Η αγάπη και η ρομαντική ηλικία…


Αγάπη και ρομαντισμός μεταξύ των παλαιών. Πώς να διατηρήσετε ζωντανή την αγάπη και το ρομαντισμό κατά τη διάρκεια της γήρανσης και πώς να δημιουργήσετε και να απολαύσετε ένα ρομαντικό γηρατειό.

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διάρκεια ή ηλικία στη ζωή για τον επιτυχή και ικανοποιητικό ρομαντισμό; Οι περισσότεροι άνθρωποι μπερδεύονται σε αυτή την ερώτηση. Είναι μια συνηθισμένη λανθάνουσα σχέση ότι το ειδύλλιο απευθύνεται μόνο σε νέους ενήλικες ή εφήβους. Ο ρομαντισμός στην ηλικία θεωρείται συχνά ταμπού. Αλλά στην πραγματικότητα, η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο για ρομαντισμό και η γήρανση είναι απολύτως κατάλληλη για ρομαντικές σχέσεις.

Αν και οι σωματικές δραστηριότητες βρίσκουν περιορισμούς και περιορισμούς στην τρίτη ηλικία, η συναισθηματική υγεία είναι τόσο νέα και ζωτικής σημασίας όσο οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος. Τα ρομαντικά συναισθήματα δεν χρειάζεται να κατασταλούν. Από την άλλη πλευρά, εκφράζεται ρομαντισμός θα προσθέσει περισσότερο σθένος για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της γήρας. Είναι συνηθισμένο ότι οι άνθρωποι απομακρύνονται από τις ρομαντικές σχέσεις στην τρίτη ηλικία ως κοινωνική αναγκαιότητα. Αλλά, οι ψυχολόγοι λένε ότι ο παλιός ρομαντισμός βοηθά τους ανθρώπους να οδηγήσουν σε ένα καλό γήρας.

Η ρομαντική είναι η συναισθηματική σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων. Δεν είναι μια γοητεία ή ένας ενθουσιασμός για το αντίθετο φύλο. Η ρομαντισμός συχνά αποσυνδέεται από τη σεξουαλικότητα. Αν και το σεξ μπορεί να είναι μέρος μιας ρομαντικής σχέσης, οι σεξουαλικές δραστηριότητες δεν είναι απαραίτητα στοιχεία για ρομαντισμό και ρομαντικές σχέσεις. Το ηλικιωμένο ειδύλλιο μπορεί να είναι μεταξύ παντρεμένου ζεύγους ή μεμονωμένων ατόμων. Η σεξουαλικότητα δεν περιορίζεται στην ηλικία, αν το επιτρέπει η σωματική διάπλαση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

10+5 συνήθειες που βλάπτουν κάθε σχέση. Εσύ ποιες κάνεις;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τα περισσότερα ζευγάρια τσακώνονται για το παραμικρό αλλά, στην πλειονότητα των φ ...

Η δύναμη της… πρώην! Γιατί δεν μπορώ να αποφύγω τον ανταγωνισμό;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι έχουμε πρώην αλλά δεν διατηρούμε όλοι επαφές μαζί τους. Οι ερωτικές σχέσεις α ...

Τα βήματα για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού: Πώς θα της μείνει αξέχαστο;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχω άλλες 2 μεγαλύτερες αδερφές και άλλον έναν μικρότερο αδερφό. Είμαι σε μια ηλικί ...

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u