Ταρώ 6 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Ο Μάγος

Όσο δύσκολα και αν φαίνονται αυτήν την στιγμή κάποιες καταστάσεις, κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικό, σύντομα θα δεις ότι θα μετατρέψεις τις προκλήσεις σε γνώση και δύναμη. Το καλό σου χαρτί αυτήν την στιγμή είναι το βάθος της ψυχής σου, όπου κρύβονται αστείρευτες δυνατότητες. Θα έχεις ευχάριστα νέα στο ερωτικό κομμάτι της ζωής σου, μιας και ο Μάγος εδώ σου δίνει ακαταμάχητη γοητεία.

Η Αυτοκράτειρα

Η Αυτοκράτειρα σε αυτήν την θέση μας λέει ότι έχεις για πολύ καιρό τώρα αναλωθεί σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα υλικά αγαθά, ξεχνώντας να δώσεις στην ψυχή σου προτεραιότητα. Το αποτέλεσμα, αν δεν φέρεις μια ισορροπία, θα είναι να μην παίρνεις χαρά τελικά από όλα αυτά τα οποία κερδίζεις, θα έχεις αίσθηση ματαιότητας. Ένα παιδί που το θες για πολύ καιρό σου γίνεται ίσως έμμονη ιδέα, κάτι που μάλλον απομακρύνει την απόκτησή του παρά την φέρνει πιο κοντά σου.

Ο Ιεροφάντης

Στο άμεσο μέλλον ο Ιεροφάντης μας διαβεβαιώνει ότι έρχεται μια αναθεώρηση των απόψεών σου σε πολλούς τομείς. Ίσως αποδεχτείς μια θέση εργασίας που παλιά την θεωρούσες κοινότοπη, ίσως εμπλακείς σε μια σχέση που δεν θα έχει τόσο πάθος, θα σου δίνει όμως αίσθηση σιγουριάς και σταθερότητας. Υπάρχει πια μια ανάγκη για πιο σίγουρες και δοκιμασμένες επιλογές, σε έχουν κουράσει τα πειράματα.

Ο Τροχός της Τύχης

Ο Τροχός της Τύχης σε αυτήν την θέση μας δείχνει ότι αναμένονται αλλαγές στην ζωή σου που σε φοβίζουν. Ίσως να πρόκειται να αλλάξεις εργασία, ίσως να μετακομίσεις, ίσως ακόμα και να σε έχουν πλησιάσει νέοι άνθρωποι σε φιλικό και ερωτικό επίπεδο, όλες αυτές οι αλλαγές είναι πιθανές, αλλά σε τρομοκρατούν. Χαλάρωσε, η αλλαγή είναι μέρος του παιχνιδιού της ζωής. Έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν μένει στάσιμο, οπότε άσε τον εαυτό σου να απολαύσει αυτήν την κούρσα στο μέλλον που σου προσφέρει η μοίρα.

Η Δύναμη

Ένας καινούριος και πολύ δυνατός εαυτός έχει αναδυθεί σε όλο του το μεγαλείο από τα βάθη της ψυχής σου και αποζητά δράση και ολοκλήρωση. Το παρελθόν υποτάσσεται στην νέα σου προσωπικότητα και θες να ορίσεις εσύ το μέλλον σου χωρίς να σε σταματούν εμπόδια και προκλήσεις. Θες νέους ανθρώπους και νέα πεδία για να λάμψει η δύναμή σου, ενώ δεν ανέχεσαι να σε ορίζουν οι άλλοι. Βάζεις νέους κανόνες και κρατάς πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σου πια.

Ο Κόσμος

Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Δεν κρατάς κακία για καμία δύσκολη εμπειρία, ενώ έχεις συγχωρήσει ανθρώπους που σε πλήγωσαν. Μόνον θετικές σκέψεις κρατάς στο μυαλό σου και θες να μοιράσεις γύρω σου φως και ελπίδα. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, μιας και η μέχρι τώρα πορεία σου σε έχει διδάξει πολλά. Με τόσο καλή ενέργεια να εκπορεύεται από την ψυχή σου, το ξέρεις ότι το σύμπαν θα υποκλιθεί στις επιθυμίες σου.
6 Καρτών
Tarot Reading

Psychic Readings

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Το «απόλυτο» τεστ

In category Psychic Readings

Υπάρχουν και 3 αλάνθαστες μέθοδοι για να αξιολογήσεις το psychic reading σου, εκτός από το ...

Πώς θα ξέρω ότι ήταν σωστό το psychic reading;

In category Psychic Readings

Μόνο εσύ μπορείς να το γνωρίζεις αυτό από την αρχή. Εσύ είσαι η πυξίδα σου. Πώς νιώθ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u