Φτιάξε το φυλαχτό σου !!

Φτιάξε το φυλαχτό σου !!


Γαλάζια ματάκια, τίμιο ξύλο, σταυρουδάκια. Πρόκειται για μικρά αντικείμενα, φορτισμένα από την πίστη μας πως μας φυλάνε από κάθε κακό. Στην εσωτερική επιστήμη λέμε πως πρόκειται για αντικείμενα αποτροπαϊκής μαγείας, δηλαδή αποτρέπουν το κακό και το κρατούν μακριά μας.

Η τέχνη του ναι φτιαχτεί ένα φυλαχτό δεν είναι εύκολη. Μπορεί πάντα αυτός που το παραγγέλνει να νιώθει ότι τον προστατεύει, μιας και λειτουργεί και η αυθυποβολή. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για σοβαρή τέχνη που απαιτεί ειδικές γνώσεις. Η γενική αντίληψη πως αυτά είναι «ψέματα», είναι τουλάχιστον αφελής. Να πούμε εδώ πως όλες οι μεγάλες εταιρίες, μα όλες, έχουν πολύ ισχυρά φυλαχτά, που δεν είναι άλλα από τα ίδια τα σήματα της εταιρίας. Δείτε με άλλο μάτι, την επόμενη φορά που θα το συναντήσετε, το εκπληκτικό και ακριβό αυτοκίνητο της γνωστής μάρκας, που έχει για σήμα του το αστέρι με τις τρεις ακτίνες μέσα στον κύκλο. Τι σχέση έχει ένα τέτοιο δυνατό σύμβολο με τα αμάξια; Καμία. Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα φυλαχτό, με την πιο ουσιαστική σημασία της λέξης, το οποίο προφυλάσσει και την εταιρία, αλλά και τον κάτοχο του αυτοκινήτου. Γι’ αυτό μπαίνει με τόσο έντονο και προφανή τρόπο στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

Το να φτιάξουμε ένα δικό μας φυλαχτό μπορεί και να είναι απαραίτητο. Το παιχνίδι που ζούμε παίζεται κυρίως σε ενεργειακό επίπεδο και πολύ δευτερευόντως σε οικονομικό. Τα οικονομικά μεγέθη δεν είναι παρά ένα ακόμα όπλο της μεγάλης μάχης, που, επαναλαμβάνω, είναι ενεργειακή.

Τα φυλαχτά δρουν σε ένα επίπεδο πέρα από την λογική του «βλέπω κάτι, άρα υπάρχει». Δρουν στο πραγματικό επίπεδο.

Τα υλικά από τα οποία φτιάχνεται ένα φυλαχτό απαιτούν εκ μέρους μας μια «θυσία» που τα φορτίζει: είτε να πληρώσουμε ένα αντίτιμο για να τα εξασφαλίσουμε, είτε να κοπιάσουμε για την κατασκευή τους, είτε ακόμα και να κινδυνέψουμε. Οι ενέργειες πληρώνονται, τίποτα στον κόσμο δεν δίνεται δωρεάν. Ακόμα και το σταυρουδάκι που παίρνουμε από την εκκλησία, σημαίνει ότι έχουμε πάει μέχρι εκεί, έχουμε προσευχηθεί, έχουμε συμμετοχή, έχουμε ανάψει το κεράκι μας. Αλλιώς, τι να κάνουμε, δεν δουλεύει το σύστημα του σύμπαντος.

Για να φτιάξουμε λοιπόν το φυλαχτό μας, πρέπει πρώτα να σκεφτούμε από τι θέλουμε να μας προφυλάσσει. Κατόπιν πρέπει να σκεφτούμε πώς είμαστε εμείς σε θέση να «αγοράσουμε» τη δύναμη που θα μας δώσει. Δεν έχει νόημα να περάσουμε σαράντα κύματα, γιατί απλά δεν μπορούμε να το κάνουμε, άρα θα σπαταλήσουμε άσκοπα τις δυνάμεις μας.

Αφού εξασφαλίσουμε τα υλικά, είτε πετράδι είναι, είτε ξύλο, είτε κάποιος συνδυασμός, θα πρέπει να αφιερώσουμε κάποιον χρόνο στο να τα φορτίσουμε με την αγάπη μας για τον εαυτό μας, αλλά και για όλον τον κόσμο. Γιατί η πραγματική δύναμη, από την οποία αντλούμε προστασία, δεν είναι παρά η αγάπη. Και αν θέλουμε να την λάβουμε, πρέπει και εμείς να δώσουμε αγάπη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Οι Ντογκόν !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μια εξωγήινη φυλή; Γίνεται; Ξέρετε πως μια Αφρικανική φυλή πιστεύει πως ο πολιτισμ ...

Περσείδες !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Οι επισκέπτες του ουρανού σήμερα! Σήμερα το βράδυ σηκώστε τα μάτια σας στον ουρανό ...

Αγρογλυφικά !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Εξωγήινα μηνύματα ή προειδοποιήσεις της Γης; Γνωρίζετε τι ονομάζουμε αγρογλυφικά ...

Κινούμενες Πέτρες !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Τεράστιοι βράχοι που κινούνται μόνοι τους; Μπορείτε να φανταστείτε ότι τεράστιες ...

Ανεμοστρόβιλοι Φωτιάς !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν ανεμοστρόβιλοι από φωτιά; Είναι δυνατόν η φωτιά να αποκτήσει κατακόρυφη ...

Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Είναι ο αρχαιότερος υπολογιστής ο μηχανισμός των Αντικυθήρων; Πόσους αιώνες πριν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u