Χαλί

Χαλί

Το χαλί – κιλίμι – χαλάκι, σε όλα τα μεγέθη – χρώματα- σχέδια, υποδηλώνει τους στρωμένους καλούς δρόμους που θα ανοιχτούς προσεχώς. Αν εσείς μέσα στο όνειρο φτιάχνατε το χαλί, τότε αυτά που τόσο καιρό κάνετε, οι εργασίες – σπουδές – επενδύσεις, θα σας φέρουν οικονομική δυναμική. Αν πατούσατε ξυπόλητοι πάνω σε χαλί, έρωτας κεραυνοβόλος, που θα γίνει άμεσα γάμος έρχεται στην ζωή σας. Αν πετούσατε στο όνειρο σας, πάνω σε ένα χαλί τότε θα έχετε την ευκαιρία, για κάποια μετακίνηση – μετακόμιση που θέλετε θα την κάνετε πιο γρήγορα. Αν κάθεστε πάνω του μόνοι ή με κόσμο, οι σχέσεις και οι επαφές, επικοινωνίες με τα συγγενικά σας πρόσωπα θα γίνουν ακόμη καλύτερες και φιλικές.

Oroskopos.tv

Μερόπη

Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει την λύση του, και μπορώ να σου την προσφέρω. Κάνε μια νέα αρχή στην ζωή σου και κυνήγησε τα όν ...

Λουκία

Αν έχεις χωρίσει και θέλεις να μάθεις αν τελικά υπάρχουν ελπίδες να επανασυνδεθείς, μπορώ να σου το αποκαλύψω άμεσα.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u