Ερωτικό Ταρώ 3 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Κάρτα Αριθμός 0 - Ο Τρελός Αντίστροφα

Θα πρέπει να αφήσεις τις αναστολές σου κατά μέρος, όπως και όλες σου τις φοβίες και να ξανοιχτείς στο μεγάλο παιχνίδι του έρωτα και της αγάπης. Κάτι καινούριο, όμορφο και συναρπαστικό θα ανατείλει στην ερωτική σου ζωή, αλλά έχεις πολλές ανατολές στο αν θα πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου. Ίσως να έχεις κάψει τα φτερά σου από προηγούμενες ερωτικές πτήσεις, αλλά κάθε καινούρια συνάντηση είναι μια μοναδική και μη επαναλαμβανόμενη ιστορία. Κράτα το μυαλό σου βέβαια καθαρό από αυταπάτες, αλλά δώσε μια ευκαιρία στον έρωτα να σε ανανεώσει. Ένα άτομο με πολύ έντονο τον πλανήτη Ουρανό στο γράφημά του θέλει να σου διδάξει από την αρχή τη χαρά του κεραυνοβόλου έρωτα.

Κάρτα Αριθμός 15 – Ο Διάβολος Ορθά

Ο Διάβολος μιλάει πάντα για πειρασμούς. Το ερωτικό σου παρόν είναι πολύ θολό και σου φέρνει σύγχυση. Είναι μια στιγμή της ζωής σου που βρίσκεσαι σε ψυχική αδυναμία, που νιώθεις ότι έχει αδικηθεί η ζωή σου από μεριά ηδονών και απολαύσεων και θέλεις να τα ζήσεις όλα και να τα κάνεις όλα. Αυτό το ξέσπασμα δεν είναι αναγκαστικά κάτι κακό, όλοι οι άνθρωποι το βιώνουν κάποια στιγμή. Είναι όμως επικίνδυνη αυτή σου η τάση αν σε οδηγεί σε εθισμούς ή υπερβολές που θα σε βλάψουν ή σε απότομες αποφάσεις που θα βλάψουν την ψυχική σου ισορροπία σε βάθος χρόνου. Πρέπει να βάλεις σε προτεραιότητα τις ανάγκες σου και να σκεφτείς το μέλλον σου. Ένας Αιγόκερως ίσως παίζει ρόλο στο να χάσεις το νόημα των ορίων στην ερωτική ελευθερία.

Κάρτα Αριθμός 19 – Ο Ήλιος Ορθά

Στο ερωτικό σου παρελθόν έχεις υπάρξει ο φωτεινός φάρος, ο Ήλιος για τους ανθρώπους που αγάπησες. Έχεις πολύ μεγάλη γενναιοδωρία μέσα στην καρδιά σου και μπόρεσες, μέσα από αυτήν την καλή διάθεση, να βοηθήσεις άλλους να βρουν τον δρόμο τους. Πρόσεξε όμως, γιατί ο Ήλιος καίγεται για όλους και κανείς δεν καίγεται για αυτόν… Μπορεί να είσαι δυνατό άτομο, αλλά ακόμα κι η πιο γενναία ψυχή πρέπει να μπορεί να ξεκουράζεται στον ώμο του ανθρώπου που αγαπάει. Εσύ, για θυμήσου, την είχες αυτήν την πολυτέλεια; Μάλλον όχι. Ίσως αυτό να πρέπει να αλλάξει στο μέλλον.
3 Καρτών
Ερωτικό Ταρώ

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u