Μαγεία: Γιατί δουλεύει ;


Γιατί η μαγεία δουλεύει; Γιατί μπορεί και πετυχαίνει τα αποτελέσματα που πετυχαίνει; Ότι δουλεύει, είναι σίγουρο. Το βλέπουμε καθημερινά. Γιατί όμως δουλεύει; Ποιος είναι ο μηχανισμός που κάνει άσχετα μεταξύ τους φαινόμενα, το κάψιμο ενός λιβανιού και το ξεστόμισμα μερικών λέξεων, να έχουν αποτέλεσμα να έρθουν χρήματα, επιτυχία ή ο έρωτας, σε αυτόν που τα κάνει;

Η επιστήμη επιμένει ότι τα πράγματα συνδέονται μεταξύ τους με τη σχέση αιτίας και αποτελέσματος. Και όμως, κάθε μέρα η μαγεία το καταρρίπτει αυτό. Αλλά, μόνο η μαγεία; Όχι. Και οι θρησκευτικές πρακτικές, πάλι το καταρρίπτουν. Μπορεί η θρησκεία να αντιπαθεί τη μαγεία, όσο η μαγεία ίσως αντιπαθεί τη θρησκεία. Αλλά στην ουσία και οι δύο χρησιμοποιούν μια εντελώς εξωλογική προσέγγιση για να φτάσουν σε αυτό που θέλουν: χρησιμοποιούν δυνάμεις που δεν ακολουθούν τον νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος.

Η θρησκεία χρησιμοποιεί την προσευχή (αλλά και το τάξιμο, τα κεράκι, το φυλαχτό…). Και η μαγεία το ίδιο,. Και βλέπουμε και στη μια και στην άλλη περίπτωση, ανθρώπους να γίνονται καλά και προβλήματα να λύνονται. Ποια είναι η δύναμη, που κάνει τέτοια πράγματα, ασύλληπτα για το μυαλό και τη λογική να δουλεύουν; Κατά πρώτο και κύριο λόγο, η μαγεία αυξάνει την συγκέντρωση και την προσοχή αυτού που τελεί τη μαγική πράξη στον σκοπό του.

Αυτό είναι το νούμερο ένα θέμα. Αν μπορούσαμε ένα εστιάσουμε συνέχεια την προσοχή μας και τη θέλησή μας, θα ήμασταν παντοδύναμοι! Αλλά δεν μπορούμε. Η μαγεία κάνει αυτό ακριβώς: για όση ώρα κρατάει η πράξη, συγκεντρώνεται η θέληση του ατόμου σε ένα πράγμα, σε ένα σκοπό. Και η θέληση, όπως και η πίστη, κουνάνε βουνά!

Το δεύτερο μυστικό που κάνει τη μαγεία να είναι αποτελεσματική, είναι ότι πληροφορεί το σύμπαν για αυτό που θέλουμε. Δεν γίνεται να περιμένεις να απαντηθεί μία κλήση, αν δεν πάρεις τηλέφωνο, έτσι δεν είναι; Ε, η μαγεία, είναι ακριβώς η κλήση που φωνάζει προς τις δυνάμεις του σύμπαντος ότι υπάρχει ένα αίτημα.

Είναι το ίδιο σαν να θέλουμε να μας απαντήσει κάποιος. Πρέπει να τον καλέσουμε. Η κλήση μας, είναι η μαγική πράξη. Αυτός είναι ο λόγος που τόσο πολλές διαφορετικές πρακτικές, έχουν όλες θετικό αποτέλεσμα. Γιατί δεν έχει σημασία για το σύμπαν σε τι γλώσσα θα πεις αυτό που θέλεις, έτσι κι αλλιώς το σύμπαν μιλάει όλες τις γλώσσες, κι ακόμα παραπάνω! Το θέμα είναι εσύ να αποφασίσεις να μιλήσεις, και όχι σε τι γλώσσα θα πεις αυτό που θέλεις.

Σαν γλώσσα, μπορούμε να εννοήσουμε και μια συγκεκριμένη μαγεία, που είναι ολόκληρη γλώσσα από μόνη της κάθε σύστημα. Το σύμπαν απαντάει σε κάθε μαγική πρακτική και σε κάθε ευχή που γίνεται με την καρδιά. Ξέρετε πού δεν απαντάει; Στην τεμπελιά! Στο «πέσε πίτα να σε φάω»! όχι! Αν δεν πεις δυνατά και με πάθος αυτό που θέλεις, αν δεν ασχοληθείς εσύ μαζί του, γιατί να ασχοληθεί το σύμπαν;Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u