Λάθη στην έναρξη μιας σχέσης


Νομίζω ότι μπορούμε όλοι να θυμηθούμε τα συναισθήματα που σχετίζονται με μια νέα σχέση. Αισθάνεστε ενθουσιασμό, όπως ένας νέος έφηβος, ο κόσμος ξαφνικά γίνεται λαμπερός. Όλα φαίνονται νέα. Νιώθετε συνδεδεμένοι με τα πάντα. Όλα είναι τρυφερά, οικεία, διασκεδαστικά. Κάποιοι από εσάς αισθάνεστε και πάλι ζωντανοί. Μια νέα σχέση είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα στον κόσμο.

Είναι εύκολο να διαβάσετε εσφαλμένα τους ανθρώπους σε αυτό το στάδιο μιας σχέσης. Είναι εύκολο να αγνοήσετε τις κόκκινες σημαίες και τα σινιάλα κινδύνου, θεωρώντας ότι  αυτό το κάτι που σας ενοχλεί δεν είναι τόσο μεγάλη υπόθεση. Είναι εύκολο να δώσετε πάρα πολλά από τον εαυτό σας, διότι αισθάνεστε  καλά με τα πάντα. Η αρχή μιας σχέσης είναι αρκετά συχνά το διάστημα εκείνο που κάνουμε τα περισσότερα λάθη και, για καλό λόγο φυσικά, θέλουμε αυτό το αίσθημα ευφορίας να διαρκέσει για πάντα.

Η αρχή μιας σχέσης είναι η πιο σημαντική στιγμή για να έχετε το εσωτερικό ραντάρ σας ψηλά. Ήρθε η ώρα να ακούσετε αυτή την εσωτερική φωνή. Είναι η ώρα να παρακολουθήσετε τις ενέργειες και να μην ακούσετε απαραιτήτως τις λέξεις. Αυτή είναι η ώρα να είστε προσεκτικοί. Είστε πραγματικά καλά σε μια σχέση; Παίρνετε αυτό που αξίζετε από τη σχέση; Νιώθετε ασφαλής με αυτό το άτομο; Πρέπει να τις απαντήσετε αυτές τις ερωτήσεις πριν συνδεθείτε με κάποιον βαθύτερα.

Δεν λέει κανείς ότι όλες οι σχέσεις είναι κακές ή ανθυγιεινές, στην πραγματικότητα το αντίθετο. Κάθε σχέση έχει κάτι να μας διδάξει. Όσο μαθαίνουμε να δίνουμε προσοχή νωρίς και να τιμούμε τη διαίσθησή μας, τόσο πιο γρήγορα αρχίζουμε να λέμε αντίο στα αρχικά στάδια.

Όταν συγκρατούμε τις μισές αλήθειες στην αρχή, κάνουμε στους εαυτούς μας κακό. Η παραμονή σε μια σχέση απλώς και μόνο επειδή φοβάστε να ξεκινήσετε πάλι, ή επειδή θέλετε να αισθανθείτε ερωτευμένοι είναι μια επικίνδυνη κίνηση. Είναι εύκολο να δείτε τα καλά πράγματα μόνον, να παραβλέψετε κινδύνους. Είναι εύκολο να δείτε το κερασάκι στην τούρτα !!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

10+5 συνήθειες που βλάπτουν κάθε σχέση. Εσύ ποιες κάνεις;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τα περισσότερα ζευγάρια τσακώνονται για το παραμικρό αλλά, στην πλειονότητα των φ ...

Η δύναμη της… πρώην! Γιατί δεν μπορώ να αποφύγω τον ανταγωνισμό;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι έχουμε πρώην αλλά δεν διατηρούμε όλοι επαφές μαζί τους. Οι ερωτικές σχέσεις α ...

Τα βήματα για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού: Πώς θα της μείνει αξέχαστο;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχω άλλες 2 μεγαλύτερες αδερφές και άλλον έναν μικρότερο αδερφό. Είμαι σε μια ηλικί ...

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u