Ερωτική κάρτα Ναι ή Οχι

Ερωτική κάρτα

Ταρώ Ναι ή Όχι

Η Σελήνη Ορθά

Όχι

Η Σελήνη είναι το σκιερό κομμάτι της ψυχής σου και με την δειλή της και χλωμή εμφάνιση σε προειδοποιεί, σου λέει Όχι, ακόμα ο έρωτας είναι ένα πεδίο που σε πονάει και δεν μπορείς να το αγγίξεις. Αυτή τη στιγμή το Εγώ σου είναι πληγωμένο και έχει πολλά θέματα να λύσει. Οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους χαρακτηρίζονται από πολλαπλούς και διασταυρούμενους ψυχολογικούς εκβιασμούς. Ενώ η διαίσθηση σου είναι μεγάλη, ενώ είσαι σε επαφή με όλους τους πόθους, δεν υπάρχει το φως που θα τα ξεδιαλύνει όλα, υπάρχουν έρπουσες σκιές, σκοτάδια που μοιάζουν να έχουν την δική τους θέληση και ζωή και δεν σε αφήνουν να λειτουργήσεις αρμονικά στον έρωτα. Πρέπει να αποδεχτείς το παρελθόν, αλλά να ξεφύγεις από αυτό, μην ασχολείσαι συνεχώς με το τι έγινε κάποτε, με το ποιος σε πλήγωσε ή ποιον πλήγωσες εσύ. Δες – και ίσως ένας Καρκίνος να έχει το κλειδί για να δεις σωστά – με ποιον τρόπο θα μετατρέψεις την λίμνη των συναισθημάτων σου από πηγή φόβου σε πηγή επίγνωσης. Τότε όλα θα κυλήσουν ομαλά και ο έρωτας θα σε ξεδιψάσει.

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u