Ερωτική κάρτα Ναι ή Οχι

Ερωτική κάρτα

Ταρώ Ναι ή Όχι

Ο Κόσμος Αντίστροφα

Ναι

Αυτός ο Κόσμος που ζούμε είναι κυκλικός, δεν έχει αρχή και τέλος, άρα δεν έχει σημασία αν ήρθε αντίστροφα ο Κόσμος ως Κάρτα στην ερωτική σου αναζήτηση, το νόημα της εξακολουθεί να λέει Ναι, έχεις πολλά κερδίσει στον έρωτα. Αλλά, πρέπει και να τα αναγνωρίσεις και να προχωρήσεις παρακάτω στο μονοπάτι της ζωής σου για να βρεις την ευτυχία. Το να πας πιο βαθιά στην ερωτική σου αναζήτηση δεν σημαίνει αναγκαστικά να βγεις από μια σχέση που έχεις. Μπορεί κάλλιστα να σημαίνει ότι πρέπει να δεις με άλλο μάτι τα όσα έχεις επιτύχει, να τα δεις στην πραγματική τους αξία γιατί ίσως να αδικείς και τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς. Σίγουρα έχει έρθει η στιγμή που θα πρέπει να αποφασίσεις αν σου αρκεί να χαίρεσαι τις τωρινές σου επιτεύξεις ή αξίζει να τολμήσεις ένα πραγματικά καρμικό άλμα έξω από την ασφάλεια, έξω από μια κοινωνικά αποδεκτή, αλλά ίσως θαμπή ερωτική ζωή. Ο Κρόνος που κυβερνάει την Κάρτα του Κόσμου – αλλά και τον ίδιο τον Κόσμο μας – παραφυλάει για να δει αν έχεις αρκετή τόλμη να δημιουργήσεις με τις δικές σου δυνάμεις το ερωτικό σου πεπρωμένο.

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u