Κώδικας Μπέντον …

Κώδικας Μπέντον …


Στους κύκλους των ερευνητών του παράξενου είναι γνωστός εδώ και χρόνια, περισσότερο σαν αστικός μύθος, ο περίφημος Κώδικας Μπέντον. Αυτός υποτίθεται ότι είναι ένας πανάρχαιος χειρόγραφος κατάλογος επικλήσεων στην κατοχή του λόρδου Μπέντον, επικλήσεων σε παράξενες οντότητες που έχουν το συνήθειο να ακούν το όνομά τους και να εμφανίζονται, πρόθυμες να εκτελέσουν τις επιθυμίες όποιου ξέρει τις επικλήσεις.

Τέτοιο μαγικοί κώδικες υπάρχουν πολλοί. Το παράδοξο με τον συγκεκριμένο είναι ότι δεν έχει εκτεθεί ποτέ, αλλά τα αποτελέσματα των επικλήσεων είναι φανερά ακόμα και χωρίς να γίνονται! Αυτό, χρειάζεται μια εξήγηση, φυσικά, για να καταλάβουμε τι εννοούμε. Ένα φάντασμα κάποιου κώδικα πλανιέται επάνω από τις απόκρυφες σφαίρες.

Όσο βαθιά και να είναι κάποιος μέσα στο παιχνίδι του αποκρυφισμού, μάλλον δεν λέει αλήθεια αν ισχυριστεί ότι έχει δει τον κώδικα Μπέντον, ή ότι τον έχει διαβάσει, ή ότι ξέρει στ’ αλήθεια το περιεχόμενό του. Και όμως, το να πει κάποιος στα κατάλληλα πρόσωπα βέβαια, ότι θα κάνει μια τελετή με επικλήσεις από τον κώδικα Μπέντον, φτάνει και περισσεύει για να αλλάξει την ροή κάποιων γεγονότων προς το συμφέρον του!

Και αυτό γιατί υποτίθεται ότι οι οντότητες που καλούνται μέσω του κώδικα είναι τόσο ισχυρές που κανένας δεν θέλει να τα βάλει μαζί τους, ερχόμενος σε αντίθεση με το θέλημα όποιου ξέρει τις επικλήσεις. Έτσι λοιπόν, ακόμα κι αν τα παράξενα ξόρκια δεν έχουν ακουστεί μάλλον ποτέ, η μαγική επίδραση είναι υπαρκτή. Ο φόβος φυλάει τα έρμα.

Αυτή η τόσο συνηθισμένη φράση είναι που μάλλον δίνει την δύναμη σε αυτόν τον περιβόητο κώδικα που «κατεβάζει» στο γήινο πεδίο μοχθηρές οντότητες έτοιμες να συντρίψουν τους στόχους που τους υποδεικνύει αυτός που τις κάλεσε. Είναι εύλογο όμως να υποθέσουμε ότι αν υπάρχει τέτοιος φόβος, ο οποίος έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι ν απειθαρχούν με την απειλή της επίκλησης, κάπου θα εδράζεται.

Σε κάποιο περιστατικό. Πρέπει κάποιος που δεν υπάκουσε να πλήρωσε το τίμημα. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ο κώδικας και οι επικλήσεις και οι οντότητες είναι πραγματικές; Όχι αναγκαστικά. Αλλά οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν πιο εκδικητικοί και πιο ευφάνταστοι στην εκδίκησή τους από κάθε αλλόκοσμη οντότητα.

Οπότε το όποιο τίμημα ανυπακοής έχει πληρωθεί, μπορεί κάλλιστα να είναι αποτέλεσμα ανθρώπινης μοχθηρίας. Με αυτόν τον τρόπο, λίγη σημασία έχει αν υπάρχει καν ο κώδικας Μπρέντον. Το σημαντικό είναι ότι η φράση «θα κάνω επίκληση κατά Μπρέντον» φτάνει και περισσεύει για να διασπαρεί ο απαραίτητος φόβος…Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Οι Ντογκόν !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μια εξωγήινη φυλή; Γίνεται; Ξέρετε πως μια Αφρικανική φυλή πιστεύει πως ο πολιτισμ ...

Περσείδες !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Οι επισκέπτες του ουρανού σήμερα! Σήμερα το βράδυ σηκώστε τα μάτια σας στον ουρανό ...

Αγρογλυφικά !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Εξωγήινα μηνύματα ή προειδοποιήσεις της Γης; Γνωρίζετε τι ονομάζουμε αγρογλυφικά ...

Κινούμενες Πέτρες !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Τεράστιοι βράχοι που κινούνται μόνοι τους; Μπορείτε να φανταστείτε ότι τεράστιες ...

Ανεμοστρόβιλοι Φωτιάς !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν ανεμοστρόβιλοι από φωτιά; Είναι δυνατόν η φωτιά να αποκτήσει κατακόρυφη ...

Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Είναι ο αρχαιότερος υπολογιστής ο μηχανισμός των Αντικυθήρων; Πόσους αιώνες πριν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u