Ερωτικό Ταρώ 3 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Κάρτα Αριθμός 7 – Το Άρμα Ορθά

Ακόμα και να για πολύ καιρό ένιωθες ότι έχεις χάσει τον έλεγχο της ζωής σου, ειδικά στον ερωτικό τομέα, το Άρμα δηλώνει ξεκάθαρο ότι το μέλλον σου είναι πολύ πιο σίγουρο. Βρίσκεις την δύναμη να πάρεις τα ηνία της ζωής σου, ξεκαθαρίζει τις προτεραιότητες και τις επιθυμίες σου και μπορείς με μεγάλη σιγουριά να καθορίσεις πώς θα γευτείς τον έρωτα, υποκύπτοντας μόνον στις δικές σου ανάγκες. Όμως αυτή η απότομη μεταλλαγή από την πλήρη παράδοση σε κάθε είδους γύρισμα της μοίρας στον απόλυτο έλεγχο συναισθημάτων, μπορεί να σου γίνει εμμονή. Το κλειδί για να χαρείς τον καινούριο σου εαυτό, που θα είναι πολύ πιο συγκροτημένος, είναι να βρεις τη μέση οδό ανάμεσα στην παρόρμηση και τον έλεγχο. Ίσως ένας Καρκίνος να παίξει έναν σημαντικό και θετικό ρόλο στην ζωή σου.

Κάρτα Αριθμός 15 – Ο Διάβολος Ορθά

Ο Διάβολος μιλάει πάντα για πειρασμούς. Το ερωτικό σου παρόν είναι πολύ θολό και σου φέρνει σύγχυση. Είναι μια στιγμή της ζωής σου που βρίσκεσαι σε ψυχική αδυναμία, που νιώθεις ότι έχει αδικηθεί η ζωή σου από μεριά ηδονών και απολαύσεων και θέλεις να τα ζήσεις όλα και να τα κάνεις όλα. Αυτό το ξέσπασμα δεν είναι αναγκαστικά κάτι κακό, όλοι οι άνθρωποι το βιώνουν κάποια στιγμή. Είναι όμως επικίνδυνη αυτή σου η τάση αν σε οδηγεί σε εθισμούς ή υπερβολές που θα σε βλάψουν ή σε απότομες αποφάσεις που θα βλάψουν την ψυχική σου ισορροπία σε βάθος χρόνου. Πρέπει να βάλεις σε προτεραιότητα τις ανάγκες σου και να σκεφτείς το μέλλον σου. Ένας Αιγόκερως ίσως παίζει ρόλο στο να χάσεις το νόημα των ορίων στην ερωτική ελευθερία.

Κάρτα Αριθμός 18 – Η Σελήνη Αντίστροφα

Η Σελήνη είναι πάντα μια δύσκολη ψυχολογική Κάρτα. Σε αντίστροφη φορά, όπως βγήκε τώρα στο ερωτικό σου παρελθόν, σημαίνει ότι για κάποιο λόγο – μπορεί εξαιτίας ενός ανθρώπου και ίσως ειδικά ενός Καρκίνου – είχες αποκοπεί από την δύναμη της ψυχής σου. Έμεινες χωρίς διαίσθηση, χωρίς εσωτερική καθοδήγηση. Μια μεγάλη μοναξιά σε συνόδευσε στο πρόσφατο παρελθόν και σε έχει φυλακίσει – πρέπει οπωσδήποτε να σπάσεις τα νήματα που σε κρατούν σε κατάσταση αιχμαλωσίας και να βρεις ξανά τον εαυτό σου, πριν προχωρήσεις σε ένα νέο ερωτικό μονοπάτι!
3 Καρτών
Ερωτικό Ταρώ

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u