Μετά το πρώτο ραντεβού


Μετά το πρώτο ραντεβού, κάποιοι λένε πως μπορεί να είναι και χειρότερα, απ’ ό,τι πριν από αυτό. «Έχω απόψε ραντεβού», έγραψε ο Γιώργος Οικονομίδης και είπε η Ρένα Βλαχοπούλου. Φαντάζεστε να έλεγε «Είχ’ απόψε ραντεβού»; Γιατί όμως δεν έλεγε το δεύτερο; Διότι μετά το πρώτο ραντεβού δεν είναι για τραγούδια. Είναι για γέλια, χαρές, συζήτηση με του φίλους και ύστερα απομόνωση, να δεις αν θα ξαναστείλει.

Τόσο καιρό έλεγες, πως, ας σου πει το ναι για το ραντεβουδάκι, και από εκεί και έπειτα θα την βρεις την άκρη. Εσύ ήσουνα που τα ‘λεγες. Τελικά, ο ιδρώτας είναι διπλάσιος, το τρέμουλο κομπρεσέρ και το καρδιοχτύπι προεμφραγματικό. Και είναι και λογικό.

Όσο καλά και να πάει το πρώτο ραντεβού, η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει και δεύτερο. Αν ο παρτενέρ ή η ντάμα μας ήταν σε μία φάση πιο χαλαρή; Αν βρίσκεται αλλού, αλλά απλά δοκίμασε κάτι διαφορετικό; Αν, αν, αν…και σταματημό τα «αν» δεν έχουν. Τι μπορείς να κάνει εσύ από τη μεριά σου;

Αυτό που πρέπει γενικά να κάνεις είναι να δεις γενικά τη ζωή πιο χαλαρά. Είναι τέλειο να χαίρεσαι και να λυπάσαι με τα χίλια. Αλλά καμιά φορά, για να ευχαριστιέσαι και να γουστάρεις τη ζωή, πρέπει να βλέπεις πιο ήρεμα τα ρπάγματα. Μέχρι να σου στείλει το ποθητό σου αμόρε, χαλάρωσε και δες το ραντεβού σας όχι σαν μία γέφυρα για κάτι άλλο, αλλά ως μία όμορφη βραδιά. Πρώτα ξεκινάμε από εκεί.

Ένα ραντεβού δεν πρέπει να έχει άγχος. Για την ακρίβεια, ένα ραντεβού μπορεί να είναι μόνο ένα ραντεβού. Πόσο όμορφο είναι να συναντηθείς με έναν άνθρωπο που δεν θα ξαναδείς ποτέ; Ψάξε μέσα σου, υπάρχει μία ρομαντική πλευρά του εαυτού σου, που αν δεν αποβάλεις το άγχος σου, δεν θα φανερωθεί.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u