Ο Διελαύνων Δίας …


Ο Διελαύνων Δίας σε όψη με τον γενέθλιο Ήλιο

Η σύνοδος, το τρίγωνο και το εξάγωνο δηλαδή όψη της αρμονίας φέρνουν καλή τύχη και θα σας κάνουν να νιώσετε καλά.

Μπορεί να κάνετε νέα σχέδια και να επεκτείνετε τα παλιά. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να μάθετε μια νέα γνώση, να κάνετε ταξίδια, ακόμα και στο εξωτερικό, να συναναστραφείτε άτομα πιο έμπειρα ή ακαδημαϊκά ή που ζουν μακριά σας.

Οι δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Ήλιο σας (τετράγωνο και αντίθεση), έχετε την τάση να υπερβάλλετε λόγω της υπερβολικής αυτοπεποίθησης που έχετε, να μην υπολογίζετε τους κινδύνους που ενέχουν οι ενέργειές σας.

Ο Διελαύνων Δίας σε όψη με την γενέθλια Σελήνη

Η σύνοδος, το τρίγωνο και το εξάγωνο δηλαδή όψη της αρμονίας σας κάνουν να αισθάνεστε σίγουροι και αισιόδοξοι και έχετε μια καλή διάθεση, βλέπετε αισιόδοξα τη ζωή και θέλετε να βρίσκεστε με τους άλλους (κυρίως τις γυναίκες).

Μπορεί επίσης να κινηθείτε να αποκτήσετε ένα νέο σπίτι ή ακόμα και να μετεγκατασταθείτε.

Οι δυσαρμονικές όψεις με τη γενέθλια Σελήνη σας (τετράγωνο και αντίθεση), μπορεί να κληθείτε να πάρετε αποφάσεις που φαίνεται ότι πάνε ενάντια ή αμφισβητούν την ασφάλεια και τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

Κάποια γεγονότα δημιουργούν πίεση στο σπίτι σας και τη συναισθηματική ζωή.

Ο Διελαύνων Δίας σε όψη με τον γενέθλιο Ερμή

Η σύνοδος, το τρίγωνο και το εξάγωνο δηλαδή όψη της αρμονίας σας βοηθούν να προβάλετε τις ιδέες σας και τις απόψεις σας οι οποίες γίνονται αποδεκτές από τους άλλους, σκέφτεστε καθαρά και παίρνετε σωστές αποφάσεις.

Έχετε την ικανότητα να επικοινωνείτε και να εκφράζεστε με σαφήνεια με τους άλλους. Ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Ερμή (τετράγωνο και αντίθεση), μπορεί να σας κάνει να παραμελήσετε τις λεπτομέρειες.

Ο Διελαύνων Δίας σε όψη με την γενέθλια Αφροδίτη

Η σύνοδος, το τρίγωνο και το εξάγωνο δηλαδή όψη της αρμονίας σας χαρίζουν ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές, χαίρεστε το φλερτ και τη σχέση σας, έχετε εύνοια στα οικονομικά σας.

Έχετε κέρδη από την επιχείρησή σας και αναζητάτε την ποιότητα τόσο στα αντικείμενα που αγοράζετε όσο και τις κοινωνικές συναναστροφές σας.

Ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις με την γενέθλια Αφροδίτη σας (τετράγωνο και αντίθεση), σας κάνει να νιώθετε τόσο καλά, που δεν θέλετε να κάνετε τίποτα παρά να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

Ο Διελαύνων Δίας σε όψη με τον γενέθλιο Άρη

Η σύνοδος, το τρίγωνο και το εξάγωνο δηλαδή όψη της αρμονίας σας δίνουν τόλμη και ενθουσιασμό να πετύχετε τους στόχους σας και οι ενέργειές σας στέφονται με επιτυχία.

Ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Άρη (τετράγωνο και αντίθεση), συνιστά ψυχραιμία!

Ο Άρης είναι η δράση, η επιθετικότητα και ο θυμός και ο Δίας επεκτείνει τα πράγματα. Είναι μια χρονική περίοδος που θα θυμώνετε εύκολα και θα συγκρούεστε με τους άλλους.

Ο Διελαύνων Δίας σε όψη με τον γενέθλιο Δία

Η σύνοδος, το τρίγωνο και το εξάγωνο δηλαδή όψη της αρμονίας σας κάνουν να αισθάνεστε σιγουριά και καλά ψυχολογικά.

Έχετε αυτοπεποίθηση και παίρνετε ρίσκα που στέφονται με επιτυχία.

Ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Δία (τετράγωνο και αντίθεση), σας ωθεί να πάρετε ρίσκα, κυρίως οικονομικά, που αργότερα θα μετανιώσετε.

Ο Διελαύνων Δίας σε όψη με τον γενέθλιο Κρόνο

Η σύνοδος, το τρίγωνο και το εξάγωνο δηλαδή όψη της αρμονίας σας βοηθούν να εδραιώσετε την καριέρα σας καθώς οι οργανωτικές ικανότητές σας και η υπευθυνότητά σας είναι αυτά που σας καθοδηγούν στην επιτυχία.

Ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Κρόνο (τετράγωνο και αντίθεση), σας ωθεί να αγωνιστείτε περισσότερο για την καριέρα σας έτσι μπορεί να παραμελήσετε την προσωπική σας ζωή.

Ο Διελαύνων Δίας σε όψη με τον γενέθλιο Ουρανό

Η σύνοδος, το τρίγωνο και το εξάγωνο δηλαδή όψη της αρμονίας σας βοηθούν να υλοποιήσετε τις καινοτόμες ιδέες σας και να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, αφού νιώθετε ενθουσιασμό και το πνεύμα της περιπέτειας.

Ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Ουρανό (τετράγωνο και αντίθεση), μπορεί να σας κάνει να νιώθετε στριμωγμένοι από τη ρουτίνα και τις ευθύνες σας και να αποφασίσετε να αλλάξετε δουλειά, σπίτι ή ερωτική ζωή.

Ο Διελαύνων Δίας σε όψη με τον γενέθλιο Ποσειδώνα

Η σύνοδος, το τρίγωνο και το εξάγωνο δηλαδή όψη της αρμονίας βοηθούν την έμπνευση, τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να επεκταθούν.

Νιώθετε συμπόνια και περισσότερη ευαισθησία σε όσους έχουν την ανάγκη σας και θέλετε να τους βοηθήσετε.

Ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (τετράγωνο και αντίθεση), σας κάνει να μη μπορείτε να δείτε τη πραγματικότητα, ακόμα μπορεί να λέτε ψέματα ή να γίνετε άπληστοι.

Ο Διελαύνων Δίας σε όψη με τον γενέθλιο Πλούτωνα

Η σύνοδος, το τρίγωνο και το εξάγωνο δηλαδή όψη της αρμονίας σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε νέες επενδύσεις, να αποπληρώσετε τα χρέη σας ή να βρείτε πηγές νέων οικονομικών πόρων.

Βοηθούν στην αναγέννηση του σώματος και του νου σας, ίσως μέσα από τη γιόγκα ή το διαλογισμό. Επίσης είναι καλές για οποιαδήποτε θεραπεία (Πλούτωνας).

Ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Πλούτωνα (τετράγωνο και αντίθεση), δημιουργεί υπερβάλλοντα ζήλο που μπορεί να φτάσει στον εγωισμό, την αλαζονεία και τη μισαλλοδοξία.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u