Φεμινιστική κουλτούρα !


Σήμερα, όλοι είναι ίσοι.

Οι γυναίκες έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άνδρες και είναι σε θέση να κάνουν ό, τι θέλουν.

Είναι κατανοητό ότι οι γυναίκες έχουν έναν σκληρό χρόνο να εργάζονται σε ένα εργοτάξιο, αλλά γιατί είναι τόσο δύσκολο για αυτούς να επιτύχουν σε τομείς όπως η επιχείρηση / πολιτική;

Αυτό συμβαίνει επειδή τα συστήματα αυτά έχουν χτιστεί πάνω στο αρσενικό μυαλό.

Προκειμένου οι γυναίκες να γίνουν επιτυχείς και ανεξάρτητες και να έχουν θέσεις εργασίας υψηλής ισχύος στις επιχειρήσεις και την πολιτική, πρέπει να γίνουν, τουλάχιστον με τον τρόπο που νομίζουν, άνδρες.

Όσο σκληρό μπορεί να φανεί αυτό, πολλές γυναίκες καταφέρνουν να επιτύχουν αυτόν τον στόχο.

Το μειονέκτημα

Επειδή αυτές οι γυναίκες προσπάθησαν τόσο σκληρά για να ενταχθούν σε αυτά τα αρσενικά κυριαρχούμενα πεδία, έχουν ουσιαστικά χάσει τη γυναικεία πλευρά τους.

Αυτό είναι φανταστικό για τη σταδιοδρομία τους αλλά καταστροφικό για την αγάπη τους.

Κανένας άντρας δεν θα θέλει ποτέ να παντρευτεί έναν άλλο άντρα. Θέλει να παντρευτεί μια γυναίκα που έχει τις ιδιότητες μιας γυναίκας.

Ακόμα κι αν αυτές οι ιδιότητες δεν σήμαιναν πολλά για τον μέσο άνθρωπο, δεν θα μπορούσε ακόμα να χειριστεί το γεγονός ότι η φίλη / η σύζυγός του είναι πιο επιτυχημένη από αυτόν ή κάνει περισσότερα χρήματα.

Δυστυχώς, αυτός είναι ο σημαντικότερος αγώνας για την αγάπη-ζωή που οι έξυπνες, επιτυχημένες και ανεξάρτητες γυναίκες αντιμετωπίζουν σήμερα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ:

Όπως μιλάμε, η φεμινιστική κουλτούρα έχει βαθύ αντίκτυπο στο αρσενικό μυαλό και αρχίζουμε να βλέπουμε τους άντρες να πιστεύουν ότι θέλουν μια ισχυρή, επιτυχημένη και ανεξάρτητη γυναίκα ως σύντροφό τους.

Ωστόσο, αυτοί οι άνδρες απέχουν πολύ από πολλούς και θα χρειαστούν μερικές δεκαετίες (αν ποτέ) μέχρις ότου οι ιδιότητες αυτές γίνει ο κανόνας για την επιλογή ενός εταίρου.

Τι μπορούν να κάνουν αυτές οι γυναίκες εν τω μεταξύ; Επί του παρόντος, βλέπω μόνο τρεις πιθανές λύσεις, τις οποίες θα περιγράψω παρακάτω:

Βρείτε έναν πιο ανδροπρεπή άντρα.

Όπως όλες οι γυναίκες, ισχυρές, επιτυχείς και ανεξάρτητες γυναίκες (πρέπει) επίσης να προσβλέπουν σε έναν ισχυρό, επιτυχημένο και ευφυή άνθρωπο που μπορεί να «κυριαρχεί» σε μια σχέση.

Ωστόσο, επειδή οι γυναίκες αυτές είναι ήδη ισχυρές και επιτυχείς, ο συνολικός αριθμός αυτών των ανδρών μειώνεται δραματικά επειδή αυτές οι γυναίκες δεν φιλοδοξούν πλέον για τον άνδρα που εργάζεται στο γραφείο ή ως διευθυντής.

Επιδιώκουν πολύ υψηλότερα, προς τους μόνο άνδρες που μπορούν να έχουν περισσότερη δύναμη πάνω τους.

