θα συμβούν στην ζωή σας, όπως η επαγγελματική ή η οικονομική άνοδός σας.

Οι χωρισμένοι-ες θα έχετε κάποια δεύτερη ευκαιρία που θα φέρει ευτυχία. Αν όμως ορισμένοι-ες χωρίσετε οριστικά θα είναι γιατί αυτό θέλετε και οι δύο. Ένας τέτοιος χωρισμός δεν θα φέρει πολύ πόνο. Ταυτόχρονα θα σας απελευθερώσει, ώστε να υποδεχθείτε την νέα γνωριμία που έρχεται και θα είναι πολλά υποσχόμενη.

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2020 : Το Αστέρι.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Αυτός ο χρόνος για σας θα μοιάζει με έναν αρμονικό χορό! Ο ένας χορευτής θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος και η χορεύτρια-παρτενέρ σας θα είναι η καλή σας τύχη!

 Στην εργασία σας, ανεξάρτητα από το αντικείμενο που κάνετε, θα έχετε καλλιτεχνική στόφα. Η αγάπη για την δουλειά σας θα χαρακτηρίσει την επιτυχία σας. Η αναγνώριση θα έρθει και θα φέρει επιπλέον εργασία και καλοδεχούμενες αμοιβές! Για αρκετούς πλησιάζει η ώρα να λάμψει το άστρο σας.

Αν κάποιοι βρείτε τώρα εργασία, το βέβαιο είναι ότι θα σας αρέσει και θα την κάνετε με καλή διάθεση. Αυτό θα αποτελέσει την βάση ώστε να παραμείνετε εκεί και να χτίσετε ένα επαγγελματικό προφίλ και μέλλον. Οι χρηματικές σας απολαβές θα σας αλλάξουν την ζωή προς το καλύτερο.

Ο συναισθηματικό σας κόσμος θα δικαιωθεί για τον πιθανό πόνο που περάσετε το προηγούμενο διάστημα. «Αστεράτες» καταστάσεις έρχονται! Αν υπήρξαν προβλήματα στα παντρεμένα ζευγάρια, θα λυθούν και θα αρχίσετε να βλέπετε την οικογενειακή σας γαλήνη να έρχεται όπως την είχατε ποθήσει και ονειρευτεί.                                                                                                                                         

  Οι μοναχικοί κύριοι και οι μοναχικές κυρίες θα συναντήσετε στο συναισθηματικό σας μονοπάτι μία ή έναν επίσης μοναχικό τύπο. Ωστόσο η «ανάμειξή» σας θα φέρει την ιδανική εξίσωση : δύο μοναξιές = μία ευτυχία!

Για τους ήδη δεσμευμένους προβλέπετε συγκατοίκηση ή απόφαση γάμου. Πιθανόν να συμβεί και ως γεγονός μέσα στο έτος, σε ένα πλαίσιο αγάπης και αισιοδοξίας.

Για τα χωρισμένα ζευγάρια προβλέπετε το καλύτερο! Δηλαδή αν το καλύτερο για εσάς είναι να χωρίσετε οριστικά, αυτό θα γίνει. Πολύ σύντομα όμως θα έρθει μία ανατροπή με καινούριο πρόσωπο, που θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα! Αν είναι το καλύτερο να είστε και πάλι μαζί, αυτό θα γίνει, αλλά τούτη την φορά η σχέση σας θα είναι γαλήνια και θα εκπληρωθούν οι ευχές σας γι αυτήν.

ΛΕΩΝ 2020 : Η Ιέρεια.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Θα κινηθείτε αρκετά με γνώμονα το ένστικτό σας. Αυτό ενδεχομένως να σας βοηθήσει να ρίξετε φως εκεί που στην ζωή σας υπήρχαν σκιές.

Στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε επειδή κάποιος θα σας το πει, είτε επειδή θα το νιώσετε από μόνοι σας, θα προχωρήσετε σε επιπλέον επιμόρφωση ή εκπαίδευση πάνω στο αντικείμενό σας. Ίσως να ενταχθείτε σε ένα σχετικό πρόγραμμα. Η επιπλέον γνώση γενικότερα θα σας βοηθήσει να προοδεύσετε στην δουλειά σας. Εναλλακτικά αυτό μπορεί να γίνει με την σταδιακή απόκτηση παραπάνω εμπειρίας. Τα χρήματα θα έρθουν αβίαστα. Ορισμένοι θα λειτουργήσετε με πνεύμα οικονομίας, χωρίς να φτάσετε στο όριο της τσιγγουνιάς. Ίσως κάποιοι να δώσετε χρήματα για κάποιο σεμινάριο ή για μία σχολή.

Στην περίπτωση που δεν εργάζεστε και ψάχνετε για νέα δουλειά, η ευκαιρία θα σας έρθει μέσα από ένα χώρο, που θα είναι σχετικός με τις σπουδές ή την προϋπηρεσία σας. Οι οικονομικές σας αποδοχές ίσως ξεκινήσουν από χαμηλά, ανεβαίνοντας πιο ψηλά με το πέρας του χρόνου.

Στον αισθηματικό σας τομέα ζωής, τα παντρεμένα ή τα δεσμευμένα ζευγάρια ίσως να έρθετε μεταξύ σας σε μία περισσότερη συναισθηματική επικοινωνία από πριν. Αυτό θα σας απελευθερώσει από κάποιες συμβατικές συμπεριφορές που είχατε ακολουθήσει και θα σας κάνει πιο αυθεντικούς μεταξύ σας. Θα είναι καλό, ωστόσο, να μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας σε υπερβολικές συμπεριφορές. Για τα ζευγάρια σε δεσμό προβλέπετε πρόταση γάμου. Αν η σχέση σας υπήρξε για κάποιους λόγους μυστική, θα την φανερώσετε και θα την υπερασπιστείτε.

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες μπορεί να ταλαντευτείτε μεταξύ λογικής και συναισθήματος για το οριστικό αποτέλεσμα της σχέσης σας, με το ένα από αυτά να λέει «Ναι» και το άλλο «Όχι». Να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην πιο σοφή απόφαση!

 Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες θα γοητευτείτε από μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα σας ενθουσιάσει με το πνεύμα της-του ή και με το μορφωτικό της-του επίπεδο. Θα βρεθείτε μπροστά στην ευκαιρία να κάνετε σχέση με άτομο που θα σαγηνεύει πρώτα το μυαλό σας και κατόπιν τις αισθήσεις σας.

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2020 : Ο Τροχός της Τύχης.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Έρχονται αλλαγές. Στην πλειοψηφία τους θα είναι τυχερές, και θα φέρουν την ανανέωση στην ζωή σας μαζί με αισιοδοξία. Ο προσεκτικός σας χαρακτήρας θα λειτουργήσει ως δικλείδα ασφαλείας για να μην πάρετε ριψοκίνδυνα ρίσκα.

Οι αλλαγές στην εργασία σας θα είναι τέτοιες, που σχεδόν θα μοιάζει σαν να βρεθήκατε σε νέα εργασία! Σε μερικές περιπτώσεις αυτό μπορεί να συμβεί εξαιτίας της αντικατάστασης προσώπων που ήταν σε θέσεις κλειδιά. Αν ορισμένοι, ωστόσο, θέλετε να αλλάξετε δουλειά, για δικούς σας λόγους, τούτο ευνοείτε πολύ, και η κατάλληλη ευκαιρία θα έρθει να σας βρει! Τυχεροί και ευνοημένοι θα σταθείτε και στον οικονομικό σας τομέα. Ή θα αυξηθούν οι αποδοχές σας, ή θα λάβετε χρήματα από άλλες μεριές, πέραν της εργασίας, ή και τα δύο!

