Ετήσιο Ταρώ 2019


Κριός : Ο Ήλιος.

Καλή χρονιά! Η αυτοπεποίθηση και η κοινωνική αναγνώριση θα είναι τα βασικά στοιχεία που θα χαρακτηρίσουν τη νέα χρονιά για το ζώδιό σας. Θα είστε περισσότερο αποφασιστικοί και θα έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Έτσι θα διεκδικήσετε με θάρρος αυτά που θέλετε, σε όποιον τομέα της ζωής σας έχετε νιώσει ότι αδικήσατε τον εαυτό σας, και θα έχετε επιτυχία στο αποτέλεσμα.
Αν είστε δεσμευμένοι θα εντυπωσιάσετε τον ή την σύντροφό σας με την ειλικρίνεια, τον αυθορμητισμό και τη σαφήνεια, που θα δείξετε μέσα στη σχέση ή το γάμο. Ο ή η σύντροφός σας θα σας ερωτευτεί διπλά! Η σταθερότητα στη σχέση είναι βέβαιη. Ευνοείται, για όσους δεν έχετε επισημοποιήσει τη σχέση σας, να κάνετε γάμο! Επίσης επίκειται η απόκτηση ενός παιδιού! Αν κάτι θα χρειαστεί να «προσέξετε» στα αισθηματικά σας είναι η περίπτωση μια «αθώα» φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση!
Προσέξτε πως θα το διαχειριστείτε. Συμβουλευτικά, είναι καλύτερα να το αφήσετε να εξελιχθεί με εμπιστοσύνη και να μην  το αναλύσετε πολύ με λόγια. Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα βρείτε μέσα στο 2019 το άλλο σας μισό. Επίσης θα έχετε μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας και θα σας δοθούν «χρυσές» ευκαιρίες!

Ταύρος : Ο Ιεροφάντης.

Καλή χρονιά! Έρχεται μια νέα χρονιά για σας, όπου θα εντρυφήσετε εν μέρει σε παραδοσιακές αρχές και αξίες, ενώ θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που αγαπούν τη φιλοσοφία ή τη θρησκεία.
Οι ελεύθερες ως τώρα κυρίες του ζωδίου σας, θα βρείτε τη ζεστασιά της συντροφικότητας στην αγκαλιά ενός γοητευτικού και ίσως μεγαλύτερου σε ηλικία άντρα. Βασικά στοιχεία της προσωπικότητας του θα είναι η μόρφωση και η πνευματικότητα, ή απλώς η πνευματική ωριμότητα και σοφία, ανεξαρτήτου της ηλικίας του. Οι ελεύθεροι κύριοι Ταύροι θα μπείτε σε μια σχέση, που προβλέπεται σταθερή, με μια γυναίκα, που έχει κατά βάση παραδοσιακές αντιλήψεις και πεποιθήσεις για τις σχέσεις των δύο φύλων.
Έρχεστε γενικότερα μέσα στο νέο έτος σε επαφή με ανθρώπους ή με χώρους, που αγαπούν τη γνώση και σέβονται τις παραδόσεις. Όσοι είστε δεσμευμένοι χωρίς επισημοποίηση, θα θελήσετε να προχωρήσετε σε γάμο. Ενώ τα ήδη παντρεμένα ζευγάρια θα κάνετε μια φιλότιμη και εκ βαθέων προσπάθεια για την καλή εξέλιξη του γάμου σας.
Στα επαγγελματικά σας θα τα πάτε πολύ καλά, ενώ αρκετοί κι αρκετές θα κατακτήσετε στη δουλειά σας μια ανώτερη θέση. Ιδιαίτερα ευνοημένος είναι για το νέο έτος και ο οικονομικός σας τομέας. Επίσης χτίζετε καινούριες ή ανανεώνετε παλιές, δυνατές φιλίες.

Δίδυμοι : Το Αστέρι.

