Ερωτικό Ταρώ 3 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Κάρτα Αριθμός 3 – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Έχεις μια τεράστια εσωτερική δύναμη, που όμως για λόγους που έχουν να κάνουν με εσωτερικές φοβίες, διαλέγεις να την φιμώσεις. Παρά το γεγονός ότι η Αυτοκράτειρα είναι δυνατή κάρτα, γεμάτη υποσχέσεις, το γεγονός ότι έχει έρθει ανάστροφα – κάτι που δεν της στερεί δύναμη – σηματοδοτεί ότι στο άμεσο μέλλον θα κλειστείς λίγο στον εαυτό σου και αυτό μπορεί να σου στερήσει όμορφες ερωτικές στιγμές. Θα πρέπει να αποδεχτείς ότι έχεις δικαιώματα στον έρωτα και να αποδεχτείς ότι μπορείς να παίξεις τον πρώτο ρόλο σε μια σχέση, για να ανοίξει το κελάρι με τους θησαυρούς της Αυτοκράτειρας. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα σε βοηθήσει στην επόμενη ανάδρομη φάση της να συνδεθείς με την δύναμή σου.

Κάρτα Αριθμός 8 – Η Δύναμη Αντίστροφα

Αυτή τη στιγμή η αδυναμία είναι η πραγματικότητά σου και γενικότερα και ειδικά στον έρωτα. Δεν έχεις αυτοπεποίθηση, κάποιος άνθρωπος που ίσως να έχει βγει από την ζωή σου ίσως και όχι, σου στερεί την αίσθηση ότι μπορείς να βρεις την χαρά και την αγάπη. Δεν νιώθεις σιγουριά για τις επιλογές σου και ακόμα περισσότερο, δεν ξέρεις πώς να κάνεις τους άλλους που είναι γύρω σου να καταλάβουν τις ανάγκες σου. Θα πρέπει να αποδιώξεις από την ζωή σου τοξικούς ανθρώπους, και αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό θα πρέπει να έχεις σταθερή προσήλωση στο να μην επιτρέπεις σε όσους έρχονται σε επαφή μαζί σου να έχουν απέναντί σου τοξική συμπεριφορά. Κάποιος Λέων ίσως έχει καταλυτική επίδραση στην ερωτική σου ζωή και σου επιβάλλεται με τρόπους που δεν μπορείς να αντιπαλέψεις.

Κάρτα Αριθμός 13 – Ο Θάνατος Αντίστροφα

Αυτή η σημαντική – και καθαρά συμβολική – Κάρτα της Μεγάλης Αρκάνας, ο Θάνατος, όταν έρχεται αντίστροφα στην θέση του παρελθόντος, σηματοδοτεί ότι για κάποιον λόγο έχεις καθηλωθεί σε μια τελειωμένη σχέση. Μπορεί η σχέση σου να έχει τελειώσει και να μην το παραδέχεσαι, μπορεί να χρειάζεται να θρηνήσεις για κάτι που πια δεν υπάρχει, αλλά δεν αφήνεις τον εαυτό σο να κλάψει γιατί θέλεις να δείξεις ένα δυνατό πρόσωπο. Όμως, πρέπει να παραδεχτείς το τέλος που έχει έρθει, να το αγκαλιάσεις με ευγνωμοσύνη και να εγκαινιάσεις μετά ένα νέο και φωτεινό κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Ένας Σκορπιός έχει παίξει καθοριστικό και ίσως σκοτεινό ρόλο στο ερωτικό σου παρελθόν.
3 Καρτών
Ερωτικό Ταρώ

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u