Feng Shui: Χρωματίστε το δρόμο σας για καλή υγεία !


Οι ασκούμενοι του Feng Shui συνδέουν κάθε μέρος του σώματος με ένα συγκεκριμένο χρώμα.

Εάν υποφέρετε από ένα ιδιαίτερο πόνο , ελέγξτε αυτή τη λίστα για να βρείτε ποια χρώματα μπορούν να φέρουν ανακούφιση.

Μπορείτε να αντλήσετε τη θεραπευτική δύναμη του χρώματος μέσα από τη διατροφή σας, το φόρεμα και το ντεκόρ. Όσο περισσότερο εστιάζετε σε ένα θεραπευτικό χρώμα, τόσο πιο εύκολο θα είναι να απολαμβάνετε τη βέλτιστη υγεία.

Μαύρο

Ακόμα, η απορρόφηση του μαύρου διαλύει το άγχος. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρώμα εάν υποφέρετε από αϋπνία, υψηλή αρτηριακή πίεση ή πόνο στο στομάχι.

Το μαύρο μπορεί επίσης να διευκολύνει τις φλεγμονές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό αποτέλεσμα εάν έχετε κάψιμο, εξάνθημα ή λοίμωξη.

Οι ασκούμενοι του Feng Shui συνδέουν τα αυτιά με το μαύρο, οπότε οποιοδήποτε πρόβλημα με τα αυτιά ή την ακοή σας μπορεί να αντιμετωπιστεί με αυτό το χρώμα.

Καφέ

Το καφέ είναι το χρώμα της σταθερότητας. Σχεδιάστε την θεραπευτική δύναμη αυτού του χρώματος εάν έχετε άγριες εναλλαγές της διάθεσης.

Αυτό το χρώμα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει εάν έχετε διαβήτη, καθώς θα βοηθήσει στη ρύθμιση της πέψης της ζάχαρης και της παραγωγής ινσουλίνης.

Το Feng Shui συνδυάζει το χρώμα καφέ με τα αναπαραγωγικά όργανα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χρώμα αν αντιμετωπίζετε STD, μόλυνση ζύμη ή σεξουαλική δυσλειτουργία.

Μώβ

Ένας ισχυρός συνδυασμός αναζωογονητικού κόκκινου και καταπραϋντικού μπλε / μοβ μπορεί να αποκαταστήσει την ισορροπία στο σώμα σας.

Είναι καλό χρώμα για να αξιοποιήσετε εάν πάσχετε από επιληψία ή χημικές ανισορροπίες.

Το Feng Shui συνδέει το σκελετικό σύστημα με αυτό το χρώμα, οπότε αν υποφέρετε από δυσπλασία ισχίου, πόνο στην πλάτη ή σκολίωση, μπορείτε να επωφεληθείτε από το μώβ.

Μπλέ

Το μπλε είναι το χρώμα της απελευθέρωσης. Ενσωματώστε γενναιόδωρες πιτσιλιές αυτού του χρώματος στη ζωή σας εάν θέλετε να απελευθερώσετε μνησικακία ή να χρειαστεί να πάρετε κάτι από το στήθος σας.

Αυτό το χρώμα έχει επίσης τη δύναμη να ανανεώνει το σώμα σας μετά από εκτεταμένες περιόδους εργασίας και είναι ιδανικό για άτομα που είναι υπερκινητικά.

Στους κύκλους του Feng Shui, το μπλε σχετίζεται με τον θυρεοειδή αδένα. Είτε έχετε υπερδραστήριο ή υποτονικό θυρεοειδή, το μπλε μπορεί να φέρει ισορροπία σε αυτό το μέρος του σώματός σας.

Πράσινο

Ένας διεγερτικός συνδυασμός αναζωογονητικού μπλε και διαυγούς κίτρινο / πράσινο προάγει την ανάπτυξη.

Επομένως, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αν είστε καρκινοπαθής – όταν θέλετε να εμποδίσετε την ανάπτυξη των κυττάρων.

Το πράσινο πρέπει να χρησιμοποιείται αν έχετε αναιμία, χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων ή σπασμένα οστά, επειδή επιταχύνει την επούλωση με προβλήματα υγείας που απαιτούν αυξημένη κυτταρική παραγωγή.

