Η ενεργειακή στέγαση !


Όταν κάνουμε μία πνευματική-εσωτερική-μαγική τελετή,

Πρέπει να ξέρουμε πως βρισκόμαστε σε έναν χώρο ασφαλή, ενεργειακά. Συνήθως, λέμε πως όταν οι μαγικές και πνευματικές μας εργασίες ξεκινούν, δεν υπάρχει παρόν ή παρελθόν ή μέλλον, διότι δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε χώρος.

Αυτό ισχύει είτε διαλογιζόμαστε, είτε ασκούμε μαγεία. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαστικό να στεγάσουμε κατάλληλα τον χώρο μας, για να μπορέσουμε να μεταβούμε σε αυτή την κατάσταση, πέρα από τον χώρο και τον χρόνο.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι μέσω των οποίων γίνεται αυτή η στέγαση. Συνήθως, όταν διαλογιζόμαστε δεν κάνουμε κάποια ιδιαίτερη τελετή επ’ αυτού, αλλά-όπως ορίζει γενικότερα η ανατολική παράδοση-μέσω της συγκέντρωσης του εαυτού μας προς τα έσω, καταφέρνουμε να αξιοποιήσουμε το αιθερικό μας σώμα, το οποίο είναι ο Στεγαστής του υλικού σώματος, του πνεύματος και της Ψυχής μας.

Τι σημαίνει αυτό πιο απλά;

Πως, όταν κατεβαίνουμε στο βάθος της συνειδήσεώς μας, το συνειδητό μας κομμάτι δεν έχει τόσο μεγάλη δυνατότητα ως προς το να μας προστατέψει από εξωτερικές απειλές, με αποτέλεσμα να αναλαμβάνει τον ρόλο αυτό το αιθερικό μας σώμα. Αυτό γίνεται μέσα από τον συντονισμό μας μαζί του.

Πρόσφατα αφιερώσαμε λίγο χρόνο στο να παρουσιάσουμε μία τριλογία για τον Μαγικό Κύκλο, αναλύοντάς τον θεωρητικά, περιγράφοντας την προετοιμασία του και τελικά το πώς τον ανοίγουμε και τον κλείνουμε, ώστε να προστατευτούμε από εξωτερικές απειλές-ή και εσωτερικές;-κατά τη διάρκεια των μαγικών μας εργασιών.

Βεβαίως, το τυπικό το οποίο εμείς παραδώσαμε δεν δεσμεύεται από κανέναν όρκο σιωπής, με αποτέλεσμα να μπορούμε να το αναπαραγάγουμε.

Υπάρχουν όμως και άλλα τυπικά, ορισμένων εσωτερικών αδελφοτήτων, ιδιαίτερα ισχυρά, τα οποία όμως παραμένουν άγνωστα από το ευρύ κοινό, λόγω του ότι τα μέλη υπόσχονται σιωπή επ’ αυτών.

Ο Άλιστερ Κρόουλι διέρρευσε ένα από αυτά τα μυστικά τυπικά.

Πρόκειται για ένα τυπικό του «Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής»-καμία σχέση με τον πολιτικό φορέα-ή στα αγγλικά, Hermetic Order of the Golden Dawn.

Το τυπικό αυτό ονομάζεται The Lesser Banishing Ritual of the Pentagram, δηλαδή «Μικρότερο Τυπικό του Απεμπολισμού του Πενταγράμμου».

Στο επόμενο διάστημα θα μας δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσουμε για πρώτη ίσως φορά στο ελληνικό κοινό το πώς γίνεται να φέρει εις πέρας κανείς αυτό το τόσο ισχυρό τυπικό, εμμένοντας στην αρχή μας πως η μαγεία πρέπει να ασκείται μόνον επί αγαθού σκοπού.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u