Η πηγή των θαυμάτων …

Η πηγή των θαυμάτων …


Υπάρχει μια εκπληκτική πηγή, πέρα από κάθε φαντασία! Φέρνει πολλή τύχη και δίνει γονιμότητα και καλή ζωή σε όποιον την επισκεφθεί! Οι γυναίκες την αγαπούν πάρα πολύ και μάλιστα λέγεται ότι η ίδια η πηγή είναι μια γυναίκα, που κάποτε από έρωτα, θέλησε να σβήσει, γιατί καιγόταν. Ο θεός την λυπήθηκε και την έκανε πηγή, για να της πάρει τις φλόγες.

Αλλά επειδή ο έρωτάς της ήταν μεγάλος, το νερό αναβλύζει από τότε, χωρίς να σταματάει, για να μην καεί η γυναίκα, που ακόμα αγαπάει τον καλό της! Αυτή η εκπληκτική παράδοση, ακολουθεί την περιβόητη Φουέντε Ντ Αμοράλ στο Περού. Ο μύθος είναι πολύ ερωτικός, και γεμάτος αγάπη. Η γυναίκα αυτή, που από έρωτα έγινε πηγή μήπως και σβήσει ο πόθος της, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν υπήρξε ή όχι. Βέβαια, ο έρωτας είναι πάντα πραγματικός.

Το περίεργο και το αξιοθαύμαστο, είναι ότι αυτή η πηγή, είναι σε έναν τόπο που το σχήμα του θυμίζει σχήμα γυναίκας, χωρίς να υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση. Και, για να γίνει ακόμα πιο αξιοθαύμαστο το θέμα, η πηγή δεν είναι μία, αλλά πολλές, που αναβλύζουν κάτω από αυτό το σώμα της γης, δημιουργώντας ένα φυσικό σιντριβάνι, εκεί, ψηλά, στις άνυδρες Άνδεις!

Πρόκειται βέβαια και για ένα πανέμορφο μέρος. Από μόνο του είναι ένα θαύμα, δεν χρειάζεται τίποτα το υπερφυσικό για να κινήσει την περιέργεια των ανθρώπων. Όμως, είναι επίσης αλήθεια, ότι το νερό αυτήν της πηγής, της Πηγής του Έρωτα, φέρνει γονιμότητα! Οι γιατροί και οι βιολόγοι που έχουν ασχοληθεί με το θέμα – γιατί έχει πάρει πολύ μεγάλη έκταση στην Λατινική Αμερική – δεν μπορούν να βρουν μια πειστική εξήγηση, γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στη σύσταση του νερού. Και όμως, οι γυναίκες που επισκέπτονται την πηγή και είναι αποδεδειγμένα υπογόνιμες, μένουν έγκυοι! Αυτό είναι κανονικά εντελώς ανεξήγητο! Αλλά ακόμα περισσότερο, το νερό δεν λειτουργεί όταν το πιουν οι γυναίκες, χωρίς να κάνουν την επίσκεψη στην πηγή! Είναι βέβαια το ίδιο νερό, αλλά χωρίς τις θαυματουργές του ιδιότητες! Η πιο λογική εξήγηση, είναι βέβαια ότι πρόκειται για φαινόμενο αυθυποβολής.

Το γεγονός ότι οι γυναίκες κάνουν όλο τον δύσβατο δρόμο μέχρι τη μυστική πηγή, η φόρτιση που έχουν καθώς κάνουν το ταξίδι τους και η πίστη που έχουν ότι θα τους φέρει την γονιμότητα, τελικά είναι που κάνει το θαύμα. Μπορεί. Γιατί, αυτό λίγο είναι; Αυτό και αν είναι θαύμα! Πάντως οι γυναίκες είναι βέβαιες ότι μένουν έγκυοι από την καλή καρδιά της αιώνιας ερωτευμένης πηγής. Ποιος ξέρει…Έτσι κι αλλιώς, ο έρωτας κάνει θαύματα!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τζορντάνο Μπρούνο !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ποια ήταν αυτή η φωτισμένη μεγαλοφυΐα; Ο φιλόσοφος Τζορντάνο Μπρούνο, ήταν το φως σ ...

Ρούνοι !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Τι είναι οι αινιγματικοί ρούνοι; Οι βόρειοι λαοί όπως οι Βίκινγκς, οι Τεύτονες και ...

Σείριος !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μπορείτε να μετρήσετε τα αστέρια στον ουρανό; Η απάντηση είναι δύσκολη και ακόμη δ ...

Οι Ντογκόν !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μια εξωγήινη φυλή; Γίνεται; Ξέρετε πως μια Αφρικανική φυλή πιστεύει πως ο πολιτισμ ...

Περσείδες !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Οι επισκέπτες του ουρανού σήμερα! Σήμερα το βράδυ σηκώστε τα μάτια σας στον ουρανό ...

Αγρογλυφικά !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Εξωγήινα μηνύματα ή προειδοποιήσεις της Γης; Γνωρίζετε τι ονομάζουμε αγρογλυφικά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u