Ζώα

Ζώα

Η εμφάνιση των ζώων μέσα σε όνειρα, είναι μόνο ένα καλό σημάδι για τα μελλούμενα σας. Αν το ζώο που είδατε είναι οικόσιτο ( σκύλος – γάτα – βοοειδή ), τότε μέσα στο σπίτι – οικογένεια σας, θα έρθουν θετικότατες ειδήσεις , άφθονο χρήμα που θα σας ισορροπήσουν. Αν είναι άγρια ζώα του δάσους, και τα βλέπετε στο φυσικό τους περιβάλλον, τότε νέες φιλίες – συνεργασίες σας περιμένουν. Αν χαϊδεύατε ένα τέτοιο ζώο, που στην πραγματικότητα δεν μπορεί να συμβεί, τότε έρωτας που σας έχει δυσκολέψει, θα αποδεχτεί όλα τα αιτήματα σας. Αν τα ζώα σας μιλούν, με τρόπο που εσείς καταλαβαίνετε, τότε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, να είστε προσεχτικοί με διπρόσωπους συνεργάτες.

Oroskopos.tv

Δανάη

Μην αφήνεις τις υποθέσεις σου  στην τύχη τους!

Μερόπη

Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει την λύση του, και μπορώ να σου την προσφέρω. Κάνε μια νέα αρχή στην ζωή σου και κυνήγησε τα όν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u