Ερωτικό Ταρώ 3 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Κάρτα Αριθμός 4 – Ο Αυτοκράτορας Ορθά

Στο πολύ άμεσο μέλλον θα έχεις απίστευτη αυτοκυριαρχία. Είναι πολύ πιθανό επίσης να ανατείλει στην ζωή σου μια σχέση σταθερή, με έναν άνθρωπο κύρους, που θα σου χαρίσει την ασφάλεια και την σιγουριά που ονειρεύεσαι. Ο Αυτοκράτορας είναι μια κάρτα πολύ φορτισμένη με θετική ενέργεια και δεν αποκλείεται να σου λύνει με αυτόματο τρόπο χρόνια προβλήματα σχέσεων που σε έχουν ταλαιπωρήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έρχεται σταθερότητα στην ζωή σου και οι σχέσεις σου αποκτούν σίγουρα θεμέλια και καλές βάσεις. Κάποιος Κριός θα παίξει καίριο ρόλο κάποια στιγμή στην ερωτική σου ζωή.

Κάρτα Αριθμός 6 – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να έχεις εμπλακεί σε μια σχέση με παράνομα στοιχεία, είτε λόγω του ότι εσύ ή ο σύντροφός σου έχετε και άλλες δεσμεύσεις με άλλους ανθρώπους είτε γιατί υπάρχει κάτι γενικότερο που ενέχει στοιχεία παρανομίας. Ακόμα και αν δεν το έχεις προς το παρόν καταλάβει, μπορεί ο σύντροφός σου ή ο άνθρωπος με τον οποίο φλερτάρεις να μην ασχολείται αποκλειστικά με εσένα. Κάποια απιστία είναι πολύ πιθανό ενδεχόμενο – είτε επειδή εσύ έχεις αυτήν την τάση είτε επειδή ο σύντροφός σου είναι σε φάση αδυναμίας. Οπωσδήποτε χρειάζεται να κουβεντιάσεις με τον άνθρωπο που αγαπάς και να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας και το τοπίο μεταξύ σας. Πιθανόν κάποιος Δίδυμος στο ζώδιο να παίζει έναν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής αυτή τη στιγμή.

Κάρτα Αριθμός 8 – Η Δύναμη Αντίστροφα

Κάτι σε έχει καταβάλει, σε έχει αποδυναμώσει στο παρελθόν. Μια σχέση μπορεί να λειτούργησε πολύ τοξικά επάνω σου και έχεις μείνει με την ψυχή σου και το μυαλό σου άδειο από δυνάμεις. Πρέπει να επιστρέψεις στην κοινωνική ζωή για να βρεις ανθρώπους που με την αγάπη τους θα σε κάνουν να πιστέψεις πάλι στον εαυτό σου αλλά και στον έρωτα. Μια κακή στιγμή, μια κακή σχέση, δεν είναι το τέλος του κόσμου. Η Δύναμη είναι πολύ σπουδαία κάρτα, ακόμα και αντίστροφη, σημαίνει ότι έχεις ακόμα τον τρόπο να δεις με αισιοδοξία τον έρωτα. Ένας Λέων ίσως να έχει παίξει έναν άσχημο ρόλο στην ερωτική σου ζωή.
3 Καρτών
Ερωτικό Ταρώ

Psychic Readings

Το «απόλυτο» τεστ

In category Psychic Readings

Υπάρχουν και 3 αλάνθαστες μέθοδοι για να αξιολογήσεις το psychic reading σου, εκτός από το ...

Πώς θα ξέρω ότι ήταν σωστό το psychic reading;

In category Psychic Readings

Μόνο εσύ μπορείς να το γνωρίζεις αυτό από την αρχή. Εσύ είσαι η πυξίδα σου. Πώς νιώθ ...

Πώς να εκμεταλευτείς στο μέγιστο βαθμό ένα psychic reading

In category Psychic Readings

Οι psychic readers του 14850 έχουν περάσει από ειδικά διαμορφωμένα τεστ, όπως έχουμε αναφέρε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u