Ταρώ 6 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Ο Αυτοκράτορας

Με πολύ μεγάλη εσωτερική δύναμη και ξέροντας να βάζεις τον εαυτό σου να δουλέψει σκληρά, μπορείς να έχεις απόλυτη βεβαιότητα ότι σε περιμένουν σημαντικές επιτυχίες. Επαγγελματικά θα καταξιωθείς σύντομα και θα αναγνωριστεί η δυνατή σου προσωπικότητα και η σκληρή δουλειά σου. Ερωτικά έχει έρθει η στιγμή για μια σοβαρή σχέση με έναν άνθρωπο κύρους που θα ολοκληρώσει την προσωπικότητά σου.

Η Δικαιοσύνη

Μια πληθώρα προβλημάτων και ένα κλίμα κακής συνεννόησης σε προβληματίζουν. Να αναλάβεις την ευθύνη λαθών που έχεις κάνει στο παρελθόν και έτσι όχι μόνον θα βρεις την λύτρωση, αλλά δεν θα τα επαναλάβεις. Σε επίπεδο ερωτικό υπάρχει κακή ροή ενέργειας με το ταίρι σου. Και πάλι είναι θέμα ανάληψης ευθυνών. Δεν κάνει να περιμένεις ότι τα όποια προβλήματα θα λυθούν μαγικά, χρειάζεται μια ξεκάθαρη στάση από την μεριά σου.

Ο Θάνατος

Ακόμα κι αν δεν είναι απόλυτα φανερό, ήδη έχεις πάρει τα προμηνύματα ότι έρχονται αλλαγές στην ζωή σου. Μια ερωτική σχέση, μια εργασία, μια κοινωνική συνθήκη, κάτι τέλος πάντων στο οποίο έχεις εγκλωβιστεί, έχει φτάσει στο τέλος του και θα πρέπει να το αποδεχτείς. Ετοιμάσου για κάποιου είδους αντίο που όσο κι αν τώρα το φοβάσαι είναι απαραίτητο για να προχωρήσεις σε κάτι καινούριο στο μεγάλο ταξίδι της ζωής.

Ο Πύργος

Μια πολύ καλή θέση για αυτήν την δύσκολη κάρτα. Η ψυχή σου έχει πάρει – ορθά – το μήνυμα πως ο εγωισμός τελικά θα φέρει κακά αποτελέσματα και θα γκρεμίσει την καθημερινότητά σου. Οπότε φοβάσαι μήπως καταρρεύσει η ζωή σου. Ο φόβος αυτός θα είναι σωτήριος. Θα σου δώσει την βεβαιότητα ότι πρέπει να λειτουργήσεις με περισσότερη αγάπη και όχι τόσο με γνώμονα το στενό σου συμφέρον, αν δεν θέλεις να ζήσεις αλλαγές εκτός ορίων.

Το Αστέρι

Έχοντας οπλίσει τον εαυτό σου με όλα τα θετικά συναισθήματα, έχοντας μάθει πολλά από την μέχρι τώρα πορεία σου, άμεσα πια θέλεις να χαράξεις καινούριους δρόμους. Είναι η πιο όμορφη στιγμή για μια καινούρια σχέση στο ερωτικό επίπεδο, για σωστές επαγγελματικές κινήσεις, για την ανοδική γενικά πορεία που αξίζεις. Θες να φτάσεις στα άστρα και επιτέλους ο εαυτός σου, σού επιτρέπει αυτό το όμορφο πέταγμα! Καλό ταξίδι!

Ο Κόσμος

Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Δεν κρατάς κακία για καμία δύσκολη εμπειρία, ενώ έχεις συγχωρήσει ανθρώπους που σε πλήγωσαν. Μόνον θετικές σκέψεις κρατάς στο μυαλό σου και θες να μοιράσεις γύρω σου φως και ελπίδα. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, μιας και η μέχρι τώρα πορεία σου σε έχει διδάξει πολλά. Με τόσο καλή ενέργεια να εκπορεύεται από την ψυχή σου, το ξέρεις ότι το σύμπαν θα υποκλιθεί στις επιθυμίες σου.
6 Καρτών
Tarot Reading

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u