Ερωτική κάρτα Ναι ή Οχι

Ερωτική κάρτα

Ταρώ Ναι ή Όχι

Η Εγκράτεια Αντίστροφα

Όχι

Βιώνεις μια περίοδο ανισορροπίας και αυτός είναι ο λόγος που η αντεστραμμένη Εγκράτεια σου λέει Όχι, δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή της ερωτικής πραγμάτωσης. Όποιο κι αν είναι το ερωτικό σου ενδιαφέρον, δεν μπορείς να επιτύχεις την απόκτησή του αν δεν εξισορροπήσεις τα συναισθήματά σου και τις ανάγκες σου. Μπορεί να έχεις μεγάλους πόθους, αλλά τελικά ακριβώς η υπερβολή των συναισθημάτων σου είναι που σου απαγορεύει να εκπληρώσεις τα ερωτικά σου όνειρα. Είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και να αναλογιστείς όλη την πορεία της ερωτική σου ζωής. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις όχι απλά αν αγαπάς ένα άτομο, αλλά αν θέλεις πραγματικά να ζήσεις μαζί του, αν αυτή τη στιγμή όντως ο έρωτας είναι μέσα στις προτεραιότητές σου. Πρώτα θα τα βρεις με τον εαυτό σου, θα αναγνωρίσεις τις δυνάμεις σου – που είναι πολλές αλλά τις σπαταλάς – και μετά θα προσεγγίσεις το ερωτικό πεδίο. Και τότε, μετά από αυτήν την πορεία, δεν θα ψάχνεις πια τον έρωτα, θα σε βρει αυτός και θα σε λυτρώσει. Ίσως ένας Τοξότης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις ερωτικές εξελίξεις της ζωής σου, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο μέσα σου αν σε βοηθάει ή λειτουργεί ανασταλτικά.

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u