Ωστόσο, όλο αυτό το πράγμα δημιουργεί ένα απίστευτα δύσκολο σενάριο, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς τους άντρες προτιμούν να βγάζουν μια γυναίκα θηλυκή και η υψηλή κατάστασή τους τους καθιστά μερικούς από τους πιο επιθυμητούς τύπους εκεί έξω.

Σίγουρα, αυτές οι γυναίκες θα μπορούσαν να σκεφτούν:

“Λοιπόν, δεν θα είχε μάλλον μια έξυπνη κοπέλα που μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της;”

Μερικές φορές μπορεί να συμβαίνει αυτό, αλλά να θυμάστε ότι οι άνδρες γενετικά έχουν σχεδιαστεί για να φροντίζουν τις γυναίκες τους.

Αυτό είναι στα γονίδιά τους, έτσι είναι πιο επιρρεπείς να πηγαίνουν για τις γυναίκες που μπορούν να φροντίσουν.

Αλλαγή ρόλων.

Μια άλλη λύση για την επιτυχία μιας πιθανής σχέσης θα σήμαινε ότι πρέπει να βρουν έναν εταίρο ο οποίος θα ήταν πρόθυμος να αλλάξει ρόλους σχέσεων.

Αυτό σημαίνει ότι η γυναίκα γίνεται ο πάροχος και ο άντρας μένει στο σπίτι με τα παιδιά (“Sex and the” City – Miranda και Steve, “Desperate Housewives” – Lynnette και Tom).

Το πρόβλημα με αυτό το μοντέλο είναι ότι αυτομάτως αυτές οι γυναίκες θα πρέπει να εγκατασταθούν με κάποιον που δεν είναι στα πρότυπά τους, αλλά η ικανότητά τους να το πράξουν είναι αυτό που μπορεί να τους φέρει ευτυχία.

Μην νοιάζεστε και ενεργείτε θηλυκά.

Εδώ είναι όπου επιτυχημένες και ανεξάρτητες γυναίκες επιτυγχάνουν την αγάπη τους. Αντί να δουν το ανδρικό τους μυαλό ως μειονέκτημα, οι γυναίκες τις χρησιμοποιούν για να πετύχουν.

Με μια προσέγγιση προσανατολισμένη στις εργασίες έρχεται και η φανταστική ικανότητα να μην νοιάζεται.

Οι άνδρες έχουν τη δύναμη να μην νοιάζονται για πολλά πράγματα στη ζωή επειδή απλά δεν μπορούν να χειριστούν να σκέφτονται δύο διαφορετικά πράγματα την ίδια στιγμή.

Έτσι, εάν είστε γυναίκα,

Και έχετε μάθει να σκέφτεστε με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να σταματήσετε να νοιάζεστε για το είδος του ατόμου που βγαίνετε.

Μπορεί να έχετε ξεχάσει πώς να σκέφτεστε σαν γυναίκα, αλλά σίγουρα δεν έχετε ξεχάσει πώς να ενεργείτε σαν μία.

Οι ισχυρές, επιτυχημένες και ανεξάρτητες γυναίκες που συνειδητοποιούν αυτό το σημείο από μόνοι τους είναι αυτοί που έχουν φανταστικές και ικανοποιητικές σχέσεις που μετατρέπονται σε μεγάλη οικογενειακή ζωή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

«Πάντα ήθελα καριέρα και τώρα που θέλω σχέση, δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Τι να κάνω;»

In category Γυναίκα - Γάμος

Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με τους ερωτικούς μου συντρόφους. Είναι 25 και ζω στο ε ...

Θέλει «ανοιχτή» σχέση; Μάθε τους κανόνες πριν τού απαντήσεις

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανοιχτή σχέση είναι ίσως παραπάνω δημοφιλής από ότι μπορεί να φαντάζεσαι και η σ ...

Η ακαταστασία του μου σπάει τα νεύρα! Πώς να τον πείσω να αλλάξει;

In category Γυναίκα - Γάμος

Μόλις μετακόμισες με το αγόρι σου και ανακάλυψες, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ...

Για πάντα μαζί ! Για πάντα …

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες …

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις !

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u