Ταρώ 6 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Ο Τρελός

Μια νέα αρχή είναι στο μέλλον σου και ο Τρελός μας λέει ότι είσαι μπροστά σε καινούριες και όμορφες προκλήσεις. Βλέπεις τον κόσμο με μια εντελώς νέα ματιά και χαίρεσαι που η ρουτίνα παίρνει τέλος. Χρειάζεται όμως προσοχή, όλη αυτή η χαρά των καινούριων εμπειριών πρέπει να συνδυαστεί με τις μέχρι τώρα γνώσεις σου και τις ικανότητές σου, να μην μηδενίσεις όλα όσα έχεις καταφέρει με τόσον κόπο. Ένας νέος έρωτας μπορεί να σε συνεπάρει και να σε βγάλει εντελώς από το μονοπάτι σου.

Ο Αυτοκράτορας

Ο φόβος για τις ευθύνες σε έχει κάνει να χάσεις τον έλεγχο της ζωής σου και να παραπαίεις όπου σε πάει το κύμα. Κάποιοι άνθρωποι με δυνατό χαρακτήρα ή με υψηλό κύρος σου επιβάλλουν απόλυτα τη θέλησή τους και εσύ χάνεις έδαφος. Πρέπει να σταματήσεις να αντιμετωπίζεις την ζωή με ελαφρότητα για να βγεις από το αδιέξοδο που φαίνεται να σε κρατάει σε στασιμότητα. Σε ερωτικό επίπεδο περιμένεις από τον σύντροφό σου να σου δώσει όλες τις λύσεις, κάτι που τελικά θα κουράσει και τους δύο.

Ο Ιεροφάντης

Στο άμεσο μέλλον ο Ιεροφάντης μας διαβεβαιώνει ότι έρχεται μια αναθεώρηση των απόψεών σου σε πολλούς τομείς. Ίσως αποδεχτείς μια θέση εργασίας που παλιά την θεωρούσες κοινότοπη, ίσως εμπλακείς σε μια σχέση που δεν θα έχει τόσο πάθος, θα σου δίνει όμως αίσθηση σιγουριάς και σταθερότητας. Υπάρχει πια μια ανάγκη για πιο σίγουρες και δοκιμασμένες επιλογές, σε έχουν κουράσει τα πειράματα.

Ο Ερημίτης

Ο Ερημίτης σε αυτήν την θέση δηλώνει μια έλλειψη ισορροπίας ανάμεσα σε αυτά που θέλεις και αυτά που έχεις. Είσαι σε κατάσταση επιφυλακής γενικά με τους ανθρώπους, με μια τάση για απομόνωση. Παλιότερες εμπειρίες σε έχουν πικράνει και φοβάσαι να ανοιχτείς στους ανθρώπους. Έχεις τον φόβο ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τις επιθυμίες σου και τις ανησυχίες σου. Προσπάθησε να ανοιχτείς λίγο στους άλλους, δεν έχεις τίποτα ουσιαστικά να φοβηθείς.

Η Εγκράτεια

Με όπλο την ώριμη γνώση και την ήρεμη αντιμετώπιση της ζωής, θες να βάλεις σε τάξη και σειρά όλα σου τα ζητήματα. Σε καμία περίπτωση δεν χωράνε πια στην ζωή σου απότομες κινήσεις, έντονες αντιπαραθέσεις, βεβιασμένες αποφάσεις. Θες να κάνεις ταυτόχρονα απολογισμό και να δράσεις, σε αυτά τα δύο επίπεδα κινείσαι με απόλυτη επιτυχία. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να αποδεχτείς και εσύ και οι άλλοι γύρω σου την καινούρια σου δύναμη.

Ο Ήλιος

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής σου είναι μπροστά σου και το ξέρεις! Έχεις συμφιλιωθεί και με τον εαυτό σου και με τους άλλους, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και πότε για να απολαύσεις την ευτυχία και την ευδαιμονία που σου αξίζει. Χωρίς κανένα βάρος από το παρελθόν είσαι σε ετοιμότητα να αδράξεις το μέλλον. Σε ερωτικό επίπεδο η αυτοπεποίθηση που προβάλλεις σε ευνοεί.
6 Καρτών
Tarot Reading

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u