Ψωμί

Ψωμί

Το ψωμί σε όλες τις μορφές και τα στάδια του, από σιτάρι – ζύμη – φούρνος – τελικό προϊόν, είναι για αυτόν που το βλέπει ένα σημάδι ότι τα οικονομικά και οικογενειακά του θέματα, έχουν λάβει τέλος και τώρα αναμένει τις σχετικές ανακοινώσεις. Ένα σύμβολο, που πάντα δίνει την αίσθηση της πληρότητας και της αλλαγής σε καταστάσεις που προβληματίζουν. Αν το τρώγατε φρέσκο, τότε έρωτας που σας καθυστερεί, θα σας προσφέρει αυτό που θέλετε και θα είναι αληθινό. Αν εσείς το ζυμώνατε, τότε οι κόποι, οι εργασίες, οι σπουδές σας, θα σας αποφέρουν τις σχετικές επιτυχίες. Αν το μοιραζόσασταν με κάποιο άλλο πρόσωπο, οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια και τους συγγενείς σας, θα γίνουν και πάλι καλές / γαλήνιες. Αν το ψωμί ήταν μπαγιάτικο ή σε κάποιο άλλο ασυνήθιστο χρώμα, τότε προσοχή σε άτομα, που σας προσεγγίζουν και τους σκοπούς τους.

Oroskopos.tv

Μανώλης

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τ ...

Λουκία

Αν έχεις χωρίσει και θέλεις να μάθεις αν τελικά υπάρχουν ελπίδες να επανασυνδεθείς, μπορώ να σου το αποκαλύψω άμεσα.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u