Ταρώ 6 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Ο Τρελός

Μια νέα αρχή είναι στο μέλλον σου και ο Τρελός μας λέει ότι είσαι μπροστά σε καινούριες και όμορφες προκλήσεις. Βλέπεις τον κόσμο με μια εντελώς νέα ματιά και χαίρεσαι που η ρουτίνα παίρνει τέλος. Χρειάζεται όμως προσοχή, όλη αυτή η χαρά των καινούριων εμπειριών πρέπει να συνδυαστεί με τις μέχρι τώρα γνώσεις σου και τις ικανότητές σου, να μην μηδενίσεις όλα όσα έχεις καταφέρει με τόσον κόπο. Ένας νέος έρωτας μπορεί να σε συνεπάρει και να σε βγάλει εντελώς από το μονοπάτι σου.

Το Άρμα

Οι πολλές επιλογές που ανοίγονται μπροστά σου, μοιάζουν να δημιουργούν ένα χάος και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο να κάνεις για να αδράξεις την επιτυχία που αξίζεις. Ερωτικά πολλοί είναι οι άνθρωποι που δείχνουν ενδιαφέρον για σένα, αλλά και πάλι δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιον να επιλέξεις. Πρέπει να βρεις την αυτοκυριαρχία σου και να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα για να μην χάσεις εντελώς το βήμα σου.

Η Δύναμη

Όποια κι αν είναι η σημερινή σου κατάσταση, η εμφάνιση της Δύναμης σε αυτήν την θέση μας βεβαιώνει ότι θα σταθείς σε όλο το μεγαλείο της ψυχής σου πολύ σύντομα. Σε περιμένουν όμορφες εξελίξεις σε όλους τους τομείς, με όπλο την ψυχική σου δύναμη επιβάλλεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι σχέσεις σου, τόσο οι ερωτικές όσο και οι φιλικές και οι οικογενειακές περνάνε σε άλλο επίπεδο, αποκτάς την κυριαρχία.

Η Εγκράτεια

Η ελπιδοφόρα κάρτα της Εγκράτειας εδώ, μας δίνει ένα σαφές μήνυμα: πρέπει να αλλάξεις τον εαυτό σου. Δρας πολύ παρορμητικά και αφήνεις ανεξέλεγκτα τα πάθη σου. Ως αποτέλεσμα η ισορροπία χάνεται και ο φόβος σταλάζει σαν δηλητήριο στην ψυχή σου, μιας και οι κλυδωνισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον. Ο κόσμος γύρω σου μοιάζει εχθρικός. Ο μόνος τρόπος για να καταλαγιάσει η καταιγίδα είναι να ισορροπήσεις εσύ τα αντίθετα, αλλά κυρίως να σταματήσεις συμπεριφορές που σε βγάζουν εκτός ορίων.

Ο Διάβολος

Νιώθεις ότι σου αξίζει να απολαύσεις την χαρά της ζωής, με την πολύ υλική της έννοια. Σε ενδιαφέρει το χρήμα και διψάς για καλοπέραση! Σου φαίνεται κενό νοήματος το πνευματικό παιχνίδι, το σώμα σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Υλικά αγαθά και πολυτέλεια είναι το ζητούμενό σου. Μην ξεχνάς όμως ότι η ισορροπία ανάμεσα στην ύλη και το πνεύμα είναι απαραίτητη συνθήκη μιας ολοκληρωμένης ζωής, κάνε ένα διάλλειμα για να γευτείς το μέλι, αλλά μην χάσεις την ψυχή σου για αυτό.

Ο Πύργος

Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις κάνει λάθη. Ξέρεις πολύ καλά ότι σε πολλές περιπτώσεις έχεις λειτουργήσει με εγωισμό, ίσως και με αλαζονεία. Ανθρώπινο είναι, όλοι πέφτουμε σε αυτήν την παγίδα. Πρέπει να ακούσεις την διαίσθησή σου, η οποία σε πληροφορεί ότι οι αλαζονικές συμπεριφορές πληρώνονται με πτώση. Ο Πύργος που εμφανίζεται σε αυτήν την θέση σημαίνει ότι ξέρεις πολύ καλά πως πρέπει να αλλάξεις πορεία. Έχεις δίκιο, άλλαξε πορεία γρήγορα!
6 Καρτών
Tarot Reading

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u