Ερωτική κάρτα Ναι ή Οχι

Ερωτική κάρτα

Ταρώ Ναι ή Όχι

Το Άρμα Ορθά

Ναι

Η πραγματική ελευθερία έρχεται όταν ξέρουμε μόνοι μας να βάζουμε τα όρια. Το Άρμα, η Κάρτα της Μεγάλης Αρκάνας που συμβολίζει τον αυτοέλεγχο, σου λέει Ναι, μπορείς να έχεις όσα ποθείς ερωτικά γιατί ξέρεις να κοντρολάρεις τον εαυτό σου. Με συνειδητές πράξεις και επιλογές έχεις αφήσει πίσω σου το παρελθόν και όποια κι αν ήταν η κατάστασή σου μέχρι τώρα, έχεις την δύναμη να οδηγήσεις το Άρμα της ζωής σου στον δρόμο της ερωτικής επιτυχίας και ευτυχίας. Θα πρέπει να θυμάσαι βέβαια ότι στην ζωή, ακόμα κι όταν κρατάς πολύ σφιχτά τα ηνία, υπάρχουν επιλογές που απαιτούν ευελιξία «πετραδάκια» στον δρόμο του Άρματος, αλλά και πιθανές παραξενιές των δύο σου «αλόγων» - δηλαδή της φωτεινής και της σκοτεινής πλευράς της ψυχής σου. Να μην αποκτήσεις εμμονή με τον έλεγχο, να μην χάσεις τον αυθορμητισμό σου και τότε θα καταφέρει το ερωτικό σου μέλλον να είναι ισορροπημένο και γεμάτο νέες εμπειρίες. Ένας Καρκίνος μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος οδηγός για σένα με τις συμβουλές του.

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u