Καλή χρονιά! Σας αγαπάει ο ουρανός αυτήν τη νέα χρονιά! Η γνωστή φράση «ανοίξανε οι ουρανοί» σας ταιριάζει απόλυτα! Που σημαίνει ότι θα είστε ευλογημένοι αυτόν το νέο χρόνο. Οι δεσμευμένοι που έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα στη σχέση ή στο γάμο σας, βλέπετε τώρα να έρχεται η γαλήνη. Η αγάπη με τον ή την σύντροφό σας υπερνικά τις δυσκολίες. Αν ορισμένοι βρεθήκατε μπλεγμένοι ηθελημένα ή αθέλητα σε ένα ερωτικό τρίγωνο, που πήγε να διασπάσει το δεσμό σας, θα δείτε τελικά να θριαμβεύει η σχέση και να απομακρύνεται το τρίτο πρόσωπο. Δείτε το σαν νίκη της αγάπης σας και μη λειτουργήσετε μικρόψυχα και στενόμυαλα. Κάτι τέτοιο εξάλλου δεν ταιριάζει στον έξυπνο χαρακτήρα του ζωδίου σας.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες Δίδυμοι θα γνωρίσετε τον αληθινό έρωτα και θα πρέπει να ξέρετε να ξεχωρίσετε την ποιότητα αυτού του ανθρώπου που θα έρθει στη ζωή σας. Μείνετε ανοιχτοί κι αισιόδοξοι για να έλξετε και να κρατήσετε αυτό το άτομο στη ζωή σας.
Γενικότερα θα νιώσετε βαθειά την έννοια και τη δύναμη της αγάπης. Αναγνωρίζεστε επίσης στη δουλειά σας και πιθανότατα λαμβάνετε έμπρακτα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αυτήν την αναγνώριση. Όσοι θέλετε να βρείτε εργασία, θα πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας, βρίσκοντας την ιδανική για σας δουλειά. Λύνονται επίσης οικονομικά προβλήματα και γενικότερα πάνε πολύ καλά τα οικονομικά σας.

Καρκίνος : Το Άρμα.

Καλή χρονιά! Αυτό το νέο έτος κανείς δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξή σας και κανείς δε μπορεί εύκολα να αντέξει τον οποιονδήποτε ανταγωνισμό μαζί σας! Έρχεται για σας μία χρονιά θριάμβου! Όσοι έχετε κάποια εξειδικευμένη γνώση, κάποιο ταλέντο, κάποια ικανότητα ή κάποια πείρα είναι η χρονιά που θα αναγνωριστείτε γι αυτές σας τις ιδιότητες, αρκεί να πιστέψετε πρώτοι εσείς στον εαυτό σας.
Με οτιδήποτε καταπιαστείτε και πιστέψετε σε αυτό θα σας πάει περίφημα. Επίσης θα αποκτήσετε περισσότερα χρήματα. Καλό θα είναι ποτέ να μη ξεχνάμε ότι η πραγματική επιτυχία έρχεται όταν μαζί με τη δύναμη και το πείσμα έχουμε και ήθος.
Όσοι έχετε κάποια καλή δουλειά, θα πάει ανοδικά, αλλά μπορεί να προκύψουν και κάποιες αλλαγές που θα την απογειώσουν και μαζί της και σας. Ευνοούνται επίσης τα ταξίδια και θα κάνετε αρκετά μέσα στο νέο έτος, είτε για επαγγελματικούς είτε για άλλους λόγους. Όσον αφορά στους δεσμευμένους σε σχέση ή σε γάμο, αν και θα είστε πολύ δεμένοι με τον ή την σύντροφό σας, προσέξτε μήπως χάσετε κάπως την επαφή μαζί του ή μαζί της, εξαιτίας του μονόπλευρου ξοδέματος του χρόνου σας στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις κι επιτυχίες.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας, θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας συναρπάσει. Οι συνθήκες ωστόσο πιθανόν να δυσκολέψουν κάπως την εξέλιξη σε σχέση, αλλά τελικά θα τα καταφέρετε κι οι αντιξοότητες απλά θα δυναμώσουν πιο πολύ το αμοιβαίο πάθος σας!

Λέων : Οι Εραστές.

