Ψαράς – Ψάρι

Ψαράς – Ψάρι

Ένα εξαιρετικό όνειρο, που όπως και να το δείτε, σε όποια κατάσταση, είναι θέμα ωρών να έχετε μια οικονομική είδηση, που θα διώξει κάθε πρακτικό πρόβλημα από την ζωή σας. Το ευλογημένο ψάρι από το χέρι του Ιησού στο γάμο της Κανά, έχει περάσει στο υποσυνείδητο του ανθρώπου σαν θεία ευλογία, σε κάθε δυσκολία. Αν εσείς ψαρεύατε, τότε θα είστε και αυτοί, που θα καταφέρετε να γυρίσετε τις καταστάσεις. προς όφελος σας. Αν βλέπατε ψάρια, εντός και εκτός της θάλασσας, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιον δρόμο, που στον τερματισμό του, θα βρείτε χαρές. Όλα τα ψάρια ασχέτως είδους και μεγέθους, είναι αλλαγή ζωής που θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Αν τα ψάρια σας μιλούσαν τότε μεγάλο μυστικό, θα έχει προς γνώση σας, που δεν πρέπει να το αποκαλύψετε. Αν κολυμπούσατε μαζί με τα ψάρια, τότε χρήματα από τυχερό παιχνίδι σας περιμένουν.

Oroskopos.tv

Πέγκυ

Ο στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να κάνεις την ζωή σου καλύτερη. Αν έχει χαθεί η ισορροπία στην σχέση σου, στην εργασία σ ...

Βάσω

Οι απαντήσεις που θα σου δώσω μέσα από την πρόβλεψη, θα είναι αυτές, που θα βιώσεις το επόμενο διάστημα.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u