Φαγητό

Φαγητό

Αν ονειρεύεστε ότι τρώτε κάτι, σίγουρα είναι κάτι καλό σε γενικές γραμμές. Αν αυτό ήταν γλυκό – εύγεστο, δεν αποκλείεται να δεχτείτε κάποια όμορφα- ερωτικά λόγια από άτομο που διατηρεί έρωτα για εσάς. Αν ήταν ξινό – πικρό ή χαλασμένο, ίσως και να κάνετε κάποια πιο βαριά λόγια με την οικογένεια σας, που όμως είναι χρήσιμα για να μπουν οι καταστάσεις στην θέση τους. Αν ήσασταν με κάποια μαζί παρέα στο ίδιο τραπέζι, τότε θα έχετε νέες και ευχάριστες εμπειρίες με κόσμο, και η αποδοχή που θέλετε θα έρθει εύκολα. Αν είστε μόνοι σας, πιθανόν και να προσπαθείτε αυτήν την εποχή, να καταστρώσετε τα επόμενα σας σχέδια. Αν υπήρχε γύρω σας, φαί – καλούδια πολλά, πιθανόν και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε είδηση θετική για ένα οικονομικό σας ζήτημα.

Oroskopos.tv

Στεφανία

Αν νιώθεις ότι έχεις πια κουραστεί ψυχικά να κυνηγάς μια αγάπη, έναν δύσκολο σύντροφο, μάλλον κάτι και εσύ κάνεις λάθος. ...

Βάσω

Οι απαντήσεις που θα σου δώσω μέσα από την πρόβλεψη, θα είναι αυτές, που θα βιώσεις το επόμενο διάστημα.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u