Καλή χρονιά! Οι συναισθηματικές σχέσεις παντός τύπου θα σας απασχολήσουν  κατά βάση τη νέα χρονιά. Σχέσεις ερωτικές, πλατωνικές, φιλικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, συγγενικές κτλ. Οτιδήποτε θα πετύχετε ή θα καταφέρετε μέσα στο 2019, θα είναι αποτέλεσμα των αντίστοιχων σχέσεων που «κρύβονται» από κάτω.
Για τους δεσμευμένους σε σχέση ή σε γάμο, θα ξεκαθαρίσουν τα όποια διλλήματα αντιμετωπίσατε τη χρονιά που φεύγει. Αν φτάσατε στο σημείο να σκεφτείτε το χωρισμό, για οποιουσδήποτε λόγους, θα πάρετε την τελική απόφαση, αν θα φύγετε ή αν θα μείνετε. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα με τον άνθρωπό σας και παρόλα τα λάθη που έχουν γίνει, η απόφαση για χωρισμό είναι δύσκολη και μπορεί στο τέλος να θριαμβέψει η αγάπη!
Αν κάποιοι άλλοι βρεθήκατε σε ένα ερωτικό τρίγωνο, θα πάρετε την απόφαση με ποιο άτομο θα μείνετε, αλλά δεν αποκλείεται να επιλέξετε τελικά να πορευτείτε και με τα δύο άτομα, παρόλο που αυτό θα σας αναγκάσει να λέτε συνεχώς ψέματα και να ζείτε διπλή ζωή. Κάτι τέτοιο βέβαια εγκυμονεί τον κίνδυνο να χάσετε και τους δύο ή και τις δύο συντρόφους σας, αν ο ένας μάθει για τον άλλον ή η μία μάθει για την άλλη.
Μια συμβουλή, που θα μπορούσαμε να δώσουμε είναι να ακούσετε μόνο την καρδιά σας. Μόνο τα συναισθήματα μπορούν να μας καθοδηγήσουν σωστά στις ερωτικές μας επιλογές! Δυστυχώς ίσως κάποιοι να πληγωθούν.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες ωστόσο του ζωδίου σας, θα γνωρίσετε μέσα στο νέο έτος την αληθινή αγάπη! Όλοι οι υπόλοιποι τομείς της ζωή σας, επαγγελματικός, οικονομικός, φιλικός, οικογενειακός κτλ, θα εξαρτηθούν ως επί το πλείστον από τις ανθρώπινες σχέσεις, που υποκινούν τα νήματα. Ποντάρετε σε αυτό λοιπόν, έχοντας υπόψη ότι η χρονιά θα έχει θετική ενέργεια για σας!

Παρθένος : Ο Μάγος.

Καλή χρονιά! Παρότι ανήκετε σε ένα ευφυές ζώδιο, τη νέα χρονιά θα ζητήσετε τη γνώμη κάποιου ειδικού ή θα γίνετε εσείς ο ειδικός! Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Εάν κάποιο θέμα σας, οποιασδήποτε φύσεως, έχετε νιώσει ότι δεν εξελίσσετε όπως θα θέλατε, θα απευθυνθείτε σε έναν ειδήμονα. Πχ. εάν έχετε απογοητευτεί από την ερωτική και συναισθηματική σας ζωή, θα απευθυνθείτε σε ένα σύμβουλο ή σε ένα coach σχέσεων.
Αν όμως κάποιοι θέλετε να γίνετε εσείς οι ίδιοι ο coach του εαυτού σας, ίσως να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο σχετικό με το θέμα που σας απασχολεί ή να διαβάσετε σχετικά βιβλία ή άρθρα. Με λίγα λόγια αυτό το έτος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο «κυνηγάτε» τη γνώση.  Μαζί με τη γνώση είναι σε καλή φόρμα επίσης η διαίσθηση κι η δημιουργική φαντασία σας. «Βελτιώνετε» τον εαυτό σας κι αυτό εκπέμπει κατόπιν μία γοητεία στο περιβάλλον σας. Χρειάζεται όμως να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν κι άνθρωποι που σας ζηλεύουν.
Αντιμετωπίστε τους με αυτοπεποίθηση κι αποφύγετε, όσο γίνετε, την αντιπαράθεση μαζί τους. Αυτήν τη χρονιά είτε είστε άντρας, είτε γυναίκα, που είστε μόνος ή μόνη, θα κατακτήσετε ένα άτομο, με το οποίο θα έχετε καταπληκτική χημεία και σύμπνοια! Οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματα στη σχέση ή στο γάμο σας, και ο ή η σύντροφός σας θα σας θαυμάσει για τις έξυπνες και σωστές κινήσεις σας.
Ευνοούνται επίσης τα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, όπως και η επιπλέον πληροφόρηση πάνω στο αντικείμενό σας ή η κατάρτιση πάνω σε ένα νέο αντικείμενο. Βάλτε δίπλα σε αυτές τις ικανότητές σας και το ήθος σας και να είστε βέβαιοι ότι τη νέα χρονιά θα καταπλήξετε τα πλήθη!

Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης.

Καλή χρονιά! Ένα νέο έτος, με τις καρμικές σχέσεις να θέλουν να εκτονωθούν, σας περιμένει. Αλλά με την τύχη σύμμαχό σας, ώστε μόνο αν είστε εξαιρετικά απαισιόδοξοι, μόνο τότε, μπορεί να μη χαρείτε αυτήν την χρονιά που έρχεται.
Κάτι από το παρελθόν θα θελήσει να ξαναμπεί στη ζωή σας, ένα πρόσωπο, μία δουλειά ή κάποια ιδιότητά σας, που είχατε παρατήσει. Το αν τελικά θα το δεχτείτε ή όχι θα εξαρτηθεί κυρίως από την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε τώρα. Αν είστε καλά στο τώρα σας, θα το σκεφτείτε δύο φορές να ρισκάρετε πράγματα.
Εάν δεν είστε ευτυχισμένοι, πολύ πιθανόν να το δείτε σαν μια καλή δεύτερη ευκαιρία από το παρελθόν.
Τα ζευγάρια που βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες στη σχέση σας. Αν η σχέση σας είχε περάσει δοκιμασίες, ανοίγει ένας νέος θετικός κύκλος. Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα παλέψετε κυρίως με τρεις περιπτώσεις, που στην πλειοψηφία θα σας προκύψουν.
Η πρώτη είναι να μπείτε σε μία καινούρια γνωριμία, που θα είναι καλή, αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Η δεύτερη είναι να δώσετε μία ακόμα ευκαιρία σε άτομο, που επιστρέφει από το παρελθόν για να σας διεκδικήσει ξανά. Και η τρίτη είναι να είστε μπλοκαρισμένοι συναισθηματικά, είτε από ενδόμυχους φόβους, είτε από χαμηλή αυτοεκτίμηση και να μην πιστεύετε ότι θα κάνετε σχέση.
Εάν συμβαίνει αυτό τότε είναι η ιδανική χρονιά για να τα βρείτε με τον εαυτό σας, ίσως με τη βοήθεια ενός ειδικού, ίσως όμως και μέσα από μια καρμική γνωριμία που θα σας προκύψει και θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τον εαυτό σας.
Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θα εξελιχθούν θετικά. Θα ξεπεραστούν εμπόδια και ίσως για κάποιους να ανοίξουν νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες.

Σκορπιός : Ο Κόσμος.

