Ερωτικό Ταρώ 3 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Κάρτα Αριθμός 6 - Οι Ερωτευμένοι Ορθά

Οι Ερωτευμένοι είναι σίγουρο σημάδι ότι στο άμεσο μέλλον σου σε περιμένει μια πολύ όμορφη και δυναμική σχέση. Ένας αναπάντεχος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς ου με συνθηματικό τρόπο! Ωστόσο, αν και οι Ερωτευμένοι δηλώνουν πάντα ότι τα ρευστά στον μεγάλο ωκεανό των συναισθημάτων κινούνται, δεν θα είναι πολύ ξεκάθαρο αν θα έχεις και ερωτική σιγουριά. Ανοίγεται μπροστά σου μια εποχή διλημμάτων. Αν ήδη είσαι σε μια σχέση μπορεί μια συνταρακτική νέα γνωριμία να σου ανοίξει νέους δρόμους στην αντίληψή σου για τον έρωτα. Δεν αποκλείεται καθόλου να βρεις με το ταίρι σου – αν είσαι σε σχέση – νέους τρόπους να προσεγγίσετε τον γρίφο της αγάπης. Οι Ερωτευμένοι συνδέονται με το ζώδιο των Διδύμων, κάποιος Δίδυμος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα μπει άμεσα στο μέλλον στην ερωτική σου ζωή.

Κάρτα Αριθμός 17 – Το Αστέρι Ορθά

Έχεις μια εκπληκτική στιγμή στην ερωτική σου ζωή, κάτι έχει συμβεί που σου χαρίζει όλα όσα θα μπορούσες να ποθήσεις. Είναι πιθανόν να έχεις γνωρίσει ένα άτομο που είναι η απάντηση του σύμπαντος στις προσευχές σου. σε πλημμυρίζουν συναισθήματα γεμάτα ομορφιά τα οποία ανανεώνουν την δύναμή σου αλλά και την πίστη σου στον έρωτα και στον ρόλο της αγάπης στην ζωή σου. Αυτή η όμορφη συγκυρία πρέπει να γίνει το θεμέλιο για το μέλλον σου, να εισπράξεις όλα τα δώρα που σου δίνει το Αστέρι. Θα πρέπει όμως να κρατήσεις μια κάποια ταπεινότητα, να μην ξεχάσεις ποτέ τους ανθρώπους που δεν έχουν τόσο καλό άστρο όσο το δικό σου, για να μην πέσεις στην παγίδα της αλαζονείας. Κάποιο άτομο από το ζώδιο του Υδροχόου πιθανόν να παίζει σημαντικό ρόλο στην ερωτική σου ολοκλήρωση με άμεσο ή έμμεσο τρόπο και το έκανε τέλεια.

Κάρτα Αριθμός 18 – Η Σελήνη Ορθά

Η Σελήνη στην θέση του ερωτικού σου παρελθόντος σημαίνει ότι έχεις βιώσει έντονη συναισθηματική μοναξιά, μια μοναξιά όμως παλλόμενη, δυναμική, που σε έχει ωριμάσει συναισθηματικά. Το καλό πρόσημο αυτής της κατάστασης που έχεις βιώσει εκδηλώνεται μέσα από την έντονη διαίσθησή σου, το κακό της φορτίο είναι η μεγάλη θλίψει που έχει στήσει ανάκτορο στην καρδιά σου. Δες μέσα στην ψυχή σου και θυμήσου, ίσως ένας Καρκίνος να σου είχε πρόσφατα δείξει το κλειδί για να δεις σωστά – με ποιον τρόπο θα μετατρέψεις την λίμνη των συναισθημάτων σου από πηγή φόβου σε πηγή επίγνωσης. Δες πώς θα κάνεις τα συναισθήματά σου να λειτουργήσουν δυναμικά.
3 Καρτών
Ερωτικό Ταρώ

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u