Αν δεν εργάζεστε, η χρονιά αυτή σας ανοίγει έναν καινούριο επαγγελματικό κύκλο. Μπορεί να κάνετε κάτι που ήδη το κατέχετε, αλλά μπορεί να μπείτε σε έναν εντελώς καινούριο χώρο, κάνοντας κάποιο νέο αντικείμενο, που θα το αγαπήσετε και θα το ακολουθήσετε.

Ο αισθηματικός σας κύκλος θα έχει πολλά και αντιφατικά μηνύματα για εσάς. Ή θα κλείσει (ο κύκλος) με τον άνθρωπο που ήσαστε, για να ανοίξει λίγο παρακάτω με έναν άλλον. Ή θα κλείσει επίσης με τον άνθρωπό σας, για να ξανανοίξει με τον ίδιο σε ανανεωμένη μορφή! Ή θα ξεκινήσει ένας εντελώς νέος κύκλος, πολλά υποσχόμενος για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες, με ενδιαφέρον πρόσωπο. Ή ακόμη σε ορισμένους θα παραμείνουν, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ανοιχτοί δύο παράλληλοι κύκλοι με δύο διαφορετικά πρόσωπα, όπου την μία θα μπαίνετε στον έναν κύκλο και την άλλη στον άλλον!

Πιο αναλυτικά οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες που έχετε απλά και συμβατικά προβλήματα, θα «συνεργαστείτε» για την λύση τους και θα ανανεωθείτε. Ενώ αν τα προβλήματά σας είναι πολύπλοκα και σχεδόν άλυτα, πιθανόν να επιλέξετε έναν απελευθερωτικό χωρισμό ή κάποια διέξοδο σε μία παράλληλη σχέση. Για τους δεσμευμένους που μπορείτε και ξεπερνάτε τα εμπόδια στη σχέση σας, προβλέπεται πρόταση γάμου!

Οι χωρισμένοι-ες θα είστε ξανά μαζί και ανανεωμένοι, μόνο εάν διορθώσετε και οι δύο, ή αυτός που χρειάζεται, την συμπεριφορά σας. Το να πληγώνεστε μεταξύ σας συνεχώς, όταν έρχεστε κοντά, θα εξαντλήσει τα αποθέματα της υπομονής σας.

Οι ελεύθεροι και οι ελεύθερες από την άλλη, θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας κλέψει την καρδία! Αλλά και εσείς την δική του! Για να διαρκέσει και να εξελιχθεί αυτή η γνωριμία, που έτσι κι αλλιώς ευνοείται, θα χρειαστεί να είστε αμοιβαία ευγενικοί και στοργικοί στα λόγια και στις πράξεις σας.

ΖΥΓΟΣ 2020: Η Δύναμη.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Τούτη τη χρονιά θα βγείτε νικητές στους αγώνες που θα δώσετε. Η επιτυχία σας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, αν κάνετε οικονομία δυνάμεων και δεν αφήσετε τον εαυτό σας να εξαντληθεί από την απουσία του μέτρου.

Στην εργασία σας, αν είστε επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες, θα καταφέρετε να εξυγιάνετε την επιχείρηση ή την δουλειά σας. Προηγούμενα προβλήματα που σας πήγαιναν πίσω, θα λυθούν μέσα από τις δικές σας πρωτοβουλίες.

Αν είστε εργαζόμενοι, που έχετε κάνει υπομονή σε έναν αδύναμο χώρο εργασίας, θα δείτε την δουλειά σας να ανακάμπτει και να παίρνει τα επάνω της δια μέσου δυναμικών κινήσεων των υπευθύνων. Θα δείτε ταυτόχρονα τα οικονομικά σας να πηγαίνουν καλύτερα, ξεκινώντας από την κάλυψη των αναγκών σας και προχωρώντας σιγά-σιγά στην αναβάθμιση της ζωής σας.

Όσοι θέλετε τον καινούριο χρόνο να βρείτε νέα εργασία, θα τα καταφέρετε. Θα μπείτε σε έναν επαγγελματικό χώρο που θα σας αρέσει και θα είναι οργανωμένος. Αν έχετε αδύναμα σημεία πάνω στην δουλειά, μην φοβάστε να τα δείχνετε ή να τα παραδέχεστε. Αρκεί κατόπιν να θέλετε να τα δυναμώσετε.

Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει έντονες συγκινήσεις. Τα παντρεμένα και τα δεσμευμένα ζευγάρια θα ανανεώσετε την ερωτική σας διάθεση και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Παράλληλα με το sex, το ερωτικό σας παιχνίδι μπορεί να περάσει και στην καθημερινότητα σας, φέρνοντας την σχέση σας σε μία πιο παιχνιδιάρικη μορφή επικοινωνίας. Ίσως τα δεσμευμένα ζευγάρια να πάρετε δυναμικές αποφάσεις για το μέλλον σας, όπως μία συγκατοίκηση ή έναν γάμο.

Για τους χωρισμένους και τις χωρισμένες θα δοθούν ευκαιρίες προσέγγισης με την ή τον πρώην σας. Αυτές, ωστόσο, ενδέχεται να καταλήξουν σε σαρκική επαφή. Καλώς ή κακώς από την έλξη και την χημεία σας στο τώρα, θα εξαρτηθεί αρκετά εάν θα σταθεροποιηθεί η σχέση σας.

Πιθανόν και οι αδέσμευτοι-ες να ξεκινήσετε μία καινούρια γνωριμία, που θα σας βγάλει πρώτα-πρώτα έντονη ερωτική χημεία. Αυτή η γνωριμία θα κερδίσει χώρο στη ζωή σας, εφόσον αφήσετε το πάθος για τις προσωπικές σας στιγμές, και τις υπόλοιπες επικοινωνείτε μεταξύ σας με ειλικρίνεια και χαλαρότητα.

   ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2020 : Η Αυτοκράτειρα.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Θα ανθίσετε τούτον το χρόνο σαν λουλούδι, ή αν προτιμάτε θα καρποφορήσετε σαν δέντρο. Η ψυχολογία σας θα ανέβει με έντονους τόνους αισιοδοξίας. Τα πράγματα γύρω σας θα αναπτύσσονται και θα αυγατίζουν σαν να είναι όλος ο χρόνος μία μεγάλη Άνοιξη!

 Η εργασία θα ανέβει με ξεκάθαρη αύξηση των πελατών σας. Ήρθε η ώρα να σας γνωρίσουν καλύτερα και να σας αναγνωρίσουν ως επαγγελματία. Το δυναμικό ανέβασμα της δουλειάς σας θα φέρει οικονομική άνοδο στον χώρο σας και κατ’ επέκταση στην τσέπη σας! Μία έντονη νότα αισιοδοξίας θα αρχίσει να διαφαίνεται! Εκμεταλλευτείτε τούτην την καλή στιγμή κάνοντας εύστοχους και μελετημένους υπολογισμούς.

Ορισμένοι που δεν απασχολείστε κάπου και θέλετε να αποκατασταθείτε επαγγελματικά, θα βρείτε μία καλή δουλειά που θα συνδυάζει τα ενδιαφέροντά σας και το κέρδος. Ακόμη περισσότερο θα ευνοηθείτε όσοι έχετε κάνει από πριν μεθοδικές κινήσεις γι αυτόν τον σκοπό.

Οι παντρεμένοι-ες θα έχετε μία ευτυχισμένη χρονιά για την σχέση σας, ιδίως εάν προσπαθείτε γι αυτό και δεν αφήνετε τον γάμο σας να εξαρτάται μόνο από την τύχη του. Είναι πολύ πιθανή μία εγκυμοσύνη ή η γέννηση παιδιού. Τα δεσμευμένα ζευγάρια προβλέπεται να προχωρήσετε σε γάμο. Η πιθανότητα εγκυμοσύνης ή γέννησης παιδιού είναι εξίσου μεγάλη και για εσάς.

Όσοι είστε χωρισμένοι-ες θα τα ξαναβρείτε μόνο εφόσον η σχέση σας πάει ένα βήμα παρακάτω ή έστω έχει οποιαδήποτε εξέλιξη. Διαφορετικά ίσως η συντήρηση των προηγούμενων δεδομένων να οδηγήσει στον συναισθηματικό μαρασμό.

Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες προβλέπεται για τους μεν κυρίους γνωριμία με μία αξιόλογη γυναίκα που θα σας κάνει να θέλετε να φύγετε από την μοναχικότητά σας και να είστε μαζί της. Για τις δε κυρίες γνωριμία με έναν πετυχημένο ή ανερχόμενο επαγγελματικά άντρα, που θα σας κερδίσει με την ειλικρίνεια και την απλότητά του. Ίσως η εργασία του να έχει σχέση με την αγροτική παραγωγή ή τις καλλιέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 2020 : Ο Αυτοκράτορας.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Περνάτε σε μία φάση ωριμότητας, ασχέτως της ημερολογιακής ηλικίας σας. Ταυτόχρονα το σύμπαν συντονίζεται μαζί σας και σας φέρνει πιο μεστές ευκαιρίες στον δρόμο του πεπρωμένου σας!

Στην δουλειά σας, σας αναθέτουν νέα καθήκοντα ή αναγνωρίζουν ότι αξίζετε κάποια αναβάθμιση. Ίσως να κινηθείτε στα τυπικά πλαίσια προκειμένου να δώσετε την αίσθηση της ασφάλειας στους άλλους και την πεποίθηση πως καλώς σας ξεχώρισαν. Τα οικονομικά δεδομένα σας θα ανέβουν. Ωστόσο θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και να κάνετε καλού-κακού έναν πρόχειρο ή επίσημο κατά περίπτωση προϋπολογισμό.

‘Οσοι δεν εργάζεστε και θέλετε να απασχοληθείτε κάπου επαγγελματικά, καλό θα είναι να αξιοποιήσετε την πείρα σας! Ο επαγγελματικός σας Παράδεισος ή η επαγγελματική σας Κόλαση θα εξαρτηθεί καθαρά από την επιλογή που θα κάνετε! Οι ευκαιρίες θα σας δοθούν. Προτιμήστε μία εργασία που σας δικαιώνει σαν προσωπικότητα και σας αποφέρει χρήματα. Αποφύγετε έναν χώρο στον οποίο υποψιάζεστε πως θα υποβιβάσουν την αξία σας και ενδεχομένως θα «ψαλιδίσουν» της αποδοχές σας.

 Στις προσωπικές σας σχέσεις οι παντρεμένοι-ες και όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό θα ενισχύσετε τούτην τη χρονιά τα θεμέλια της σχέσης σας! Θα εξομαλυνθούν οι έντονες διαφορές και θα επέλθει η συνεννόηση. Αν οι αντιθέσεις σας οφείλονται σε λόγους όπως : μεταξύ σας διαφορά ηλικίας, διαφορετικές κουλτούρες, διαφορετικές προτεραιότητες κτλ. Αυτά θα στρογγυλέψουν και θα γίνουν λιγότερο αιχμηρά, προκειμένου να έρθει η γαλήνη.

  Οι ελεύθεροι και οι ελεύθερες προβλέπεται να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα με καλό κοινωνικό και ενδεχομένως οικονομικό επίπεδο. Τούτο αν και είναι ευχάριστο, ενέχει και την δική σας ευθύνη να προσαρμοστείτε στα δεδομένα μίας τέτοιας «απαιτητικής» σχέσης. Ίσως θα χρειαστεί να λυθούν οι «διαφορές» σας από την αρχή, ώστε να μπείτε σε ένα πλαίσιο αμοιβαιότητας.

Για τους-τις χωρισμένους-ες θα υπάρξει καινούρια ευκαιρία επανασύνδεσης. Αυτή θα πάει καλά, αν έχετε σκεφτεί με ευθύνη στην περίοδο της απομάκρυνσης. Κυρίως θα χρειαστεί να απαλύνουν σημεία που έχουν να κάνουν με την καταπίεση του ενός προς τον άλλο, είτε οφείλονται σε υπερβολική αγάπη, είτε σε ανασφάλεια.

   ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2020 : Ο Ήλιος.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Μήπως ο προηγούμενος χρόνος σας απογοήτευσε ως προς τα σχέδια και τις ελπίδες σας; Αν ναι, τώρα θα ζήσετε το όνειρό σας! Αν όχι, τώρα θα τελειοποιήσετε τις προσπάθειές σας.

Μία χρυσόσκονη θα πέσει πάνω στην δουλειά σας και η επιτυχία μαζί με την λάμψη θα χαρακτηρίσουν την πορεία σας μέσα στη χρονιά. Αν κάνετε κάποια εργασία που έχει το στοιχείο της προβολής και της δημοσιότητας, αυτή θα απογειωθεί. Θα ακτινοβολήσει το άστρο σας, ο ήλιος σας, γιατί όπως γνωρίζουμε από την αστρονομία, τα περισσότερα άστρα είναι μακρινοί ήλιοι! Η επιβράβευση, επίσημη ή ανεπίσημη, θα είναι κάτι που θα κερδηθεί από εσάς. Μαζί με αυτήν θα δείτε την αύξηση των αποδοχών σας, αλλά και γενικότερα την επέκταση των οικονομικών σας πόρων!

Αν δεν εργάζεστε και αναζητάτε νέα εργασία, είναι η ώρα όχι μόνο να την βρείτε, αλλά να σας βρει κι αυτή! Δηλαδή οι άνθρωποι με τους οποίους θα συνεργαστείτε, θα σας δουν σας κελεπούρι! Αυτό θα πρέπει να σας προσδώσει περισσότερη ευθύνη και σε καμία περίπτωση να σας προσθέσει υπεροψία.

Ο δεσμός ή ο γάμος σας θα πάει πολύ καλά. Ακόμη πιο υπέροχα θα είναι τα πράγματα, εάν έχετε ξεπεράσει κάποια φάση αποσύνθεσης, που τελικά καταφέρατε να αντιστρέψετε. Για τους δεσμευμένους-ες προβλέπεται γάμος. Είτε βρίσκεστε σε δεσμό, είτε σε γάμο, το μαντάτο μίας εγκυμοσύνης, ή η στιγμή μίας γέννας, είναι μέσα στα προβλεπόμενά σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα βρεθείτε στην χρονιά που θα σας «φυλακίσει» στην αγκαλιά μίας ή ενός αξιαγάπητου συντρόφου! Η σχέση σας θα μοιάζει με εκείνη του ήλιου και των πλανητών, που αλληλεπιδρούν σε απόλυτη «συνεργασία» και αρμονία! Αυτή η γνωριμία θα έχει την προοπτική μόνιμου δεσμού και γάμου. Παρόλα αυτά θα χρειαστεί να την αφήσετε να εξελιχθεί αβίαστα.

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες προβλέπεται να ξανασμίξετε με το πρώην ταίρι σας. θα περνάτε καλά μαζί. Ωστόσο η επανασύνδεσή θα είναι δύο ταχυτήτων! Ή θα σας ικανοποιεί απόλυτα, με αισθητές τις θετικές αλλαγές. Ή θα χρειαστεί να παραβλέψετε κάποια «συννεφάκια» που θα σκιάσουν τον ήλιο σας, χωρίς ωστόσο να τον κρύψουν τελείως.

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2020 : Ο Μάγος.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Μία κινέζικη παροιμία λέει : «Η πιο καλή στιγμή για να φυτέψεις ένα δέντρο είναι πριν από 20 χρόνια! Η επόμενη πιο καλή στιγμή είναι να το φυτέψεις τώρα»!

