Ομπρέλα

Ομπρέλα

Ένα σύμβολο προστασίας, αγάπης, ασφάλειας και φροντίδας για αυτόν που το ονειρεύεται. Αν κρατούσατε μια ομπρέλα ασχέτως μεγέθους – σχήματος – χρώματος, για να προστατευτείτε από τον Ήλιο ή την βροχή, τότε σε αυτά που έχετε σκοπό να ανακοινώσετε σε οικογένεια, εργασία και σύντροφο θα βρείτε την πλήρη αποδοχή τους. Αν σας την έκαναν δώρο, τότε εσείς που είστε μόνοι, πιθανόν και να σας έρθει στον δρόμο σας ένας νέος έρωτας. Αν βλέπατε ένα τρίτο άτομο να κρατά ομπρέλα… από μια δύσκολη σας υπόθεση, θα έχετε βοήθεια που θα διαλύσει κάθε σας πρόβλημα. Αν κάτω από την ομπρέλα είστε μαζί με έναν άλλο άνθρωπο, μπορεί να υπάρξει μια μικρή επικοινωνιακή κόντρα με κάποιον δικό σας.

Oroskopos.tv

Βίκυ

Μέσα από την αστρολογία και την πολυετή μου εμπειρία μπορώ να σε καθοδηγήσω και να σε βοηθήσω να πάρεις τις σωστές αποφ ...

Μυρτώ

Με τις αναλυτικές μου προβλέψεις, θα μάθεις τις μελλοντικές εξελίξεις ώστε να ξέρεις πως θα πρέπει να δράσεις.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u