Ερωτικό Ταρώ 3 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Κάρτα Αριθμός 14 – Η Εγκράτεια Ορθά

Η Εγκράτεια είναι παράξενη κάρτα, με πολλές παραμέτρους. Σου λέει εδώ ότι το μέλλον σου θα είναι λιγότερο ενθουσιώδες από το παρόν σου στο ερωτικό πεδίο. Αλλά αυτό θα είναι μια συνειδητή δική σου απόφαση. Ίσως σε έχει κουράσει το να δρας πάντα αυθόρμητα, ίσως πάλι να έχεις πληγωθεί από ανθρώπους που δεν έχουν μπορέσει μέχρι τώρα να εκτιμήσουν τα όσα έχεις να προσφέρεις σε επίπεδο σχέσεων. Γι' αυτό και παίρνεις άμεσα στο μέλλον την απόφαση να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους και να μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό. Αυτό, όπως και να το κάνουμε, ίσως να στερεί λίγη φλόγα από την αγάπη, σου χαρίζει όμως εσωτερική ισορροπία και δεν σε αφήνει να διασκορπίσεις τις δυνάμεις σου. Ένας Τοξότης πιθανόν να προσπαθήσει να μπει στην ζωή σου, άνοιξέ του την καρδιά σου.

Κάρτα Αριθμός 17 – Το Αστέρι Ορθά

Έχεις μια εκπληκτική στιγμή στην ερωτική σου ζωή, κάτι έχει συμβεί που σου χαρίζει όλα όσα θα μπορούσες να ποθήσεις. Είναι πιθανόν να έχεις γνωρίσει ένα άτομο που είναι η απάντηση του σύμπαντος στις προσευχές σου. σε πλημμυρίζουν συναισθήματα γεμάτα ομορφιά τα οποία ανανεώνουν την δύναμή σου αλλά και την πίστη σου στον έρωτα και στον ρόλο της αγάπης στην ζωή σου. Αυτή η όμορφη συγκυρία πρέπει να γίνει το θεμέλιο για το μέλλον σου, να εισπράξεις όλα τα δώρα που σου δίνει το Αστέρι. Θα πρέπει όμως να κρατήσεις μια κάποια ταπεινότητα, να μην ξεχάσεις ποτέ τους ανθρώπους που δεν έχουν τόσο καλό άστρο όσο το δικό σου, για να μην πέσεις στην παγίδα της αλαζονείας. Κάποιο άτομο από το ζώδιο του Υδροχόου πιθανόν να παίζει σημαντικό ρόλο στην ερωτική σου ολοκλήρωση με άμεσο ή έμμεσο τρόπο και το έκανε τέλεια.

Κάρτα Αριθμός 17 – Το Αστέρι Αντίστροφα

Μπορεί να υπήρξες στο παρελθόν ένα άτομο που περίμενε το βασιλικό άγγιγμα του έρωτα, αλλά οι ελπίδες σου αυτές δεν δικαιώθηκαν. Ωστόσο έχεις αποκρυσταλλώσει μια όμορφη αντίληψη για τον έρωτα. Ακόμα κι αν μια σχέση από την οποία είχες πολλές προσδοκίες τελικά τελείωσε χωρίς να σου δώσει τις χαρές που ήλπιζες, η διάθεσή σου έχει φτιάξει λόγω της αλληλεπίδρασής σου με κάποιο άτομο, ίσως έναν Υδροχόο, που μπόρεσε να ξεμπλοκάρει τα ενεργειακά σου ρευστά, ίσως με τις συμβουλές του, ίσως με το παράδειγμά του, ίσως με την ενθουσιώδη αγάπη του.
3 Καρτών
Ερωτικό Ταρώ

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u