Μύηση δίχως τέλος !


Όταν η μύηση ξεκινά είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε πως κανείς δεν θα μας χαϊδέψει τα αυτιά. Γνωρίζουμε πως κανείς δεν μας χρωστάει καλοσύνη, πως εμείς δεν είμαστε κάτι σημαντικό, μόνο και μόνο διότι θελήσαμε να μυηθούμε, καθώς πολλοί θέλησαν την μύηση, λίγοι όμως την άντεξαν.

Μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες. Μαθαίνουμε να βλέπουμε τον Οίκο του Θεού να ραγίζει. Τι θα γίνει όμως εάν δούμε τον κεραυνό να τον καταστρέφει ολοσχερώς; Θα πέσουμε από κάτω, στα σκληρά βράχια, ή θα καούμε στις στάχτες που δημιουργήσαμε; Πρέπει να υπομείνεις μία μύηση δίχως τέλος.

Εκεί που η μύηση έχει ξεκινήσει, εμείς νομίζουμε κιόλας πως καταφέραμε πολύ σημαντικά πράγματα. Θαυμάζουμε τον κάθε άλλο παρά αξιοθαύμαστο εαυτό μας, που κατάφερε να περάσει με 5/10 την πρώτη περιπέτεια.

Μάλιστα, δεν σκεφτόμαστε καν το πόσο κακή ήταν η απόδοσή μας, διότι και μόνο το ότι περάσαμε μας αρκεί. Τόσο ακατάλληλοι είμαστε. Όμως η αυλαία δεν έπεσε ακόμα. Έχει κι άλλο έργο. Όχι όμως όσο αντέχεις, αλλά όσο πρέπει να υποστείς.

Εκεί που τα πράγματα έχουν φτάσει στο μη περαιτέρω, εκεί που λέμε «τι άλλο τραγικό θα μπορούσα να συμβεί;», ακριβώς εκεί είναι που θα χάσουμε κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα, έως ότου να καταρρεύσει το ψεύτικο περιβάλλον της ψεύτικης ασφάλειας που δημιουργήσαμε.

Καλούμαστε να καταστραφούμε, όπως και ο Ναός του Σολομώντα, που έγινε χίλια και τρία κομμάτια. Από την τάφρο αυτή θα αναδυθεί το σπουδαιότερο πτηνό που ο Ήλιος ποτέ του έλουσε με Φως στις φτερούγες του. Ο πιο λαμπερός Φοίνικας είναι ένας πρώην αχρείος, ο οποίος πλέον πετά ελεύθερος, με την απαλότητα της κίνησης της πεταλούδας και της ακρίβειας του αετού, με την αυτοθυσία του Πελεκάνου και με το Φως του Θεού.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u