Γυναίκα Υδροχόος -Άντρας Δίδυμος,Όσα παίρνει ο άνεμος

Γυναίκα Υδροχόος -Άντρας Δίδυμος,Όσα παίρνει ο άνεμος


Η γυναίκα Υδροχόος θα τρελαθεί από αυτόν τον άντρα και θα έχει ένα βλέμμα στο πρόσωπό της που θα δείχνει πόσο απορροφημένη είναι. Εκείνος θα την κρατήσει σε πνευματική εγρήγορση για ώρες και ύστερα θα φύγει για να κάνει κάτι μόνος του, πράγμα που δεν θα πειράξει τη γυναίκα Υδροχόο. Εξάλλου, κανείς δεν καταλαβαίνει την ανάγκη της για ελευθερία όπως ο Δίδυμος. Ο άντρας Ζυγός θα της δώσει μία ζωή γεμάτη ποικιλία και εξυπνάδα καθώς και υπέροχη διασκέδαση. Ο άντρας Δίδυμος θα λατρέψει την πρωτοτυπία της, τον τρόπο που κοινωνικοποιείται και την ίδια στιγμή διατηρεί την ατομικότητά της. Σεξουαλικά, σε αυτό το συνδυασμό, ο ένας καταλαβαίνει τηλεπαθητικά τις ανάγκες του άλλου. Και αυτό είναι πάρα πολύ καλό, διότι στο κρεβάτι κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να είναι βαρετός!

Ο Δίδυμος θα λατρέψει την επαναστατική τάση, τη δημιουργικότητα και την ευφυΐα της Υδροχόου. Θέλει μία σύντροφο που να μπορεί να τον καθοδηγήσει πνευματικά. Του αρέσουν τα πλήθη αλλά εκτιμά την ελευθερία του. Χάρη στην τάση του να αλλάζει χαρακτήρα με το να είναι ενεργός και εκφραστικός τη μία, και ύστερα απόμακρος και ψυχρό, η γυναίκα Υδροχόος δεν θα χάσει το ενδιαφέρον της.

Για να τον προσελκύσετε θα πρέπει, να κρατήσετε επαφή ε τα διάσημα πνευματικά και σωματικά τους ενδιαφέροντα. Γνωρίζουν απίστευτα πάρα πολλές πληροφορίες για αρκετά πράγματα στον κόσμο. Σαν Υδροχόος μπορείτε να ταιριάξετε εύκολα αυτή την ευφυΐα με χαρακτήρα. Η συμμετοχή σας στην διασκέδαση, θα κρατήσει τον Δίδυμο πιστό.

Ο Δίδυμος είναι ένα σεξουαλικό ζώδιο. Μπορεί να είναι παιχνιδιάρης και απρόβλεπτος στο κρεβάτι και ξαφνικά να γίνει παθιασμένος. Η γυναίκα Υδροχόος είναι σεξουαλικά πειραματική και θα απολαύσει αυτές του τις αλλαγές.

Οι σεξουαλικοί πειραματισμοί του Διδύμου θα πυροδοτήσουν πάθος στην κρεβατοκάμαρα. Η γυναίκα Υδροχόος θα δώσει δημιουργικότητα και αισθησιασμό. Αυτά τα δύο ζώδια, βλέπουν το σεξ σαν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για ενηλίκους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ήλιος και Σελήνη!

In category Άρθρα

Την αστρολογία την αγαπάμε πολύ εμείς οι γυναίκες. Τα τελευταία όμως χρόνια, δεν εί ...

Το φαινόμενο των Διδύμων!

In category Άρθρα

Όσα χρειάζεστε πριν γνωρίσετε τον πιο γοητευτικό τύπο του ζωδιακού Από την Βαλιάν ...

Γυναίκα Υδροχόος Άντρας Ταύρος, Μόνο για σεξ;

In category Άρθρα

Αυτός ο συνδυασμός ίσως αποτύχει από το πρώτο ραντεβού. Στην πραγματικότητα είναι ...

Μια ματιά στον ουρανό

In category Άρθρα

Θυμάμαι από παλιά, ότι κοιτούσα πάντα τις τελευταίες σελίδες των έντυπων περιοδικ ...

Γυναίκα Υδροχόος – Άντρας Υδροχόος και όμως θα μπορούσε να πετύχει!

In category Άρθρα

Αυτοί οι δύο, είτε θα ταιριάξουν απόλυτα από την αρχή, είτε θα τρέξουν αμέσως προς δ ...

Γυναίκα Υδροχόος – Άντρας Κριός, Σχέση δυναμίτης!!

In category Άρθρα

Όταν μία γυναίκα Υδροχόος βγαίνει με έναν άντρα Κριό, μπορείτε να είστε σίγουροι π ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u