Καλή χρονιά! Για το ζώδιό σας, τη νέα χρονιά, είτε κλείνει ένας κύκλος με επιτυχία κι απολαμβάνετε το αποτέλεσμα, είτε ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος με πολύ χαρά και πολύ καλούς οιωνούς. Με ότι καταπιαστείτε οδηγεί στην ολοκλήρωσή του και στην επιτυχία! Δεν έχετε παρά να δώσετε την πίστη και την αγάπη σας σε αυτό που κάνετε και θα πάει περίφημα.
Όσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση, ήρθε η ώρα να την επισημοποιήσετε. Αλλά κι όσοι ή όσες βρίσκεστε σε γάμο, πιθανόν να γίνετε υποψήφιοι γονείς, άλλοι για πρώτη φορά, κι άλλοι για άλλη μια φορά!
Σε όλους σχεδόν, που βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, κάτι γίνεται που ολοκληρώνει την ευτυχία σας. Τα προβλήματα ξεπερνιούνται και η αγάπη θριαμβεύει! Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες κυριολεκτικά μπορείτε να έχετε αυτό που θέλετε!
Αν προτιμάτε να παραμείνετε μόνοι, θα βρείτε τη γαλήνη μέσα στη μοναχικότητά σας. Αν θέλετε να κάνετε σχέση, θα έρθει στο δρόμο σας το ιδανικό άτομο. Αν τέλος επιθυμείτε την επανασύνδεση με τον ή την πρώην σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να είστε ειλικρινείς και υπεύθυνοι τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με το άλλο άτομο.
Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, ανοίγονται νέοι δρόμοι ή νέες προοπτικές στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Ευνοούνται πολύ τα ταξίδια ή οι εργασίες που έχουν σχέση με ταξίδια, αλλά και οι γνωριμίες με άτομα από μακριά ή από το εξωτερικό. Απολαύστε αυτήν τη χρονιά και δεχθείτε με χαρά κι ευγνωμοσύνη τα «θαύματα» που θα γίνουν για σας!

  Τοξότης : Η Αυτοκράτειρα.

Καλή χρονιά! Μία νέα χρονιά έρχεται, όπου το θηλυκό στοιχείο θα επικρατήσει στη ζωή σας. Αν κάποιος θα χρειαστεί να σας ενδυναμώσει ή να σας στηρίξει στα θέματά σας, πολύ πιθανόν αυτή θα είναι μία γυναίκα, είτε φίλη, είτε σύντροφος, είτε συγγενής, είτε επαγγελματίας.
Αν είστε γυναίκα Τοξότης, υπάρχει περίπτωση εσείς η ίδια να στηρίξετε τον εαυτό σας ή κάποιον δικό σας άνθρωπο, αντλώντας δύναμη μέσα από την αστείρευτη ενέργειά σας!  Και ας μη ξεχνάτε ότι ο Τοξότης είναι ένα πολύ δυνατό ζώδιο! Είναι μία χρονιά στην οποία ευνοείται ο γάμος για τα ανύπαντρα ζευγάρια, αλλά και για τα ζευγάρια γενικότερα η εγκυμοσύνη και η γέννηση παιδιού!
Οι σχέσεις ευνοούνται και πηγαίνουν καλά. Δείξτε γενικότερα καλή διάθεση και καλή πρόθεση. Μη κολλάτε σε ανούσιες λεπτομέρειες, που μπορεί να διαβρώσουν τη συμπαγή εικόνα της σχέσης ή του γάμου σας.
Οι ελεύθεροι κύριοι του ζωδίου σας θα γνωρίσετε μέσα στη νέα χρονιά την γυναίκα των ονείρων σας και θα προχωρήσετε μαζί της σε σχέση. Οι ελεύθερες κυρίες, από την άλλη, θα γνωρίσετε έναν άντρα που θα σας έχει κορόνα στο κεφάλι του! Και οι άντρες και οι γυναίκες μη ξεχνάτε ότι την καλή σας τύχη στα αισθηματικά θα την διατηρήσετε, όταν και σεις δώσετε τον καλό σας εαυτό.
Όσον αφορά τον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, θα είναι μια γόνιμη και γενναιόδωρη χρονιά. Αρκετές γυναίκες του ζωδίου σας θα κατακτήσετε με την αξία σας υψηλές θέσεις. Αλλά σαφώς εξίσου καλά θα τα πάτε και οι άντρες, που δε θα βγείτε χαμένοι τον καινούριο χρόνο, εάν ποντάρετε πάνω στη γυναικεία δύναμη, που θα βρίσκεται κάπου γύρω σας.

Αιγόκερως : Ο Αυτοκράτορας.

