Ταρώ 6 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Η Αρχιέρεια

Είτε το θέλεις είτε όχι, η Αρχιέρεια σε αυτήν την θέση έρχεται να σου δείξει την εσωτερική σου δύναμη. Αυτό ίσως να μην γίνει με τον εύκολο τρόπο, ίσως να χρειαστεί να ζήσεις κάποια απώλεια για να καταλάβεις ότι τελικά έχεις μεγαλύτερη αντοχή από όση νομίζεις. Σύντομα θα ανακαλύψεις ότι οι αξίες της ζωής σου θα γίνουν πιο ουσιαστικές και αυτό θα σου φέρει εσωτερική αρμονία. Στον έρωτα χρειάζεσαι όχι απλά ένα φλερτ, αλλά μια βαθιά και ουσιαστική σχέση.

Ο Αυτοκράτορας

Ο φόβος για τις ευθύνες σε έχει κάνει να χάσεις τον έλεγχο της ζωής σου και να παραπαίεις όπου σε πάει το κύμα. Κάποιοι άνθρωποι με δυνατό χαρακτήρα ή με υψηλό κύρος σου επιβάλλουν απόλυτα τη θέλησή τους και εσύ χάνεις έδαφος. Πρέπει να σταματήσεις να αντιμετωπίζεις την ζωή με ελαφρότητα για να βγεις από το αδιέξοδο που φαίνεται να σε κρατάει σε στασιμότητα. Σε ερωτικό επίπεδο περιμένεις από τον σύντροφό σου να σου δώσει όλες τις λύσεις, κάτι που τελικά θα κουράσει και τους δύο.

Ο Τροχός της Τύχης

Έχει ωριμάσει από κάθε άποψη ο καιρός για να γίνουν σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν, ενώ ερωτικά έχει ανοίξει ο δρόμος για μια πολλά υποσχόμενη νέα σχέση. Πρέπει να μην σε παρασύρουν τα γεγονότα, να αποδεχτείς μεν τις αλλαγές, αλλά κρατώντας εσύ το τιμόνι έχοντας υπόψη σου πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Η Εγκράτεια

Η ελπιδοφόρα κάρτα της Εγκράτειας εδώ, μας δίνει ένα σαφές μήνυμα: πρέπει να αλλάξεις τον εαυτό σου. Δρας πολύ παρορμητικά και αφήνεις ανεξέλεγκτα τα πάθη σου. Ως αποτέλεσμα η ισορροπία χάνεται και ο φόβος σταλάζει σαν δηλητήριο στην ψυχή σου, μιας και οι κλυδωνισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον. Ο κόσμος γύρω σου μοιάζει εχθρικός. Ο μόνος τρόπος για να καταλαγιάσει η καταιγίδα είναι να ισορροπήσεις εσύ τα αντίθετα, αλλά κυρίως να σταματήσεις συμπεριφορές που σε βγάζουν εκτός ορίων.

Το Αστέρι

Έχοντας οπλίσει τον εαυτό σου με όλα τα θετικά συναισθήματα, έχοντας μάθει πολλά από την μέχρι τώρα πορεία σου, άμεσα πια θέλεις να χαράξεις καινούριους δρόμους. Είναι η πιο όμορφη στιγμή για μια καινούρια σχέση στο ερωτικό επίπεδο, για σωστές επαγγελματικές κινήσεις, για την ανοδική γενικά πορεία που αξίζεις. Θες να φτάσεις στα άστρα και επιτέλους ο εαυτός σου, σού επιτρέπει αυτό το όμορφο πέταγμα! Καλό ταξίδι!

Ο Κόσμος

Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Δεν κρατάς κακία για καμία δύσκολη εμπειρία, ενώ έχεις συγχωρήσει ανθρώπους που σε πλήγωσαν. Μόνον θετικές σκέψεις κρατάς στο μυαλό σου και θες να μοιράσεις γύρω σου φως και ελπίδα. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, μιας και η μέχρι τώρα πορεία σου σε έχει διδάξει πολλά. Με τόσο καλή ενέργεια να εκπορεύεται από την ψυχή σου, το ξέρεις ότι το σύμπαν θα υποκλιθεί στις επιθυμίες σου.
6 Καρτών
Tarot Reading

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Oroskopos.tv

Μαγεία: Οι απαραίτητες αρχές

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ποια είναι α απαραίτητα συστατικά της μαγείας; Εννοείται ότι υπάρχουν φυσικά συστ ...

Oroskopos.tv

Μια ματιά στην Αστρολογία της Ανατολής

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η αστρολογία για την σοφία της ανατολής εξετάζει εκτος από τους πλανήτες αυτούς κα ...

Oroskopos.tv

Ο Άρχοντας του Παράξενου

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μήπως έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ την λέξη «τηλεπάθεια»; Ή ίσως «τηλεκίνηση»; Αν ναι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!