Στην εργασία σας ξεκινούν νέα πράγματα να προσχηματίζουν ένα αλλαγμένο επαγγελματικό τοπίο. Ίσως εσείς οι ίδιοι να εξελίσσεστε σε έναν «καινούριο» επαγγελματία, ελεύθερο ή εξαρτώμενο, που, ωστόσο, θα έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται στις καινοτομίες ή να τις δημιουργεί! Πέραν τις νοητικής σας ικανότητας, δεν θα μείνετε πίσω και στις πρακτικές σας δυνατότητες. Θα διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο τα χρήματά σας. Ξεκινάτε να εφαρμόζετε μία νέα «φιλοσοφία» γύρω από την αξία και την αξιοποίηση των χρημάτων, πιο ασφαλή από πριν. Θα είστε άνετα οικονομικά.

Εάν ψάχνετε για δουλειά τώρα και δεν εργάζεστε, ίσως να βρείτε τον τρόπο να συνδυάσετε την εργασία με την δημιουργία. Πιθανόν να ξεκινήσετε ακολουθώντας μία νέα επαγγελματική τάση, που θα τέρψει τον φουτουριστικό τρόπο σκέψης σας. Θα έχετε ροή χρημάτων, αλλά αυτή θα γίνεται απρόσκοπτα, μόνο εάν «υπηρετείτε» εκείνο με το οποίο θα ασχοληθείτε και όχι  αν το «χρησιμοποιείτε».

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα βρεθείτε στην κατάσταση να διεκδικήσετε έξυπνα το ταίρι σας! Πιθανόν να είχατε αφήσει ο ένας τον άλλον στην καλή του πρόθεση, χωρίς να φροντίζετε να τονώνετε το μεταξύ σας ενδιαφέρον. Θα έρθει η ανανέωση και η «αφύπνιση» του έρωτά σας! Σαν την ωραία κοιμωμένη, που με ένα τρυφερό φιλί ξύπνησε!

Αν σας βρίσκει ο καινούριος χρόνος ελεύθερους κι ελεύθερες, είναι η κατάλληλη στιγμή να «παραιτηθείτε» από την μοναχικότητά σας. Για ποιόν λόγο;! Γιατί θα γνωρίσετε αντίστοιχα μία γυναίκα ή έναν άντρα, που θα έχει κοινό πεπρωμένο μαζί σας! Αλλά το σημαντικότερο, θα έχει την «υπομονή» και την «επιμονή» καθώς και το ενδιαφέρον να «αντέξει» την εκκεντρική ιδιοσυγκρασία σας! Θα σας βρίσκει αξιαγάπητους-τες.

Όσοι-ες είσαστε χωρισμένοι-ες και θέλετε να μπείτε με το πρώην ταίρι σας σε επανασύνδεση, θα τύχετε δύο περιπτώσεων : ή θα διεκδικήσετε ουσιαστικά ο ένας τον άλλον, χωρίς προχειρότητα στην προσπάθειά σας και θα έχετε επιτυχία.

Ή θα κουραστείτε και ταυτόχρονα θα απορροφηθείτε από άλλα ενδιαφέροντα, επαγγελματικά ή άλλα και θα μείνετε μεταξύ σας ανενεργοί. Μία τέτοια κατάσταση ενδεχομένως να μην έχει αναστρέψιμη πορεία. Ωστόσο σχετικά σύντομα θα έρθει στον δρόμο σας ένα καινούριο πρόσωπο και θα έχετε την ευκαιρία να «χτίσετε» μία νέα σχέση, αξιοποιώντας τα «μαθήματα» που πήρατε από την προηγούμενη.

      ΙΧΘΥΣ 2020 : Το Άρμα.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Φανταστείτε την χρονιά σας, σαν ένα όχημα που κινείτε με εσάς οδηγό. Φανταστείτε επίσης πώς μπορεί να είναι αυτό το όχημα, σε τί δρόμο θα κινείται, πού θα πηγαίνει και με ποιά ταχύτητα, ή αν θα έχετε συνοδηγό κι επιβάτες και ποιός ή ποιοί θα είναι αυτός-οι!

Στην δουλειά σας θα ξεκινήσετε δυναμικά και θα αρχίσετε έναν-έναν να κατακτάτε τους στόχους σας. Ενδεχομένως να σας κουράσει η προσπάθεια, αλλά θα σας ξεκουράσει η επιτυχία.