Καλή χρονιά! Θα μπορούσε κανείς να πει για το ζώδιό σας, ότι μέσα στο νέο έτος θα λάμψει, αλλά θα σκορπίσει και τη λάμψη του στο περιβάλλον και σε άλλα ζώδια, που θα είναι κοντά σας!
Το νέο χρόνο ξεβολεύεστε κάπως από την επιφυλακτική στάση ζωής, που προτιμάτε συνήθως κι αποφασίζετε να εκτεθείτε, με την καλή έννοια.
Στον επαγγελματικό χώρο αρκετοί αναλαμβάνετε διευθυντικές θέσεις, αλλά και γενικότερα σας προκύπτουν θέσεις αρχηγίας. Αυξάνονται τα έσοδά σας με ότι και να ασχολείστε. Είναι πολύ καλή χρονιά για τα οικονομικά σας.
Αν δεν εργάζεστε και αναζητάτε εργασία, θα σταθείτε πολύ τυχεροί. Σας προκύπτει μία δουλειά, στην οποία από την αρχή θα εκτιμηθούν πολύ οι γνώσεις ή η εμπειρία σας, το πτυχίο ή η προϋπηρεσία σας. Στα αισθηματικά οι άντρες του ζωδίου, εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα, θα προχωρήσετε σε γάμο με την καλή σας.
Αν ωστόσο βρίσκεστε ήδη σε γάμο, θα είναι μία χρονιά, που θα τα πάτε περίφημα και θα κάνετε τη σύζυγό  σας να νιώσει πολύ τυχερή, που σας παντρεύτηκε.
Οι κυρίες του ζωδίου σας, εφόσον βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα κερδίσετε τόσο πολύ τον σύντροφό σας με την γοητεία και την εξυπνάδα σας, που θα σας αναγνωρίσει ως την ιδανική σύζυγο!
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε βέβαιη σχέση, εκτός εάν αγαπάτε τη μοναχικότητά σας, με άτομο που θα έχει πολύ καλό κοινωνικό και οικονομικό status, ενώ θα σας ενώσουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα.
Μέσα σε αυτήν τη γενναιόδωρη χρονιά, που έρχεται για σας, κρατήστε το ύψος σας στις ανάγκες των περιστάσεων και να θυμάστε ότι ένας «αυτοκράτορας» χρειάζεται να είναι και να φαίνεται τουλάχιστον αξιοπρεπής!

Υδροχόος : Η Ιέρεια.

Καλή χρονιά! Μία χρονιά αποκαλύψεων θα είναι για σας το νέο έτος. Αν είχατε μείνει το τελευταίο διάστημα στη σκιά, ίσως κι από επιλογή σας, ήρθε η ώρα να βγείτε στο φως και να πείτε τις αλήθειες σας κι όλα εκείνα τα ενδιαφέροντα πράγματα, που ανακαλύψατε, όλον αυτόν τον καιρό!
Ήρθε η ώρα να  παραμερίσετε το φόβο και την ανασφάλεια σας και να μιλήσετε, κάνοντας εντύπωση! Κόντρα με τον εκλογικευμένο χαρακτήρα του ζωδίου σας, θα αφεθείτε τη νέα χρονιά περισσότερο στο συναίσθημα και στη διαίσθηση σας.
Αυτό θα σας κάνει πιο τολμηρούς και διεκδικητικούς στα θέλω σας. Αν βρίσκεστε σε κάποιον επαγγελματικό χώρο ή έχετε κάποια επαγγελματική ιδιότητα, που δεν καταφέρατε να απογειώσετε έως τώρα, ήρθε η ώρα για να γίνει κάτι τέτοιο! Ως συνέπεια της επαγγελματικής σας προόδου ή ακόμα και της επαγγελματικής σας εκτίναξης έρχονται και τα περισσότερα χρήματα.
Οι Υδροχόοι που δεν εργάζεστε κι αναζητάτε εργασία, θα μπείτε σε έναν πολύ δημιουργικό για σας χώρο, ή θα κινηθείτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες, πάνω στο αντικείμενο που αγαπάτε. Επίσης ευνοούνται τα επαγγέλματα που έχουν σχέση με γραφή κι αν έχετε το ταλέντο, ενδείκνυται η συγγραφή βιβλίου.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι σε δεσμό ή σε γάμο έρχεστε πολύ κοντά με τον ή την σύντροφό σας, κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Ανοίγετε τα εσώψυχά σας στο ταίρι σας. Προσέξτε ωστόσο να μην πέσετε στην παγίδα της υπερβολής και γίνετε μελοδραματικοί! Οι ανύπαντροι πολύ πιθανόν   να προχωρήσετε σε γάμο.
Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας προβλέπετε να ερωτευτείτε και να προχωρήσετε σε σχέση με άτομο, που θα σας ενώσουν τα κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα και πιστεύω. Ίσως στην αρχή να κρατήσετε μυστικό τον έρωτά σας από το περιβάλλον σας, για να εστιάσετε ο ένας στον άλλον απερίσπαστοι από τις γνώμες των τρίτων ανθρώπων.
Η χρονιά τέλος είναι καλή για να ασχοληθείτε συστηματικά με ένα νέο γνωστικό αντικείμενο ή να πάρετε κάποιο πτυχίο.

