Ερωτικό Ταρώ 3 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Κάρτα Αριθμός 0 - Ο Τρελός Αντίστροφα

Θα πρέπει να αφήσεις τις αναστολές σου κατά μέρος, όπως και όλες σου τις φοβίες και να ξανοιχτείς στο μεγάλο παιχνίδι του έρωτα και της αγάπης. Κάτι καινούριο, όμορφο και συναρπαστικό θα ανατείλει στην ερωτική σου ζωή, αλλά έχεις πολλές ανατολές στο αν θα πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου. Ίσως να έχεις κάψει τα φτερά σου από προηγούμενες ερωτικές πτήσεις, αλλά κάθε καινούρια συνάντηση είναι μια μοναδική και μη επαναλαμβανόμενη ιστορία. Κράτα το μυαλό σου βέβαια καθαρό από αυταπάτες, αλλά δώσε μια ευκαιρία στον έρωτα να σε ανανεώσει. Ένα άτομο με πολύ έντονο τον πλανήτη Ουρανό στο γράφημά του θέλει να σου διδάξει από την αρχή τη χαρά του κεραυνοβόλου έρωτα.

Κάρτα Αριθμός 1 – Ο Μάγος Ορθά

Ο Μάγος δηλώνει ότι βρίσκεσαι σε παντοδύναμη θέση αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ. Η μαγνητική σου προσωπικότητα καθώς και η ικανότητά σου να ψυχολογείς τους άλλους και να αναλύεις αυτόματα τις συνθήκες σε κάνουν να μπορείς να κατακτήσεις αυτή τη στιγμή οποιονδήποτε ερωτικό στόχο. Αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην γίνει αυτή η δύναμη αφορμή για ένα εγωιστικό παιχνίδι που θα το πληρώσεις αργότερα. Ο πλανήτης Ερμής που κυβερνάει τον Μάγο σου ανοίγει την κάματα με τα μυστικά, κανείς δεν μπορεί να σου κρύψει τα συναισθήματα και τις προθέσεις του.

Κάρτα Αριθμός 13 – Ο Θάνατος Αντίστροφα

Αυτή η σημαντική – και καθαρά συμβολική – Κάρτα της Μεγάλης Αρκάνας, ο Θάνατος, όταν έρχεται αντίστροφα στην θέση του παρελθόντος, σηματοδοτεί ότι για κάποιον λόγο έχεις καθηλωθεί σε μια τελειωμένη σχέση. Μπορεί η σχέση σου να έχει τελειώσει και να μην το παραδέχεσαι, μπορεί να χρειάζεται να θρηνήσεις για κάτι που πια δεν υπάρχει, αλλά δεν αφήνεις τον εαυτό σο να κλάψει γιατί θέλεις να δείξεις ένα δυνατό πρόσωπο. Όμως, πρέπει να παραδεχτείς το τέλος που έχει έρθει, να το αγκαλιάσεις με ευγνωμοσύνη και να εγκαινιάσεις μετά ένα νέο και φωτεινό κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Ένας Σκορπιός έχει παίξει καθοριστικό και ίσως σκοτεινό ρόλο στο ερωτικό σου παρελθόν.
3 Καρτών
Ερωτικό Ταρώ

Psychic Readings

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Το «απόλυτο» τεστ

In category Psychic Readings

Υπάρχουν και 3 αλάνθαστες μέθοδοι για να αξιολογήσεις το psychic reading σου, εκτός από το ...

Πώς θα ξέρω ότι ήταν σωστό το psychic reading;

In category Psychic Readings

Μόνο εσύ μπορείς να το γνωρίζεις αυτό από την αρχή. Εσύ είσαι η πυξίδα σου. Πώς νιώθ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u