Γιατί ο έρωτας αργεί μια αιωνιότητα και κάτι;


Μερικοί άνθρωποι δεν σκοπεύουν να εγκατασταθούν σε μια μόνιμη σχέση πριν τα 30 ή ακόμα και τα 40. Οι περισσότεροι από τους γάμους στον κόσμο συμβαίνουν όταν τα ζευγάρια βρίσκονται γύρω στα 20, αλλά περισσότερο από το 40% των ανθρώπων είναι συνήθως «ερασιτέχνες ερωτευμένοι» σύμφωνα με τα γραφήματα αστρολογίας τους, πράγμα που σημαίνει ότι εάν παντρευτούν ή δεσμευτούν πριν από κάποια ηλικία, πιθανότατα θα χωρίσουν λόγω δυστυχίας, ανήσυχης ή επίπονης εμμονής στις σχέσεις αυτές.

Υπάρχουν μερικές αστρολογικές ενδείξεις για τους ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν την ελευθερία τους ή αν δεν είναι, θα έπρεπε να είναι γιατί και θα είναι πολύ πιο ευτυχισμένοι παντρεμένοι μετά τους 20 ή ίσως και στα μέσα της δεκαετίας του 30 και μετά! Για να δούμε τις βασικότερες

1.

Πρώτα ελέγξτε εάν έχετε τον Κρόνο ή τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο 7ο σπίτι σας εάν ένα από τα δύο αυτά στοιχεία είναι εκεί, τότε θα έχετε καθυστερήσεις σε μόνιμες δεσμεύσεις ή δυσκολίες στα πρώτα χρόνια ερωτικής ζωής. Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που δείχνει το κάρμα που πρέπει να πληρώσουμε γιατί έχουμε κάνει λάθη στις προηγούμενες ζωές και όταν βρίσκεται στο 7ο σπίτι των σχέσεων πρέπει να έχουμε υπομονή για να βρούμε το ταίρι μας. Οι παλιότεροι γάμοι / σχέσεις συνήθως καταλήγουν να μας πληγώνουν, καθιστώντας μας ανήμπορους να νιώσουμε αίσθηση εκπλήρωσης. Αλλά μόλις ο Κρόνος ωριμάσει γύρω στην ηλικία 30-35, γινόμαστε πιο σταθεροί αν έχουμε θέμα με τον 7ο Οίκο και τον Κρόνο.

Ο Βόρειος δεσμός της Σελήνης είναι ο δείκτης των μαθημάτων που πρέπει να μάθουμε σε αυτή τη ζωή και μέσα στο 7ο σπίτι σημαίνει ότι δεν είμαστε πραγματικά ενταγμένοι σε σχέσεις σε προηγούμενες ζωές και σε αυτή τη ζωή είμαστε λίγο αρχάριοι όταν έρχεται η ώρα να μοιράσουμε τη ζωή με έναν άλλο, οπότε θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να μάθουμε τα κόλπα του παιχνιδιού, τους σωστούς κανόνες και τις σωστές συμπεριφορές. Με αυτή τη θέση μπορεί κανείς να είναι πιο άγριος και πιο πειραματικός στις σχέσεις και να τείνει να βαρεθεί εύκολα σε μια σχέση ή ακόμα και υποσυνείδητα σαμποτάρει τις σχέσεις του, επειδή δεν γνωρίζει τον σωστό τρόπο να είναι σε μια δέσμευση.

Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να έχουν ένα δίκαιο μερίδιο των σχέσεων πριν μπορέσουν να βρουν τη χρυσή μεσαία οδό και να μάθουν να συμβιβάζονται, να μοιράζονται, να είναι ισότιμοι να δίνουν και να παίρνουν στις σχέσεις. Συνήθως στα τέλη της δεκαετίας των 30, ή αρχές της δεκαετίας των 40 είναι μια πολύ καλύτερη περίοδος για την εύρεση ώριμης και διαρκούς αγάπης που μπορεί να κάνει τον άνθρωπο με Βόρειο Δεσμό στον 7ο Οίκο να αισθάνεται πιο ευτυχισμένος.

2.

Ελέγξτε αν έχετε Ωροσκόπο Λέοντα η Καρκίνο, τότε ο 7ος Οίκος  των σχέσεων θα κυβερνάται από τον Υδροχόο ή τον Αιγόκερου που είναι τα ζώδια του Κρόνου-ο οποίος φέρνει μεγάλες καθυστερήσεις.

3.

Τώρα ελέγξτε αν έχετε Βόρειο Δεσμό ή Κρόνο στο ίδιο ζώδιο με τον κυβερνήτη του 7ου σπιτιού σας.

Δείτε το ζώδιο στο 7ο σπίτι και ελέγξτε πού είναι ο πλανήτης που το κυβερνά. Μόλις βρείτε τον πλανήτη δείτε αν είτε ο Β. Δεσμός είτε ο Κρόνος είναι στην ίδια περιοχή με αυτόν. Κάτι τέτοιο είναι σίγουρο σημάδι καθυστέρησης δέσμευσης.

4.

Ελέγξτε αν ο πλανήτης που κυβερνά το 7ο σπίτι είναι στο 6ο σπίτι καθυστερήσεων και πληρώνει καρμικά χρέη. Εάν, για παράδειγμα, έχετε Κριό στο 7ο σπίτι, ο Άρης θα διαχειριστεί τις σχέσεις σας και το γάμο και αν δείτε Άρη στον 6ο Οίκο, τότε θα είστε επίσης λίγο αργοί στην δέσμευση, βρίσκοντας ευτυχία εκεί αργότερα. Αλλά το 6ο σπίτι βελτιώνεται με την ηλικία – ο παλαιότερος παίρνει την καλύτερη αγάπη που θα έχει – συνήθως το πρώτο μισό στην ζωή φέρνει περισσότερα προβλήματα για τη ζωή αυτών των ανθρώπων.

5.

Δείτε αν η Αφροδίτη σας που κυβερνάει τις σχέσεις και την αγάπη είναι στο 6ο σπίτι των καθυστερήσεων και των καρμικών χρεών.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

10+5 συνήθειες που βλάπτουν κάθε σχέση. Εσύ ποιες κάνεις;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τα περισσότερα ζευγάρια τσακώνονται για το παραμικρό αλλά, στην πλειονότητα των φ ...

Η δύναμη της… πρώην! Γιατί δεν μπορώ να αποφύγω τον ανταγωνισμό;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι έχουμε πρώην αλλά δεν διατηρούμε όλοι επαφές μαζί τους. Οι ερωτικές σχέσεις α ...

Τα βήματα για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού: Πώς θα της μείνει αξέχαστο;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχω άλλες 2 μεγαλύτερες αδερφές και άλλον έναν μικρότερο αδερφό. Είμαι σε μια ηλικί ...

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u