Μάγια, ας μιλήσουμε για μάγια !


Είχα σήμερα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, ο οποίος είναι βέβαιος ότι έχει κάποιος προβεί στην πιο αποτρόπαια μορφή βίας, του έχει κάνει μάγια.

Φυσικά όποιος απλά πει ότι τέτοια πράγματα δεν γίνονται, πολύ απλά αγνοεί και το βάθος της κακίας κάποιων ψυχών και τις δυνάμεις του σύμπαντος. Μάγια φυσικά και γίνονται. Αλλά δεν είναι απλό πράγμα.

Είναι μια δύσκολη διαδικασία που έχει μεγάλο ψυχολογικό βάθος. Και φυσικά την πληρώνει ακριβά αυτός που τολμάει να στρέψει ενέργειες σε βάρος άλλου ανθρώπου, ακόμα κι αν το κάνει απέναντι σε κάποιον που θεωρεί ότι τον αδίκησε.

Τα μάγια απαιτούν συναίνεση

Αυτό είναι το πρώτο και το βασικό που πρέπει να ξέρει κάποιος ο οποίος φοβάται ότι του έχουν κάνει μάγια. Όταν λέμε συναίνεση, εννοούμε ότι γνωρίζει την διαδικασία με κάποιον τρόπο αυτός που βάλλεται.

Μάγια που δεν έχουν ανακοινωθεί, απλά δεν υπάρχουν. Κι αν υπάρχουν είναι ανόητος αυτός που τα κάνει (έτσι κι αλλιώς όποιος κάνει μάγια είναι ανόητος, ακόμα κι αν είναι φτασμένος μάγος) , γιατί πολύ απλά δεν πιάνουν.

Ο τρόπος για να πάθει βλάβη η ζωή κάποιου δεν είναι τα ίδια τα μάγια, αλλά η γνώση ότι κάποιος τον επιβουλεύεται τόσο πολύ που να του κάνει μάγια. Είναι ψυχολογικός ο μηχανισμός και όχι μεταφυσικός.

Αυτός που λέει ότι λύνει μάγια, συνήθως είναι αυτός που ουσιαστικά τα κάνει

Κάποιος μαθαίνει ή μάλλον νομίζει ότι μαθαίνει πως έχει υποστεί μια μαγική «κατάρα» συνήθως όχι από αυτόν που του έχει κάνει την επίθεση αλλά από κάποιον καλοθελητή.

Συνήθως από κάποιον τσαρλατάνο ο οποίος έχει μαύρα μεσάνυχτα από μαγεία, αλλά έχει μια δυνατή προσωπικότητα και μπορεί να πείσει το θύμα του ότι έχει πέσει θύμα μαγείας. Αυτός λοιπόν που με ένα τσουχτερό αντίτιμο λέει σε κάποιο ότι θα του λύσει τα μάγια, έχει ασκήσει επάνω του την μαγεία της ανακοίνωσης, έτσι όπως την περιγράψαμε πιο πάνω. Σταλάζει μεταφυσικό φόβο στην ψυχή του. Συνήθως ακολουθεί μια χρηματοβόρα διαδικασία λυσίματος που δεν είναι παρά καθαρή απατεωνιά.

Μην αφήνεις το κακό να μπει

Υπάρχει μια εκπληκτική ταινία η οποία λέγεται «Άσε το κακό να μπει»,  μια μαγική ελεγεία επάνω στην αποδοχή του κακού. Το κακό, το όποιο κακό, είναι αδύναμο. Θέλει αποδοχή εκ μέρους μας για να δράσει. Το να μην φοβόμαστε είναι ο πρώτος κανόνας για να μην κινδυνεύουμε από οποιαδήποτε μαγική πρακτική.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u