Ταρώ 6 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Ο Τρελός

Μια νέα αρχή είναι στο μέλλον σου και ο Τρελός μας λέει ότι είσαι μπροστά σε καινούριες και όμορφες προκλήσεις. Βλέπεις τον κόσμο με μια εντελώς νέα ματιά και χαίρεσαι που η ρουτίνα παίρνει τέλος. Χρειάζεται όμως προσοχή, όλη αυτή η χαρά των καινούριων εμπειριών πρέπει να συνδυαστεί με τις μέχρι τώρα γνώσεις σου και τις ικανότητές σου, να μην μηδενίσεις όλα όσα έχεις καταφέρει με τόσον κόπο. Ένας νέος έρωτας μπορεί να σε συνεπάρει και να σε βγάλει εντελώς από το μονοπάτι σου.

Ο Μάγος

Κάποιος άνθρωπος που δεν έχει στέρεες ηθικές αξίες έχει στρέψει την προσοχή του επάνω σου. Υπάρχει παρασκήνιο στην ζωή σου και θα πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου για να δεις ποιος είναι αυτός που κάνει τον Μάγο, παίζει δηλαδή με την ψυχή σου. Και στον επαγγελματικό τομέα και στα ερωτικά σου θέματα πρέπει να δεις καθαρά τις κινήσεις των άλλων για να μην γίνεις θύμα κακόβουλων ενεργειών.

Η Αρχιέρεια

Μια σπουδαία ανατροπή είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια σου, μια ανατροπή που θα γίνει ήπια όμως, όχι με θόρυβο. Η Αρχιέρεια σε αυτήν την θέση έρχεται για να σου πει ότι η πραγματικότητα δεν είναι αυτό που φαίνεται και ότι έχει έρθει πια ο καιρός να ασχοληθείς με το πραγματικό νόημα της ζωής σου. Μια γυναίκα με κύρος, ίσως με διευθυντική θέση ή που ξέρει πώς να μιλάει στην καρδιά σου, θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις τα σκοτάδια της ψυχής σου και να βρεις την εσωτερική ηρεμία που χρειάζεσαι.

Η Δικαιοσύνη

Ο μεγαλύτερός σου φόβος είναι μήπως στην ζωή σου συνολικά δεν πάρεις το μερίδιο τύχης, ευτυχίας και επιτυχίας που αναλογεί σε κάθε άνθρωπο. Φοβάσαι ότι οι προσπάθειές σου θα χαθούν χωρίς κανείς να καταλάβει την αξία σου. Τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει, το μονοπάτι σου θα σου φέρει πολλές χαρές αμέσως μόλις βρεις εσύ την εσωτερική γαλήνη σου. Ερωτικά φοβάσαι ότι γίνεσαι θύμα κάποιων ανθρώπων, αλλά και πάλι είναι στο δικό σου χέρι να αλλάξεις τα δεδομένα.

Η Εγκράτεια

Με όπλο την ώριμη γνώση και την ήρεμη αντιμετώπιση της ζωής, θες να βάλεις σε τάξη και σειρά όλα σου τα ζητήματα. Σε καμία περίπτωση δεν χωράνε πια στην ζωή σου απότομες κινήσεις, έντονες αντιπαραθέσεις, βεβιασμένες αποφάσεις. Θες να κάνεις ταυτόχρονα απολογισμό και να δράσεις, σε αυτά τα δύο επίπεδα κινείσαι με απόλυτη επιτυχία. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να αποδεχτείς και εσύ και οι άλλοι γύρω σου την καινούρια σου δύναμη.

Ο Κόσμος

Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Δεν κρατάς κακία για καμία δύσκολη εμπειρία, ενώ έχεις συγχωρήσει ανθρώπους που σε πλήγωσαν. Μόνον θετικές σκέψεις κρατάς στο μυαλό σου και θες να μοιράσεις γύρω σου φως και ελπίδα. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, μιας και η μέχρι τώρα πορεία σου σε έχει διδάξει πολλά. Με τόσο καλή ενέργεια να εκπορεύεται από την ψυχή σου, το ξέρεις ότι το σύμπαν θα υποκλιθεί στις επιθυμίες σου.
6 Καρτών
Tarot Reading

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u