Και ζευγάρι, και γονείς

Και ζευγάρι, και γονείς

Oroskopos.tv


Το παιδί θα σε ολοκληρώσει ως άνθρωπο και ως γυναίκα. Θα ωριμάσει τον άντρα/πατέρα. Θα κάνει την ζωή σας ως ζευγάρι αστεία, γεμάτη ανασφάλεια μεν, αλλά και προσμονή. Όλα αυτά τα καλά πράγματα θα τα φέρει το μωράκι στην ζωή σας. Μάλιστα. Επίσης, θα φέρει γκρίνια. Αϋπνία. Ζήλια. Παράπονα. Εσείς που είστε τόσο αγαπημένοι και τόσο υπεράνω σε όλα, θα τσακωθείτε για το ποιος από τους δύο άλλαξε τελευταία φορά το μωρό. Και αργότερα θα τσακωθείτε για το ποιος θα το πάρει από το σχολείο. Όταν θα πάει στη εφηβεία θα τσακωθείτε για το ποιος του επέτρεψε να γίνει τέτοιο γαϊδούρι. Γενικά, θα τσακωθείτε. Πολύ. Εκτός αν προσέξτε. Πολύ.

Το παιδί είναι επισκέπτης

Και μάλιστα είναι επισκέπτης από άλλο κόσμο, κυριολεκτικά. Δεν έχει τις ίδιες ανάγκες που έχει ένας ενήλικος, ούτε μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του. Πρέπει να μαντεύεις, να βάζεις αίσθηση, διαίσθηση, ένστικτο και μαγικές ικανότητες μαζί και πάλι δεν θα έχεις καταφέρει και πολλά. Και αυτό όλο πρέπει να το κάνεις πολεμώντας την αϋπνία, την δουλειά που όλο και θα έχεις, τις υποχρεώσεις. Και τελικά το μόνο που καταλήγει να μην σε ενδιαφέρει, είναι ο σύντροφός σου.

Ο έρωτας στα χρόνια του παιδιού έρχεται δεύτερος, μάλλον καλύτερα έρχεται τελευταίος πίσω από όλο το βουνό των υποχρεώσεων. Όμως, πρέπει να νοιαστείς για την σχέση σου, να νοιαστείτε και οι δύο. Γιατί το παιδί δεν ήρθε για να μείνει. Το φως των ματιών σας το μωρουλίνι σας, πριν ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας θα είναι κοτζάμ ενήλικας και θα φύγει. Και θα μείνετε πάλι οι δυο σας. Και τότε θα είστε πάλι ζευγάρι.

Μην βάζετε το παιδί μπροστά

Αν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα την σχέση – και ποια σχέση δεν έχει προβλήματα – λύστε τα και αντιμετωπίστε τα αφήνοντας εντελώς έξω το θέμα του παιδιού. Δεν φταίει το παιδί που ένας από τους δύο είναι άυπνος, φταίει που ο άλλος δεν συμμετέχει. Δεν φταίει το παιδί που δεν μπορείτε να τα βρείτε ερωτικά., φταίει που δεν έχετε ασκηθεί στην αλληλοκατανόηση. Ξεχωρίστε το θέμα του παιδιού από όποια μεταξύ σας αντιπαράθεση, ώστε να μπορείτε να μείνετε ενωμένοι στο μεγάλωμά του και με κοινή γραμμή.

Βρείτε χρόνο για την σχέση σας

Καλά, αυτό ακούγεται εύκολο, αλλά είναι πολύ, πολύ δύσκολο. Με το που θα σας αφήνει το μωρό ήσυχους θα πέφτετε ξεροί για ύπνο. Δεν πειράζει. Κοιμηθείτε αγκαλιά. Κάντε μαζί κάτι που δεν θα αφορά το μωρό, δείτε μια ταινία. Και δώστε στα χάδια χρόνο. Η σωματική οικειότητα είναι πάντα απαραίτητη. Αν την σταματήσετε θα δημιουργηθεί απόσταση. Για την γυναίκα ειδικά, που το σώμα της έχει περάσει μεγάλη περιπέτεια, είναι μέγα θέμα το πώς θα αφεθεί πάλι στην χαρά του έρωτα. Αλλά εδώ είναι που παίζει ρόλο η συντροφικότητα. Και για να λέμε την αλήθεια παίζει ρόλο και το χιούμορ. Οι αλλαγές στο σώμα, η κόπωση, η παράξενη αίσθηση ότι ποτέ πια δεν θα είναι ίδια η σχέση σας – απολύτως αληθές – όλα αυτά αντιμετωπίζονται εξαίσια με το χιούμορ!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Οι οίκοι της ευτυχίας !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Στον Τρίτο ή στον Πέμπτο Οίκο Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο δίνει μια τάση για αισθησ ...

Oroskopos.tv

Σχέσεις και πρώτος έρωτας

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τι σχέση μπορεί να έχει ο τωρινός σου έρωτας με τον πρώτο; Τεράστια! Όσο και να έχει ...

Oroskopos.tv

Η λατρεμένη Αφροδίτη

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι γνωρίζουμε πως η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη μας είναι πολύ σημαντ ...

Oroskopos.tv

Είσαι καλός εραστής ; Το μυστικό !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλεις να μάθεις αν η νέα σου γνωριμία είναι καλός εραστής; Θα στο πει η Αφροδίτη το ...

Oroskopos.tv

Ζηλεύεις – λατρεύεις;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Το ξέρουμε όλοι βέβαια ότι η ζήλια είναι ταυτισμένη με τον έρωτα. Φυσικά και όταν π ...

Oroskopos.tv

Ερωτικές αποδράσεις

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ένας πολύ όμορφος τρόπος να φέρουμε μία μικρή ανανέωση σε μία σχέση είναι αν κάνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u