Γυναίκα Λέων: Μία και να καίει!!


Πώς είναι στην αγάπη και τον έρωτα αυτό το παράξενο πλάσμα – η γυναίκα Λέων – που είναι φτιαγμένη από φλεγόμενα μπριλάντια; Ναι, είναι τόσο εξωτική όσο την θέλει ο μύθος της, τόσο Βασίλισσα του Σαβά όσο φαντάζεται κάποιος. Είναι μία και να καίει, μία και μοναδική, είναι η λέαινα του ζωδιακού και η γατούλα των άστρων!

Τι θέλει στην αγάπη η γυναίκα Λέων;

Όταν η γυναίκα αυτή ερωτεύεται, ο κόσμος της αρχίζει να περιστρέφεται γύρω από το σύντροφό της. Συχνά λέγεται ότι ο Λέων εμπλέκεται ερωτικά μόνος του, με τον εαυτό του, αλλά όταν είναι γυναίκα Λέων, ο Ήλιος είναι στον Λέοντα και αντιπροσωπεύει συχνά τον άνθρωπο που αγαπά παρά τον εαυτό της. Θα δώσει τα πάντα σε αυτό τον άνθρωπο, την καρδιά της, την ψυχή και το σώμα της, χωρίς εξαίρεση. Η αγάπη της είναι ζεστή και παθιασμένη, θα θέλει να πολεμήσει, να κάνει μάχες, να κάνει έρωτα και να είναι μέσα στην αγκαλιά κάποιου για πάντα, όσο η προσωπική της ελευθερία όμως δεν κινδυνεύει.

σεξoυαλικότητα της γυναίκας Λέων

Όταν πρόκειται για τη σεξoυαλικότητα, η γυναίκα του Λέοντα είναι μία από τις πιο απελευθερωμένες γυναίκες του ζωδιακού κύκλου. Αγαπά το σώμα της και τον τρόπο που κινείται και συνήθως δεν την πειράζει να έχει λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο βάρος της για να απολαύσει το σέξ. Αντιλαμβάνεται το σeξ ως ένα φυσικό κομμάτι της ζωής, και αν δεν έχει κακοποιηθεί ή φοβηθεί στις προηγούμενες σχέσεις της, πιθανότατα θα είναι σίγουρη, φανταστική και δημιουργική.

Η γυναίκα Λέων στις σχέσεις

Δεν είναι πάντα εύκολο να είναι κάποιος με μια λιονταρίνα. Η υπερβολική δέσμευση ακολουθείται πάντα από πολλές προσδοκίες και μπορεί να είναι εξαιρετικά αφοσιωμένη. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να μην ενδιαφέρεται και να επικεντρώνεται στον εαυτό της και στην καριέρα της, ή σε άλλους ανθρώπους στη ζωή της. Μόνο όταν ερωτεύεται βαθιά, θα γίνει αυτή η ζεστή, ολόθερμη πυρκαγιά, που θα προσφέρει τροφή για τον σύντροφό της και την οικογένειά της.

Όταν ξέρει τι θέλει, δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει γνώμη. Δεν θα την πούμε ακριβώς πεισματάρα, περισσότερο είναι ισχυρή. Δεν μπορεί να καμφθεί στους κανόνες ή τις ανάγκες κάποιου και σπανίως θα είναι ευέλικτη αν υπάρχει από τον σύντροφό της ανεύθυνο χρονοδιάγραμμα ή έλλειψη σεβασμού.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u