Μπορείτε να έχετε πολύ casual ερωτική επαφή;

Μπορείτε να έχετε πολύ casual ερωτική επαφή;


Από τη σεξουαλική επανάσταση της δεκαετίας του 1960, το περιστασιακό σεξ έγινε πιο αποδεκτό. Μπορεί να φταίνε πάρα πολλά ποτήρια κρασιού για εκείνη τη φορά, με αυτόν τον τύπο από το μπαρ, ή μπορείτε να πείτε απλώς ότι μερικές φορές τα γεννητικά όργανα μιλούν πιο δυνατά από τον εγκέφαλο και επικρατούν επικίνδυνα σεξουαλικά σενάρια.

Το περιστασιακό σεξ μπορεί να έχει γίνει πολιτισμικά αποδεκτό αλλά, σύμφωνα με τους ερευνητές, το υπερβολικό σεξ δεν είναι καλό.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις γυναίκες.

Οι γυναίκες εξακολουθούν να είναι θύματα του διπλού προτύπου – του προτύπου που δίνει στους άνδρες πόντους για βαθμολόγηση με τις γυναίκες και δίνει στις γυναίκες βαθιά σημεία.

Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών δεν πιστεύουν πλέον στο διπλό πρότυπο, μερικές γυναίκες εξακολουθούν να την ενισχύουν με λεπτότητα με την επισήμανση άλλων γυναικών “βρώμες” και “πόρνες”.

Μια πρόσφατη κοινωνιολογική μελέτη στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 19.000 φοιτητές αποκάλυψε ότι σχεδόν οι μισοί φοιτητές αναφέρουν ότι κρίνουν άνδρες και γυναίκες με παρόμοια σεξουαλική ιστορία με το ίδιο πρότυπο και χάνουν το ίσο σεβασμό για τα μέλη και των δύο φύλων.

Με άλλα λόγια, οι περισσότεροι νεαροί ενήλικες στιγματίζουν και κρίνουν την αδιάκριτη συμπεριφορά των συνομηλίκων τους, ακόμα κι αν αυτοί εμπλέκονται σε αυτό.

Η έλλειψη σεβασμού είναι μόνο μία από τις συνέπειες που τα άτομα αντιμετωπίζουν ως αποτέλεσμα του να έχουν πάρα πολύ περιστασιακό σεξ. Έτσι, ενώ το ραντεβού μπορεί να οδηγήσει σε σχέσεις, η σύζευξη συχνά οδηγεί στην ύπαρξη ετικέτας “πόρνη”.

Οι γυναίκες δεν έχουν προσαρμοστεί στην κουλτούρα του συνδέσμου.

Το δεύτερο ζήτημα με όλο αυτό το περιστασιακό σεξ είναι ότι οι γυναίκες δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα στην κουλτούρα του hookup.

Μια μελέτη από τους ερευνητές στο πανεπιστήμιο του Durham στο Ηνωμένο Βασίλειο διαπίστωσε ότι μετά από τις συσχετισμένες γυναίκες, κατά κύριο λόγο ανέφεραν τη λύπη τους ότι έχουν «χρησιμοποιηθεί».

Αυτές οι γυναίκες ήταν επίσης πιο πιθανό να αισθάνονται ότι είχαν αφήσει τον εαυτό τους κάτω και ανησυχούσαν για την ενδεχόμενη ζημιά στη φήμη τους αν έβλεπαν άλλοι άνθρωποι.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι γυναίκες γνωρίζουν ότι οι κρίσεις και η έλλειψη σεβασμού προέρχονται από την ύπαρξη περιστασιακού σεξ, αλλά τώρα γνωρίζουμε ότι πολλά αρνητικά συναισθήματα είναι αποτέλεσμα μιας τυχαίας στάσης μιας νύχτας.

Ο φημισμένος εξελικτικός ψυχολόγος David Buss και Martie Haselton διαπίστωσε ότι οι πιο προηγούμενοι σεξουαλικοί σύντροφοι που έχει ένας άνθρωπος, τόσο πιο πιθανό είναι να αντιληφθεί γρήγορα την μειωμένη ελκυστικότητα σε μια γυναίκα μετά την πρώτη επαφή.

Μειωμένη ελκυστικότητα. Φαίνεται λοιπόν ότι η σύζευξη δεν αφήνει τους άνδρες να παραμένουν περισσότερο, αλλά τους αφήνει να αισθάνονται λιγότερο ελκυστικοί για μια γυναίκα.

Ίσως αυτό οφείλεται στο διπλό πρότυπο, ή ίσως είναι επειδή οι άνδρες δεν έρχονται τα συναισθήματα της αγάπης και του σεξ.

Και ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν σήμερα οι γυναίκες είναι η ελπίδα ότι η σύνδεση θα εξελιχθεί σε μια σχέση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//