Ερμηνεία χρωμάτων

Ερμηνεία χρωμάτων

Διάλεξε το χρώμα που σου αρέσει

Κόκκινο

Ένα χρώμα που δηλώνει την ροή της ζωής και της ενέργειας σε όλες τις πτυχές της. Οι ρυθμοί του σώματος και του μυαλού ανεβαίνουν, διεκδικώντας το απόλυτο. Βοηθάει στην δραστηριότητα της ψυχής προκειμένου να ξεφύγει από το φθαρτό και να αναχθεί σε κάτι, που μπορεί να ακουμπήσει μέχρι και το Θείο. Σε αυτήν την φάση είστε και εσείς τώρα.

Ροζ

Οι προσωπικές σας επιλογές, έχουν πια δικαιωθεί. Είστε πιο ήρεμοι από ποτέ και αυτό είναι κάτι, που το εκπέμπετε γύρω σας. Η σκέψη εφαρμοσμένη σε πράξη μέσα από το φίλτρο της σοφίας σας, θα φέρει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, ίσως και πιο νωρίς! Η αγάπη σε όλες τις έννοιες και τις μορφές της, θα σας παρουσιαστεί.

Μωβ

Η πνευματική εξύψωση σε απόλυτο και τέλειο βαθμό, περνάει μέσα από το μωβ. Η διαρκής ανανέωση του εσώτερου σας εαυτού είναι το μονοπάτι, που μπορεί να σας οδηγήσει με ασφάλεια στην πραγμάτων των ευχών – σκοπών σας. Ψάχνετε για κάτι περισσότερο από το απτό, και αυτό κάποιες φορές να σας κάνει ‘ιδιαίτερους’ στα μάτια των άλλων.

Πράσινο

Είστε ευτυχίες με αυτό που έχετε μέχρι τώρα, καταφέρει να χτίσετε… δηλαδή Εσάς! Έχετε βρει την απόλυτη – πολύτιμη ισορροπία, πνεύματος και σώματος και τώρα μπορείτε να κάνετε και τα επόμενα βήματα, για την υλοποίηση των σκοπών σας. Είστε πλήρης …και αυτό από μόνο του, θα σας ανοίξει τις επόμενες πόρτες.

Πορτοκαλί

Θέλετε να κάνετε τα πάντα, εδώ και τώρα. Μέσα σας υπάρχει λοιπόν η ενεργειακή σπίθα και θέληση για ανατροπές. Μην περιορίσετε την ελευθερία των κινήσεων και των σκέψεων σας πλέον. Εσείς είστε αυτοί που με την πίστη που έχετε στον εαυτό σας, θα καταφέρετε να ανάγετε την ζωή σας, σε αυτό που της αξίζει.

Κίτρινο

Είστε απόλυτα συμφιλιωμένοι…με τον εαυτό σας και όλα αυτά που πρεσβεύετε. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν να μαγνητίσει βλέμματα και άτομα, που θα αποζητήσουν να σας γνωρίσουν σε έναν πιο προσωπικό βαθμό. Συνδυάστε την γνώση με την δύναμη, και το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

Μπλε

Ζητάτε την ειλικρίνεια, καθώς την προσφέρετε στο μέγιστο της. Η τάση σας, για νέες αναζητήσεις, φρέσκες εμπειρίες είναι και αυτή που βλέπει διάφανα πια, πίσω από κάθε προσωπικότητα που σας πλησιάζει. Τάσεις θα έχετε το επόμενο διάστημα, για ανανέωση εκ των έσω και πορεία σε ασφαλείς δρόμους.

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Oroskopos.tv

Η μέρα που θα αλλάξετε τη ζωή σας

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Tα συναισθήματά μας είναι μια πηγή θετικής και αρνητικής ενέργειας στη ζωή μας. Μας ...

Oroskopos.tv

Καθαρισμός ενέργειας

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχει τρόπος να καθαρίσουμε ενεργειακά; Είναι πολλές φορές που ολόκληρη περίοδο ...

Oroskopos.tv

Ερωτικά φίλτρα

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ένα μαγικό φίλτρο θα φέρει τον έρωτα; Η ιστορία της μαγείας λέει πως γίνεται αρκεί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!