Ο Ερμής στον Ιχθύ και τι θα φέρει για τα δώδεκα ζώδια…

Ο Ερμής στον Ιχθύ και τι θα φέρει για τα δώδεκα ζώδια…

Ο Ερμής στον Ιχθύ και τι θα φέρει για τα δώδεκα ζώδια...


Μέσα από το ταξίδι του Ερμή στα ζώδια, έχουμε γνωρίσει άλλοτε την νοητική και άλλοτε την πιο πρακτική και οργανωτική του πλευρά. Αυτό που ίσως, δεν είναι τόσο πολύ γνωστό είναι η καλλιτεχνική του φύση. Τα στοιχεία που αντλούμε από την Ελληνική Μυθολογία μας λένε ότι , αυτός ο άτακτος κατεργάρης του ζωδιακού, βρέφος ακόμα, κατάφερε να βγει έξω από την κούνια του και βγαίνοντας έξω από την σπηλιά όπου βρισκόταν, έπεσε πάνω σε μια χελώνα η οποία του έκανε μεγάλη εντύπωση, και αφού την επεξεργάστηκε με μεγάλη προσοχή , και στη συνέχεια του ήρθε η ιδέα να της πάρει το κέλυφος και να προσθέσει σε αυτό χορδές,  ώστε να το μετατρέψει σε μουσικό όργανο. Αυτό ήταν στη συνέχεια και το μουσικό όργανο που ζήτησε ο Απόλλωνας, ως αντάλλαγμα, για να τον συγχωρέσει που του έκλεψε ένα κοπάδι.

Στο ζώδιο που κυβερνά ο Ποσειδώνας έχουμε μια διαφορετική έκφραση του. Δηλαδή, ο Ερμής στους Ιχθύες, γίνεται πιο διαισθητικός σε σημείο που να του έρχονται εμπνεύσεις και λύσεις στα προβλήματα που τον απασχολούν ξαφνικά, επικοινωνεί με σύμβολα και εικόνες με αποτέλεσμα να θεωρεί ότι η καλύτερη επικοινωνία γίνεται με τα μάτια, επικοινωνεί κυρίως με τον εαυτό του, έχει την τάση να αδιαφορεί για τα ζητήματα της καθημερινότητας, έχει την τάση να βλέπει την κατάσταση σφαιρικά, όταν αιφνιδιάζεται μπλοκάρεται, είναι αναποφάσιστος και αναβλητικός, είναι καλός μίμος, έχει ανάγκη από απομόνωση, ενώ όταν δυσκολεύεται έχει τάσης φυγής ή λέει ψέματα. Και επειδή του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο του ονείρου, μπορεί να γίνει συγγραφέας παραμυθιών.

Στις 10/02 ο Ερμής θα αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των  Ιχθύων  όπου μέχρι τις 5/3 θα φτάσει στην 29ο 39’  των Ιχθύων  θα μπει σε στάση, και στη συνέχεια στις 7/3 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και μέχρι τις 28/3 θα φτάσει στην 16ο 06’ όπου θα μπει σε στάση, για να ξεκινήσει και πάλι την ορθή πορεία του στις 30/3 και στις 17/4 θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού. Η παρουσία του στο ζώδιο των Ιχθύων θα μας ωθήσει να εκφραστούμε με διαφορετικό τρόπο, δηλαδή, να ακούσουμε την διαίσθηση μας χωρίς να προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα πως και τα γιατί, να έχουμε σφαιρική άποψη των πραγμάτων, να γίνουμε πιο δημοκρατικοί, ενώ θα μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά με τον εαυτό μας. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να προσέχουμε γιατί είναι πιθανό, εξαιτίας του γεγονότος ότι θα έχουμε την τάση να βλέπουμε τα πάντα καλοπροαίρετα, να πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα του από το ζώδιο των Ιχθύων,  θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) καθώς και οι Ταύροι  και οι Αιγόκεροι, οι οποίοι θα βρουν λύση στα προβλήματα που τους απασχολούν έχοντας ως οδηγό την διαίσθηση τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο των  Ιχθύων θα σχηματίσει στις ακόλουθες και άκρως ενδιαφέρουσες όψεις:

 • Στις 19/2 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα (15ο 34’), δίνει ροπή στην φαντασία με αποτέλεσμα να χάνουμε την ικανότητα μας να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και να γινόμαστε εύπιστοι. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού(Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
 • Στις 20/2 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο ( 16ο 56’), μας δίνει την δυνατότητα να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες μας και να επικεντρωθούμε στην ουσία των πραγμάτων. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
 • Στις 23/2 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (21ο 07’), μας κάνει απείθαρχους , ενώ δεν μας επιτρέπει να συγκεντρωθούμε και να αξιολογήσουμε τις καταστάσεις γύρω μας. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
 • Στις 24/2 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα (22ο 18’), θα ενισχύσει τις διαισθητικές μας ικανότητες και θα δώσει μαγεία στο λόγο μας. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
 • Στις 15/3 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (24ο 11’), θα μας κάνει εσωστρεφείς και θα ενισχύσει την τάση να επικοινωνούμε χρησιμοποιώντας και άλλα εκφραστικά μέσα εκτός από το λόγο. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
 • Στις 16/3 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (23ο 20’), μας κάνει απείθαρχους , ενώ δεν μας επιτρέπει να συγκεντρωθούμε και να αξιολογήσουμε τις καταστάσεις γύρω μας. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
 • Στις 17/3 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα (22ο 47’), θα ενισχύσει τις διαισθητικές μας ικανότητες και θα δώσει μαγεία στο λόγο μας. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
 • Στις 18/3 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Άρη (21ο 17’), ενισχύει τις επικοινωνιακές μας ικανότητες κάνοντας τον λόγο μας μαχητικό, ενώ μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε εύστοχα σχόλια. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
 • Στις 20/3 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο (19ο 13’), μας δίνει την δυνατότητα να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες μας και να επικεντρωθούμε στην ουσία των πραγμάτων. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
 • Στις 25/3 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα (16Ο 49’), δίνει ροπή στην φαντασία με αποτέλεσμα να χάνουμε την ικανότητα μας να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και να γινόμαστε εύπιστοι. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
 • Στις 2/4 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα (17ο 09’), δίνει ροπή στην φαντασία με αποτέλεσμα να χάνουμε την ικανότητα μας να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και να γινόμαστε εύπιστοι. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
 • Στις 8/4 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο (20ο 06’), μας δίνει την δυνατότητα να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες μας και να επικεντρωθούμε στην ουσία των πραγμάτων. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
 • Στις 11/4 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα (23ο 07’), θα ενισχύσει τις διαισθητικές μας ικανότητες και θα δώσει μαγεία στο λόγο μας. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
 • Στις 12/4 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Δία (24ο 21’), μας κάνει απείθαρχους , ενώ δεν μας επιτρέπει να συγκεντρωθούμε και να αξιολογήσουμε τις καταστάσεις γύρω μας. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο των Ιχθύων  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Μια ιδιαίτερη περίοδος  ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο με πολλά μυστικά και έντονο παρασκήνιο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και συμφωνίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Ενώ, σε ότι αφορά την υγεία σας θα έχετε καλές ειδήσεις. Λίγη προσοχή χρειάζεται στα ερωτικά σας, γιατί είναι πιθανό να έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι εκτός από υποχρεώσεις έχετε και κοινωνική ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα γίνετε πιο κοινωνικοί, ενώ δεν θα σταματάτε να λαμβάνετε προσκλήσεις για διάφορες εκδηλώσεις από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Μέσα από αυτές, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς, και να διευρύνετε το κοινωνικό σας κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε νέα μονοπάτια θα σας βάλει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής. Η είσοδος του στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή στα στην εξέλιξη της καριέρας σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα κυνηγήσετε με ιδιαίτερη θέρμη τους στόχους, ενώ παράλληλα θα ασχοληθείτε και με την δημόσια εικόνα σας. Ωστόσο, καλό θα ήτανε σε ότι κι αν κάνετε να προσπαθήσετε να μην χάσετε την έννοια του μέτρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας που αφορούν το εξωτερικό, τις Ανώτερες Σπουδές, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε και αρκετές επαγγελματικές προτάσεις. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα συνδυάζει δουλειά και αναψυχή.

