Ο έρωτας απο πού περνάει ακριβώς;

Ο έρωτας απο πού περνάει ακριβώς;

Oroskopos.tv


Θέλεις να τα καταφέρεις όλα, να σου πουν ότι είσαι η καλύτερη στην δουλειά, χώρια που θέλεις και να τα έχεις καλά με την οικογένεια του καλού σου. Πότε όμως ήταν η τελευταία φορά που ένιωσες πραγματική επιθυμία στον έρωτα, που δεν ήταν και αυτός μια υποχρέωση μέσα στις τόσες άλλες; Και ίσως και μια δύσκολη υποχρέωση, αφού το σώμα σου δεν ανταποκρίνεται; Δεν είναι ότι δεν έχεις ανάγκες και επιθυμίες. Είναι ότι αυτές θάβονται βαθιά κάτω από τα στρώματα της ρουτίνας και του άγους και της καθημερινότητας. Κι όμως, μπορείς να ξυπνήσεις την γυναικεία σου λίμπιντο.

καλή μου,

Το να χαρίσεις στον εαυτό σου μια ώρα χαλάρωσης σε ένα κέντρο ευεξίας δεν είναι δα και το έξοδο που θα ρίξει στα τάρταρα τον οικογενειακό σου προϋπολογισμό. Θα τα βγάλετε από αλλού. Άσε το σώμα σου να ανοίξει κάτω από την έμπειρη φροντίδα των ειδικών του μασάζ, νιώσε τα αρώματα να σε περιτριγυρίζουν και να σε ανθίζουν. Και το αξίζεις και το χρειάζεσαι.

Γυναικοκουβέντα, τρομερό διεγερτικό

Πήγαινε για έναν καφέ με τις φίλες σου και ανοίξτε κουβέντα για τα ερωτικά σας. Και τον πόνο σου θα πεις, γιατί όλο και κάτι θα σου έχει κάνει ο λεγάμενος, και θα θυμηθείτε με πόσους και ποιους τρόπους είστε η κάθε μία γοητευτική. Δεν υπάρχει καλύτερο ego boost από αυτό που κάνουν οι φιλενάδες μεταξύ τους!

Νέο άρωμα, νέο σώμα

Άλλαξε το άρωμά σου. Το να έχεις καθηλωθεί σε μία αρωματική ταυτότητα για χρόνια καταργεί το εφέ του αρώματος στον έρωτα. Και το ταίρι σου θα το ευχαριστηθεί, αλλά κυρίως εσύ. Το να αλλάξεις το άρωμά σου θα σου δώσει μια περιέργεια για το σώμα σου που είναι απόλυτα απαραίτητη αν θες να ξυπνήσεις την λίμπιντο.

Πειραματίσου μόνη σου

Ξέρεις πόσες φαντασιώσεις έχεις και τις καταπνίγεις; Το μυαλό είναι μια μηχανή παραγωγής ερωτικών ονείρων, μια αφάνταστη δεξαμενή αισθήσεων που δεν τις έχεις ικανοποιήσει. Και αν δεν έχεις κάνει τολμηρά βήματα στην αρχή της σχέσης σου, τώρα που έχει έρθει όπως και να το κάνουμε και η ρουτίνα, δύσκολα θα αφεθείς. Αφέσου πρώτα μόνη σου. ψάξε το υποσυνείδητο σου. Και μετά βάλε και το ταίρι σου στο παιχνίδι. Θα σου αρέσει κι εσένα, θα το χαρεί κι αυτός.

Οπτικά ερεθίσματα

Ευλογημένο ίντερνετ! Δες κάποιες ταινίες, δεν είναι καθόλου κακό. Το οπτικό ερέθισμα δουλεύει εξίσου καλά για άντρες και γυναίκες. Και αν κάποτε η παρακολούθηση τέτοιων ταινιών ήταν κοινωνικά μη αποδεκτή συνήθεια, έχουν έρθει οι σύμβουλοι σχέσεων και το έχουν απενοχοποιήσει πλήρως το θέμα. Οπότε, δες καμιά ταινία, να παίρνεις ιδέες…Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σχέσεις και πρώτος έρωτας

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τι σχέση μπορεί να έχει ο τωρινός σου έρωτας με τον πρώτο; Τεράστια! Όσο και να έχει ...

Oroskopos.tv

Η λατρεμένη Αφροδίτη

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι γνωρίζουμε πως η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη μας είναι πολύ σημαντ ...

Oroskopos.tv

Είσαι καλός εραστής ; Το μυστικό !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλεις να μάθεις αν η νέα σου γνωριμία είναι καλός εραστής; Θα στο πει η Αφροδίτη το ...

Oroskopos.tv

Οι οίκοι της ευτυχίας !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Στον Τρίτο ή στον Πέμπτο Οίκο Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο δίνει μια τάση για αισθησ ...

Oroskopos.tv

Λάθη στην έναρξη μιας σχέσης

In category Σχέσεις - Αγάπη

Νομίζω ότι μπορούμε όλοι να θυμηθούμε τα συναισθήματα που σχετίζονται με μια νέα σ ...

Oroskopos.tv

Αποδείξεις Αγάπης

In category Σχέσεις - Αγάπη

Με μια νέα ματιά, μιας και όχι μόνον αρχίζει η εβδομάδα αλλά αρχίζει και η περίοδος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u