Νόμοι της έλξης…

Νόμοι της έλξης…


Μην αφήνετε το κακό Κάρμα να καταστρέψει την αγάπη σας.

Παρατηρήσατε πως μερικοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν πάντα τυχερούς αγώνες στην αγάπη, ενώ άλλοι καταφθάνουν μόνο σε άθλια διάλυση; Ας μιλήσουμε για το Κάρμα: Παίρνεις αυτό που δίνεις και όταν πρόκειται για αγάπη, ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσεις ότι αγαπάς είναι αυτό που παίρνεις να ακολουθεί με κάποιους απλούς νόμους έλξης της καρμικής αγάπης.

Το Κάρμα είναι μια αρκετά απλή ιδέα με βάση τις συνέπειες των ενεργειών. Είναι η κοσμική αρχή ότι η παρελθούσα συμπεριφορά (τόσο σε αυτή τη ζωή όσο και στις προηγούμενες ζωές) θα αντικατοπτρίζεται σε αυτά που λαμβάνετε στο μέλλον. Οι καλές ενέργειες και οι προθέσεις θα οδηγήσουν σε καλό Κάρμα και, αντιστρόφως, οι κακές πράξεις θα οδηγήσουν σε κακό Κάρμα.

Θα σαμποτάρετε την αγάπη σας;

Το κάρμα είναι λίγο πιο περίπλοκο όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς. Η αγάπη είναι κάτι τόσο περίπλοκο, παθιασμένο και καταναλώνει συναίσθημα που μετατρέπει τους ανθρώπους στα κεφάλια τους. Και αν δεν είμαστε προσεκτικοί, είναι πιθανό να δημιουργήσουμε τυχαία κακή αγάπη χωρίς να το γνωρίζουμε.

Υπάρχουν μερικοί κακοί άνδρες, φυσικά: Το ψέμα, η εξαπάτηση ή οποιαδήποτε κακοποίηση προφανώς δεν θα οδηγήσει στην καλή αγάπη Κάρμα. Αλλά ξέρατε ότι ακόμη και αν πιστεύετε ότι οι ρομαντικές ενέργειες και οι προθέσεις σας είναι θετικές, ακόμα και οι μικρότερες αρνητικές σκέψεις ή συναισθήματα ενοχής, η ζήλια ή η δυσαρέσκεια θα μπορούσε να σαμποτάρει την αγάπη σας;

Μπορεί να είναι πολύ αργά για να ελέγξετε οποιαδήποτε από τις πράξεις που προκαλούν κακό Κάρμα – από το παρελθόν σας, αλλά μπορείτε να προχωρήσετε από εδώ με περισσότερη συνειδητοποίηση και να κάνετε μερικά απλά βήματα για να προσελκύσετε καλό Κάρμα και μια πιο ευτυχισμένη ζωή αγάπης.

Εδώ είναι μερικές καυτές συμβουλές για την προσέλκυση καλής αγάπης Κάρμα:

Δώσε προσοχή

Η εμφάνιση της αγάπης, η δημιουργία ωραίων πραγμάτων για τον συνεργάτη σας, η συμπάθεια μεταξύ τους , η ευγένεια και η ευσπλαχνία είναι προφανή βήματα για την καλή αγάπη στο Κάρμα. Αλλά μερικές φορές μπορούμε να το βάλουμε τόσο κοντά που ξεχνάμε τις μικρές καλοσύνες που κάνουν μεγάλη διαφορά μακροπρόθεσμα. Δώσε προσοχή!

Να συμπεριφέρεστε ώριμα

Η καλή επικοινωνία στις σχέσεις θα βοηθήσει στην περικοπή των αρνητικών συναισθημάτων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε διαφωνίες, ζήλια, δυσαρέσκεια ή εγωιστική συμπεριφορά. Ακόμα και ο καλύτερος από εμάς μπορεί να δράσει σαν παιδιά όταν είμαστε πραγματικά αναστατωμένοι, γι ‘αυτό προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά με τον σύντροφό σας – και το πιο σημαντικό, ακούστε! Η ώριμη συμπεριφορά θα προσελκύσει το ίδιο και θα οδηγήσει στην καλή αγάπη Κάρμα.

Συγχωρήστε το παρελθόν

Τα συναισθήματα του θυμού ή της δυσαρέσκειας που απευθύνονται σε κάποιον που σας έκανε λάθος μπορούν να αντισταθούν και να λάβουν φόρο για τη δικό σας αγάπη Κάρμα. Αυτά τα αρνητικά συναισθήματα έχουν ενέργεια και αυτή η ενέργεια μπορεί να σας ακολουθήσει σαν ένα σύννεφο που απωθεί κάθε θετικό στοιχείο που ελπίζετε να προσελκύσετε. Η εκμάθηση της κατανόησης και της συγχώρεσης είναι το κλειδί για την προσέλκυση της αγάπης.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//