Μία μικρή τελετή για καταπολέμηση του άγχους !


Η καθημερινότητα μπορεί να μας οδηγεί κάποιες φορές στα όριά μας. Είμαστε στη δουλειά και βρισκόμαστε σε ένταση. Περιμένουμε να πάμε σπίτι και να χαλαρώσουμε.

Η τελετή που θα δώσουμε σήμερα έχει αρχαία στοιχεία, αλλά ανταποκρίνεται τέλεια στις σημερινές ανάγκες. Ο σκοπός της είναι να μας δώσει λίγο χρόνο να ανασάνουμε και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με περισσότερη δύναμη την ημέρα μας.

Όταν νοιώσεις μεγάλη πίεση και άγχος, μπορείς να απομονωθείς για δύο με τρία λεπτά, για να κάνεις αυτή τη σύντομη τελετή. Μπορείς είτε να κάθεσαι σε θέση γονατιστή, είτε αν δεν γίνεται αυτό, σε όρθια, αλλά σταθερή στάση, με τα πόδια ενωμένα.

Με το δεξί σου χέρι χτύπα τον θώρακά σου απαλά, ώστε να νοιώσεις το χτύπημα, αλλά ελαφριά, ως έντονη επαφή και κράτα σταθερό εκεί το χέρι σου. Τη ίδια στιγμή που το χέρι σου χτυπά τον θώρακα εξέπνευσε. Η εκπνοή συνοδεύεται και από έναν ήχο «ω», όχι σταθερό, αλλά έναν που να δηλώνει την ανάπαυση.

Η διάρκεια του ήχου είναι μικρή. Εάν φοβάσαι μην ακουστείς, απλά εξέπνευσε. Όταν κάνεις αυτή την εκπνοή, συμβολίζεται πως ο χρόνος σταμάτησε. Δεν είσαι πλέον στο στρεσογόνο περιβάλλον. Πάρε τα χέρια σου και τοποθέτησε τις παλάμες σου στην περιοχή της μασχάλης σου και κλείσε τα χέρια, με το δεξί κάτω από το αριστερό, σκύβοντας ελαφριά το κεφάλι.

Κάτσε έτσι για λίγα δευτερόλεπτα και χαλάρωσε, χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα. Είναι ένας μικρός διαλογισμός. Μετά από λίγο φέρε τις παλάμες σου σε μία μικρή απόσταση από το πρόσωπό σου, αλλά προς τα κάτω, έχοντας κλήση ελαφριά προς τον Ουρανό. Νοιώσε ότι παίρνουν ενέργεια από τον Ουρανό.

Μετά, απαλά φέρε τις παλάμες σου στο πρόσωπό σου και πλύνε ενεργειακά με αυτές μία φορά το πρόσωπό σου. Έτσι, ξεπλένεις τον εαυτό σου από την αρνητική ενέργεια και την κούραση, ό,τι λάθος έκανες δεν έχει σημασία, όλη η κόπωση της ημέρας είναι ανούσια.

Ύστερα από λίγες στιγμές, ακούμπησε το κεφάλι σου στο πάτωμα, ευχαριστώντας τον Δημιουργό για τα πάντα. Αν είσαι σε όρθια στάση, αντί να φέρεις το κεφάλι σου στο πάτωμα, φέρε το δεξί σου χέρι άνω από το αριστερό και επάνω τους βάλε το κεφάλι σου. Ύστερα, χαλαρά κατέβασε τα χέρια σου και βάλε το δεξί σου χέρι στην καρδιά σου σε όρια στάση, νοιώθοντας ευγνωμοσύνη για την ζωή.

Αυτή η τελετή διαρκεί από ένα έως τρία λεπτά. Θα καταφέρει να «σπάσει» την ημέρα και θα σε κάνει να καταλάβεις πως τίποτα δεν έχει πραγματική σημασία, πέραν της αρμονία με το Σύμπαν. Μπορείς να την κάνεις κάθε φορά που νοιώθεις άγχος, ώστε να αντιληφθείς την ματαιότητα των επίγειων πραγμάτων.

Καλή πνευματική άσκηση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u