Γυναίκα Υδροχόος – Άντρας Ταύρος, Μόνο για σεξ !

Γυναίκα Υδροχόος – Άντρας Ταύρος, Μόνο για σεξ !


Αυτός ο συνδυασμός ίσως αποτύχει από το πρώτο ραντεβού. Στην πραγματικότητα είναι σαν ο άντρας Ταύρος και η γυναίκα Υδροχόος να προέρχονται από δύο τελείως διαφορετικούς πλανήτες. Η γυναίκα Υδροχόος και ο άντρας Ταύρος είναι και οι δύο πεισματάρικα πλάσματα για αυτό κανένας από τους δύο δεν πρόκειται να δεχτεί τις αποφάσεις του άλλου. Η γυναίκα Υδροχόος τείνει να βλέπει τον άντρα Ταύρο σαν βαρετό και προβλέψιμο και εκείνος δεν μπορεί να την καθοδηγήσει πνευματικά ακόμα και αν μπορεί να κάνει θαύματα στην κρεβατοκάμαρα. Ο άντρας Ταύρος θα σιχαθεί την ανεξάρτητη φύση της γυναίκας Υδροχόου καθώς εκείνος έχει μεγάλη ανάγκη για ασφάλεια. Σεξουαλικά όμως τα πράγματα θα είναι πολύ έντονα παρά τις διαφορές τους.

Ο Ταύρος είναι ευαίσθητος και το πιο πρακτικό από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου.
Ο Υδροχόος είναι ο επιστήμονας του ζωδιακού. Και οι δύο δεν μπορούν να δεχτούν αυτόματα καταστάσεις, και συνεχώς αμφισβητούν τα πράγματα. Ο Υδροχόος δεν ακολουθεί τις παραδόσεις ενώ ο Ταύρος μένει στάσιμος και κολλά στα δοκιμασμένα. Και τα δύο ζώδια είναι ανεξάρτητα.

Για την γυναίκα Υδροχόο, το σεξ είναι ένα πειραματικό και ανέμελο παιχνίδι. Ο Ταύρος έχει ισχυρή λίμπιντο και του αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια. Το σεξ ανάμεσα στη γυναίκα Υδροχόο και τον άντρα Ταύρο θα είναι αισθησιακό, ερωτικό και εξωτικό χωρίς ταμπού. Οι αστράγαλοι και οι γάμπες είναι η ερωτογενές σημείο της γυναίκας Υδροχόου, ενώ του Ταύρου είναι ο λαιμός.

Ο Ταύρος δεν ενοχλείται όταν μένει μόνος, αλλά επιθυμεί αφοσίωση και σταθερότητα από έναν ερωτικό σύντροφο. Η γυναίκα Υδροχόος θέλει να συζητά τα πάντα και να αντιμετωπίζει τη ζωή με ευκολία. Η γυναίκα Υδροχόος πρέπει να καταλάβει πως ο Ταύρος εκτιμά την πνευματική καθοδήγηση, αλλά χρειάζεται και αρκετή σωματική ικανοποίηση.

Η γυναίκα Υδροχόος θα αναλύει τα πάντα και ο Ταύρος κατέχει απίστευτη δημιουργική ικανότητα. Η γυναίκα Υδροχόος θα προβαίνει σε ατελείωτες αλλαγές στην προσωπικότητά της και είτε θα εξαφανίζεται για μεγάλες περιόδους είτε θα ξεφεύγει με τις δικές της αναζητήσεις και έρευνες. Ο Ταύρος εκτιμά την σταθερότητα ενώ η γυναίκα Υδροχόος είναι απρόβλεπτη. Ο Ταύρος εκτιμά τα χρήματα και την οικογενειακή ζωή ενώ η γυναίκα Υδροχόος την ελευθερία. Ο μόνος τρόπος να δουλέψει αυτός ο συνδυασμός είναι και τα δύο μέλη να δεσμευτούν χωρίς όρους ο ένας στον άλλον.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//