Η γλώσσα του σώματος..

Η γλώσσα του σώματος..


Οι άνδρες είναι ντροπαλοί όσο αφορά την ύπαρξη κάποια δέσμευσης και αυτό είναι πασίγνωστο. Τους αξίζει όντως αυτή η φήμη, είναι πραγματικά δίκαιη και τους αξίζει; Το πρόβλημα είναι, ότι πολλοί άνδρες δεν είναι ο τύπος που θα έρθει και θα βγάλει τα βαθύτερα συναισθήματά του, τις ελπίδες και τις επιθυμίες του με λέξεις, ιδίως όσον αφορά τις σχέσεις και τη δέσμευση.

Αυτό το καθιστά δύσκολο, ειδικά για τις γυναίκες, να ερμηνεύσουν τα σήματα για τη σχέση τους, να διαβάσουν ανάμεσα στις γραμμές για το τι λένε και κάνουν, προκειμένου να αποκτήσουν εικόνα για τις προθέσεις τους. Δεν είναι ότι οι άνδρες σε σύγκριση με τις ανάγκες της σχέσης των γυναικών είναι τόσο πολύ διαφορετικές, είναι περισσότερο ότι τα δύο φύλα επικοινωνούν με τόσο διαφορετικούς τρόπους που μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβουν ο ένας τον άλλο.

Είτε θέλετε να κατηγορήσετε για τις διαφορές μεταξύ των φύλων, ή οποιοδήποτε άλλο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Συχνά, οι άνδρες και οι γυναίκες απλά δεν μιλούν την ίδια γλώσσα.
Δυστυχώς, υπάρχουν και εκείνοι οι άνδρες που λένε ένα πράγμα, αλλά των οποίων η συμπεριφορά και η γλώσσα του σώματος μεταδίδει κάτι εντελώς διαφορετικό. Έχουμε όλοι ακούσει για αυτούς τους τύπους playboy, αν δεν τους αντιμετωπίσατε άμεσα, αν και έχουν διάφορες ονομασίες – παίκτες, womanizers, Don Juans, Καζανόβα, φούστα-κυνηγοί, και μια ποικιλία των όρων είναι όλοι το ίδιο.

Αν ο άνθρωπος σας υπόσχεται μια μακροπρόθεσμη δέσμευση, αλλά η συμπεριφορά του δείχνει το αντίθετο, είναι αυτός που βρίσκεται σε σας – επίτηδες, εν γνώσει του σας εξαπατά Θα μπορούσε απλά να σας λέει τι σκέφτεται, τι θέλετε να ακούσετε, σε μια ασύνετη προσπάθεια να αποφύγει να πληγώνει τα συναισθήματά σας. Θα μπορούσε ακόμη και να σας λέει κάτι που πραγματικά πιστεύει – στο κεφάλι του, ενώ η καρδιά του κατέχει μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα.

Η συμπεριφορά και η γλώσσα του σώματος έχουν την τάση να μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια. Ανεξάρτητα από τα λόγια που μπορεί να πει ένας άνθρωπος. Αν γνωρίζετε τι σημάδια αναζητάτε, μπορείτε να προσδιορίσετε αν βλέπει ένα μέλλον μαζί σας και αν αυτό το μέλλον είναι απλώς μια αόριστη δυνατότητα στα μάτια του ή κάτι πραγματικό και αληθινό, κάτι που ελπίζει διακαώς.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Για πάντα μαζί! Για πάντα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες..

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Act like a cat!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Σχεδόν δεν υπάρχει γυναίκα που δεν λατρεύει τις γάτες. Ακόμα και όσες γυναίκες δεν ...

Οι απαραίτητοι άντρες για την ζωή σου πριν τα 30!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Έχουμε ξεφύγει από εκείνη την εποχή που οι γυναίκες παντρευόντουσαν τον ένα και μο ...

Κάν’ τον να σε αγαπήσει κεραυνοβόλα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Λοιπόν, οι επιστήμονες επιμένουν: σε μόλις 5 δευτερόλεπτα αποφασίζει ένας άνθρωπος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u