Γιατί οι γυναίκες προτιμούν όταν οι άνδρες αρχίζουν το σεξ!!

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν όταν οι άνδρες αρχίζουν το σεξ!!


Ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν απολαμβάνει να απορριφθεί. Σε όλη την ιστορία, ο άντρας έχει αναλάβει το ρόλο του διωκόμενου και οι γυναίκες, το πιο ευαίσθητο των φύλων, το έχουν αποδεχθεί.

Αυτό βάζει την καρδιά και τα συναισθήματα του άντρα στη γραμμή και επιτρέπει στη γυναίκα να καθίσει πίσω και να έχει την μπάλα (γνωστή και ως δύναμη) στο παροιμιώδες γήπεδο τένις.

Ο Ιρλανδός θεατρικός συγγραφέας George Bernard Shaw είπε κάποτε: “ρίχνουμε όλη την κοροϊδία της δημιουργίας για το σεξ και στη συνέχεια υπονοούμε ότι κανένα θηλυκό δεν θα έκανε καμία προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση”.

Στις γυναίκες αρέσουν όταν οι άνδρες αρχίζουν συνομιλία, σεξ, σχέση, κ.λπ., επειδή σημαίνει ότι δεν είναι αυτοί που βρίσκονται στη γραμμή απόρριψης.

Αλλά ακόμα κι αν κάνετε όλη τη σκληρή δουλειά, μπορείτε ακόμα να είστε προετοιμασμένοι και να διαβάσετε τις πινακίδες πριν καταδυθείτε στο βαθύ άκρο.

Ψάξτε για τα σημάδια.

Αναλύστε τις εκφράσεις του προσώπου, τον τόνο της φωνής και τη γλώσσα του σώματος. Εάν όλα τα σημάδια δείχνουν ότι ενδιαφέρεται, τότε σίγουρα την ρωτάς για δείπνο ή για να κάνεις μια συνομιλία.

Εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε κουρασμένοι και να έχετε έναν βιώσιμο φόβο απόρριψης, στη συνέχεια κρατήστε πίσω και περιμένετε μια στιγμή όταν αισθάνεστε πιο σίγουροι.

Οι γυναίκες αισθάνονται εκφοβισμένες.

Η εκκίνηση της συζήτησης προκαλεί εκφοβισμό αν είστε σε συμβαλλόμενο μέρος, ομάδα ή ραντεβού. Αλλά ξεκινώντας το σεξ όταν είσαι γυναίκα είναι απολύτως τρομακτικό.

Μετά από ψηφοφορία με μερικούς από τους φίλους μου, η συναίνεση είναι ομόφωνη – μια γυναίκα που ξεκινάει το σεξ είναι λίγο off-putting εκτός αν είστε σε μια δεσμευμένη σχέση.

Ένας φίλος είπε: “Αν είναι το πρώτο ή ακόμα και το τρίτο ραντεβού, μια γυναίκα που προσπαθεί να ανεβεί στο κρεβάτι μου χωρίς πρόσκληση δεν είναι ένα turn-on, ειδικά αν είναι μεθυσμένη”.

Ένας άλλος φίλος μου είπε: “Οι γυναίκες επιθυμούν να αισθάνονται επιθυμητές, γι ‘αυτό είναι διασκεδαστικό για μένα να είμαι αυτός που αρχίζει το σεξ”.

Η εκκίνηση μπορεί να οδηγήσει στην απόρριψη και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι γυναίκες δεν έχουν το μυαλό να είναι οι κυνηγοί αντί του κυνηγού. Υπάρχουν σίγουρα γυναίκες που μπορούν να ξεκινήσουν, αλλά είναι κάπως σπάνια φυλή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u