Η σημασία του συγχρονισμού στην μαγεία !


Στην άσκηση της μαγικής Τέχνης πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, έτσι ώστε να διατηρούμε έναν συγχρονισμό. Για να επεξηγήσουμε το τι εννοούμε με αυτή την έννοια, η άσκηση μαγείας πρέπει να λαμβάνει υπόψιν της το πότε θα κάνουμε μία μαγική τελετή, ανάλογα με τον σκοπό που θέλουμε να επιτύχουμε. Αναφερόμαστε, όπως, πάντα, μόνο σε αγαθούς σκοπούς και αγαθή μαγεία.

Στην αιγυπτιακή μαγεία, θεωρείται πως, ανάλογα με το για ποιον λόγο επιθυμούμε να ασκήσουμε μαγεία, η τελετή πρέπει να πραγματοποιηθεί σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα της εβδομάδας. Η κάθε ημέρα έχει έναν δικό της θεό-μία ενεργειακή υπόσταση του Θείου-να κυριαρχεί.

Όμως, και κάθε ώρα έχει κατά τον ίδιο τρόπο τον δικό της θεό. Έτσι, κάνοντας μία τελετή θα πρέπει να σκεφτούμε το ποιος είναι ο θεός που θα μας στηρίξει για τον συγκεκριμένο στόχο που θέλουμε να πετύχουμε, επιλέγοντας κατάλληλη ώρα και ημέρα.

Οι αστρολογικές συνθήκες είναι επίσης πολύ σημαντικές. Εάν πχ ασκήσουμε μαγεία την περίοδο κατά την οποία η Σελήνη βρίσκεται σε χάση, έχουμε από μικρά, έως και μηδενικά αποτελέσματα. Όταν η Σελήνη όμως γεμίζει, έχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη η τελετή μας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους νέους μάγους, που τώρα προσπαθούν να ασκήσουν την Τέχνη.

Πρέπει να ψάξουμε λοιπόν τους παράγοντες του συγχρονισμού, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη επιτυχία στην τελετή μας. Η μέθοδος, ο σκοπός, η πίστη στο σύστημα που ακούμε και ο χρονισμός είναι όλα πολύ σημαντικοί παράγοντες για την επίτευξη του σκοπού μας, ο οποίος πρέπει να είναι πάντα αγαθός, εάν δεν θέλουμε να επιφορτιστούμε με αντίθετες και αρνητικές ενέργειες.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u