Ταρώ 6 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Ο Μάγος

Όσο δύσκολα και αν φαίνονται αυτήν την στιγμή κάποιες καταστάσεις, κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικό, σύντομα θα δεις ότι θα μετατρέψεις τις προκλήσεις σε γνώση και δύναμη. Το καλό σου χαρτί αυτήν την στιγμή είναι το βάθος της ψυχής σου, όπου κρύβονται αστείρευτες δυνατότητες. Θα έχεις ευχάριστα νέα στο ερωτικό κομμάτι της ζωής σου, μιας και ο Μάγος εδώ σου δίνει ακαταμάχητη γοητεία.

Οι Εραστές

Η ζωή σου μοιάζει να μην μπορεί να μπει σε μια σειρά. Ανώριμες αποφάσεις και λάθος κινήσεις έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό πλαίσιο που σε τρομάζει και σε θυμώνει. Η αυτοκυριαρχία είναι το ζητούμενο για να βγεις από το αδιέξοδο που συμβολίζει η κάρτα των Εραστών σε αυτήν την θέση. Ο κόσμος όλος δεν περιστρέφεται γύρω από εσένα, αλλά αυτό είναι και καλό αν το σκεφτείς, σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις χρόνο για να οργανώσεις την ζωή σου.

Το Άρμα

Η επιτυχία που σε περιμένει δεν πρέπει να σε κάνει να μεθύσεις από χαρά, για να κρατήσεις γερά τον έλεγχο των εξελίξεων σε βάθος χρόνου. Σίγουρα έχεις μπροστά σου δρόμο, αλλά είναι δημιουργικές και όμορφες οι εξελίξεις. Σε επίπεδο ερωτικών σχέσεων έχεις κατασταλάξει τι θέλεις και με ποιους ανθρώπους θα μοιραστείς την ζωή σου, γεγονός που θα σε φέρει σε πολύ υψηλά επίπεδα ικανοποίησης.

Η Εγκράτεια

Η ελπιδοφόρα κάρτα της Εγκράτειας εδώ, μας δίνει ένα σαφές μήνυμα: πρέπει να αλλάξεις τον εαυτό σου. Δρας πολύ παρορμητικά και αφήνεις ανεξέλεγκτα τα πάθη σου. Ως αποτέλεσμα η ισορροπία χάνεται και ο φόβος σταλάζει σαν δηλητήριο στην ψυχή σου, μιας και οι κλυδωνισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον. Ο κόσμος γύρω σου μοιάζει εχθρικός. Ο μόνος τρόπος για να καταλαγιάσει η καταιγίδα είναι να ισορροπήσεις εσύ τα αντίθετα, αλλά κυρίως να σταματήσεις συμπεριφορές που σε βγάζουν εκτός ορίων.

Η Κρίση

Η βαθιά σου ανάγκη είναι να σταματήσεις να αναλώνεσαι σε κινήσεις και σχέσεις χωρίς νόημα και σκοπό. Θέλεις να αγαπήσεις έναν άνθρωπο όχι απλά με πάθος, αλλά με αφοσίωση. Επαγγελματικά επιδιώκεις ώριμες κινήσεις, κατασταλαγμένες, χωρίς ανέφικτους στόχους και παιδιάστικα οράματα. Βρίσκεσαι σε φάση ψυχικής ωρίμανσης και αυτό θες να αποτυπώνεται σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι θες να απαλλαγείς από ανθρώπους που έχουν μείνει στάσιμοι στην εξέλιξή τους.

Ο Κόσμος

Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Δεν κρατάς κακία για καμία δύσκολη εμπειρία, ενώ έχεις συγχωρήσει ανθρώπους που σε πλήγωσαν. Μόνον θετικές σκέψεις κρατάς στο μυαλό σου και θες να μοιράσεις γύρω σου φως και ελπίδα. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, μιας και η μέχρι τώρα πορεία σου σε έχει διδάξει πολλά. Με τόσο καλή ενέργεια να εκπορεύεται από την ψυχή σου, το ξέρεις ότι το σύμπαν θα υποκλιθεί στις επιθυμίες σου.
6 Καρτών
Tarot Reading

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u