Ιχθύς : Η Δύναμη.

Καλή χρονιά! Δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς τη λύση του, και σεις θα το καταλάβετε αυτό πολύ καλά μέσα στη νέα χρονιά. Τα όποια προβλήματά σας, που μεταφέρονται από τον προηγούμενο χρόνο ή ακόμα κι από τα προηγούμενα χρόνια, θα βρουν τη δυναμική λύση τους, και σεις θα χαρείτε αυτό το αποτέλεσμα σαν βάλσαμο. Ωστόσο η νέα χρονιά δεν έχει μόνο τη δυναμική της επίλυσης των προβλημάτων, αλλά και μια δυνατή ενέργεια για να επιτύχετε ότι θέλετε τόσο στον οικονομικό, όσο και στον συναισθηματικό τομέα.
Αξίζει να πούμε ότι η ηθική ακεραιότητα, είναι κάτι που θα χαρακτηρίσει επιπλέον τις πράξεις σας. Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα έρθετε πολύ κοντά. Ο ένας θα δείχνει σχεδόν καθημερινά  στον άλλον το πόσο ευγνώμον είναι, που είστε μαζί. Η ειλικρίνεια και η αλήθεια θα χαρακτηρίσουν την μεταξύ σας επικοινωνία.
Επίσης θα κυριαρχήσει η πίστη στη σχέση σας και ταυτόχρονα μία αναθέρμανση της ερωτικής σας φλόγας!
Όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες θα ξεκινήστε μια γνωριμία με έντονη έλξη και παθιασμένο ερωτισμό, η οποία μέσα από το πάθος θα σας οδηγήσει στη σχέση! Χρειάζεται σε κάθε περίπτωση να πάρετε κι εσείς και η άλλη μεριά υπεύθυνα αυτήν τη γνωριμία, για να μη δημιουργούνται αμφιβολίες, οι οποίες οδηγούν σε απογοήτευση.
Στα επαγγελματικά σας θα έχετε μια πολύ καλή απόδοση σε ότι κάνετε και η χρονιά είναι πολύ καλή για να βγάλετε χρήματα. Οι άνθρωποι που πιθανόν να συνεργάζονται μαζί σας, θα σας δείξουν εμπιστοσύνη. Όσοι αναζητάτε εργασία, ευνοείστε ιδιαίτερα για μία μόνιμη και καλή θέση.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αριθμολογικές Προβλέψεις Νοέμβριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας έξι (6). Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Οκτώβριος 2020

In category Ταρώ

Ο καινούργιος μήνας, θα στρώσει το κόκκινο χαλί της αγάπης, στην πλειοψηφία των ζωδ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Οκτώβριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας πέντε (5). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις ...

Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2020

In category Ταρώ

Οκτώβριος 2020  Μήνας Πιστότητας. Ο Οκτώβριος του 2020 έχει την αριθμητική αξία του πέ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2020

In category Ταρώ

Η νέα εποχή εισέρχεται με τις καλύτερες συμπαντικές δυναμικές, για όλα τα ζώδια. Οι ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2020

In category Ταρώ

                           Σεπτέμβριος 2020. Μήνας Γενναιότητας. Ο Σεπτέμβριος του 2020 έχε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u