Σεισμός

Σεισμός

Όλοι έχουν δει στον ύπνο τους κάτι ανάλογο. Δεν είναι όμως κάτι που θα πρέπει σαν συμβολισμός και ερμηνεία του μέλλοντος, να σας τρομάζει. Αν αισθανόσασταν ότι γινόταν σεισμός και δεν υπήρχε κανείς γύρω σας, τότε μέσα στις επόμενες μέρες, μια αποκάλυψη θα προκύψει στον ερωτικό σας δεσμό, όπου και θα σας αναγκάσει να πάρετε αποφάσεις γύρω από το μέλλον και την πορεία που επιθυμείτε να έχει. Αν από μακριά βλέπατε καταστροφές που συνέβαιναν από αυτό το γεγονός, τότε θα πρέπει μέσα στην εργασία σας, να είστε πιο προσεχτικοί στα λόγια και στις όποιες παρέες – φιλίες έχετε δημιουργήσει καθώς, αυτό από την μεριά τους μπορεί να μην ισχύει κάτι ανάλογο.

Oroskopos.tv

Χαρά

Ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου.

Τζένη

Εμπιστεύσου σε μένα οτιδήποτε σε απασχολεί, ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω σωστά και να υπάρξει άμεσα λύση σε αυτό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u