Εάν η εργασία σας είναι στενά δεμένη με τις μετακινήσεις, τα ταξίδια και τα μεταφορικά μέσα, θα έχει ένα επιπλέον αβαντάζ προόδου. Οι μηνιαίες σας αποδοχές θα αυξηθούν. Γενικότερα θα είστε δυναμικοί, ώστε να κερδίζετε μπόνους και προσαυξήσεις. Ενδεχομένως να πραγματοποιήσετε την πολυπόθητη αγορά καινούριου μεταφορικού μέσου της προτίμησής σας.

 ‘Οσοι θέλετε να βρείτε νέα εργασία, και προς το παρόν απέχετε από τον επαγγελματικό στίβο, τούτη θα σας έρθει πάνω σε… ρόδες! Η πιθανότητα να εργαστείτε σε επάγγελμα σχετικό με μεταφορικά μέσα ή με μετακινήσεις και ταξίδια, είναι μεγάλη.

Εναλλακτικά, μπορεί να αλλάξετε τόπο διαμονής για να ακολουθήσετε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική ευκαιρία-πρόταση, που θα σας γίνει. Για όσους δεν προβλέπεται επαγγελματική αποκατάσταση σε δουλειά σχετική με μετακινήσεις, θα έχετε και πάλι την επιτυχία, που η χρονιά τούτη σας δίνει, στο αντικείμενο που θέλετε.

Η αισθηματική σας «διαδρομή» θα πάει πολύ καλά. Στους-στις παντρεμένους-ες και δεσμευμένους-ες προβλέπετε αναθέρμανση του θαυμασμού και της εμπιστοσύνης σας. Αν ο ένας από τους δύο σας έχει μία σημαντική επιτυχία σε κάποιο κατόρθωμα, θα κερδίσει την επιπλέον εκτίμηση του άλλου, μαζί με μία δόση ερωτικής σαγήνης. Για ζευγάρια που ως τώρα σας χώριζε κάποια χιλιομετρική απόσταση, θα βρεθεί ο τρόπος να μείνετε κοντά, ή έστω να κάνετε πιο τακτικές τις συναντήσεις σας.

Όσοι είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες θα καταφέρετε να κατακτήσετε το άτομο που σας έχει ξετρελάνει! Αυτό θα γίνει είτε δυναμικά, είτε με στρατηγική. Κάποιοι-κάποιες ενδέχεται να κάνετε σχέση με άτομο που είστε θαυμαστής ή θαυμάστριά του κυριολεκτικά, λόγω της προβολής της εργασίας του!

Εάν θέλετε επανασύνδεση με τον ή την πρώην σας, όντας χωρισμένες-οι, καλό θα είναι να μην συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από την θετική του-της στάση απέναντί σας, αλλά και μεταξύ σας. Η χρονιά τούτη σας δίνει μία αίσθηση θριάμβου, οπότε αποφύγετε να ρίξετε την ενέργειά σας για κάτι μέτριο ή μίζερο. Επομένως επιλέξτε ιδανικά ή μία ενθουσιώδη επανασύνδεση ή έναν αποφασιστικό χωρισμό. Αν γίνει το δεύτερο, ενδέχεται στην κενή θέση του «συνοδηγού» στο «άρμα» σας, να καθίσει λίγο αργότερα ένας ή μία άλλος-η σύντροφος-συνοδοιπόρος, έτοιμος-η για ένα συναρπαστικό ταξίδι ζωής!

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Μια ιδιαίτερη εποχή για όλα τα ζώδια, που θα στρώσει ευκολίες αλλά και ευκαιρίες γι ...

Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Κριός  :  Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα. Ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία δυ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Οκτώβριος  2021.  Μήνας  Έξι  ( 6 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις του Οκτωβρίου με ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Η νέα εποχή είναι εδώ, και προσφέρει τις καλύτερες και πιο γόνιμες συνθήκες για όλα ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έσ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογία ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u