Μια ματιά στην αστρολογία της ανατολής …

Μια ματιά στην αστρολογία της ανατολής …


Η αστρολογία για την σοφία της ανατολής εξετάζει εκτός από τους πλανήτες αυτούς καθεαυτούς και τα διαφορετικά στοιχεία που αποτελούν τις βασικές ενέργειες της φύσης και, κατά συνέπεια, το σώμα και το μυαλό μας. Οι άνθρωποι εμπίπτουν σε διαφορετικές συχνότητες σώματος / μυαλού που ονομάζονται “doshas”.

Υπάρχουν τρεις βασικοί doshas: Kapha ή “υδαρές”, Pitta ή “φλογερό”, και το Vata ή “αέρινο”. Τα τρία διαφορετικά doshas συνδέονται με ξεχωριστά συναισθηματικά και θέματα υγείας. Και αυτά με τη σειρά τους επηρεάζουν βαθιά το πώς ενεργούμε στις σχέσεις. Τα 27 διαφορετικά “αρχοντικά” της Σελήνης (υπο-ζώδια που ονομάζονται “νακσχάτρα”) συνδέονται με αυτές τις στοιχειώδεις ενέργειες.

Και η ενέργεια της Σελήνης σας είναι το πιο σημαντικό στοιχείο από την άποψη του πώς είστε συναισθηματικά. Ένα από τα πιο κρίσιμα πράγματα μεταξύ του εαυτού σας και ενός ανθρώπου όσον αφορά τη συμβατότητά σας είναι ακριβώς αυτό – η ενέργεια του φεγγαριού σας σε σχέση με τα nakshatras.

Αλλά εδώ είναι η παραξενιά: πρέπει να έχετε διαφορετική βασική συναισθηματική ενέργεια από τον σύντροφό σας, αν θέλετε τα πράγματα να τρέχουν πιο ομαλά μεταξύ σας! Όταν είναι το ίδιο, οι συναισθηματικές φύσεις σας αλληλοσυμπληρώνονται και η ισορροπία χάνεται. 2 άτομα με την ίδια φάση της Σελήνης θα έχουν πλεόνασμα αυτής της ενέργειας.

Για παράδειγμα: και τα δύο φεγγάρια στο υδαρές nakshatra, τότε όλα γίνονται υπερβολικά συναισθηματικά. Η γυναίκα τείνει να γίνει πιο κουρασμένη και υπεραισθητική. Εάν και τα δύο φεγγάρια της συναστρίας πέσουν στο αέρινο nakshatras υπάρχει μια περίσσεια αέρα που κάνει δύσκολο να παραμείνει κάποιος γειωμένος και εστιασμένος. Αυτό συμβαίνει όταν η γυναίκα συνήθως αρχίζει να αισθάνεται ανασφαλής. Και οι δύο άνθρωποι με φλογερό Doshas αντιδρούν με περισσότερη οργή, απογοήτευση και ανυπομονησία ο ένας στον άλλο.

Ίδια Dosha φεγγάρια λοιπόν μπορεί να είναι κακή αρχή για τη σχέση σας τόσο συναισθηματικά όσο και φυσικά! Τότε τα αρχαία βιβλία προειδοποιούν ακόμη και για προβλήματα υγείας! Όχι μόνο αυτό – όσο περισσότερο περνάτε το χρόνο μαζί, τόσο περισσότερο αυτό μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στις βασικές σας συνήθειες φαγητού και ύπνου – καθιστώντας δύσκολο για σας να αφομοιώσετε το φαγητό σας ή να πάρετε επαρκή ανάπαυση. Προσέξτε λοιπόν σε μια συναστρία το πού είναι το φεγγάρι σας. Μην θεωρείτε δεδομένο ότι μια συμβατότητα στοιχείων θα φέρει την ευτυχία!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Όντιν, ο κρεμασμένος και το 12 !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Τι δουλειά έχει ο Όντιν, ο ανώτατος θεός της Σκανδιναβικής μυθολογίας, με τους κρεμ ...

Υποδεχθείτε τον εξαιρετικό Χουντίνι!

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο Χουντίνι αποτελεί σίγουρα έναν από του σπουδαιότερους «μάγους» που πέρασαν ποτέ ...

Ouija, το μαγικό παιχνίδι !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Το Ouija είναι ένα ιδιαίτερα διαδεδομένο μαγικό παιχνίδι. Πρόκειται για το γνωστό π ...

Ο Μαγικός αριθμός 40 !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο αριθμός 40 είναι πράγματι ένας μαγικός αριθμός. Τον συναντάμε σε πολλές κουλτούρε ...

Ένα ενδιαφέρον πείραμα-παιχνίδι τηλεκίνησης !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Χάρη στην γνώση της σύγχρονης φυσικής επιστήμης, μπορούμε πλέον να γνωρίζουμε ότι ...

Η Αβίαστη δράση !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Σήμερα, έχουμε την Σελήνη στον Λέοντα και αυτή είναι μία πολύ σημαντική διέλευση, π ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u