Ερωτικό Ταρώ 3 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Κάρτα Αριθμός 1 – Ο Μάγος Ορθά

Ο Μάγος είναι ένα πολύ καλό σημάδι για το ερωτικό σου μέλλον. Θα έχεις σύντομα την ευκαιρία να ασκήσεις την γοητεία σου και θα διαπιστώσεις ότι οι γύρω σου είναι πολύ πρόθυμοι να αποδεχτούν την ανωτερότητά σου, τουλάχιστον σε πνευματικό επίπεδο. Όμως, όλο το ερωτικό παιχνίδι ακριβώς στο πνευματικό επίπεδο παίζεται πρώτα και εδώ θα έχεις ακαταμάχητες δυνάμεις. Να φροντίσεις να ασκήσεις αυτήν την πρωτόγνωρη δύναμη με σεβασμό στην προσωπικότητα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, γιατί θα έχεις τόση επιρροή επάνω του που μπορεί τελικά να του κάνεις ακόμα και κακό. Ο πλανήτης Ερμής που κυβερνάει τον Μάγο έρχεται προστάτης σου και σε κάνει να μπορείς να χειριστείς όλα τα όπλα της γοητείας.

Κάρτα Αριθμός 13 – Ο Θάνατος Αντίστροφα

Ήρθε η ώρα για μια αλλαγή, αλλά ίσως να μην το αποδέχεσαι. Αυτό είναι κατανοητό όταν πρόκειται να τελειώσεις κάποια ερωτική σου σύνδεση, αλλά αν απλά θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου, ίσως χρειαστεί να έχεις απέναντι στο ταίρι σου μια νέα προσέγγιση. Εάν είναι καιρός να προχωρήσεις, κάντο. Είναι καλύτερα να αντιμετωπίσεις ακόμα και την μοναξιά – που μάλλον την φοβάσαι - παρά να μείνεις σε μια σχέση που έχει πάψει να λειτουργεί. Αν δεν έχεις αυτή τη στιγμή κάποιον σύντροφο, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσεις μερικές από τις στάσεις σου ή τον τρόπο που παρουσιάζεις τον εαυτό σου στους άλλους, προσπάθησε να μην κατοικήσεις στο παρελθόν αλλά να προσβλέπεις στο μέλλον. Αν και αυτό είναι δύσκολο, θα νιώθεις ευγνωμοσύνη για τον ίδιο σου τον εαυτό αν κάνεις τώρα κάποιες αναγκαίες παραδοχές. Ένας Σκορπιός παίζει καθοριστικό ρόλο αυτή τη στιγμή στην ερωτική σου ζωή.

Κάρτα Αριθμός 21 – Ο Κόσμος Ορθά

Ο Κόσμος είναι η τελευταία Κάρτα της Μεγάλης Αρκάνας και καθώς εμφανίζεται στο ερωτικό σου παρελθόν έρχεται να σου θυμίσει ότι έζησες μια σχέση μεγάλης εσωτερικής πληρότητας. Ο έρωτας σε ευλόγησε με πολλά δώρα, με πολλά υλικά αγαθά ίσως. Αλλά, ο κύκλος αυτός για κάποιον λόγο έκλεισε. Ακόμα και αν είσαι ακόμα σε μια σχέση, δεν έχει πολλά να σου δώσει, εκτός αν βρείτε εσύ και το ταίρι σου τρόπο να περάσετε την αγάπη σας σε άλλο επίπεδο. Η Κάρτα του Κόσμου κυβερνάται από τον Κρόνο, που είναι σκληρός δάσκαλος και σου έχει ήδη μάθει ότι όταν ευχηθείς πολύ για κάτι, μπορεί να το αποκτήσεις, αλλά ίσως να απογοητευτείς από την πραγματοποίηση των επιθυμιών σου. Για να βρεις πάλι την ερωτική ευτυχία πρέπει να πας βαθύτερα στον κόσμο των συναισθημάτων.
3 Καρτών
Ερωτικό Ταρώ

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u