Το Feng Shui συνδέει τα πόδια με αυτό το χρώμα, έτσι μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το πράσινο εάν έχετε το πόδι του αθλητή, τα πελματιαία μυρμήγκια, τα πηχάκια, τους κορμούς ή τους κάλους.

Κίτρινο

Το χαρούμενο κίτρινο προσθέτει φως και διαύγεια όπου και αν χρησιμοποιείται. Τα άτομα που πάσχουν από τη νόσο του Alzheimer μπορούν να επωφεληθούν πολύ από αυτό το χρώμα, όπως και όποιος αντιμετωπίζει τις μαθησιακές δυσκολίες.

Το κίτρινο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει πολύ εάν υποφέρετε από κατάθλιψη. Οι ασκούμενοι του Feng Shui συνδέουν τη συνολική υγεία με αυτό το χρώμα, οπότε αν έχετε ένα συμβιβασμένο ανοσοποιητικό σύστημα ή μια άλλη σοβαρή ασθένεια που επηρεάζει κάθε μέρος του σώματός σας, το κίτρινο μπορεί να είναι ένα τεράστιο όφελος.

Πορτοκάλι

Ένα ζεστό μείγμα κόκκινου και σαφέστατου κίτρινου, πορτοκαλί έχει μετασχηματιστική ισχύ.

Είναι επομένως μια εξαιρετική βοήθεια στην πέψη, καθώς βοηθάει στη μετατροπή των τροφίμων σε ενέργεια με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο.

Χρησιμοποιήστε την δύναμη του πορτοκαλί εάν υποφέρετε από κολίτιδα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, ναυτία ή αλλεργίες σε τρόφιμα.

Το Feng Shui συνδέει αυτό το χρώμα με το παχύ έντερο, την κύστη και τη λεκάνη, οπότε αν έχετε προβλήματα υγείας που σχετίζονται με αυτές τις περιοχές, το πορτοκάλι μπορεί επίσης να σας βοηθήσει.

Κόκκινο

Το ενισχυτικό κόκκινο πασπαλίζει το σώμα με ενέργεια. Η θεραπευτική του δύναμη μπορεί να ανακουφίσει τα κρυολογήματα, τις μυϊκές διαταραχές προκαλώντας συρρίκνωση των ιστών.

Τα άτομα που πάσχουν από καρδιακές παθήσεις και χρόνιους πονοκεφάλους μπορούν επίσης να ωφεληθούν από αυτό το χρώμα, καθώς το κόκκινο αυξάνει τη ροή του αίματος.

Πολλοί ασκούμενοι του Feng Shui έχουν συσχετίσει τα μάτια με αυτό το χρώμα, οπότε αν έχετε προβλήματα με επιπεφυκίτιδα, γλαύκωμα ή κακή όραση, ενσωματώστε περισσότερο κόκκινο στο περιβάλλον σας.

Λευκό

Όπως ένα κρυστάλλινο πρίσμα, το λευκό διαχέει το χρώμα. Συνδέεται με την καθαρότητα. Επειδή το λευκό εμποδίζει την ανάπτυξη, είναι ένα εξαιρετικό χρώμα για να το χρησιμοποιήσετε εάν πάσχετε από καρκίνο.

Το λευκό μπορεί επίσης να σας βοηθήσει αν αποφύγετε μια βακτηριακή ή ιογενή λοίμωξη. Το καθαρό λευκό μπορεί να είναι δύσκολο για τα μάτια, οπότε αν θέλετε να αξιοποιήσετε τη θεραπευτική ισχύ αυτού του χρώματος χωρίς να υποφέρετε από το φαινομενικό του αποτέλεσμα, προσθέστε μερικές σταγόνες καφέ ή κόκκινο στο μείγμα.

Το Feng Shui συσχετίζει το λευκό με το στόμα και το αναπνευστικό σύστημα, οπότε αν έχετε προβλήματα σε αυτές τις περιοχές, προσπαθήστε να ενσωματώσετε περισσότερο αυτό το χρώμα στο περιβάλλον σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u