Μοναδική Γη

Μοναδική Γη


Η Γη μας είναι ένας απόλυτα μαγικός πλανήτης, όπου τα θαύματα υπάρχουν κατά δεκάδες χιλιάδες. Αν την αγαπήσουμε θα αγαπήσουμε και τον εαυτό μας, αλλά για να την αγαπήσουμε πρέπει να την γνωρίσουμε. Υπάρχουν τόποι γεμάτοι υπέροχους θρύλους που στηρίζονται στην ωραιότητα ή τις δυνάμεις του κάθε ξεχωριστού σημείου. Και στην Ελλάδα φυσικά έχουμε απίστευτα όμορφα μέρη. Ας δούμε μερικά από τα πιο συνταρακτικά και μοναδικά σημεία του πλανήτη μας.

Νεραϊδότοποι

Το ταξίδι ξεκινάει από εδώ, από την Ελλάδα. Στην Ευρωστίνη, στην Πελοπόννησο, υπάρχει ένα υπέροχο ορεινό τοπίο, η Ζάχολη, με τρεχούμενα νερά και άφθονο πράσινο. Οι μαρτυρίες για την ύπαρξη νεράιδων όμως είναι που κάνουν την διαφορά. Οι ντόπιοι αλλά και οι ταξιδιώτες μιλάνε για μικροσκοπικά θηλυκά πλάσματα, φτερωτά, που εμφανίζονται και εξαφανίζονται απρόοπτα και μαγικά.

Θαυμαστό σπήλαιο

Όλα τα σπήλαια μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι. Όμως στο σπήλαιο Κιαν Χάο στην Κίνα φημίζεται ότι έχει παράξενες ιδιότητες. Ξαφνικές λάμψεις, παράξενα τραγούδια από μια μη φανερή πηγή και απώλεια της αίσθησης του χρόνου για τους ταξιδιώτες είναι συχνά φαινόμενα.

Παράξενη θάλασσα

Η περιβόητη Νεκρά Θάλασσα είναι ένας τόπος ονειρικός, αν και σίγουρα το όνομά της είναι βαρύ. Με τεράστια περιεκτικότητα αλατιού δεν φιλοξενεί καμία ζωή, αλλά το να κολυμπήσει κάποιος σε αυτό το νερό που τον κάνει να μην μπορεί να βυθιστεί με τίποτα, είναι απίστευτη εμπειρία.

Στοιχειώματα

Βαθιά στην ρωσική στέπα, στην περιοχή της Βαυαρίας, υπάρχει ένας εγκαταλελειμμένος σταθμός τρένων, πολύ αγαπητός στους σκηνοθέτες που κάνουν ατμοσφαιρικά πλάνα. Υπάρχουν πολλά παροπλισμένα τρένα που συνθέτουν ένα μελαγχολικό σκηνικό. Οι ταξιδιώτες όμως μαρτυρούν ότι σε ένα από τα τρένα κάποιος ψιθυρίζει και γελάει, θεωρώντας το τρένο στοιχειωμένο!

Χρώματα του ονείρου

Στην Αφρική, στην περιοχή του Νίγηρα, υπάρχει μια πηγή κάθετη από το έδαφος, που αφήνει το ιριδίζον νερό της να φεύγει σε μεγάλους πίδακες. Αυτοί οι πίδακες σπάνε σε χίλια χρώματα λόγω του ήλιου, αλλά έχουν και τόσα διαφορετικά ιζήματα που το έδαφος μοιάζει ζωγραφισμένο από σουρεαλιστή καλλιτέχνη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το στοιχειωμένο σπίτι…

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πολλές φορές στις διακοπές μας, κυρίως στα νησιά ή από διηγήσεις γνωστών έχουμε ακ ...

Φτιάξε το φυλαχτό σου !!

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γαλάζια ματάκια, τίμιο ξύλο, σταυρουδάκια. Πρόκειται για μικρά αντικείμενα, φορτισ ...

Βραδινές επισκέψεις…

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Έχει τύχει να περάσετε ποτέ μια εκπληκτική ερωτική βραδιά με έναν ονειρικό εραστή; ...

Μια ματιά στον Ουρανό

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Θυμάμαι από παλιά, ότι κοιτούσα πάντα τις τελευταίες σελίδες των έντυπων περιοδικ ...

Ήλιος και Σελήνη

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Την αστρολογία την αγαπάμε πολύ εμείς οι γυναίκες. Τα τελευταία όμως χρόνια, δεν εί ...

Μια ματιά στην Αστρολογία της Ανατολής

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η αστρολογία για την σοφία της ανατολής εξετάζει εκτος από τους πλανήτες αυτούς κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//