Ρούνοι για αισθηματικά

Oroskopos.tv

Ρούνοι για αισθηματικά

Πάτησε επάνω στο σακουλάκι για να δεις (5 ρούνοι)

Η βάση της σχέσης

ΑΝΣΟΥΖ – Θέληση και Εξουσία

Υπάρχει έντονη ερωτική επιρροή πάνω σας, και αυτό είναι ένα δίκτυ αδιαπέραστο, που σας κρατά καθηλωμένους σε ένα άγονο παρόν. Μόνο μέσα από ώριμη αντιμετώπιση των σχετικών καταστάσεων, μπορείτε να δώσετε λύσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Το μέλλον θα σας ανήκει, μόνο με μια υγιή στάση ζωής.

Η αρχή της σχέσης

ΙΣΑ – Ισορροπία και Πλούτος

Υποταγή συναισθημάτων, θέλετε να προσφέρετε αλλά το αντίτιμο θα είναι ελάχιστο. Λάθος σκέψεις έχουν κυκλώσει το μυαλό σας. Η εσωτερική διοχέτευση του πλούτου που έχετε σαν άτομα, θα πρέπει να γίνει σε αυτούς που μπορούν και να τον αξιοποιήσουν. Μην βιαστείτε για τις αποφάσεις σας.

Το μέλλον της σχέσης

ΣΟΓΟΝΙΛΟ – Ξεγνοιασιά και Διασκέδαση

Έχετε μυστική προστασία, που δεν θα σας αφήσει να πέσετε σε παγίδες τρίτων αλλά πιο πολύ, σε δικές σας συναισθηματικές. Οι ευκαιρίες θα παρελάσουν μπροστά σας και εσείς που πια έχετε την πρακτική πείρα, μπορείτε να διαλέξετε κάτι – κάποιον που να έχει αντοχή στον χρόνο.

Το μάθημα της σχέσης

ΜΠΕΡΚΑΝΑ – Πληροφορία και Ανταμοιβή

Αλλαγή θα υπάρξει. Την έχετε αναζητήσει με πολλούς τρόπους και ειδικά τώρα που έχετε σηκώσει τις άγκυρες, από το παρελθόν που ευτυχώς, σας έχει δώσει την σοφία που έχετε, έστω και αν αυτό έγινε μέσα από τον κακοτράχαλο δρόμο. Όλα γίνονται για κάποιον επόμενο λόγο.

Το άμεσο μέλλον της σχέσης

ΤΙΓΟΥΑΖ - Μακρινά ταξίδια και Θετικές επαφές

Περίοδος τύχης, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ζωής σας. Αυτό εκτός από τις υλικές – πρακτικές ανέσεις, θα φανερώσει και συναισθήματα που θα σας έλξουν. Η παρέμβαση ενός νέου ανθρώπου στη καθημερινότητα σας, θα είναι και η τελευταία πινελιά του σύμπαντος, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία σας. Φρουρός όλων αυτών… μόνο εσείς!

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u