Ταρώ 6 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Ο Τρελός

Μια νέα αρχή είναι στο μέλλον σου και ο Τρελός μας λέει ότι είσαι μπροστά σε καινούριες και όμορφες προκλήσεις. Βλέπεις τον κόσμο με μια εντελώς νέα ματιά και χαίρεσαι που η ρουτίνα παίρνει τέλος. Χρειάζεται όμως προσοχή, όλη αυτή η χαρά των καινούριων εμπειριών πρέπει να συνδυαστεί με τις μέχρι τώρα γνώσεις σου και τις ικανότητές σου, να μην μηδενίσεις όλα όσα έχεις καταφέρει με τόσον κόπο. Ένας νέος έρωτας μπορεί να σε συνεπάρει και να σε βγάλει εντελώς από το μονοπάτι σου.

Η Αρχιέρεια

Η καθημερινή σχέση σου με πράγματα που δεν σε ενδιαφέρουν σε έχει κουράσει και σε έχει κάνει να πέσεις σε μελαγχολία. Σε ερωτικό επίπεδο είναι πιθανόν κάποια γυναίκα να δρα εναντίον σου με τρόπους που αυτήν την στιγμή ούτε καν τους φαντάζεσαι. Πρέπει να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να θυμηθείς πόσο δυνατό πλάσμα είσαι, αλλά πρέπει να το κάνεις αμέσως, κάθε λεπτό που περνάει δυσκολεύουν τα πράγματα.

Το Άρμα

Η επιτυχία που σε περιμένει δεν πρέπει να σε κάνει να μεθύσεις από χαρά, για να κρατήσεις γερά τον έλεγχο των εξελίξεων σε βάθος χρόνου. Σίγουρα έχεις μπροστά σου δρόμο, αλλά είναι δημιουργικές και όμορφες οι εξελίξεις. Σε επίπεδο ερωτικών σχέσεων έχεις κατασταλάξει τι θέλεις και με ποιους ανθρώπους θα μοιραστείς την ζωή σου, γεγονός που θα σε φέρει σε πολύ υψηλά επίπεδα ικανοποίησης.

Η Δύναμη

Η εμφάνιση της κάρτας της Δύναμης σε αυτήν την θέση σημαίνει ότι είναι επείγον να απαλλαγείς από συνήθειες του παρελθόντος. Εθισμοί και κακές συμπεριφορές που ανακόπτουν την πρόοδό σου πρέπει να αντιμετωπιστούν με γενναιότητα. Ερωτικά πρέπει να σταθείς στα πόδια σου και να μην αφήνεις τον σύντροφό σου και γενικά τις σχέσεις σου να σε κακοποιούν ψυχολογικά. Δεν υπάρχει αδυναμία που δεν μπορεί ο νους να την υποτάξει, σήκω στα πόδια σου και πάλεψε!

Ο Κρεμασμένος

Αυτό που ποθεί η ψυχή σου είναι να πάρεις το νήμα της ζωής σου από την αρχή. Σε κουράζει η ρουτίνα, δεν θες άλλο να λες ψέματα στον εαυτό σου. Ο Κρεμασμένος, μια πολύ δυνατή αλλά θετική στην ουσία κάρτα, μας λέει ότι θα κάνεις άμεσα κινήσεις που θα μοιάζουν ότι δεν προωθούν τα συμφέροντά σου, ωστόσο προωθούν πολύ την εσωτερική σου εξέλιξη. Πιθανόν να αφήσεις την εργασία σου, ίσως φτάσεις μέσα σε μια ερωτική σχέση σε παράξενα άκρα, μόνο και μόνο για να δεις πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει ο σύντροφός σου.

Ο Ήλιος

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής σου είναι μπροστά σου και το ξέρεις! Έχεις συμφιλιωθεί και με τον εαυτό σου και με τους άλλους, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και πότε για να απολαύσεις την ευτυχία και την ευδαιμονία που σου αξίζει. Χωρίς κανένα βάρος από το παρελθόν είσαι σε ετοιμότητα να αδράξεις το μέλλον. Σε ερωτικό επίπεδο η αυτοπεποίθηση που προβάλλεις σε ευνοεί.
6 Καρτών
Tarot Reading

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u