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία) είτε με τα οικονομικά του /της συντρόφου σας, και να τα διαχειριστείτε με προσοχή και σύνεση. Επίσης, καλό θα ήτανε αυτή τη χρονική περίοδο να μην προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες μιας και το τοπίο είναι αρκετά θολό. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα σας ενθουσιάσει. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και να αποφύγετε τις υπερβολές καθώς θα είστε επιρρεπείς στις εξαπατήσεις. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας παρασύρει σε νέα ερωτικά μονοπάτια.

ΖΥΓΟΣ

Μετά τη διασκέδαση έρχεται η δουλειά. Αυτό ακριβώς θέλει να πει ο Ερμής σε εσάς τους Ζυγούς από την νέα του θέση. Η είσοδος του στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα κουραστείτε αρκετά αφού θα σας φέρει νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις και μαζί με αυτές αρκετό άγχος. Γι’ αυτό καλό θα ήτανε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία και στην φυσική σας κατάσταση και να φροντίσετε την διατροφή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια θα είστε εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες και τα φιλόδοξα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να διασκεδάσετε και να πρωταγωνιστήσετε στο παιχνίδι του φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις οικογενειακές σας υποθέσεις και στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στην εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ωστόσο, καλό θα ήτανε να είστε προσεχτικοί και να μην επιτρέψετε στους άλλους να σας δημιουργήσουν υπερβολικές προσδοκίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια πολύ ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, κάνοντας αυτή την χρονική περίοδο ιδανική για να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις έχοντας ως οδηγό την διαίσθηση σας. Ενώ αρκετοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μερικά ταξίδια σε κοντινούς προορισμούς. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος, εκτός από το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, είναι ιδανική για να αγοράσετε νέο τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό ή να πάρετε ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια σημαντική περίοδος ξεκινά για τα οικονομικά σας. Η είσοδος του Ερμή, μετά το πέρασμα του από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα σημαντική οικονομική συμφωνία η οποία σύντομα θα σας δώσει σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα. Ενώ μπορεί να σας φέρει και μια οικονομική επιβράβευση με τη μορφή bonus. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα βάλετε κάτω από την ομπρέλα προστασίας σας οτιδήποτε θεωρείτε σημαντικό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέχετε τα έξοδα σας και να μην παρασύρεστε σε άσκοπες σπατάλες.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια πολύ σημαντική περίοδο για εσάς . Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράξη τις ιδέες σας και να προχωρήσετε σε σημαντικές συμφωνίες. Ωστόσο, καλό θα ήτανε να μην βιαστείτε μιας και τον Μάρτιο ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομα στο ζώδιο σας και θα σας βάλει στην διαδικασία να προχωρήσετε σε αρκετές αναθεωρήσεις. Σημαντικός οδηγός σας θα είναι η διαίσθηση σας, ωστόσο, θα υπάρξουν στιγμές που είναι πιθανό να παρασυρθείτε στην δίνη της υπερβολής.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Αφροδίτης – Άρη, ερωτικός πυρετός ….

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 24/8 η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Άρη και θα σχηματίσουν όψη συνόδου στο ζώδι ...

Ο Ήλιος στην Παρθένο, και τι θα φέρει για τα 12 ζώδια !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος αφού ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο που κυβερνά τον Λέοντα, θα κάνει τ ...

Αφροδίτη στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την έντονη και σαγηνευτική Αφροδίτη στο Λιοντάρι, σειρά έχει η γήινη, πρακτικ ...

Τρίγωνο Ερμή-Δία, η επικοινωνία στα καλύτερα της ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/08 ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία από τ ...

Ο Άρης στην Παρθένο, και πως θα μας επηρεάσει ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά τον δυναμικό και γεμάτο πάθος για τη ζωή Άρη στο Λιοντάρι, ήρθε η στιγμή να γνω ...

Τετράγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ουρανού, ελέγξτε τα συναισθήματα σας και τα λόγια σας…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 16/08 ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει για πρώτη  φορά όψη τετραγών ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//