Ρούνοι για αισθηματικά

Oroskopos.tv

Ρούνοι για αισθηματικά

Πάτησε επάνω στο σακουλάκι για να δεις (5 ρούνοι)

Η βάση της σχέσης

Γούντζο

Πολλά τα θετικά μηνύματα, που έρχονται από παντού, και που σας δείχνουν πια είναι η σωστή πορεία, για την άμεση επίτευξη των στόχων σας. Η πίστη ανάμεσα στα ζευγάρια, θα γίνει η βάση για ανάπτυξη οικογένειας, αλλά και υλικής ασφάλειας. Αυτοί που θα πάρουν το ρίσκο για κάτι καινούργιο, θα βγουν μόνο κερδισμένοι.

Η αρχή της σχέσης

ΟΥΡΟΥΖ – Ριζικές αλλαγές και Συνεργασία

Η αστάθεια που σας προκαλούν οι επιλογές σας, θα πρέπει να σταματήσουν. Ένας συμβιβασμός με την δυναμική σας, θα σας βοηθούσε να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας. Η ατολμία τελικά των τρίτων, που σας μονοπωλούν – διεκδικούν θα είναι και το δείγμα που θα σας κάνει, να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις επ΄αυτών!

Το μέλλον της σχέσης

ΠΕΡΘΡΟ – Φαντασιώσεις και Συναίσθημα

Τα σχέδια σας έχουν εμφυσηθεί από τα ανώτερα όντα, που θέλουν να σας προστατέψουν από τον λάθος δρόμο που έχετε πάρει, και μαζί σας τιμωρείτε και το πέριξ περιβάλλον ( οικογένεια – αγαπημένο πρόσωπο ). Έχετε σε όλους, πολλά να προσφέρετε αλλά μόνο μέσα από την λύτρωση που θα σας φέρει, η απάρνηση του παρελθόντος.

Το μάθημα της σχέσης

ΜΠΕΡΚΑΝΑ – Πληροφορία και Ανταμοιβή

Αλλαγή θα υπάρξει. Την έχετε αναζητήσει με πολλούς τρόπους και ειδικά τώρα που έχετε σηκώσει τις άγκυρες, από το παρελθόν που ευτυχώς, σας έχει δώσει την σοφία που έχετε, έστω και αν αυτό έγινε μέσα από τον κακοτράχαλο δρόμο. Όλα γίνονται για κάποιον επόμενο λόγο.

Το άμεσο μέλλον της σχέσης

ΤΙΓΟΥΑΖ - Μακρινά ταξίδια και Θετικές επαφές

Περίοδος τύχης, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ζωής σας. Αυτό εκτός από τις υλικές – πρακτικές ανέσεις, θα φανερώσει και συναισθήματα που θα σας έλξουν. Η παρέμβαση ενός νέου ανθρώπου στη καθημερινότητα σας, θα είναι και η τελευταία πινελιά του σύμπαντος, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία σας. Φρουρός όλων αυτών… μόνο εσείς!

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u