Γυναίκα Υδροχόος – Άντρας Κριός , Σχέση δυναμίτης!!

Γυναίκα Υδροχόος – Άντρας Κριός , Σχέση δυναμίτης!!


Όταν μία γυναίκα Υδροχόος βγαίνει με έναν άντρα Κριό, μπορείτε να είστε σίγουροι πως αυτός ο συνδυασμός θα είναι απερίσκεπτος, απελευθερωμένος και συναρπαστικός!
Η γυναίκα Υδροχόος θα λατρέψει την τάση του Κριού να ζει τη κάθε στιγμή, ενώ ο άντρας Κριός θα απολαύσει όλες τις ιδιοσυγκρασίες της γυναίκας Υδροχόου καθώς του επιβεβαιώνει πως η σχέση τους αυτή δεν θα γίνει ποτέ βαρετή. Σεξουαλικά, έχουμε συνδυασμό ηλεκτρισμού και δυναμίτη! Η γυναίκα Υδροχόος τρελαίνεται με την αχαλίνωτη διάθεση του Κριού να κάνει έρωτα ενώ εκείνος θα λατρέψει την θέλησή της να πειραματιστεί.

Για να προσελκύσει μία γυναίκα Υδροχόο ένας Κριός, πρέπει να είναι ψύχραιμος και κάπως απόμακρος. Πρέπει να της φερθεί σαν να είναι κυρία και να την φλερτάρει. Το ζώδιο του Κριού βρίσκει πολύ γοητευτικό το θάρρος και τη δύναμη. Αν ένας από τους δύο αυτούς ανθρώπους κολλήσει πάνω στον άλλον, τότε σίγουρα ο δεύτερος θα φύγει μακριά. Αν πραγματοποιηθεί σχέση ανάμεσα στη γυναίκα Υδροχόο και στον άντρα Κριό, αυτοί οι δύο θα πέσουν αμέσως στο κρεβάτι. Όμως, έξω από την κρεβατοκάμαρα, αυτός ο συνδυασμός θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα.

Ένα πρόβλημα της ερωτικής αυτής σχέσης ανάμεσα στον άντρα Κριό και στη γυναίκα Υδροχόο, είναι η ανάγκη και των δύο να έχουν τον έλεγχο. Άλλο ένα πρόβλημα είναι πως η γυναίκα Υδροχόος, που έχει την φυσική τάση να είναι ανέμελη, θα κάνει τον άντρα Κριό να βαρεθεί και να απομακρυνθεί σύντομα αν δεν υπάρξει συναισθηματική ανταπόκριση.
Ο άντρας Κριός πρέπει να δίνει λίγα, ενώ η γυναίκα Υδροχόος να έρθει σε επαφή με τα συναισθήματα του άντρα Κριού. Κάτι που μπορεί να σώσει αυτή τη σχέση είναι να εκτιμήσουν ο ένας τα χαρακτηριστικά του άλλου και να φέρονται στοργικά μεταξύ τους.

Αστρολογικά, αυτός ο συνδυασμός έχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Ο Κριός και ο Υδροχόος ψάχνουν και οι δύο δημιουργικότητα στην κρεβατοκάμαρα. Η ερωτογενής ζώνη του Υδροχόου είναι οι γάμπες και οι αστράγαλοι. Οι περισσότεροι Υδροχόοι πιστεύουν πως η ένωση των αστραγάλων τους είναι αισθησιακή πράξη. Η ερωτογενής ζώνη του Κριού είναι το κεφάλι. Το μασάζ στο κεφάλι και στον λαιμό είναι χαλαρωτικά και για τα δύο ζώδια σε αυτόν τον συνδυασμό.

Η πιθανότητα αυτοί οι δύο να παντρευτούν είναι πολύ μικρή. Η γυναίκα Υδροχόος δεν πρόκειται να μείνει από καθήκον. Ο Κριός από την άλλη θα βαρεθεί τις διαμάχες και θα ψάξει για νέες προκλήσεις. Η μακροχρόνια σχέση ή ο γάμος ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια μπορεί να αποδειχτεί καταστροφικός και είναι δύσκολο να ανακάμψει. Στο τέλος, αυτοί οι δύο ίσως δουν πως δεν μπορούν να είναι μαζί και αποφασίσουν να διαλέξουν διαφορετικούς δρόμους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u