Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/6 – 27/6/2021


Ο Ιούνιος θα αρχίσει σταδιακά να μας δείχνει το καλό του πρόσωπο, αφού σταδιακά τα επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα θα αρχίσουν να μένουν πίσω, ενώ η πλανητικές αλλαγές που θα έχουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα φέρουν στην ζωή μας έναν αέρα ανανέωσης.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου, Θερινό Ηλιοστάσιο, αποτελεί ουσιαστικά την είσοδο του καλοκαιριού, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στο Πύρινο ζώδιο του Λέοντα μας υπόσχεται ότι το φετινό καλοκαίρι θα έχει πολύ έντονο ερωτικό χρώμα.

Επίσης, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στους Διδύμους, θα βάλει ένα τέλος στο επικοινωνιακό χάος των προηγούμενων εβδομάδων.Από την άλλη πλευρά η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας φέρει για άλλη μια φορά απέναντι στα συναισθήματα μας και την εικόνα μας.

Από τους γρήγορους πλανήτες τον  πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα τον έχει η Αφροδίτη, η οποία στις αρχές της εβδομάδας κάτω από την επιρροή της  όψης τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα μας κάνει πιο ρομαντικούς, ενώ την ημέρα της Πανσελήνου, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα είναι πιθανό να ρίξει τους τίτλους του τέλους σε όσες σχέσεις έχουν φτάσει σε ένα τέλμα.

Από την άλλη πλευρά η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία μας  υπόσχεται τύχη και ευκολίες. Την εύνοια της τύχης  αλλά και ρομαντικές στιγμές αυτή την εβδομάδα θα έχουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς), ενώ τέλος στα επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα θα έχουν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Ουδέτερη αυτή η εβδομάδα θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ ιδιαίτερα σημαντική θα είναι για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) ο έρωτας θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή τους.

Την Κυριακή 20/06

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα μεγεθύνει τις  ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου με αποτέλεσμα να παρασυρθούν σε συμπεριφορές που δεν τους ταιριάζουν.

Την Δευτέρα 21/06

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου, Θερινό Ηλιοστάσιο, θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά των Καρκίνων. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! Ενώ την ίδια ημέρα η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει την  ρομαντική πλευρά των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς , Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 22/06

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού διαδοχικά με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, θα ενισχύσει την διαίσθηση και την γοητεία των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους και θα μπει σε στάση.

Την Τετάρτη 23/06

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες αλλά και τύχη στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί τις 2 πρώτες ημέρες .

Την Πέμπτη 24/06

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου να πάρουν οριστικές αποφάσεις και να δώσουν ένα τέλος σε όσες σχέσεις έχουν φτάσει σε ένα τέλμα. Επίσης, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου να δουν με ιδιαίτερη προσοχή τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις. Ενώ την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ξεκινήσει και πάλι να κινείτε σε ορθή πορεία στους Διδύμους.

Την Παρασκευή 25/06

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 26/06

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 27/06

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες τόσο στον έρωτα όσο και στα οικονομικά των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ είναι πιθανό να παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Αφού έχω κάνει τις αναθεωρήσεις μου, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αφήσω πίσω μου ότι με έχει πληγώσει και να κάνω μια νέα αρχή στην ζωή μου. Και να θυμάστε, ο έρωτας είναι κάπου κρυμμένος και καραδοκεί…

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ένα ερωτικό καλοκαίρι!!!

Παπουτσή Πηνελόπη!!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Ουρανού, Αλλαγές που θα μας αιφνιδιάσουν ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο φόβος των περισσότερων ανθρώπων, είναι η μοναξιά, γι’ αυτό και τις περισσότερες ...

Ήλιος στον ζυγό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η προσωπική μας εξέλιξη δεν έρχεται μόνο από την προσωπική μας προσπάθεια, αλλά κα ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Κρυμμένοι φόβοι και εμμονές ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για άλλη μια φορά, αυτές τις ημέρες, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ακραίες καταστάσει ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/9 – 26/9/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κάτω από το φως του φεγγαριού όλα φαίνονται πιο καθαρά…Με μια υπέρλαμπρη Πανσέλην ...

Πανσέληνος στους Ιχθύς και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λίγο πριν  αποχαιρετήσουμε ουσιαστικά  το καλοκαίρι  και υποδεχτούμε το φθινόπωρ ...

Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Δία, Η ευκαιρία στην πόρτα σας ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα μυστικά των πετυχημένων ανθρώπων είναι ότι γνωρίζουν πότε είναι η κατάλ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u