Γυναίκα

Γυναίκα

Είτε είστε άντρας είτε γυναίκα, και βλέπετε μια γυναικεία φιγούρα νεαρή ή πιο ηλικιωμένη, σε πρώτη ανάγνωση σημαίνει ότι υπάρχουν πτυχές της έντονης σας προσωπικότητας, που πρέπει να βγουν στην επιφάνεια. Αν είναι ντυμένη με σκούρα – μαύρα ρούχα, θα έχετε μήνυμα από κάποιο άτομο που έχετε καιρό να δείτε. Αν δεν την ξέρετε, τότε ένα ερωτικό ειδύλλιο θα δεχτείτε. Έχει και μια έμμεση σχέση, με την σεξουαλικότητα του ατόμου, και ειδικά αν η γυναικεία μορφή του ονείρου είναι άγνωστη. Αν μιλούσατε με αυτό το άτομο, τότε λύση που ούτε καν είχατε σκεφτεί, θα έρθει στον δρόμο σας. Αν ήταν αποκρουστική – άσχημη η όλη της εμφάνιση, κάποιο φιλικό σας πρόσωπο σας ζηλεύει.

Oroskopos.tv

Δανάη

Μην αφήνεις τις υποθέσεις σου  στην τύχη τους!

Ρεβέκκα

Θα σου φανερώσω μελλοντικές ημερομηνίες, σκέψεις και εξελίξεις που αν τα διαχειριστείς σωστά, θα σε οδηγήσουν στο ποθη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u