Κρίσιμες Μοίρες …


Κρίσιμες Μοίρες και οι κατοικίες της Σελήνης.

Ξεκινάνε από την 0ή του Κριού και αλλάζουν κάθε 12°51’. Αυτή η διαίρεση του ζωδιακού κύκλου προκύπτει από την συμβολική περίοδο της Σελήνης γύρω από την Γη που διαρκεί 28 ημέρες.

Οι κρίσιμες αυτές μοίρες είναι στην φύση τους λοιπόν σεληνιακές, με την έννοια πως η επιρροή τους στην ζωή μας δεν είναι ποτέ μια σταθερή και ξεκάθαρη επιρροή, πάντα κάτι υπάρχει για να μας κάνει να αναρωτιόμαστε ή να προβληματιζόμαστε.

Οι συγκεκριμένες μοίρες του ζωδιακού είναι ευαίσθητα σημεία και όταν ένας πλανήτης περνάει πάνω από αυτές, δημιουργείται κρίση και τα πράγματα οδηγούνται σε τέτοιο σημείο που πρέπει οπωσδήποτε κάτι να γίνει.

Μπορεί για παράδειγμα να ξεσπάσει κάποιος τσακωμός ή να προκύψει σωματική κόπωση και αδιαθεσία, ανάλογα πάντα με τη φύση του πλανήτη.

Οι κρίσιμες μοίρες στον γενέθλιο χάρτη

Τα άτομα που έχουν πλανήτη ή ακμή οίκου πάνω σε κρίσιμη μοίρα βιώνουν συνήθως εμπόδια και απογοήτευση (ανάλογα με τον πλανήτη ή τον οίκο) και αυτό επαναλαμβάνεται μέχρι να μάθουν να χαλαρώνουν την ελεύθερη τους βούληση και την επιμονή τους να ελέγξουν τα θέματα στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής τους.

Αρνούμενα την ικανοποίηση των εξωτερικών συνθηκών, τα άτομα αυτά αναγκάζονται να βρουν την ικανοποίηση στον ίδιο τους τον εαυτό και μέσα από τους δικούς τους πόρους.

Αυτές οι μοίρες δεν είναι ούτε θετικές ούτε αρνητικές, ούτε τυχερές ούτε άτυχες. Με πολλούς τρόπους και σε διάφορα επίπεδα, είναι σαν να αρνούνται στο άτομο την εξωτερική ικανοποίηση μέσα από τις καταστάσεις και τις συνθήκες της ζωής για να μπορέσουν τα άτομα να αυξήσουν την αυτοδυναμία τους και την εμπιστοσύνη στον ίδιο τους τον εαυτό.

Οι κρίσιμες μοίρες στις δευτερεύουσες προόδους

Σε αυτές τις περιπτώσεις το σύνηθες μοτίβο έχει ως εξής: πριν συμβεί με ακρίβεια η ενεργοποίηση της κρίσιμης μοίρας υπάρχει ένα διάστημα συνήθως ενός μήνα πριν, όπου το άτομο βιώνει έντονα προσωπικούς περιορισμούς και απογοήτευση.

Όταν ενεργοποιείται η κρίσιμη μοίρα, τότε συνήθως έχουμε κάποιο γεγονός που δημιουργεί κρίση στην ζωή του ατόμου και αυτό μπορεί να συμβαίνει σε πλαίσιο μιας εβδομάδας γύρω από την στιγμή της ενεργοποίησης.

Οι καταστάσεις τότε καλούν το άτομο να υπερβεί τον εαυτό του και να λειτουργήσει με διαφορετικό τρόπο όσον αφορά την κατανόηση και την διαχείριση των καταστάσεων.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u